Találatok a következő kifejezésre: A menstruáció napjától (88 db)

12 napja a barnás folyásom van(a menstruációm napjától kezdve)-tesztet csináltam kb 6 napja negatív lett-, mellette a derekam "majd leszakad" terhes lehetek?

Legjobb válasz: probalj meg meg egy tesztet hatha terhes vagy,ha megint negativ akkor nemhiszem,es manj orvoshoz,o biztosat tud mondani es esetleg ad valamit amitol elmulik ez nalad

probalj meg meg egy tesztet hatha terhes vagy, ha megint negativ akkor nemhiszem, es manj orvoshoz, o biztosat tud mondani es esetleg ad valamit amitol elmulik ez nalad
Nem biztos, hogy terhesség. Stressz, felfázás, gyulladás, stb. is lehet, fõleg, hogy azt írtad, hogy majd leszakad a derekad. Pl petefészekgyulladásomkor "majd leszakadt" az én derekam is. Orvoshoz kellene menned.

A menstruáció napjától számítva, hány nappal van esély a terhességre?

Legjobb válasz: furcsa kérdéssel fordulok önhöz én egy 33 éves nõ vagyok nem éltem sokat szexuális életet mivel megcsalt a párom most van egy akivel járok már jó ideje vagyunk együtt most 20 án feküdtünk le nemrég . õ erõs Durax gumit használt minden elélvezés után újat cserélt és úgy folytattuk ön szerint ha elõváladéktól nedves volt a gumi és letörölte úgy tette belém ugye ettõl még nem lehetek terhes?? nem szedtem gyógyszer elõtte .. félek mert még nem szeretnék terhes lenni :(

furcsa kérdéssel fordulok önhöz én egy 33 éves nõ vagyok nem éltem sokat szexuális életet mivel megcsalt a párom most van egy akivel járok már jó ideje vagyunk együtt most 20 án feküdtünk le nemrég . õ erõs Durax gumit használt minden elélvezés után újat cserélt és úgy folytattuk ön szerint ha elõváladéktól nedves volt a gumi és letörölte úgy tette belém ugye ettõl még nem lehetek terhes?? nem szedtem gyógyszer elõtte .. félek mert még nem szeretnék terhes lenni :(
12-16. nap között de nagyon változó és attól is függ hány naposak a ciklusaid. Ha hosszabbak akkor kitolódik és nem a közepén van ovu hanem késõbb.
Jól írja az elsõ, nekem pld. szinte mindig a menzesz elsõ napjától számított 14. napon van peteérésem.... te nem veszed észre? Anno rögtön teherbe is estem amikor szerettük volna. De tudom hogy akinek rendszertelenebb az nem veszi úgy észre. És ha babát szeretnétek, próbáljatok napközben, vagy még inkább reggel.... állítólag nagyobb az esély a teherbeesésre mint este
Ez nem igy mukodik. Peteeres barmikor lehet a cilkus 6. es (hosszabb ciklus eseten) a 30.napja kozott. Akkor en hogy lettem terhes a ciklus 5.napjan levo akciobol? Ugy, hogy masnap lett peteeresem... Az ember szervezete nem egy gep ami egy konyvbe leirt szabalyok alapjan pontosan mukodik. Orvos mondta hogy rendszeres ciklusnal sem mindig ugyanakkor van a peteeres.

A menstruáció az előző menstruáció első napjától számítva 28 nap vagy az utolsó napjától?

Legjobb válasz: Az elõzõ menstruáció elsõ napjától számítva a következõ elsõ napig. De ha a másodiktól számítod a 2-ig, úgy is jó. :)

Az elõzõ menstruáció elsõ napjától számítva a következõ elsõ napig. De ha a másodiktól számítod a 2-ig, úgy is jó. :)
A menstruáció elsõ napjától.
az elsõ napjától. Magát a ciklust is az elsõ naptól számítjuk.

Mikor van peteérésem? Úgy tudom, hogy a menstruáció utolsó napjától számítottan a 9. naptól 8-10 napon keresztül. Ez igaz?

Legjobb válasz: Nem! Ki mondott ilyen butaságot neked? A menstruáció elsõ napjától számított kb. (!) 14. nap környékén 2-3 napig. Persze ez akkor igaz, ha a ciklusaid rendszeresek és szabályosan 28 naponta vannak! De ez sem 100%! De ha veszel egy ovulációs mikroszkópot a gyógyszertárban, akkor pontosan meg tudod majd állapítani.

Nem! Ki mondott ilyen butaságot neked? A menstruáció elsõ napjától számított kb. (!) 14. nap környékén 2-3 napig. Persze ez akkor igaz, ha a ciklusaid rendszeresek és szabályosan 28 naponta vannak! De ez sem 100%! De ha veszel egy ovulációs mikroszkópot a gyógyszertárban, akkor pontosan meg tudod majd állapítani.
A peteérés a mensi elsõ napja -14nap!!! Pl ha 30napos ciklusaid vannak akkor30-14=16 akkor a 16.napon volt. Ha 32 akkor 32-bõl vonsz ki 14-et (peteérés +14 nap =mensi elsõ napja)

Tisztelt Doktor Úr! Orvosom a Premens tabletta szedését javasolta. A menstruációt megelőző pecsételő vérzés kezelésére. Mikor célszerű bevennem a tablettát, a pecsételés első napjától, vagy a menstruáció első napjától? Milyen dózis javasolt, elég a napi e

Tisztelt Doktor Úr! Orvosom a Premens tabletta szedését javasolta. A menstruációt megelőző pecsételő vérzés kezelésére. Mikor célszerű bevennem a tablettát, a pecsételés első napjától, vagy a menstruáció első napjától? Milyen dózis javasolt, elég a napi egy tabletta? Válaszát előre is köszönöm!

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! A PreMens tablettából naponta egy darabot kell bevenni, és nem csak akkor, amikor a pecsételő vérzés jelentkezik, hanem folyamatosan. Felhívom a figyelmét, hogy a kedvező hatás legalább 3 hónapos kezelés után mutatkozik meg. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! A PreMens tablettából naponta egy darabot kell bevenni, és nem csak akkor, amikor a pecsételő vérzés jelentkezik, hanem folyamatosan. Felhívom a figyelmét, hogy a kedvező hatás legalább 3 hónapos kezelés után mutatkozik meg. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

A Menstruáció első napjától, vagy az utolsó napjától jön meg 28-napra?

Hogy kell ki számolni hogy mikor lesz meg leg közelebb?

Legjobb válasz: Mármint hogy ÁTLAGBAN 28 napra, a legtöbbnek 21 és 35 nap között jön meg.

Mármint hogy ÁTLAGBAN 28 napra, a legtöbbnek 21 és 35 nap között jön meg.
az elsõ.
Igen, az elsõ naptól számítod.
Igen, az elsõ naphoz képest a 28-on.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat

Mindenhol azt olvasom, hogy a fogamzásgátlót a menstruáció első napjától kell szedni. Miért mondhatta a nőgyógyász nekem, hogy a 3. naptól kezdjem el szedni?

Legjobb válasz: menstruáció alatt kell elkezdeni valamikor. mert akkor hamar hat. én is úgy tudom hogy elsõ napnál kell te mind1. amugy ha nem menstruáció alatt kezded el szedni akkoris hat de akkor vagy 2-3 hét után. Amugy a gyógyszer használati utasításában levan írva pontosan minden :) és szerintem ha el is kezded szedni igyis ugyis érdemes várni 2-3 hetet a durr bele akciókkal. inkább most 2 hét várás mint késöbb egy nagyobb gebasz:)

menstruáció alatt kell elkezdeni valamikor. mert akkor hamar hat. én is úgy tudom hogy elsõ napnál kell te mind1. amugy ha nem menstruáció alatt kezded el szedni akkoris hat de akkor vagy 2-3 hét után. Amugy a gyógyszer használati utasításában levan írva pontosan minden :) és szerintem ha el is kezded szedni igyis ugyis érdemes várni 2-3 hetet a durr bele akciókkal. inkább most 2 hét várás mint késöbb egy nagyobb gebasz:)
Mert õ így szokta ajánlani.Orvos, volt rá oka az biztos.
Azért a 3. napon kell beszedni az elsõt, mert akkor a legerõsebb általában a vérzés!!

Július 4-én (tehát ma két hete) adtam be magamnak az ovitrelle tüszőrepesztő injekciót. A "nem várt" menstruáció a beadás napjától számított 14. napra kell megjönnie, vagy a hatásának napjától számolva (24-36 óra) kell megjönnie?

Legjobb válasz: Szerintem számold bele azt a 24-36 órát is, mert az a biztos(a tüszõrepedéstõl számolt 14. napon jön meg)! Szóval én holnap után tesztelnék! Remélem sikerült! :) 35hkm

Szerintem számold bele azt a 24-36 órát is, mert az a biztos(a tüszõrepedéstõl számolt 14. napon jön meg)! Szóval én holnap után tesztelnék! Remélem sikerült! :) 35hkm
A kérdező hozzászólása: Már 4 tesztet csináltam....sajnos negatív lett. Baromi rossz ez a várakozás:(( Reménykedtem, hogy hátha ma van az ideje, hogy megjöjjön (szerencsére nem jött meg) és akkor már konstatálhatom magamban, hogy :éljen késik! De igazad lehet, sajnos valóban logikusabb holnaptól, vagy akár holnaputántól számolni.

Hány napig tart átlagosan a pete érés? és ugye a menstruácio utolso napjától számitott 14. napon lesz?

Legjobb válasz: Attól függ hány naposak a ciklusaid! Ha 28 naposak a mensi ELSÕ napjától számítva mondják a 14.napot,de ez nem törvényszerû mert van hogy nekem is a 10. vagy 15 napon volt.szóval ha baba projekten dolgoztok,vegyél ovu tesztet. a használati utasításában benne van hogy melyik napon kezd el a tesztelést a ciklushosszodnak megfelelõ napon.

Attól függ hány naposak a ciklusaid! Ha 28 naposak a mensi ELSÕ napjától számítva mondják a 14.napot, de ez nem törvényszerû mert van hogy nekem is a 10. vagy 15 napon volt.szóval ha baba projekten dolgoztok, vegyél ovu tesztet. a használati utasításában benne van hogy melyik napon kezd el a tesztelést a ciklushosszodnak megfelelõ napon.
Elõzõ válaszoló vagyok.Ha mondjuk a 13.napon és a 14.en jelez pozitívat, vagyis peteérést a teszt akkor érdemes még a rá következõ 1-2 negatív napon is együtt lenni, de az is jó lenne ha elcsípnétek a peteérés elötti napot is.
A kérdező hozzászólása: köszi a választ!de akkor igazábol átlagosan olyan 4-5 napig van peteérés?
téves az infótok! Eü-i szakközépben végeztem.tehát a peteérés a KÖVETKEZÕ mensitõl visszaszámított 14 napon van, mivel a luteális fázis minden esteben 14 nap. A 28 napos ciklus esetén okésa 14.nap, de ha pl.valakinek 30-31 napos ciklusai vannak, és a mensi elsõ napjától számol, akkor mikor azt hiszi, hogy most kell akciózni, a az érett pete már rég felszívódótt a hasüregben.A pete 12-24 óráig életképes.A peteérés valóvan több napos folyamat, de ezalatt nem lehetsz terhes, csak a kilökõdéstõl számított 12-24 órán belül. Remélem hasznos volt az info mindnekinek
A kérdező hozzászólása: most akkor amikor van az a sok át tetszö nyálkás váladék akkor van pete érés vagy mi ugye?akkor most lehet akkor akciózni vagy nem?vagyis gondolom hogy lehet de akkor már fel szivodott az az érett pete vagy mi?remélem érti valaki hogy mosr mit irtam!
a tojásfehérjekor lehet akciózni!!ennek a váladéknak a korzisztenciája segíti a spermákat a célba jutni, és tovább életképesek benn. :)
ugyan ezt írtam én is .csak a teszt használatával együtt...Én Nõgyógyászaton dolgozom mint orvos....az elsõ válaszoló...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!