Találatok a következő kifejezésre: A menstruációm két héttel kb a (10 db)

Tisztelt Doktor Úr! Kb. két hete szedem a premens tablettát menstruáció előtti hangulatingadozásaim miatt, valamint mellette még yadine fogamzásgátlót is. Nos mióta a premenset szedem tulajdonképpen nincs hangulatingadozásom, hanem folyamatosan rosszkedvű

Tisztelt Doktor Úr! Kb. két hete szedem a premens tablettát menstruáció előtti hangulatingadozásaim miatt, valamint mellette még yadine fogamzásgátlót is. Nos mióta a premenset szedem tulajdonképpen nincs hangulatingadozásom, hanem folyamatosan rosszkedvű, unott, kedvetlen vagyok. Érdeklődnék, hogy Ön szerint folytassam a tabletta szedését, ez meg fog változni? Előre is köszönöm válaszát: Edit

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! A problémát valószínűleg a fogamzásgátló tabletta, vagy valamilyen más tényező okozhatja. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! A problémát valószínűleg a fogamzásgátló tabletta, vagy valamilyen más tényező okozhatja. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Doktor Úr! Kb. két hete szedem a premens tablettát menstruáció előtti hangulatingadozásaim miatt, valamint mellette még yadine fogamzásgátlót is. Nos mióta a premenset szedem tulajdonképpen nincs hangulatingadozásom, hanem folyamatosan rosszkedvű

Tisztelt Doktor Úr! Kb. két hete szedem a premens tablettát menstruáció előtti hangulatingadozásaim miatt, valamint mellette még yadine fogamzásgátlót is. Nos mióta a premenset szedem tulajdonképpen nincs hangulatingadozásom, hanem folyamatosan rosszkedvű, unott, kedvetlen vagyok. Érdeklődnék, hogy Ön szerint folytassam a tabletta szedését, ez meg fog változni? Előre is köszönöm válaszát: Edit

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! A problémát valószínűleg a fogamzásgátló tabletta, vagy valamilyen más tényező okozhatja. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! A problémát valószínűleg a fogamzásgátló tabletta, vagy valamilyen más tényező okozhatja. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

HA egy ANYA úgy nemiszervenn veri (nem ököllel) lányát tehát veri azt jelenti sokszor oda ütött. (KB még két hét a természetes menszesz-ig, ) hogy idő előti menstruációt okozot, és nem "megszokott a vérzés" ENNEK LEHET-e későbbi életéra szövődménye?

Legjobb válasz: 1. ki az a hülye ember aki puncin veri rendszeresen a gyerekét?? 2. Azért mert valakit rendszeresen puncin ütögetnek, legfeljebb a külsõ felülete fog piros lenni, és fájni fog neki egy kicsit. A menstruációja ettõl nem fog hamarabb megjönni. 3. Semmi köze nincs a menstruációnak a külsõ szervhez a a puncihoz. Nem a punci miatt jön meg a nõknek. Hanem a petefészek miatt, amikor onnan leválik a nem megtermékenyített petesejt, és a hámsejt ilyenkor sebet képez ami vérzés formájában távozik. Ezt nevezzük menstruációnak..

1. ki az a hülye ember aki puncin veri rendszeresen a gyerekét?? 2. Azért mert valakit rendszeresen puncin ütögetnek, legfeljebb a külsõ felülete fog piros lenni, és fájni fog neki egy kicsit. A menstruációja ettõl nem fog hamarabb megjönni. 3. Semmi köze nincs a menstruációnak a külsõ szervhez a a puncihoz. Nem a punci miatt jön meg a nõknek. Hanem a petefészek miatt, amikor onnan leválik a nem megtermékenyített petesejt, és a hámsejt ilyenkor sebet képez ami vérzés formájában távozik. Ezt nevezzük menstruációnak..
ennek semmi köze a menzeszhez, elkell menni orvoshoz, hogy mi vérzik mert komolyabb baja is lehet!
Ha meg hamarabb jött meg neki, az nem azért van, mert puncin verték, hanem a stressz miatt. De ettõl még nem lesz szövõdménye, csak annyi hogy nem áll be neki a normális, rendszeres menstruáció..
Ez lehet sérülésbõl fakadó vérzés. De ki ilyen hülye, hogy puncin veri a lányát?
A kérdező hozzászólása: Kedves válaszoló . Pontosan tudja a lány , hogy az anya okozta a vérzést hogy ott verte meg :( mint irtam a RENDES MENSZESZ KB:2 hét mulva kelett volna hogy megjõjön :(
Elsõ vagyok. Tudom, hogy az anyja verte puncin a lányát, csak azt nem értem, hogy miért.
Mondjuk én személy szerint elõször is az édesanyát küldeném orvoshoz! -.-" Másrészt jól írta az egyik válaszoló, hogy a lánynak is orvoshoz kéne mennie, mielõtt nagyobb baja nem lesz!

Ha késik a menstruációm több mint két hetet, a testhőm 37-37, 5 kb 2hetes terhes lehetek. Már csináltam egy Lily és egy Maria Romed tesztet, de sohasem reggeli vizeletből, mindíg negatív. Lehetek még terhes?

Befolyásolhatja a tesztet, hogy a nagyon sok folyadékot ittam és nem volt koncentrált a vizeletem? Reggel csináljam inkább?

Legjobb válasz: Két hét késés után már bármilyen vizeletbõl kimutatná a teszt.

Két hét késés után már bármilyen vizeletbõl kimutatná a teszt.
Szia! Szerintem is ki kellene már mutatnia a tesztnek, de én vennék még egyet és reggeli vizeletbõl tesztelj!
Elõzõ vagyok! Ha már két hete csúszik a mensid, akkor te már 6 hetes vagy, nem kettõ! Az utolsó menstruációd elsõ napjától kell számolni!
Igen, befolyásolja a teszt eredményét, ha elõtte sok folyadékot iszol. Szóval jobb, ha reggel csinálod meg a tesztet, mert akkor tutira nem iszol elõtte semmit. Mondjuk 6 hetes terhességet szerintem már minden teszt, bármilyen napszakban bõven kimutatna. Minden jót Need!
Szerintem is ki kellene mutatniuk már ilyenkor. A nem vártam elõtt 2 nappal csináltam meg az elsõt reggeli vizelettel, kimutatta, másnap megint egyet délben, akkor is kijött, és rendes erõs csík, nem is halvány.
Fontos, hogy a reggeli elsõ vizeletbõl csinálj tesztet - ahogy a többiek is írják! A ROMED megbízható, kimutatná ha terhes vagy. Ha azonban nem bízol benne, ne tesztre költs szerintem, hanem menj el dokihoz - egy kontroll sosem árt :)
CSINÁLTÁL BABÁS VAGY?

Menstruációm másfél hete múlt el, két hete kb. Pharmatexxel védekeztünk. Baba lehet a lentiek oka?

Egy hete szinte folyamatosan hányingerem van, néha szédülök, a hasam id?nként belenyilal, de ilyen volt már máskor is. Valamint úgy fáj a hasam, mintha meg akarna jönni. Tesztet még vettem, szerintetek terhesség lehet a háttérben?

Legjobb válasz: Igen lehetséges! Elõtte hogy védekeztetek? Mert pl. nekem terhességkor megjött elsõ hónapban!

Igen lehetséges! Elõtte hogy védekeztetek? Mert pl. nekem terhességkor megjött elsõ hónapban!
A kérdező hozzászólása: 5 hónapja hagytam abba a gyógyszert az orvosom tanácsára, azóta a Pharmatexet használtuk csak.
Szia! Nem az a lényeg, hogy mikor múlt el a menses, hanem hogy mikor kezdõdött. Átlagos ciklussal számolva kb most lehet ovud, a mensi jellegû fájdalom ennek a jele lehet. Hacsak nem estél teherbe az elõzõ ciklusodban, akkor ez még biztosan nem baba jele. Lehet még gyulladás, fertõzés, akármi. Ha nem akartok babát, védekezzetek másképp is, a Pharmatex nem elég biztonságos, csak kiegészítõ védekezésnek célszerû használni. Tesztelni csak a következõ menses várható idejében érdemes, addig nem igazán mutat ki semmit.
Rossz hír: lehetsz terhes.
A kérdező hozzászólása: sok rá az esély?
Szerintem nem sok esélyed van arra h terhes lettél. Más sajnos hónapokig akciózik....úgy istenigazából, mégsem esik teherbe. Persze van aki 1x-i alkalomtól terhes marad. De h egy ujjazástól, és azon az ujjon "lehet" h volt sperma....nos...szerintem nyugodj meg...hosszú utat kell megtennie azoknak a spermiumoknak h célba érjenek. Sztem...max 1% esélyed van h terhes vagy.
A kérdező hozzászólása: oké, köszi. és ha megjön a menstuációm, akkor teljesen biztos lehetek benne, hogy nem lettem terhes?
Szerintem igen. De ha kételkedsz, csinálj egy tesztet akár mensi közben is...vagy mikor már elmúlt. (a 2.válaszoló voltam)
A kérdező hozzászólása: okés, köszi. még egy kérdés: kb mennyi idõ alatt halnak meg a spermiumok az ember ujján?
A kérdező hozzászólása: és egyébként a menstuációm elött két héttel még nincs peteérés. nem?

Januar 24-en volt a menstruaciom. Elotte kb. ket hettel voltam a parommal. A napokban van a peteeresem, s most elegge fajnak a melleim, s talan meg is nottek. A mult heten csinaltam egy tesztet, s az negativ lett. Lehetseges, hogy terhes vagyok?

Legjobb válasz: Ha menstruáltál és a teszted is negativ akkor biztos hogy a múlt hónapban nem estél teherbe. Viszont lehet hogy ebben a hónapban sikerült. Ha jól számolom most vagy a 17. napon, várd meg a mensi napját és utána tesztelj.

Ha menstruáltál és a teszted is negativ akkor biztos hogy a múlt hónapban nem estél teherbe. Viszont lehet hogy ebben a hónapban sikerült. Ha jól számolom most vagy a 17. napon, várd meg a mensi napját és utána tesztelj.
A kérdező hozzászólása: Na es a masik dolog, hogy csak az elovaladek kerulhetet belem, mert nem elvezett belem mert mire eljutottunk volna odaig, csaladi okok miatt felhivtak es igy nem elvezett el. Szoval meg mindig fent all az, hogy terhes lehetek?
A kérdező hozzászólása: De akkor nem ertem, miert fajhat a mellem? S ma reggel peddig hanyingerrel keltem s egesz nap hanyingerem volt...
Abban a hónapban amikor sikerült teherbeesnem már félidõtõl fájtak a melleim. Viszont voltak olyan hónapok amikor hányingerrel küzdöttem a mensi elõtti héten és mégsem voltam terhes. Esetleg csinálj még egy tesztet, vagy várd meg a kimaradt mensit és utána tesztelj.
A kérdező hozzászólása: Hath szerintem holnap reggel megcsinalom a tesztet. Es ha az is negativ lesz, akkor szerintem semmi eselyem ra.. Vagy megis?
Az érzékeny mell lehet a mensi jele, de nálam a pozitív terhességé volt.Lehetséges hogy terhes vagy, de még korai a teszt.Hányinger?Mondjuk nõni nem szoktak mensi elött szerintem.
Jaj, most látom van hányinger, akkor van remény is!
A kérdező hozzászólása: Hath menszi elott nem hinnem, hisz majd 22-en kene megjojon, szoval az meg odebb van. S lehetseges, hogy bebeszeltem magamnak hogy megnott a mellem.. De fajni faj. Hanyingerem nem igazan van , ma egesz nap volt..
A kérdező hozzászólása: Nos, ma reggel megcsinaltam a terhessegi tesztet, es negativ lett! Ezek utan, meg mindig terhes lehetek?

Tisztelt Főorvos úr! Pár hónapja gyakran megszédültem. Menstruációm rendszeres. 2003-ban sterilizáltak, cysta műtét során. Egy hónapja voltam rákszűrésen, akkor csak a szédülések voltak. De kb. két hete gyakran kellet vizeletet üríteni. Férjemmel nem fájd

Tisztelt Főorvos úr! Pár hónapja gyakran megszédültem. Menstruációm rendszeres. 2003-ban sterilizáltak, cysta műtét során. Egy hónapja voltam rákszűrésen, akkor csak a szédülések voltak. De kb. két hete gyakran kellet vizeletet üríteni. Férjemmel nem fájdalmas a szeretkezés, de nem kívánom, mert utána hiába tisztálkodom kellemetlen illatot érzek magamon. Tudom, nem helyénvaló, de van egy másik férfi az életemben, akivel visszont ez nincs. Igen ám a cyt. P3 lett. A doktorr urat kérdeztem volna, de csak annyít mondott bakteriális, írt Betadin kúpot, és 3 hónap múlva vissza kell mennem. cyt-P3 /2-13726/13.ASCUS DiagnózisN8790/3 N7600/1. Kérdésem az lenne, mit is jelent ez az eredmény, illetve mitől van. Illetőleg nemi élettől tartózkodnom kell-e valameddig.

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! A citológiai leleten szerepelnie kell annak is, hogy a látott kép, illetve a lelet alapján csak kontrollt, vagy szövettani vizsgálatot tartanak-e indokoltnak. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! A citológiai leleten szerepelnie kell annak is, hogy a látott kép, illetve a lelet alapján csak kontrollt, vagy szövettani vizsgálatot tartanak-e indokoltnak. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Főorvos úr! Pár hónapja gyakran megszédültem. Menstruációm rendszeres. 2003-ban sterilizáltak, cysta műtét során. Egy hónapja voltam rákszűrésen, akkor csak a szédülések voltak. De kb. két hete gyakran kellet vizeletet üríteni. Férjemmel nem fájd

Tisztelt Főorvos úr! Pár hónapja gyakran megszédültem. Menstruációm rendszeres. 2003-ban sterilizáltak, cysta műtét során. Egy hónapja voltam rákszűrésen, akkor csak a szédülések voltak. De kb. két hete gyakran kellet vizeletet üríteni. Férjemmel nem fájdalmas a szeretkezés, de nem kívánom, mert utána hiába tisztálkodom kellemetlen illatot érzek magamon. Tudom, nem helyénvaló, de van egy másik férfi az életemben, akivel visszont ez nincs. Igen ám a cyt. P3 lett. A doktorr urat kérdeztem volna, de csak annyít mondott bakteriális, írt Betadin kúpot, és 3 hónap múlva vissza kell mennem. cyt-P3 /2-13726/13.ASCUS DiagnózisN8790/3 N7600/1. Kérdésem az lenne, mit is jelent ez az eredmény, illetve mitől van. Illetőleg nemi élettől tartózkodnom kell-e valameddig.

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! A citológiai leleten szerepelnie kell annak is, hogy a látott kép, illetve a lelet alapján csak kontrollt, vagy szövettani vizsgálatot tartanak-e indokoltnak. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! A citológiai leleten szerepelnie kell annak is, hogy a látott kép, illetve a lelet alapján csak kontrollt, vagy szövettani vizsgálatot tartanak-e indokoltnak. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Jól szokott megjönni a menstruációm, ugyan van mikor késik vagy előbb jön meg egy-két nappal. Viszont nemrégiben pettingeltünk a barátommal, és másnap megjött nem akkor kellett volna megkérkeznie, kb egy héttel előbb "jelentkezett". Ez probléma?

Legjobb válasz: 1 hèt nem gond De elötte gondolom a petting jol sikerült lehetet orgazmusod is ès ez a szervezetnek bekavart de ez nem gond ha nem szexeltek ès mindig hamarab jön az gond

1 hèt nem gondDe elötte gondolom a petting jol sikerült lehetet orgazmusod is ès ez a szervezetnek bekavart de ez nem gond ha nem szexeltek ès mindig hamarab jön az gond
