Találatok a következő kifejezésre: A menstruációm 3-án volt, a teszt (2 db)

Kétségbe vagyok esve, mivel Szeptember 3-án volt az utosló menstruációm, tehát betöltött 5 hetes terhes vagyok, 2 db poz. Teszt, Uh-on az orvos nem látott petezsákot, csak megvastagodott nyálkahártyát. A méhem hátrahajló. Lehet még reményünnk?

Rövid történetünk a következ?: Április 25-én született meg 34 hétre gyönyör? kislányunk. Kislányunk a koraszülött osztályon ESBL klebsiella pneumonie fert?zést kapott és 13 naposan elveszítettük. Összetörtünk:- (

Legjobb válasz: mérhetetlenül sajnálom... lehet hogy késõbb fogant és még csak 4 hetes akkor még lehet remény hogy a hátsó falon tapadt. jövõ heti v. két hét múlva esedékes vitalitás uh kideriti az igazságot

mérhetetlenül sajnálom... lehet hogy késõbb fogant és még csak 4 hetes akkor még lehet remény hogy a hátsó falon tapadt. jövõ heti v. két hét múlva esedékes vitalitás uh kideriti az igazságot
Nyugi, még nem biztos, hogy látja, szívhang is majd késõbb lesz. Az a fõ, hogy ne idegeskedj.
Nagyon sajnálom a kislányotokat. Lehet hogy késõbb volt ovulációd és ezért még csak a nyálkahártya megvastagodását látja a doki. De már ez is jó jel, tehát fel a fejjel! Még aludj rá néhányat és pár nap/1 hét múlva már biztos többet lát az orvos is. Drukkolunk!
Persze, hogy van remény, nekem is hasonló volt, szintén hátrahajló méhhel, 7 hetesen láttuk csak meg.
Õszintén sajnálom, ami történt:-( 5 hetesen gyakran elõfordul egyébként, hogy még nem látszik "semmi", nekem is csak 7 hetesen látszott elõször (szintén hátrahajló a méhem.) Ne add fel!
Semmiképpen ne ess kétségbe!!! Nekem nincs hátrahajló méhem és mégis 5 hetesen semmit sem látott 3 pozitív teszt után az orvos. Majdnem 7 hetes voltam mikor még csak petezsákom volt meg szikólyagom...másnak ekkor máár szívhangja is van...és most itt vagyok 17 hetesen . semmi bajunk, szépen fejlõdik a baba, csak annyi, hogy nem ciklus közepén volt a peteérés, hanem majd 1 héttel késõbb.lehet, hogy neked is ez volt.

A menstruációm október 3-án volt, a teszt még 2 hete se mutatta ki a terhességet. Most november 16-án megjött és kettő napig tartott. A ciklusaim 24 naposak. Terhes lehetek?

szeretném ha terheslennék, de most nem tudom mi van?

Legjobb válasz: Lehet terhesség,de lehet,hogy csak a hormonok. vegyél még egy tesztet,és reméljük,hogy pozitív lessz,de ha nem ne keseredj el,majd legközelebb sikerül.Szorítok. 32hetes kismama.

Lehet terhesség, de lehet, hogy csak a hormonok. vegyél még egy tesztet, és reméljük, hogy pozitív lessz, de ha nem ne keseredj el, majd legközelebb sikerül.Szorítok. 32hetes kismama.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!