Találatok a következő kifejezésre: A menstruáció után egyből (7 db)

A menstruációm után 10 nappal együtt voltunk a párommal és az első behatolásnál még nem használt gumit. Utána egyből felvette. Mennyi az esélye a terhességnek?

Legjobb válasz: Ha rövid ideig volt benned, akkor még nem jön az elõváladék. Az elõváladék csak jóval késõbb jön, és kevés spermát tartalmazhat. Tartalmazhat, de nem biztos, hogy tartalmaz. Van esélye, de nagyon kicsi. No para!

Ha rövid ideig volt benned, akkor még nem jön az elõváladék. Az elõváladék csak jóval késõbb jön, és kevés spermát tartalmazhat. Tartalmazhat, de nem biztos, hogy tartalmaz. Van esélye, de nagyon kicsi. No para!
Beléd élvezett?
Mindenképp csinálj tesztet, mert valóban a legtermékenyebb idõben voltál! Ha elfogadsz egy tanácsot, az ún. örömkönnyek bizony már az elõjáték során jönnek! Legközelebb légy okosabb!
A kérdező hozzászólása: az elõváladék neki nem szokott az elején jönni, inkább közben jellemzõ. Köszönöm a használható válaszaitokat!
Ezt cáfolom , hogy az elõváladék késõn jön... Nálunk van , ha már feláll jön, és akkor még hozzá sem nyúltam. Szóval kiszámíthatatlan.
basszus... pont ovulációkor? Ha rád néz már terhes lehetsz ilyenkor! (értsd: hipertermékeny vagy)
mennyi az esélye? 79, 845689 %
A legrosszabbkor a legidiótább dolgot tettétek. Lehetsz terhes.
A menstruációd elmúlása után kb. 10 nappal van a peteérésed, tehát belõttétek a legesedékesebb napok egyikét. Most csak reménykedj, hogy a teszt negatív lesz 14 nappal az aktus után!
A kérdező hozzászólása: Nem. Azt csak késõbb a gumiba. Ezt az elõváladék miatt kérdezem.
HE-HE-HE. Dugás után egybõl felvette ? !!!!!

Egy vetélés után, egyből elölről indul a havi ciklus, vagy mikorra várjam a következő menstruációt? Ha beáll ciklus új napokra fog tevődni?

Múlt hónap 12.-én teherbe estem, és 27.-én valószín?leg vetélésem volt.

Legjobb válasz: Az hogy mikor lesz az elsõ menstruációd, az attól függ, hogy mennyire gyorsan gyógyulsz. Gondold meg, hogy a havi ciklusnál, a leváló vérrel teli nyálkahártya, most ha egészségügyi küret volt, akkor a méh fala, erõteljesen le van vakarva. Idõ kell neki, mire a méh újra termeli a nyálkahártyát. Van akinek 6 hét, van akinek elég 28 nap. Ha bele számítod, hogy küret után, még egy hétig húslé szerû ürül a méhbõl, akkor már ott van, hogy 34 nap

Az hogy mikor lesz az elsõ menstruációd, az attól függ, hogy mennyire gyorsan gyógyulsz. Gondold meg, hogy a havi ciklusnál, a leváló vérrel teli nyálkahártya, most ha egészségügyi küret volt, akkor a méh fala, erõteljesen le van vakarva. Idõ kell neki, mire a méh újra termeli a nyálkahártyát. Van akinek 6 hét, van akinek elég 28 nap. Ha bele számítod, hogy küret után, még egy hétig húslé szerû ürül a méhbõl, akkor már ott van, hogy 34 nap

Első menstruáció után mikor várjam a következőt? Normális ha legelső után nem jön egyből rá a következő hónapra?

12 - éves és 10 hónapos vagyok, 2011.október.26 - án jött meg az első vérzésem 2011.november.2 - ig tartót, azóta semmi egy kicsit félek hogy mikor jön már meg a második menstruációm. (Anyukám is mindig kérdezi hogy meg jött már stb...)

Legjobb válasz: Na ez az amit nem lehet tudni, mert az elején még rendszertelen és akár több hónap is kimaradhat. 2-3 év is eltelhet mire beáll.

Na ez az amit nem lehet tudni, mert az elején még rendszertelen és akár több hónap is kimaradhat. 2-3 év is eltelhet mire beáll.
persze elõször még kicsit kiszámíthatatlan csak több idõ után áll be. de 28-naponként szokott

A menstruáció elmulása után egyből éltem nemi életet ugyan óvszerrel azt de lehetek terhes?

melyek azok az id?szakok mikor a n? nem eshet teherbe? Erre már több alternatívát hallottam... de nem tom melyik lenne a valóban szakmai alapokra támaszkodó alternatíva.

Legjobb válasz: 1. nõgyógyász megválaszolja az összes kérdésed, szakmailag helyesen. 2: Ha jól tudom, a mensi után kb 10-14 napra van peteérés, addig nem eshetsz teherbe, de ez minden nõnél más és más, nem vagyunk egyformák. 3. Az óvszer azért ÓVszer, mert magába fogja a kisfickókat :D, így, ha helyesen használtátok, és nem szakadt el, meg ilyenek, akkor mitõl esnél teherbe? 4. Nem értem, hogy hogyan mer az ilyen ember nemi életet élni, aki semmit sem tud a testérõl? Menj el egy dokihoz, általában nagyon aranyosak, türelmesek. Mond meg mostantól szeretnél bebiztosítva lenni. Megvizsgál, ami inkább csak zavaró,nem fáj (vagy csak nagyon kicsit, simán kibírható) Én annak idején rettegtem tõle, aztán fülig érõ szájjal jöttem ki. :D Aztán kapsz gyógyszert, ami megbízható. Elmondja hogyan kell szedni. Néha visszamész, kb fél évente, hogy biztosan nincs semmi bajod, meg kapsz új recepteket, amit aztán a háziorvos is kiírhat szó nélkül. Általában elég drága, de megéri! Ennyi.

1. nõgyógyász megválaszolja az összes kérdésed, szakmailag helyesen. 2: Ha jól tudom, a mensi után kb 10-14 napra van peteérés, addig nem eshetsz teherbe, de ez minden nõnél más és más, nem vagyunk egyformák. 3. Az óvszer azért ÓVszer, mert magába fogja a kisfickókat :D, így, ha helyesen használtátok, és nem szakadt el, meg ilyenek, akkor mitõl esnél teherbe? 4. Nem értem, hogy hogyan mer az ilyen ember nemi életet élni, aki semmit sem tud a testérõl? Menj el egy dokihoz, általában nagyon aranyosak, türelmesek. Mond meg mostantól szeretnél bebiztosítva lenni. Megvizsgál, ami inkább csak zavaró, nem fáj (vagy csak nagyon kicsit, simán kibírható) Én annak idején rettegtem tõle, aztán fülig érõ szájjal jöttem ki. :D Aztán kapsz gyógyszert, ami megbízható. Elmondja hogyan kell szedni. Néha visszamész, kb fél évente, hogy biztosan nincs semmi bajod, meg kapsz új recepteket, amit aztán a háziorvos is kiírhat szó nélkül. Általában elég drága, de megéri! Ennyi.

Fogamzásgátlót váltok, menstruáció után már a másikat fogom szedni. Egyből véd? Vagy várni kell vele?

Legjobb válasz: ha ugyanannyi az ösztrigén és progeszteron benne, akkor elvileg ugyanúgy hat, nem kell óvszer. viszont ha eddig kisebb hormontartalmút szedtél, akkor kellhet. de h a te esetedben hogyan kell szedni, és mikortól véd, azt csak a nõgyógyászod tudja megmondani. miért nem kérdezted meg? 18L

ha ugyanannyi az ösztrigén és progeszteron benne, akkor elvileg ugyanúgy hat, nem kell óvszer. viszont ha eddig kisebb hormontartalmút szedtél, akkor kellhet. de h a te esetedben hogyan kell szedni, és mikortól véd, azt csak a nõgyógyászod tudja megmondani. miért nem kérdezted meg? 18L
Hát kérdezd meg a dokit drágám! Nyilván õ írja fel, ott a segítség.... Nekem anno azt mondta, rögtön véd. De ki tudja, te mirõl mire váltottál, és az miként mûködik......

Szülés után egyből van menstruáció? Mik az alap felszerelések, ami már a kórházban kellhet a babának?

Legjobb válasz: Nem, csak tisztulsz, ami vérzéssel jár. Nálam kb 1hét volt. A menzeszem, meg 9hónapot még váratott magára :) Babának, hogy mit kell vinni, az kórházfüggõ. Arra szerintem kérdezz rá.

Nem, csak tisztulsz, ami vérzéssel jár. Nálam kb 1hét volt. A menzeszem, meg 9hónapot még váratott magára :) Babának, hogy mit kell vinni, az kórházfüggõ. Arra szerintem kérdezz rá.
Én 4 hétig véreztem(tisztuló)és mivel én nem tudtam szoptatni rá 1 hétre megjött a rendes menstruációm.Az kórház függõ hogy mi kell a babának.Én Szombathelyen szültem, oda csak törlõkendõt kellett vinni.Persze volt aki vitt saját ruhát is a babájának.
Gyermekágyi folyásnak (lochia) hívják, ami eleinte élénk piros színû, majd napról-napra halványodik, barnás, sárgás végül átlátszó. Alap felszerelés neked betét (1 csomag vastagabb, pl. Tena Lady extra elég szokott lenni, plusz valami vékonyabb betét), a babának pelenka, popsikrém, cumisüveg (egy vizes-teás és egy tápszeres, ha szükség lenne rá), popsitörlõ, textilpelenka. Alkohol és steril vatta szokott lenni a gyermekágyas osztályon.
A védõnõdtõl kérdezd meg, hogy mit kell vinni a kórházba. Õ elvileg tudja, hogy mi a helyi szokás. Én szülés elõtt elmentem a helyi (fehérvári) szülészetre is, ahol hetente "túrát" adnak, körbevezetnek mindenhová, és egyúttal elmondják, hogy mire lesz szükség.
Nekünk pelenka, popsikenõcs, törlõkendõ kellett, 2 db tetrapelenka etetéshez, tisztába tételhez, meg hazamenõs ruha a babának.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!