Találatok a következő kifejezésre: A menstruációm előtt 3 nappal szeretkeztünk (3 db)

Menstruáciom előtt 3 nappal szeretkeztünk a párommal és elment bennem. Mennyi az esélye annak hogy terhes leszek? Meg ha terhes leszek azt mennyi idö után lehet meg állapitani?

Legjobb válasz: nagyon kevés de nem 0% mert néha elöfordulnak spotnát peteérések. Aktus után 2 héttel mutatja ki a teszt.

nagyon kevés de nem 0% mert néha elöfordulnak spotnát peteérések. Aktus után 2 héttel mutatja ki a teszt.
A kérdező hozzászólása: És mikor a legalkalmasabb a dolog hogy teherbe essek?
Szerintem használj online menstruációs naptárat (pl. ciklus.hu), ott van „naptármódszer nézet” is, kiszámítja neked, hogy mikor mekkora eséllyel eshetsz teherbe. (Persze ez nem azt jelenti, hogy amikor a számítások szerint nem esélyes, akkor tuti, hogy nem, ahogy az 1. hozzászóló is írta, de azért jó képet mutat a termékeny napokról).
Peteérés általában a ciklus közepén van, a menstruáció elsõ napjától számolva kb 12-16 napon. Ez függ attól is, hogy rendszeres-e, és milyen hosszú a ciklusod. Ha babát szeretnétek, akkor lehet kapni ovulációs teszteket, azokkal viszonylag könnyen kimutatható, hogy mikor van ovud, és azokban a napokban esélyesebb a teherbe esés. De ahogy az elsõ válaszoló is írta, bármikor elõfordulhat spontán peteérés is.
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen mindenkinek :)

A menstruációm megjötte előtt 3 nappal szeretkeztünk a párommal. Mi a valószínűsége, hogy teherbe estem?

Szeretnénk babát, de a tesztet még nem merem megcsinálni, mert még csak éppen egy hét telt el azóta. A menstruációm nem jött meg, és a hasamban egyfolytában szúró érzért érzek és b?séges folyásom is van.

Legjobb válasz: Erre nem lehet valószínûséget mondani, mivel hallottunk olyat, hogy van, aki nem is nézegeti, mikor van peteérése, és tök más napokon teherbe esik, van, aki meg csak akkor tud, amikor pé van. Szerintem tesztelj, de biztosabb, ha elmész dokihoz.

Erre nem lehet valószínûséget mondani, mivel hallottunk olyat, hogy van, aki nem is nézegeti, mikor van peteérése, és tök más napokon teherbe esik, van, aki meg csak akkor tud, amikor pé van. Szerintem tesztelj, de biztosabb, ha elmész dokihoz.
A világért se menj még dokihoz, feltéve ha nincs valami problémád!Elég ha csinálsz tesztet.Ha a menzid a baba miatt maradt ki akkor már a tesztnek mutatnia kell.Szerintem nagyon babagyanús a dolog.Nem kell egyszerre orvoshoz futkozni, elöbb várd meg a két csíkocskát.Szurkolok
Én is ebben a cipöben járok!Nekem is most kéne megjönnie 27-én és mi is ezen a héten huztunk bele a project-be:) Remélem nem fog megjönni:) Én csináltam tesztet de negativ lett!Attol fuggetlen lehetek még terhes?
A teszt csak beágyazódás után 10 nappal mutatja ki. és érdemes a reggeli elsõ vizeletbõl tesztelni, mert abban van a legtöbb HCG.

Ha 3-4 nappal a menstruációm előtt szeretkeztünk a párommal, és esetleg megtermékenyültem, akkor még a legközelebbi (3-4nap mulva) menzeszem megjön?

Legjobb válasz: Szerintem igen, bár ezt csak a józan paraszti ész mondatja velem. Simán elõfordulhat más esetekben is, hogy menstruál az illetõ, akkor ilyenkor miért is ne lehetne meg rá az esély. Ráadásul még csak akkor fog megkezdõdni a beágyazódásod.

Szerintem igen, bár ezt csak a józan paraszti ész mondatja velem. Simán elõfordulhat más esetekben is, hogy menstruál az illetõ, akkor ilyenkor miért is ne lehetne meg rá az esély. Ráadásul még csak akkor fog megkezdõdni a beágyazódásod.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!