Találatok a következő kifejezésre: A menstruáció vagy elmaradása (5 db)

hõhullám
Majdnem egyidõben van. Nekem kicsit késett és ezután egy hónapra már hõhullám is volt. Egyébként nem mindenkinek van hõhulláma a változó korban.

Van itt olyan kismama vagy anyuka akinek a teszt jóval (kb egy héttel vagy később) a menstruáció elmaradása után lett csak pozitív a tesztje?

Legjobb válasz: szia. nekem a nem várt utána 9 nappal lett csak halvány pozitív. Sok sikert:) 25hkm

szia. nekem a nem várt utána 9 nappal lett csak halvány pozitív. Sok sikert:) 25hkm
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ! Volt valami tüneted?
soha semmi, egészen addig amíg nem éreztem mozogni, azt sem éreztem, hogy terhes vagyok:) szerencsére kimaradt a szédülés, hányás és társai, a mellem sem feszült soha.

A menstruáció késése vagy elmaradása történhet amiatt hogy sexuális életet élek?

Mert mindig késik de volt olyan hónap mikor percre pontos volt viszont akkor nem volt sex egész hónapban....

Legjobb válasz: Én úgy tapasztaltam, hogy igen, lehet emiatt a késés.

Én úgy tapasztaltam, hogy igen, lehet emiatt a késés.
Lehet hogy terhes vagy.
Szerintem ez egy buta kérdés.Mivel mindenki él szexuális életet ezért mindenkinek rendszertelen lenne a mensije?

Eddig úgy éreztem terhes vagyok, minden tünetet éreztem magamon, de van egy kis barnás folyásom. Terhes vagyok, vagy hormonzavar okozhatja a menstruáció elmaradását?

A mai napig úgy éreztem, hogy terhes vagyok,majdnem minden tünetet éreztem magamon, de van egy kis barnás folyásom.Ez természetes, vagy hormonzavar okozza a mensi elmaradását?Aki tud segítsen ! Köszönöm

Legjobb válasz: Ha most lenne a mensid, elképzeletõ, hogy csak azt jelzi, azonban mindenképp menj el orvoshoz (úgy értelmezem soraidat, hogy még nem voltál) Ez mindenképp szükséges, hogy egyrészt megvizsgáljon, másrészt a barnás folyadék a vetélés jele is lehet... ne kockáztass! Szia

Ha most lenne a mensid, elképzeletõ, hogy csak azt jelzi, azonban mindenképp menj el orvoshoz (úgy értelmezem soraidat, hogy még nem voltál) Ez mindenképp szükséges, hogy egyrészt megvizsgáljon, másrészt a barnás folyadék a vetélés jele is lehet... ne kockáztass! Szia
Szia! Nem muszáj megijedned, a terhességek nagy része indul ikerterhességként (bár ezt kevesen tudják). De ezeknek a terhességnek a nagy részében az egyik petesejt "elmegy"...ez menstruáláshoz hasonló folyással járhat...sajnos ez természetes dolognak számít.. a lényeg, hogy szerezz be terhességi tesztet, de mindenképpen menj dokihoz!!! Ha szeretnéd azt a picit, akkor remélem semmi baj...
Szia!Lehet, hogy csak hormon zavar anno én is jártam ebben a cípõben.De minél elõbb menj dokihoz!!!!szyo

A pozitív tesztek és/vagy a menstruáció elmaradása után mikor mentél először dokihoz? Mit látott?

Legjobb válasz: 1. gyermek: 10 hetesen. Akkor már az egész babát,szívveréssel. 2.gyermek: 7 hetesen. A babát szívveréssel 3.gyermek:(2 héttel az elmaradt mensi után) 5 hetesen. 4mm-es petezsákot látott.

1. gyermek: 10 hetesen. Akkor már az egész babát, szívveréssel. 2.gyermek: 7 hetesen. A babát szívveréssel 3.gyermek:(2 héttel az elmaradt mensi után) 5 hetesen. 4mm-es petezsákot látott.
amikor pozitívat teszteltem, egybõl hívtam a dokimat, és azt mondta hogy még most úgysem lát semmit nem érdemes menni, várjak 2 hetet és akkor már lát is valamit, így is lett, akkor voltam 6 hetes és már volt szívhang is, légy türelmes és gratulálok
Bocsi, elírtam: a 3. gyerkõcnél 1 héttel az elmaradt mensi után volt uh. A többi stimmt.
Mi már nagyon terveztük, ahogy megvolt a pozitív teszt már mentem is :D akkor voltam 4hetes és hüvelyi ultrahangon 6mm-es petezsákot látott. A doki mondta, hogy menjek megnézi, mert ilyenkor két fontos dolog, hogy hol van, tehát ha méhen kívüli akkor minél elõbb cselekedni kell, illetve azt, hogy hányan vannak :)
teszt: 5+3-on doki: 7+2-n
Pont a 8. hetet kezdtem. Volt már rendes szívverés, direkt nem mentem hamarabb.
Én 5 nappal a nemvárt után, mert úgy éreztem, hogy fertõzésem van és mondta a doki, hogy akkor megnézne, nehogy gond legyen! Semmi gond nem volt, ellenben már volt 9mm-es petezsák! Most megint voltunk 7 hetesen már van szívhangja és az ülõmagasság 1 cm! De mondta a dokim, hogy általában nem szokta hamarabb hívni a kismamákat, csak két héttel a mensi elmaradása után, mert, ha korán megy, nem látnak esetleg semmit, akkor csak idegeskedik a kismama!
Öt hetesen voltam elõször.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!