Találatok a következő kifejezésre: A menstruációm előtt 3 nappal (34 db)

Ha a menstruáció előtt 3 nappal voltunk együtt, és mondjuk sikerült teherbe esnem, akkor annak a mensesnek még megkell jönnie, vagy már kimarad?

Legjobb válasz: Hát menstruáció elõtt 3 nappal nem jellemzõ a peteérés, rendkívüli esetben elõfordulhat, de nem jellemzõ. A peteérés (amikor teherbe tudsz esni) a menstruáció elõtt kb. 14 nappal van. De ha rendkívüli peteérésed volt akkor én úgy tudom, hogy igen az a menstruációs még rendesen megjön.

Hát menstruáció elõtt 3 nappal nem jellemzõ a peteérés, rendkívüli esetben elõfordulhat, de nem jellemzõ. A peteérés (amikor teherbe tudsz esni) a menstruáció elõtt kb. 14 nappal van. De ha rendkívüli peteérésed volt akkor én úgy tudom, hogy igen az a menstruációs még rendesen megjön.
Nem nem jött meg, teszteltem, és halvány, de látható pozitív lett! Tudom hogy csak akkor voltunk együtt, mert a férjem vidéken dolgozott, és minden ultrahangon 10-11 nappal kisebb a baba mint lennie kellene!
terhes vagy
Igen. kicsi az esély, de lehetsz.
15 kérdéssel lejjebb a válasz!Mért kell kétszer ugyan azt a kérdést feltenni???

Lehetséges az, hogy a menstruációm előtt 3 nappal teherbe essek?

Szeptember 26-án kellett volna megjönnie,de nem jött.A párommal el?tte 3 nappal voltunk ÚGY együtt,hogy abból baba is lehet.Több tesztem is pozitív lett,de az orvos nem látott semmit.

Legjobb válasz: Alapvetõen nem ez a normális, de peteérés bármiko lehet, tehát igen. Ha a teszted pozitív, akkor valószínü van baba. A barátnõmnek is az 5 hetes uhja még negatív lett. 2 hét mulva menj el megint dokihoz, akkor már észre kell, hogy vegyék. sok sikert

Alapvetõen nem ez a normális, de peteérés bármiko lehet, tehát igen. Ha a teszted pozitív, akkor valószínü van baba. A barátnõmnek is az 5 hetes uhja még negatív lett. 2 hét mulva menj el megint dokihoz, akkor már észre kell, hogy vegyék. sok sikert
Konkrétan a kérdésedre nem tudok válaszolni, de nekem is megjött, mikor már terhes voltam.
ha rendes piros vérzésed volt akkor nincs szerintem terhesség de ha ilyen nyugtalan vagy menj inkább dokihoz az megmondja biztosra.szorítok hohy jo legyen minden:)

Ha az endometrium vastagsága a menstruáció előtt 3-4 nappal 2mm vastag, akkor lehetek terhes? Lehet, hogy buta kérdés, de biztos szeretnék lenni a dologban.1 napja voltam nőgyógyásznál, és akkor állapította meg ezt.

Azért fontos a kérdés, mert a barátommal szeretkeztünk 11 napja, és akkor az óvszerből kifolyt a sperma, de ő azt mondta nem ment belém, de én akkor is izgulok.

Legjobb válasz: Nem. De menzesz elõtt semmiképpen nem normális a 2 mm-es nyálkahártya. Túl vékony. A ciklus második felébe olyan vastagnak kellene lennie, hogy egy esetlegesen megtermékenyült petesejt be tudjon ágyazódni. Tudta az orvos, hogy pár nap múlva menstruálnod kellene? Nem mondott erre az eredményre semmit?

Nem. De menzesz elõtt semmiképpen nem normális a 2 mm-es nyálkahártya. Túl vékony. A ciklus második felébe olyan vastagnak kellene lennie, hogy egy esetlegesen megtermékenyült petesejt be tudjon ágyazódni. Tudta az orvos, hogy pár nap múlva menstruálnod kellene? Nem mondott erre az eredményre semmit?
A kérdező hozzászólása: Igen, tudja...és nem mondott rá semmit.

Az normális ha a menstruáciom előtt 3-4-nappal, és utána 3-4-napig, eléggé fáj a hüvelyem szex közbe? Az illat is elég kellemetlen, és olyan mintha égne.

el?fordulhat hogy valami fert?zésem van? milyen gyogyszert vegyek? hüvelygomba elleni valami segitene?

Legjobb válasz: Ha komolyan hüvelygombára gyanakszol a legokosabb a nõgyógyászt felkeresni õ leveszi a szükséges kenetet a teszthez és az eredmény megnyugtató lesz. A házi tesztek, praktikák (intim mosakodó gél, kamillás ülõ fürdõ stb.)a legtöbb esetben csak tünet kezelésre jók...de meg ér 1 próbát

Ha komolyan hüvelygombára gyanakszol a legokosabb a nõgyógyászt felkeresni õ leveszi a szükséges kenetet a teszthez és az eredmény megnyugtató lesz. A házi tesztek, praktikák (intim mosakodó gél, kamillás ülõ fürdõ stb.)a legtöbb esetben csak tünet kezelésre jók...de meg ér 1 próbát
Fertõzésed lehet, vagy már annyira szétdugták a puncidat! Gondolom összefekszel mindenhol mindenkivel, és ez lett belõle. Menj el nõgyógyászhoz, õ tud majd segíteni. Nem lehetsz túl idõs, ezért egy jótanácsot fogadj meg tõlem: Te egészséged a legfontosabb a számodra (vagy nem), ezért válogasd meg a kuncsaftokat.
A kérdező hozzászólása: Nem feküdtem össze mindenkivel, egy barátom van, akivel már fél éve együtt vagyok, nem csaltam meg soha, ugyhogy ez nem lehet ok, de al elsõ kommentet köszönöm, ki fogom probálni!

Ha a várt menstruáció előtt 3 nappal, , barnáztam" egy kicsit és apró vérdarabkák voltak benne, az mire utalhat?

Együtt voltam a barátommal, és nem védekeztünk, de nem volt orgazmusa előtte sem és közben sem, erre odafigyeltünk, de az előváladék miatt mégsem vagyunk nyugodtak, főleg miutan a naptár szerint aznap volt peteérésem. Lehetséges-e, hogy a fentebb említett barnázás beágyazódási vérzés volt, és hogy az csak most következett be? (december 11-én kell megjönnie a menzeszemnek)

Legjobb válasz: gratulálok anyuka leszel

gratulálok anyuka leszel
A kérdező hozzászólása: megjött tegnap, köszi :)

Menstruáció elött 3 nappal mit kellene érezne ha sikerült volna a baba?

Legjobb válasz: Nekem apró görcseim voltak, illetve hüvely nyilalások:) 20hkm.

Nekem apró görcseim voltak, illetve hüvely nyilalások:) 20hkm.
A kérdező hozzászólása: az a furcsa hogy nekem a mensziim elött mindig száraz napok voltak.most meg krémes folyásom van. de gondolom ez nem jelent semmit.
Nekem a hasam fájdogált mielött meg kellet volna jönnie.
1-es vagyok. Mikor tesztelsz?
A kérdező hozzászólása: háth szerintem a nemvárt napján. az 21. elötte gondolom még nem érdemes
Nekem ugyan az volt a tünetem mint menzikor + folyton aludtam volna!
dettó ugyan ezek amiket most leírtatok (alhasi szurkálások, néha a hüvelyembe is szurkált , folytonos álmosság...) .20.-án kellett volna, hogy megjöjjön, ma csináltam egy tesztet, mert már nem bírtam tovább (ami két csík lett, de csak nagyon halvány a második.TÉNYLEG NAGYON HALVÁNY.képen alig látszott, viszont barátnõim látták mikor mutattam) erre ma megjött, pedig még lett volna 2napom addig...
sajnos, természetes :(
jah, én is utálom a PMS-t, de még a pirosnapok elejét is, mivel akkor is úgy nézek ki, mintha kb terhes lennék...
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen mind a kettõtöknek!
csatlakozom, ilyenkor nekem is akkora hasam van, mint egy 4-5 hónapos kimamának...
természetes...de nekem miután elmúltak azok a napok, 2 kilóval kevesebb voltam :) ))

Menstruáció előtt 3 nappal milyen teszt tudná kimutatni a terhességet? Kb pé után 11 nappal?

Legjobb válasz: Ez nem csak a teszten múlik, hanem rajtad is, vagyis, hogy mennyi HCG termelõdött a szervezetedben. Szerintem még a legérzékenyebbnél sem biztos, hogy pozitív lesz ilyen korán.

Ez nem csak a teszten múlik, hanem rajtad is, vagyis, hogy mennyi HCG termelõdött a szervezetedben. Szerintem még a legérzékenyebbnél sem biztos, hogy pozitív lesz ilyen korán.
Hát elvileg azt mondják, hogy a tesztek peteérés után kb. 10-14 nappal mutatnak eredményt, mikor már megtörtént a beágyazódás, és termelõdik hcg. De legkorábban talán a mensi elõtti napon. Vegyél egy nagyon érzékeny tesztet, hátha az mutat már valami...
ha tudod, inkább egy picit kíméld magad addig, amíg ki nem derül. de úgy tudom, hogy amíg a teszt nem mutatja, addig nem is tudsz neki ártani... (hacsak nincs tele a szervezeted felhalmozódott drogokkal, gyógyszerekkel, vagy bármilyen más méreggel...)
pé után 11 nappal egyik teszt sem mutatja ki! pé után min.13-14 napnak kell eltelnie(egy átlagos 28 napos ciklusnál) hogy a beágyazódás létre jöjjön és a hcg termelõdni kezdjen.
A kérdező hozzászólása: Szeretném minél hamarabb megtudni, mert elég megerõltetõ munkát végzek.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm.
A kérdező hozzászólása: Okés köszi!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!