Találatok a következő kifejezésre: A menstruációm első és második napon (4 db)

A menstruációm utáni első és második napon szerelmeskedtünk a barátommal. A baj az, hogy nem védekeztünk sőt egyszerre élveztünk el! Ez volt egy hete! 3 napja foyamatos hányingerem van! Eddig cigiztem most nem tudok rágyújtani! Teherbe eshettem?

Legjobb válasz: simán terhes lehetsz, de miért nem védekeztél, ha ez most aggaszt?? Az hogy te elélveztél-e tök mindegy,nem kell a gyerekhez, ahhoz csak spermium kell, meg peteérés, ami bármilyen meglepõ, de a mensi utáni napokon is elõfordul..a tüneteid alapján nem fog mejönni, akkor tesztelj, aztán hamar döntsd el mit szeretnél, de mindenképp doki!

simán terhes lehetsz, de miért nem védekeztél, ha ez most aggaszt?? Az hogy te elélveztél-e tök mindegy, nem kell a gyerekhez, ahhoz csak spermium kell, meg peteérés, ami bármilyen meglepõ, de a mensi utáni napokon is elõfordul..a tüneteid alapján nem fog mejönni, akkor tesztelj, aztán hamar döntsd el mit szeretnél, de mindenképp doki!
A kérdező hozzászólása: úgy gondoltuk hogy akkor még nem lehet peteérés
akkor egyszerre élvezzétek a gyereknevelést is.....
simán lehetsz terhes! A peteérés is lehet hamarabb, meg a spermiumok is élhetnek 3 napig is, simán találkozhattak! Nem akarlak elkeseríteni, de akik cigiznek, azoknál az elsõ jel szokott lenni, hogy nem bírnak rágyújtani! ha késik a mensid, másnap reggel 1.vizeletbõl tesztelj! Akkor esetleg már kimutatja, ha baba van! Kívánom, h ezt most megússzátok, de csakis a baba miatt, nem miattatok! Az érettséghez és a szexhez kell tudni elõre gondolkodni!!
Az a biztos ha ezt egy orvostol kérdezed . Nem szedsz valami gyogyszert aminek ez a mellékhatása
Szia! Nem tudom, hogy ez normális-e de régebben nálam is igy volt, tetõzve hogy én elsõ nap még hánytam is. Az orvosok B6 vitamint adtak, nem sokat segitett. Aztán az évek elmúltával javult a helyzet. Jártam egy oldáson /természetgyógyásznál/ és a legelsõ mensimet beszéltük meg, mert az akkori félelmem befolyásolta a késõbbi vérzéseimet, szóval azóta meg sem érzem amikor megjön.

30 nap telt el az első és a második menstruációm között. Kb mennyi idő után jön meg a harmadik? 14L

azt tudom hogy az els? kett? között normális a fél év is,de a másodiknál és a harmadiknál mennyi lehet a normális késés?

Legjobb válasz: 25-tõl akár 2-4 hónap. Az elsõ 3 év alatt kell beállni a ciklusnak. Bármikor lehet egy-egy kimaradás. Akár 14 vagy a 15 alkalommal megjövõ között, ez csak egy példa. Lehet, hogy jó ideig 30 napos ciklusban menstruálsz, aztán õsszel elmész egy új iskolába vagy kollégiumba kerülsz és akár 2-3 hónapig nem jön meg. Ez sem betegség, a stressz, a feszültség bármikor befolyásolhatja. Még felnõtt korodban is elõfordulhat, hogy 1 hónapra kimarad és az sem jelent feltétlenül betegséget.

25-tõl akár 2-4 hónap. Az elsõ 3 év alatt kell beállni a ciklusnak. Bármikor lehet egy-egy kimaradás. Akár 14 vagy a 15 alkalommal megjövõ között, ez csak egy példa. Lehet, hogy jó ideig 30 napos ciklusban menstruálsz, aztán õsszel elmész egy új iskolába vagy kollégiumba kerülsz és akár 2-3 hónapig nem jön meg. Ez sem betegség, a stressz, a feszültség bármikor befolyásolhatja. Még felnõtt korodban is elõfordulhat, hogy 1 hónapra kimarad és az sem jelent feltétlenül betegséget.
A kérdező hozzászólása: köszönöm :) remélem megjön rendesen, csoda hogy 1 hónap után megjött a második egybõl, nagyon meglepõdtem :D
A 2. és 3. között is normális ha fél évnél nem több a kimaradás.
A kérdező hozzászólása: oké, köszönöm :d amúgy fájt ma egy picit a hasam és a derekam, de a folyásom nem volt tojásfehérjés, csak tegnap este. ez normális??
Ha nem csíp vagy viszket a puncid, akkor normális. :) Elõzõ voltam. :)

Lassan három hete hogy volt abortuszom . Az elsõ hétben nagyon véreztem, és a második héten el is múlt. Rá két napra pedig görcsölt a hasam és olyan érzés volt mintha jönne meg . Véreztem is . Most ez menstruáció? Vagy még tisztulás?

Legjobb válasz: Menstruációnak még korai. A menzesznek a mûtétet követõen 23,25-naptól a 30-35 napig kéne megjönnie,akárcsak egy menzesznek. Mert végül is az abortusz után kezdõdik egy új ciklus. Más panaszod nincs? Hõemelkedés,láz?

Menstruációnak még korai. A menzesznek a mûtétet követõen 23, 25-naptól a 30-35 napig kéne megjönnie, akárcsak egy menzesznek. Mert végül is az abortusz után kezdõdik egy új ciklus. Más panaszod nincs? Hõemelkedés, láz?
menj inkább orvoshoz :((( majd õ megmondja, hogy normális-e

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!