Találatok a következő kifejezésre: A menstruációm napján lefeküdtünk (8 db)

Menstruációm harmadik napján lefeküdtünk a barátommal. De nem védekeztünk. és kétszer élvezett el. TERHES LESZEK? A teszt még most nem segit. Addig pedig nem birom ki tanács nélkül.

Segitsetek....

Legjobb válasz: Szia! Kb 30% van rá, hogy menstruáció alatt terhes leszel!Ez akkor fordulhat elõ, ha kósza peteérésed volt!De ez nem valószínû!Sõt majdnem kizárt!Sajnos akármennyire is szeretnéd tudni ez a következõ menstruációdig nem derül a ki!Ha nem akarsz babát szedj gyógyszert, mert ez a bizonytalanság elég kellemetlen tud lenni!Jobb elõre gondolkodni, mint utána bánkódni!

Szia! Kb 30% van rá, hogy menstruáció alatt terhes leszel!Ez akkor fordulhat elõ, ha kósza peteérésed volt!De ez nem valószínû!Sõt majdnem kizárt!Sajnos akármennyire is szeretnéd tudni ez a következõ menstruációdig nem derül a ki!Ha nem akarsz babát szedj gyógyszert, mert ez a bizonytalanság elég kellemetlen tud lenni!Jobb elõre gondolkodni, mint utána bánkódni!
Ha babát akarsz akkor megnyugtatlak.Így lettem terhes!:)
Nem most kéne itt rimánkodni, hanem akkor kellett volna gondolkozni, mikor az eset történt... Mostmár a tanács nem segít, nem fogja megváltoztatni a helyzetet. Egyébként menstruáció alatt nagyon kicsi az esélye a teherbeesésnek, de jobb, ha akkor is vigyáztok, sose lehet tudni.
Vannak esetek amikor menstruáció idején marad terhes valaki. Kicsi a valószínûsége de nem lehetetlen. Aki annyira felnõttnek érzi magát, hogy szexel, annak nem árt felnõni a felelõsségvállaláshoz is.
A kérdező hozzászólása: Csak kiváncsi vagyok....az se baj ha terhes leszek.....nekünk az nem gond...csak a teszt kb 2 hét mulva fog mutatni valamit...addig pedig szerettem volna valami választ kapni....
Megvan rá az esély, kevesebb mint 50%
5-6. nap neccesebb lenne, pláne rövid ciklussal kombinálva. (pl 22-24 napossal). De még úgy is kicsi az esély. Ha normál vagy hosszabb ciklusaid vannak, pláne nem hiszem hogy lenne esélyed.
A kérdező hozzászólása: Mindig össze vissza van a menstruációm, szóval még erre se számithatok, de a teszt az negativ lett, de volt aki azt mondta, h ilyenkor még ugyse mutatná ki....Amugy köszi mindenkinek, aki próbál segiteni....
Aktus után 2, 2, 5 héttel már kimutatja a teszt. Nem kell megvárni a következõ menzeszt. Tanács pedig nincs. Ez ilyenkor türelem játék. De szerintem is elég kicsi a valószínûsége a terhességnek.

A menstruációm negyedik napján lefeküdtünk és nem védekeztünk mekkora az esély a teherbeesésre?

Legjobb válasz: Bármikor teherbe eshetsz, így akár menstruáció alatt is! Tény, hogy kevés az esélye, de az a kicsi sokat tud számítani. Olvastam már itt pár nõrõl, hogy akkor esett teherbe.

Bármikor teherbe eshetsz, így akár menstruáció alatt is! Tény, hogy kevés az esélye, de az a kicsi sokat tud számítani. Olvastam már itt pár nõrõl, hogy akkor esett teherbe.
Szerintem semmi esély rá. Bár elõfordulhat, hogy valakinek mensi közben van peteérése, de ez nagyon ritka.
Én úgy tudom, hogy hiába beléd megy a sperma és épp nincs érõ petesejt a közelben ámde a természet annyira "jól" rakott össze minket, hogy bizony a nõi testen belül (a méhben) akár egy hétig is vígan elének a spermák.Vagyis ha beléd ment, majd benned élnek és nem vesztettek vitalitásukból akkor ha lesz peteérésed akkor bizony lehet baj a dologból.De kicsi az esélye fõleg ha azért még erõs vagy közepes a vérzésed nem hiszem, hogy túlélték.....
szerintem nem vagy terhes...vagy legalábbis kicsi az esély, hogy teherbeess.
Szerintem se lehetsz terhes, de annyi eszed lehetett volna hogy védekezz, nem csak a terhesség megelõzése miatt, hanem az egyéb sexuális úton terjedõ betegségek miatt is!
Ha hatalmas peched volt, akkor lehetsz terhes, még mensi alatt is teherbe lehet esni. De nagyon valószínû, hogy nem vagy az.

Ez normális? A menstruációm 13.ik napján járok, de közbe "elmúlt" vagyis ebből 1 hétig csak barnázásom volt, egy tisztasági betét elég volt, mire az is elmúlt lefeküdtem a barátommal, tegnap este megint megjött és most erősen, mitöl lehet?

és elég darabos .ez mit?l lehet ?

Legjobb válasz: Szerintem ha továbbra is adódik bármi hasonló,akkor menj el nõgyógyászhoz(bár lehet,hogy most sem ártana elmondani egy szakembernek)v. addig is kérdezz meg egyet e-mail-ben(rengete "orvos válaszol"-ós rovat van).Nekem akkor volt hasonló,amikor érettségiztem és nagyon ideges voltam.

Szerintem ha továbbra is adódik bármi hasonló, akkor menj el nõgyógyászhoz(bár lehet, hogy most sem ártana elmondani egy szakembernek)v. addig is kérdezz meg egyet e-mail-ben(rengete "orvos válaszol"-ós rovat van).Nekem akkor volt hasonló, amikor érettségiztem és nagyon ideges voltam.

Ha a vőlegényemmel a menstruáciom utolsó előtti napján lefeküdtem védekezés nélkül teherbe eshettem?

csak pár lökésig volt bennem nem is élvezett el semmise.Csak mostanába kéne megjönnie(ma van a 23. nap) és tisztára görcsbe vagyok h. terhes lettem. Fáj a fejem , a mellem, néha görcsölök. Többet eszek mint régebben(bár ez lehet azért is mert kezd visszaállni az étvágyam) és mostanába érzékenyebb vagyok

Legjobb válasz: Nem valoszinu hogy terhes vagy, de letezhet "soron kivuli"peteeres,de nagyon balszerencses kell legyel hogy ez megtortenjen.

Nem valoszinu hogy terhes vagy, de letezhet "soron kivuli"peteeres, de nagyon balszerencses kell legyel hogy ez megtortenjen.
Ezek a tünetek mástól is lehetnek. Lehetnek a közelgõ mensi jelei is és ez még társul az idegességgel. Szerintem nem estél teherbe, rettentõ kicsi rá az esély. Viszont most így késhet is, ami azért lehet, mert végig idegeskeded a heteket.
Elmult a baratod??
A kérdező hozzászólása: A mensturáció...
Lám még történnek csodák.

Ha a menstruációm harmadik napján lefeküdtem a barátommal és lecsúszott a gumi, viszont nem élvezett belém, akkor szerintetek lehet hogy babám lesz?

Szóval, a barátommal nyaraltunk, és nekem pont ezen a héten jött meg. Általában nálam ez az egész női baj 3-4 napig tart. Harmadik nap ismét olyan volt mintha elmúlt volna, ezért végre szerelmeskedhettem a barátommal. Felvett egy gumit, és az lecsúszott, de nem vettük észre, kb 2 percig nem lehetett rajta, de nem élvezett el. Következő nap észrevettem hogy "ismét megvan", de csak egy kicsit, majd az ötödik napon barnás vérzésem volt. Kicsit aggódom, hogy az talán beágyazódási vérzés lehetett-e vagy csak a menstruáció? Egyáltalán az a vérzés mikor jelenik meg? Tudom, hogy elég gáz, itt tanácsot és válaszokat várni.. L/22

Legjobb válasz: nem hinném,h. terhes vagy de ha tartasz tõle csinálj majd 1 tesztet

nem hinném, h. terhes vagy de ha tartasz tõle csinálj majd 1 tesztet
99%, hogy nem vagy terhes!
A menstruáció alatt egyáltalán nem vagy termékeny. Szóval nem.
Persze hogy nem vagy terhes! A babát a gólya hozza! :D

LeFeküdtem a barátommal menstruació 4ik napján belém engedte. Második nap iszonyatosan nyilalt görcsölt a hasam alja és hanyingerem volt be vettem a fájdalom csillapitót és utána jó volt . Valaki tud adni tanácsot hogy mi lehetett ez?

Legjobb válasz: mensi alatt is teherbe lehet esni ezért mindig kell védekezni(gyógyszer mentes napokon is!!) valószínû azért görcsölsz mert mensi alatt szexeltetek,majd elmúlik.de ilyenkor finomabban csináljátok inkább!!

mensi alatt is teherbe lehet esni ezért mindig kell védekezni(gyógyszer mentes napokon is!!) valószínû azért görcsölsz mert mensi alatt szexeltetek, majd elmúlik.de ilyenkor finomabban csináljátok inkább!!
Nem egészséges menstruáció alatt együtt lenni -.- ... Az 100% , hogy nem egy esetleges terhesség váltotta ki a hányingert . Az olyan 4-5 hét múlva jelentkezne .
Pl. egy remek kis fertõzés lehetett, amit ilyenkor jó könnyû ám elkapni, pláne gumi nélkül. Ha van egy kis eszed, nem engedsz többet ilyet.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!