Találatok a következő kifejezésre: A menstruációm 3-án volt, (14 db)

Tisztelt doktor úr! Augusztus 3-án volt a menstruációm, azóta erős mellfeszülést érzek mindkét mellemben. 5 éve petevezetékelkötésem volt. Azt szeretném megtudni, elkepzelhető-e a terhesség? Köszönöm előre is válaszát!

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Vérzéskimaradás esetén javaslom, hogy végezzen egy terhességi vizelettesztet. Amennyiben ez pozitív, forduljon nőgyógyászhoz. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Vérzéskimaradás esetén javaslom, hogy végezzen egy terhességi vizelettesztet. Amennyiben ez pozitív, forduljon nőgyógyászhoz. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt doktor úr! Augusztus 3-án volt a menstruációm, azóta erős mellfeszülést érzek mindkét mellemben. 5 éve petevezetékelkötésem volt. Azt szeretném megtudni, elkepzelhető-e a terhesség? Köszönöm előre is válaszát!

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Vérzéskimaradás esetén javaslom, hogy végezzen egy terhességi vizelettesztet. Amennyiben ez pozitív, forduljon nőgyógyászhoz. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Vérzéskimaradás esetén javaslom, hogy végezzen egy terhességi vizelettesztet. Amennyiben ez pozitív, forduljon nőgyógyászhoz. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

A menstruációm október 3-án volt, a teszt még 2 hete se mutatta ki a terhességet. Most november 16-án megjött és kettő napig tartott. A ciklusaim 24 naposak. Terhes lehetek?

szeretném ha terheslennék, de most nem tudom mi van?

Legjobb válasz: Lehet terhesség,de lehet,hogy csak a hormonok. vegyél még egy tesztet,és reméljük,hogy pozitív lessz,de ha nem ne keseredj el,majd legközelebb sikerül.Szorítok. 32hetes kismama.

Lehet terhesség, de lehet, hogy csak a hormonok. vegyél még egy tesztet, és reméljük, hogy pozitív lessz, de ha nem ne keseredj el, majd legközelebb sikerül.Szorítok. 32hetes kismama.

Kétségbe vagyok esve, mivel Szeptember 3-án volt az utosló menstruációm, tehát betöltött 5 hetes terhes vagyok, 2 db poz. Teszt, Uh-on az orvos nem látott petezsákot, csak megvastagodott nyálkahártyát. A méhem hátrahajló. Lehet még reményünnk?

Rövid történetünk a következ?: Április 25-én született meg 34 hétre gyönyör? kislányunk. Kislányunk a koraszülött osztályon ESBL klebsiella pneumonie fert?zést kapott és 13 naposan elveszítettük. Összetörtünk:- (

Legjobb válasz: mérhetetlenül sajnálom... lehet hogy késõbb fogant és még csak 4 hetes akkor még lehet remény hogy a hátsó falon tapadt. jövõ heti v. két hét múlva esedékes vitalitás uh kideriti az igazságot

mérhetetlenül sajnálom... lehet hogy késõbb fogant és még csak 4 hetes akkor még lehet remény hogy a hátsó falon tapadt. jövõ heti v. két hét múlva esedékes vitalitás uh kideriti az igazságot
Nyugi, még nem biztos, hogy látja, szívhang is majd késõbb lesz. Az a fõ, hogy ne idegeskedj.
Nagyon sajnálom a kislányotokat. Lehet hogy késõbb volt ovulációd és ezért még csak a nyálkahártya megvastagodását látja a doki. De már ez is jó jel, tehát fel a fejjel! Még aludj rá néhányat és pár nap/1 hét múlva már biztos többet lát az orvos is. Drukkolunk!
Persze, hogy van remény, nekem is hasonló volt, szintén hátrahajló méhhel, 7 hetesen láttuk csak meg.
Õszintén sajnálom, ami történt:-( 5 hetesen gyakran elõfordul egyébként, hogy még nem látszik "semmi", nekem is csak 7 hetesen látszott elõször (szintén hátrahajló a méhem.) Ne add fel!
Semmiképpen ne ess kétségbe!!! Nekem nincs hátrahajló méhem és mégis 5 hetesen semmit sem látott 3 pozitív teszt után az orvos. Majdnem 7 hetes voltam mikor még csak petezsákom volt meg szikólyagom...másnak ekkor máár szívhangja is van...és most itt vagyok 17 hetesen . semmi bajunk, szépen fejlõdik a baba, csak annyi, hogy nem ciklus közepén volt a peteérés, hanem majd 1 héttel késõbb.lehet, hogy neked is ez volt.
Nem értelek, tesztet még nem is csináltál?
persze hogy lehetsz, de azt már egy tesztnek ki kellene mutatnia! csinltál már? ha nem akkor hajrá!!! reméljük, hogy baba!!!
A kérdező hozzászólása: Elõször is köszi a válaszokt! Nem csináltam még teszted mert félek attól hogy negatív lesz mivel már volt ilyen sajnos bár akkor nem voltak ilyen tûneteim csak késett a mensesem...

Tisztelt Doktor úr! 44 éves vagyok, nov.28-án volt menstruációm. Elmentem nőgyógyászhoz és 10 napra írt duphaston 10 mg tablettát, 3 nap múlva megjött a menstruációm. Továbbra Remifemin tablettát írtak fel, véleményét szeretném tudni. Tünetek: kiizzadok,

Tisztelt Doktor úr! 44 éves vagyok, nov.28-án volt menstruációm. Elmentem nőgyógyászhoz és 10 napra írt duphaston 10 mg tablettát, 3 nap múlva megjött a menstruációm. Továbbra Remifemin tablettát írtak fel, véleményét szeretném tudni. Tünetek: kiizzadok, feszült vagyok. Előre is köszönom.

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! A panaszok változókori tünetegyüttesre utalhatnak. A Remifemin tabletta elsősorban a változókori hőhullámok kezelésére alkalmas, a kedvező hatás legalább 2-3 hónap után várható. A tudományos vizsgálatok szerint a Remifemin tabletta az esetek több mint 80%-ában igen hatékonyan csökkenti a hőhullámok gyakoriságát és erősségét!  Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! A panaszok változókori tünetegyüttesre utalhatnak. A Remifemin tabletta elsősorban a változókori hőhullámok kezelésére alkalmas, a kedvező hatás legalább 2-3 hónap után várható. A tudományos vizsgálatok szerint a Remifemin tabletta az esetek több mint 80%-ában igen hatékonyan csökkenti a hőhullámok gyakoriságát és erősségét!  Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

November 6-án volt meg a menstruációm, általában 28 napos. A párommal dec. 1-2-3-án voltunk együtt ez nem a középidő, de 4-5-6 körül megkellett volna jönnie és azóta semmi. Mi lehet a bajom? Terhesség vagy valami más?

Legjobb válasz: Lehet terhesség, ha késõbb volt a peteérésed, pont összejöhetett. Mástól is késhet... még pár nap és érdemes tesztelni... drukkolok, bármit is szeretnél!

Lehet terhesség, ha késõbb volt a peteérésed, pont összejöhetett. Mástól is késhet... még pár nap és érdemes tesztelni... drukkolok, bármit is szeretnél!
Igen tesztelj majd kb. 20.-a körül, ha nem jön meg, 13-16 dpo között lehet pozitív kb. a teszt.
Én voltam az elõzõ válaszadó. Rosszul írtam. 13 dpo után már pozitív általában a teszt. De biztosabb a 15 dpo. Ha volt peteérésed , akkor a következõ nap az elsõ dpo-nap. Ha szeretkezés közben vagy egy nappal a szeretkezés elõtt volt peteérés, megvan az esélyed. Legkésõbbi peteérést tekintve a tesztelés 24.-n célszerû.
bármitõl lehet, lehet hogy tényleg terhesség, de az is lehet hogy stresszel mostanába, és attol is kimaradhat, de erre egy teszt meg a doki biztosabb választ adhat.

Fogamzásgátló (Yasminelle) -csak a menstruáció alatt lehet elkezdeni szedni? Április 30-án volt abortuszom, Jún.6-án megjött (de csak pár csepp. Kb.2-3 napig) Várjak a következő mensiig? Vagy elkezdhetem szedni?

Legjobb válasz: "- Vetélést követõen. Kövesse orvosa utasítását. Kérjen orvosától tanácsot, ha nem biztos benne, hogy mikor kezdje el a tabletta szedését."

"- Vetélést követõen. Kövesse orvosa utasítását. Kérjen orvosától tanácsot, ha nem biztos benne, hogy mikor kezdje el a tabletta szedését."
orvost kérdezz meg.
szerintem ne kezd el szedni.kérdezz meg egy nõgyógyászt a biztonságkedvéért.

Január 1-én volt a menstruációm első napja a ciklusom 25-26 napos, a naptár szerint a pé-sem 13-án volt. De már 8-ától termékeny napok voltak.3-szor voltunk együtt a férjemmel. Lehet ebből baba?

Több nap óta megjön érzésem van és görcsöl a hasam is. Keddre nagyon nem várom, lehetek babás?

Legjobb válasz: ezt nem értem kétszer volt pete érésed? vagy hogyan lehetett ez? egy termékeny napod van csak max ha elötte 2 nappal csináltátok akkor volt még a peteérésre élö sperma benned. akár mi is lehet, majd a teszt megmondja.

ezt nem értem kétszer volt pete érésed? vagy hogyan lehetett ez? egy termékeny napod van csak max ha elötte 2 nappal csináltátok akkor volt még a peteérésre élö sperma benned. akár mi is lehet, majd a teszt megmondja.
Várd már ki a végét. Persze, hogy megvan az esély rá.
gyógyszerrel védekeztek? csak mert akkor lehet ilyen.
A kérdező hozzászólása: óvszerrel védekeztünk, de nem szakadt ki, észrevettük volna
A kérdező hozzászólása: a barna folyás ideje alatt meg voltam fázva, attól lehet?
lehet megfázástól, vagy akár kisebb fertõzéstõl is a barnázás. ha tényleg nem szakadt ki az óvszer akkor nyugi, terhes nem lehetsz, max megbolygatta a ciklusod a megfázás... :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Remélem minél elõbb megfog jönni mert kikészít ez a várakozás!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!