Találatok a következő kifejezésre: A menstruációm gyógyszer segítségével jön (2 db)

A menstruációm csak gyógyszer segítségével jön meg. (Triodéna) Szeretnénk gyereket, az utolsó menstruációm szept. 26. jelentkeztek a terhesség tünetei, de ma váratlanul megjött a menstruációm. Lehetek terhes?

Legjobb válasz: Ha megjött akkor szerintem nem. De hallottam már olyanokról, akiknek megvolt az elsõ három hónapban vagy mégtovább. Lehet nagyon szeretnéd és emiatt késett ennyit. Szerintem ha érdekel akkor vegyél egy tesztet és kiderül az igaszság. Sok sikert és hátha!

Ha megjött akkor szerintem nem. De hallottam már olyanokról, akiknek megvolt az elsõ három hónapban vagy mégtovább. Lehet nagyon szeretnéd és emiatt késett ennyit. Szerintem ha érdekel akkor vegyél egy tesztet és kiderül az igaszság. Sok sikert és hátha!
Szia! Az hogy jelentkeztek a terhesség tünetei még nem biztos, hogy terhes vagy. Nálam is sokszor elõfordult, hogy a mensi elõtt hányingerem volt, szédültem. Amikor meg végre sikerült teherbe esnem nem jelentkeztek a tünetek. Szerintem mindenképpen fordulj orvoshoz és kérd ki az Õ tanácsát, fõleg mert gyógyszert is szedsz. Ha rendezõdnek a mensijeid hozzád is elfog érkezni a várva várt kisbaba. Sok sikert kivánok.
Késhetett mástól is a vérzésed, nemcsak terhességtõl. Tesztet nem csináltál?Az kiindulópont lehetne hogy most terhes voltál és esetleg megszakadt, vagy csak simán késett. Persze azt sem irtad mennyire erõs a vérzés mert lehetsz terhes vérzés mellett is! Szerintem kérdezd adokit mert igy elég sok a talány.
ha terhessegtol kesett akkor megszakadhatott a terhesseged, ez sajnos elofordul ha nem eleg eros a "baba"jobb a korai szakaszban.az is lehet hogy nem attol nem jott meg.ha hormonokat szedsz hogy megjojjon, sajnos kis hormonzavar is allhat a dolog mogott.ha tesztet csinaltal es pozitiv menj orvoshoz es mondd el neki hogy kivizsgaljon, ha nem csinaltal kerj azonnal egy vervizsgat es kerestess hcg-t .ha talalnak kiderul van-e volt-e baba.

Az orvosom Clostilbegyt-et írt fel nekem, mert rendszertelen (vagy egyáltalán nincs) menstruációm, sem peteérésem. Babát szeretnénk a férjemmel. Hányadik napon jön meg a menstruációm, ha beszedtem a gyógyszert? Köszi a segítséget. B.

Legjobb válasz: Szia! A Clostilbegyt egy peteérést segítõ gyógyszer, ami sokaknak segíthet, de nem csodaszer egyáltalán nem biztos, hogy mindenki problémáját megoldja. Azt szokták mondani, hogy menekülni kell az olyan dokitól aki ezt "rutinból" felírja és ultrahangos követés nélkül szedeti. A teljesen rendszertelen menstruáció felvetheti másnak a gyanúját is. http://www.pcos.hu/pcos_survey.html?q1=N&q2=Y&q3=N&q4=Y&q5=N.. Nem állítom, hogy biztos ez áll a problémáid hátterében, de ha felmerül ennek gyanúja és ez ügyben nem vizsgáltak, akkor én lehet másik orvos illetve endokrinológus után néznék.

Szia! A Clostilbegyt egy peteérést segítõ gyógyszer, ami sokaknak segíthet, de nem csodaszer egyáltalán nem biztos, hogy mindenki problémáját megoldja. Azt szokták mondani, hogy menekülni kell az olyan dokitól aki ezt "rutinból" felírja és ultrahangos követés nélkül szedeti. A teljesen rendszertelen menstruáció felvetheti másnak a gyanúját is. http://www.pcos.hu/pcos_survey.html?q1=N&q2=Y&q3=N&q4=Y&q5=N.. Nem állítom, hogy biztos ez áll a problémáid hátterében, de ha felmerül ennek gyanúja és ez ügyben nem vizsgáltak, akkor én lehet másik orvos illetve endokrinológus után néznék.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!