Találatok a következő kifejezésre: A menstruációm előtt 3 (42 db)

Ha a menstruáció előtt 3 nappal voltunk együtt, és mondjuk sikerült teherbe esnem, akkor annak a mensesnek még megkell jönnie, vagy már kimarad?

Legjobb válasz: Hát menstruáció elõtt 3 nappal nem jellemzõ a peteérés, rendkívüli esetben elõfordulhat, de nem jellemzõ. A peteérés (amikor teherbe tudsz esni) a menstruáció elõtt kb. 14 nappal van. De ha rendkívüli peteérésed volt akkor én úgy tudom, hogy igen az a menstruációs még rendesen megjön.

Hát menstruáció elõtt 3 nappal nem jellemzõ a peteérés, rendkívüli esetben elõfordulhat, de nem jellemzõ. A peteérés (amikor teherbe tudsz esni) a menstruáció elõtt kb. 14 nappal van. De ha rendkívüli peteérésed volt akkor én úgy tudom, hogy igen az a menstruációs még rendesen megjön.
Nem nem jött meg, teszteltem, és halvány, de látható pozitív lett! Tudom hogy csak akkor voltunk együtt, mert a férjem vidéken dolgozott, és minden ultrahangon 10-11 nappal kisebb a baba mint lennie kellene!

Az normális ha a menstruáciom előtt 3-4-nappal, és utána 3-4-napig, eléggé fáj a hüvelyem szex közbe? Az illat is elég kellemetlen, és olyan mintha égne.

el?fordulhat hogy valami fert?zésem van? milyen gyogyszert vegyek? hüvelygomba elleni valami segitene?

Legjobb válasz: Ha komolyan hüvelygombára gyanakszol a legokosabb a nõgyógyászt felkeresni õ leveszi a szükséges kenetet a teszthez és az eredmény megnyugtató lesz. A házi tesztek, praktikák (intim mosakodó gél, kamillás ülõ fürdõ stb.)a legtöbb esetben csak tünet kezelésre jók...de meg ér 1 próbát

Ha komolyan hüvelygombára gyanakszol a legokosabb a nõgyógyászt felkeresni õ leveszi a szükséges kenetet a teszthez és az eredmény megnyugtató lesz. A házi tesztek, praktikák (intim mosakodó gél, kamillás ülõ fürdõ stb.)a legtöbb esetben csak tünet kezelésre jók...de meg ér 1 próbát
Fertõzésed lehet, vagy már annyira szétdugták a puncidat! Gondolom összefekszel mindenhol mindenkivel, és ez lett belõle. Menj el nõgyógyászhoz, õ tud majd segíteni. Nem lehetsz túl idõs, ezért egy jótanácsot fogadj meg tõlem: Te egészséged a legfontosabb a számodra (vagy nem), ezért válogasd meg a kuncsaftokat.
A kérdező hozzászólása: Nem feküdtem össze mindenkivel, egy barátom van, akivel már fél éve együtt vagyok, nem csaltam meg soha, ugyhogy ez nem lehet ok, de al elsõ kommentet köszönöm, ki fogom probálni!
terhes vagy
Igen. kicsi az esély, de lehetsz.
15 kérdéssel lejjebb a válasz!Mért kell kétszer ugyan azt a kérdést feltenni???

Ha az endometrium vastagsága a menstruáció előtt 3-4 nappal 2mm vastag, akkor lehetek terhes? Lehet, hogy buta kérdés, de biztos szeretnék lenni a dologban.1 napja voltam nőgyógyásznál, és akkor állapította meg ezt.

Azért fontos a kérdés, mert a barátommal szeretkeztünk 11 napja, és akkor az óvszerből kifolyt a sperma, de ő azt mondta nem ment belém, de én akkor is izgulok.

Legjobb válasz: Nem. De menzesz elõtt semmiképpen nem normális a 2 mm-es nyálkahártya. Túl vékony. A ciklus második felébe olyan vastagnak kellene lennie, hogy egy esetlegesen megtermékenyült petesejt be tudjon ágyazódni. Tudta az orvos, hogy pár nap múlva menstruálnod kellene? Nem mondott erre az eredményre semmit?

Nem. De menzesz elõtt semmiképpen nem normális a 2 mm-es nyálkahártya. Túl vékony. A ciklus második felébe olyan vastagnak kellene lennie, hogy egy esetlegesen megtermékenyült petesejt be tudjon ágyazódni. Tudta az orvos, hogy pár nap múlva menstruálnod kellene? Nem mondott erre az eredményre semmit?
A kérdező hozzászólása: Igen, tudja...és nem mondott rá semmit.

A menstruáció elött 3-5nappal a megszakításos módszer nagyon meredek?

Legjobb válasz: Sajnálom, hogy azt találod értelmes válasznak, amitõl talán terhes leszel. Valóban kevesebb az esélye egy terhességnek. De pl. az én anyámnak pont ilyenkor volt peteérése. Eredménye a húgom.

Sajnálom, hogy azt találod értelmes válasznak, amitõl talán terhes leszel. Valóban kevesebb az esélye egy terhességnek. De pl. az én anyámnak pont ilyenkor volt peteérése. Eredménye a húgom.
a modszer magahoz kepest nem meredek elotte 3-5 nappal. ha maskor igy "vedekeztek" akkor most mehet nyugodtan, joval ovulacio utan vagy
nem annyira meredek:)
Nem olyan meredek, ha nem baj ha becsúszik egy baba. Ha baj, akkor meredek.
mivel a megszakításos módszer nem védekezés ezért igen, meredek és nem csak akkor.
A kérdező hozzászólása: köszönöm kedves utolsó, végre értelmes válasz
Ha gyereket akarsz, akkor nyugodtan maradj a megszakításnál a hónap bármely napján. Majd kiderül, hogy a 100-ból beleesel-e abba a 35-ös csoportba, aki így esik teherbe.

Lehetséges az, hogy a menstruációm előtt 3 nappal teherbe essek?

Szeptember 26-án kellett volna megjönnie,de nem jött.A párommal el?tte 3 nappal voltunk ÚGY együtt,hogy abból baba is lehet.Több tesztem is pozitív lett,de az orvos nem látott semmit.

Legjobb válasz: Alapvetõen nem ez a normális, de peteérés bármiko lehet, tehát igen. Ha a teszted pozitív, akkor valószínü van baba. A barátnõmnek is az 5 hetes uhja még negatív lett. 2 hét mulva menj el megint dokihoz, akkor már észre kell, hogy vegyék. sok sikert

Alapvetõen nem ez a normális, de peteérés bármiko lehet, tehát igen. Ha a teszted pozitív, akkor valószínü van baba. A barátnõmnek is az 5 hetes uhja még negatív lett. 2 hét mulva menj el megint dokihoz, akkor már észre kell, hogy vegyék. sok sikert

Lehetek terhes, ha 3 nappal a menstruáció előtt próbáltuk a gyermekvállalást de még a menstruációm megjött arra a 3 napra rá ahogy kellett?

Legjobb válasz: És én mit mondtam? 1% alatti esély az maga a csoda, ha bejön :) Elsõ vagyok.

És én mit mondtam? 1% alatti esély az maga a csoda, ha bejön :) Elsõ vagyok.
De ha a kérdezõ már menstruált is, akkor amikor kellett normálisan, mert nem írta, hogy csak keveset, vagy 1-2pötty vagy ilyesmi akkor miben reménykedik??? Ennyi erõvel akkor nem számít semmit, ha a idõre normálisan megbetegszik az ember?? Ez hülyeség...lehetnek szélsõséges esetek, de ne etessétek már a jónéppel, hogy ez teljesen általános!!!
Akik írogatták, hogy mensi elõtt egy nappal voltunk együtt meg hasonló, azt azért nehezen hiszem, hogy abban a ciklusban máskor nem is...miért gondolják, hogy pont attól az együttléttõl jött a baba? Lehet, hogy el is felejtették, hogy mensi elõtt mondjuk pl 2héttel is együtt voltak, vagy 1, 5héttel, vagy ilyesmi...
a 64%-osnak üzenem, hogy az értõ olvasás nagyon nagy kincs! Az elsõ kommentben ott van, hogyan jött meg ekkor...
senki sem mondta hogy ez a normalis, csak azt a mondatot cafoltuk meg miszerint =a csodaval nyilvan a kerdezo is tudja hogy kicsi az eselye de az azert nemikepp oltari tulzas hogy csodahoz merjuk...... jah es igen, en is tisztaban vagyok vele hogy mikor csinalok gyereket barmilyen hihetetlen is :)
Utolsótól megkérdezem, hogy idõre meg is betegedett ahogy kellett és ahogyan szokott? Mert ha esetleg nem, akkor a saját szitudat ne hasonlítsd a kérdéshez, mert közel sem ua. És ezt nem kötekedésbõl mondom.
20.31 vagyok utolsónak üzenem: mivel a férjem katona és kint volt Afganisztánban, és mensi elõtt jött haza, így totál biztos vagyok a fogantatásban... A terhességemet nem is mensibõl, hanem ultrahangterminus alapján számolták az orvosok....
Nem. Több okból sem. Illetve 1% alatt van az esély.
akik azt irtak nincs eselye: a kozepido (SZERINTEM) azt jelenti hogy akkor van legnagyobb esely a megtermekenyulesre mindenfele szempontbol ha maskor nem lehetne eselye vagy 1% alatt lenne esely ra akkor mindenki d.ghatna esz nelkul orrverzesig (bocsanat az alpari kifejezesert) mi most kezdtunk probalkozni mensi elott par nappal es azota sem jott meg es remelem nem is fog....de ha megis akkor sem fogok "rendszeruen" matematikailag kiszamolva idopontra szexelni csak azert mert kozepido van kerdezo:megy a drukk a babaert:)
Mi menzesz elõtti este voltunk együtt, nem jött meg, baba volt. Ennyit arról az agyonajnározott középidõrõl. :-)
Menses elõtt egy nappal voltunk együtt, meg is jött, de nagyon kevés...menses elmúlása után 8 nappal pozitívat teszteltem...szóval minden lehetséges, de nagyon kicsi az esély...
Szinte lehetetlen, hogy babás lennél ebben az esetben.
Most ez komoly kérdés?? ..három nappal az esedékes elõtt próbálkoztok -nekem már ez furcsa...és rendben meg is jön, akkor SZERINTED??? Ne haragudj kedves elsõ, de szerintem 1% esélye sincs, mivel már menstruált is azóta és nem is abban az idõben próbálkoztak amikor peteérés szokott lenni általában, és nem értem miért hagyod meg neki a szikrányi reményt is, hogy esetleg elõfordulhat, talán lehet, hogy mégis... NEM LEHETSZ TERHES -az esélye = a nullával, de persze történhet csoda!!!
Elõzõnek üzenem, hogy nagyon nem érti az iróniát szegény...:) mert pont azért kérdeztem rá, hogy írja már le megint és hasonlítsa össze a kérdéssel az esetét...hátha akkor rájönne, kinek vannak gondjai az értõolvasással :) A KÉRDEZÕ IGAZÁN JELEZHETNÉ, HOGY BABÁS E :)
Konkrétan a kérdésedre nem tudok válaszolni, de nekem is megjött, mikor már terhes voltam.
ha rendes piros vérzésed volt akkor nincs szerintem terhesség de ha ilyen nyugtalan vagy menj inkább dokihoz az megmondja biztosra.szorítok hohy jo legyen minden:)

Tisztelt Doktor Úr! Azzal a kérdéssel fordulok önhöz, hogy 1 hete elmúlt a menstruációm és vagy 3-dik napja fájnak a melleim, alig lehet hozzáérni úgy fáj, mint a menstruációm előtt szokott. Szeretném, ha válaszolna kérdésemre! Előre is köszönöm:Zsanett

Tisztelt Doktor Úr! Azzal a kérdéssel fordulok önhöz, hogy 1 hete elmúlt a menstruációm és vagy 3-dik napja fájnak a melleim, alig lehet hozzáérni úgy fáj, mint a menstruációm előtt szokott. Szeretném, ha válaszolna kérdésemre! Előre is köszönöm:Zsanett

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! A panasz pontos hátterét csak vizsgálattal lehet tisztázni. Az esetek többségében azonban a hormonszintek természetes változásai állnak a háttérben, amely nem kóros állapotot jelez. Amennyiben az orvosi vizsgálat negatív, érdemes szednie a Premens nevű, természetes alapú készítményt, amely igen hatékony az ilyen problémák megszüntetésében. Felhívom a figyelmét, hogy a kedvező hatás eléréséhez legalább …

Olvass tovább »

Tisztelt Hölgyem! A panasz pontos hátterét csak vizsgálattal lehet tisztázni. Az esetek többségében azonban a hormonszintek természetes változásai állnak a háttérben, amely nem kóros állapotot jelez. Amennyiben az orvosi vizsgálat negatív, érdemes szednie a Premens nevű, természetes alapú készítményt, amely igen hatékony az ilyen problémák megszüntetésében. Felhívom a figyelmét, hogy a kedvező hatás eléréséhez legalább … Olvass tovább »

Tisztelt Doktor Úr! Azzal a kérdéssel fordulok önhöz, hogy 1 hete elmúlt a menstruációm és vagy 3-dik napja fájnak a melleim, alig lehet hozzáérni úgy fáj, mint a menstruációm előtt szokott. Szeretném, ha válaszolna kérdésemre! Előre is köszönöm:Zsanett

Tisztelt Doktor Úr! Azzal a kérdéssel fordulok önhöz, hogy 1 hete elmúlt a menstruációm és vagy 3-dik napja fájnak a melleim, alig lehet hozzáérni úgy fáj, mint a menstruációm előtt szokott. Szeretném, ha válaszolna kérdésemre! Előre is köszönöm:Zsanett

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! A panasz pontos hátterét csak vizsgálattal lehet tisztázni. Az esetek többségében azonban a hormonszintek természetes változásai állnak a háttérben, amely nem kóros állapotot jelez. Amennyiben az orvosi vizsgálat negatív, érdemes szednie a Premens nevű, természetes alapú készítményt, amely igen hatékony az ilyen problémák megszüntetésében. Felhívom a figyelmét, hogy a kedvező hatás eléréséhez legalább …

Olvass tovább »

Tisztelt Hölgyem! A panasz pontos hátterét csak vizsgálattal lehet tisztázni. Az esetek többségében azonban a hormonszintek természetes változásai állnak a háttérben, amely nem kóros állapotot jelez. Amennyiben az orvosi vizsgálat negatív, érdemes szednie a Premens nevű, természetes alapú készítményt, amely igen hatékony az ilyen problémák megszüntetésében. Felhívom a figyelmét, hogy a kedvező hatás eléréséhez legalább … Olvass tovább »

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!