Találatok a következő kifejezésre: A menstruáció vagy elmaradása (6 db)

Terhességi teszteknél muszáj megvárni, a menstruáció elmaradását, vagy pedig az aktus utána 14-15. napon már lehet tesztelni?

Legjobb válasz: Nygodtan lehet tesztelni, nem kell megvárni a menstruáció kimaradását. Az én ciklusom például reménytelenül rendszertelen, ezért általában van hogy a kb a hónap közepére beszúrok egy terhességi tesztet, mert nem szedhetek tablettát, és így nyugodtabb vagyok.

Nygodtan lehet tesztelni, nem kell megvárni a menstruáció kimaradását. Az én ciklusom például reménytelenül rendszertelen, ezért általában van hogy a kb a hónap közepére beszúrok egy terhességi tesztet, mert nem szedhetek tablettát, és így nyugodtabb vagyok.
Az aktus utàni 14-15. napon màr lehet tesztelni, mert az anyag, aminek jelenléte alapjàn terhességet mutat, eddigre elkezd termelödni (persze csak ha terhes vagy).
hõhullám
Majdnem egyidõben van. Nekem kicsit késett és ezután egy hónapra már hõhullám is volt. Egyébként nem mindenkinek van hõhulláma a változó korban.

Van itt olyan kismama vagy anyuka akinek a teszt jóval (kb egy héttel vagy később) a menstruáció elmaradása után lett csak pozitív a tesztje?

Legjobb válasz: szia. nekem a nem várt utána 9 nappal lett csak halvány pozitív. Sok sikert:) 25hkm

szia. nekem a nem várt utána 9 nappal lett csak halvány pozitív. Sok sikert:) 25hkm
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ! Volt valami tüneted?
soha semmi, egészen addig amíg nem éreztem mozogni, azt sem éreztem, hogy terhes vagyok:) szerencsére kimaradt a szédülés, hányás és társai, a mellem sem feszült soha.

A menstruáció késése vagy elmaradása történhet amiatt hogy sexuális életet élek?

Mert mindig késik de volt olyan hónap mikor percre pontos volt viszont akkor nem volt sex egész hónapban....

Legjobb válasz: Én úgy tapasztaltam, hogy igen, lehet emiatt a késés.

Én úgy tapasztaltam, hogy igen, lehet emiatt a késés.
Lehet hogy terhes vagy.
Szerintem ez egy buta kérdés.Mivel mindenki él szexuális életet ezért mindenkinek rendszertelen lenne a mensije?

Eddig úgy éreztem terhes vagyok, minden tünetet éreztem magamon, de van egy kis barnás folyásom. Terhes vagyok, vagy hormonzavar okozhatja a menstruáció elmaradását?

A mai napig úgy éreztem, hogy terhes vagyok,majdnem minden tünetet éreztem magamon, de van egy kis barnás folyásom.Ez természetes, vagy hormonzavar okozza a mensi elmaradását?Aki tud segítsen ! Köszönöm

Legjobb válasz: Ha most lenne a mensid, elképzeletõ, hogy csak azt jelzi, azonban mindenképp menj el orvoshoz (úgy értelmezem soraidat, hogy még nem voltál) Ez mindenképp szükséges, hogy egyrészt megvizsgáljon, másrészt a barnás folyadék a vetélés jele is lehet... ne kockáztass! Szia

Ha most lenne a mensid, elképzeletõ, hogy csak azt jelzi, azonban mindenképp menj el orvoshoz (úgy értelmezem soraidat, hogy még nem voltál) Ez mindenképp szükséges, hogy egyrészt megvizsgáljon, másrészt a barnás folyadék a vetélés jele is lehet... ne kockáztass! Szia
Szia! Nem muszáj megijedned, a terhességek nagy része indul ikerterhességként (bár ezt kevesen tudják). De ezeknek a terhességnek a nagy részében az egyik petesejt "elmegy"...ez menstruáláshoz hasonló folyással járhat...sajnos ez természetes dolognak számít.. a lényeg, hogy szerezz be terhességi tesztet, de mindenképpen menj dokihoz!!! Ha szeretnéd azt a picit, akkor remélem semmi baj...
Szia!Lehet, hogy csak hormon zavar anno én is jártam ebben a cípõben.De minél elõbb menj dokihoz!!!!szyo

A pozitív tesztek és/vagy a menstruáció elmaradása után mikor mentél először dokihoz? Mit látott?

Legjobb válasz: 1. gyermek: 10 hetesen. Akkor már az egész babát,szívveréssel. 2.gyermek: 7 hetesen. A babát szívveréssel 3.gyermek:(2 héttel az elmaradt mensi után) 5 hetesen. 4mm-es petezsákot látott.

1. gyermek: 10 hetesen. Akkor már az egész babát, szívveréssel. 2.gyermek: 7 hetesen. A babát szívveréssel 3.gyermek:(2 héttel az elmaradt mensi után) 5 hetesen. 4mm-es petezsákot látott.
amikor pozitívat teszteltem, egybõl hívtam a dokimat, és azt mondta hogy még most úgysem lát semmit nem érdemes menni, várjak 2 hetet és akkor már lát is valamit, így is lett, akkor voltam 6 hetes és már volt szívhang is, légy türelmes és gratulálok
Bocsi, elírtam: a 3. gyerkõcnél 1 héttel az elmaradt mensi után volt uh. A többi stimmt.
Mi már nagyon terveztük, ahogy megvolt a pozitív teszt már mentem is :D akkor voltam 4hetes és hüvelyi ultrahangon 6mm-es petezsákot látott. A doki mondta, hogy menjek megnézi, mert ilyenkor két fontos dolog, hogy hol van, tehát ha méhen kívüli akkor minél elõbb cselekedni kell, illetve azt, hogy hányan vannak :)
teszt: 5+3-on doki: 7+2-n
Pont a 8. hetet kezdtem. Volt már rendes szívverés, direkt nem mentem hamarabb.
Én 5 nappal a nemvárt után, mert úgy éreztem, hogy fertõzésem van és mondta a doki, hogy akkor megnézne, nehogy gond legyen! Semmi gond nem volt, ellenben már volt 9mm-es petezsák! Most megint voltunk 7 hetesen már van szívhangja és az ülõmagasság 1 cm! De mondta a dokim, hogy általában nem szokta hamarabb hívni a kismamákat, csak két héttel a mensi elmaradása után, mert, ha korán megy, nem látnak esetleg semmit, akkor csak idegeskedik a kismama!
Öt hetesen voltam elõször.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!