Találatok a következő kifejezésre: A menstruáció napján mennyi az esély (12 db)

A menstruáció második napján mennyi az esélye hogy teherbeesek?

16 vagyok, és a menszeszem 2.napján lefeküdtünk a barátommal és belém élvezett, másnap pedig már alig volt meg, félek kicsit. Sok mindent átolvastam már és ugye kicsi az esélye de mégis meglehet, de 16évesen ugyanúgy és az gyanús ha másnapra szinte elmúlt a vérzés???

Legjobb válasz: Ismerek olyat, aki menstruáció alatt esett teherbe, persze ez nagyon ritka, úgyhogy szerintem ne izgulj! De mindenképp vedd ezt intõ jelnek, és mindig védekezzetek!!!

Ismerek olyat, aki menstruáció alatt esett teherbe, persze ez nagyon ritka, úgyhogy szerintem ne izgulj! De mindenképp vedd ezt intõ jelnek, és mindig védekezzetek!!!
nekem is szokott így lenni, hogy mensi közben vagyunk együtt, és másnapra elmúlik, szerintem a hormonok miatt. nyugi, nem vagy terhes :)
Hát igen, volt aki így esett teherbe, de ennek kicsi az esélye! De legközelebb azért védekezzetek!
Szia én menzi elõtt 2 nappal lettem terhes, és ugyan úgy megjött a havim.Hogy honnan tudom?A menzi után nem voltunk együtt a férjemmel, és a következõ menzi már nem jött meg...:) :)
Menstruáció alatt szex????
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! :) nagyon remélem hogy nemlesz semmi, de egy tesztet talán csinálok majd. ma már megint rendesen megvolt, bízok abban hogy nincs miért aggódnom, de nemlesz ilyen legközelebb, nem akarok ennyit izgulni.
Nekem egyik ismerõsömnek így jött össze a most 8 hónapos pici lánya:) Õ is azon az elven gondolkodott, hogy mensi alatt nem lehet teherbe esni..:-)

A menstruáció 4. napján mennyi az esélye a teherbe esésnek?

Pénteken jött meg a menstruációm.(Pontosan 28 nappal az előző vérzésem után)Tegnap összemelegedtünk a barátommal, és odáig jutottunk, hogy egy kicsit behelyezte a nemi szervét. Kellene aggódnom, hogy teherbe eshettem? Konkrét aktus nem történt, de behatolt óvszer nélkül. Fogamzásgátlót még nem szedek. Ma reggel belegondoltam, hogy mi történt és kicsit elkezdtem félni..

Legjobb válasz: nagy eséllyel nem vagy terhes

nagy eséllyel nem vagy terhes
Ekkor a legnagyobb az esély.Mehetsz babakelengyét venni.
Akár egy orgazmus is beindíthatja a peteérést. Akkor meg aztán nagyon megszívtad..
Kicsi a valószínûsége. Ha nem akarsz gyereket, akkor védekezni kell normálisan, ennyi a titok. Mellékesen megjegyzem, hogy arra nagyobb az esély, hogy egy ilyen menzesz alatti szex alatt összeszedj vmi fertõzést. Nagyon nem egészséges a vérzés alatti szex, mert nyitott a méhszáj és bármilyen kórokozó nagyon könnyen feljuthat.
Nem, mert nem volt peteérésed. :)

A menstruáció 28. napján mennyi az esély a teherbeesésre?

Ha beleélvezés nem történt,csak pár lökés volt... (Rohadtul nem kérek negatív kritikát,semmit sem ! )

Legjobb válasz: nekem 5 napig szokott tartani??!!!'

nekem 5 napig szokott tartani??!!!'
sajnos nagyon kevés.
A kérdező hozzászólása: sajnos? :D
Semmit sem? Akkor választ sem? A ciklusnak lehet 28. napja, a menstruációnak régen rossz, ha annyi napja van. Egyébként ciklusfüggõ. Ha min. 40 napra menstruál és még úgy is van rendes peteérése, akkor jó esély van rá. Ha 28-32 nap körül szokott, akkor elég kevés.
A kérdező hozzászólása: eléggé rendszertelen neki, de olyan 30-34 nap között szokott általában :)
Azért ne mosolyogj! :) Ha rendszertelen neki, akkor az megnöveli az esélyt. Plusz a kevés esély se nullát jelent. Spontán peteérés még a menstruáció kellõs közepén is elõfordulhat, ezért nincs olyan nap, amikor egyáltalán ne jöhetne össze. Még arra is volt már példa a "történelemben", hogy már terhes nõ újra "teherbe esett". A már növekedésnek indult embrió mellett egy másik apától újabb pete termékenyült meg a testében és egy-két hét eltéréssel két magzattal volt terhes.
Privire nem válaszolok, de milyen további segítség kellene még? A tényeket leírtam. Annál aki nem túl kiszámíthatóan menstruál, nem lehet esélyeket latolgatni. Bármikor becsúszhat egy hosszabb ciklus kései peteéréssel. Majd kiderül, ha megjön neki (illetve aktustól számítva 14 nappal lehet tesztet végezni). Oltást nem kértél, de olyan nõnek nem kellene, illetve olyan nõvel nem kellene a naptárra hagyatkozva szexelni, akinek nem szinte óramû pontosságú a ciklusa. Plusz azoknak végképp tartózkodniuk kellene ettõl, akiknek gond lenne egy baba. Megszakítás mellett, pár lökéssel is össze lehet hozni egy gyereket, és ha így jársz, nem fog vigasztalni, hogy vajmi kevés esélyed volt rá.
A kérdező hozzászólása: megfázástól, illetve láz, ilyen betegségektõl késhet a menstruáció? :)
Késhet, de ilyenkor a peteérés is csúszik vele együtt. A luteális fázis ugyanis állandó. 14 nap. 28 napos ciklusnál a valószínûsíthetõ (rendes) ovuláció a 28-14=14. napon, 32 napos ciklusnál a 32-14=18. napon, 36 naposnál a 36-14=22. napon történik. A legveszélyesebb idõszak a hímivarsejtek és a pete élettartama miatt az ovulációt megelõzõ 7 és az azt követõ 2 napos idõszak (azaz pl.: 32 napos ciklusnál a 11. naptól a 20. napig). A spontán peteérést értelemszerûen nem lehet megjósolni. Elég hozzá egy jó orgazmus is.

A menstruáció utolsó napján mennyi az esély a terhességre Pharmatex tamponnal?

Szervusztok.

Legjobb válasz: A pharmatex erre van kitalálva, sokan ezt használják, mert nem szedhetnek hormonális fogamzásgátlót. Tehát nyugodtan használjátok, védeni fog. A mensi utolsó napja jó választás, és mensi elõtt is jó, a lényeg, hogy ne középidõben legyetek, bár a tampon akkor is védeni fog:) Olvassátok el pontosan hogy kell használni, aktus elõtt 10 perccel kell felhelyezni, és nem szabad utána kimosni...

A pharmatex erre van kitalálva, sokan ezt használják, mert nem szedhetnek hormonális fogamzásgátlót. Tehát nyugodtan használjátok, védeni fog. A mensi utolsó napja jó választás, és mensi elõtt is jó, a lényeg, hogy ne középidõben legyetek, bár a tampon akkor is védeni fog:) Olvassátok el pontosan hogy kell használni, aktus elõtt 10 perccel kell felhelyezni, és nem szabad utána kimosni...
Eddig azt olvastam ezekrõl a hüvelytamponokról h jók és többen is alkalmazzák, ha pedig még nem is mész el benne akkor biztosan nem lehet úgy baj! Én a barátommal amig nem szedtem gyógyszert addig is volt h gumi nélkül csináltuk és kivette belõlem amikor kellett mert ugye így 100000 és egyszer jobb mint gumival, de azért figyeljetek oda h tényleg idõben vegyétek ki, ha még csak az elején vaygtok a szeretkezésnek és nem igazán tudod még kontrollálni h mikor is jön aminek jönnie kell akkor inkább ne próbálkozzatok vele, mert az egyik bnõméknél ez volt és jöhetett a 72órás tabi:S de az tuti h a tabi a legjobb, tudom h írtad h nem jöhet szóba de mégis jó szórakozást
Mi a menstruáció utáni 1-2 napban nem is védekeztünk egy ideig és nem lett semmi probléma. Most próbáltuk ki mi is a Pharmatex-et, a hüvelykúp változatot és eddig bevált. Mi nem tudnánk az megcsinálni, hogy kivegye, tuti nem birnánk ki.

Mennyi az esélye h terhes lettem a havi menstruációm első napján?

Babát tervezünk. Tudom mikor van a peteérésem csak annyit szeretnék megtudni, hogy ha szeretkeztem a párommal a havivérzésem els? napján ("beteg lettem" s rá 3 órára aktusom volt) mennyi az esélye hogy teherbe essek?

Legjobb válasz: Minden lehetséges, persze kevesebb az esélye, de hallottam már olyat, hogy valaki így esett teherbe, ugyanis ilyenkor is lehetséges spontán peteérés.

Minden lehetséges, persze kevesebb az esélye, de hallottam már olyat, hogy valaki így esett teherbe, ugyanis ilyenkor is lehetséges spontán peteérés.
Szeretkezni mindig, minden körülmény között van értelme! :) Amúgy igen, spontán peteérés elõfordulhat bármikor, pláne orgazmus alatt. De azért menstruáció alatt eléggé csekély az esélye, de van. Egy jó ok mindig kell szexre :P
A kérdező hozzászólása: Igy igaza, szeretkezni nagyon jó...fõleg ha jó a partner. Ezért irtam hogy baba vállalás szempontjából.

Mennyi az esély a teherbeesésre a menstruáció 4. napján? (kiszakadt az óvszer)

Legjobb válasz: Szia! Igazából nagyon kicsi rá az esély. Ennek ellenére az egyik barátnõm pont Így lett terhes. Azért kicsi az esélye mert kevés azoknak a nõknek a száma akiknek pont a mensi alatt van peteérés.

Szia! Igazából nagyon kicsi rá az esély. Ennek ellenére az egyik barátnõm pont Így lett terhes. Azért kicsi az esélye mert kevés azoknak a nõknek a száma akiknek pont a mensi alatt van peteérés.
Matematikai. A menstruáció alatt nincs a méhben olyan nyálkahártya (épp most lökõdik le), amibe beágyazódhatna az egyébként majd csak két hét múlva beérõ pete. De azért már láttunk éjjeliõrt nappal meghalni, jobb az óvatosság!

Mennyi az esélye a teherbeesésnek, ha a ciklus 6. napján nem védekeztünk és ez a menstruációm utolsó napja volt?

Legjobb válasz: Ha esetleg korábbi, vagy extra peteérésed van akkor, úgy lehetséges, de kicsi az esélye.

Ha esetleg korábbi, vagy extra peteérésed van akkor, úgy lehetséges, de kicsi az esélye.
Esély mindig van... De elég kicsi a Te esetedben.

Párommal a menstruációm 3. napján óvszer nélkül szeretkeztünk (el is ment bennem), és másnap csak foltokban jött meg, (de nagyon kevés), és utána meg már semmi. Mennyi az esélyem a terhességre?

párommal a menstruációm 3. napján óvszer nélkül szeretkeztünk (el is ment bennem) és másnap csak foltokban jött meg, (de nagyon kevés) és utána meg már semmi. Átlagosan 5-6 napig tart a menzeszem...

Legjobb válasz: Nagyon ritka esetben van lehetõség teherbe esni a menstruáció alatt hisz álltalában a ciklus közepénél van peteérés.Szerintem csinálj egy tesztet kb 1-hét mulva.

Nagyon ritka esetben van lehetõség teherbe esni a menstruáció alatt hisz álltalában a ciklus közepénél van peteérés.Szerintem csinálj egy tesztet kb 1-hét mulva.
Nem valószínû, hogy terhes lennél. Egyszerûen arról van szó, hogy a szeretkezés során jobban ürült a vér, és így amásnap a szokásosnál kevesebb a mennyiség. Persze, ahogyan az elõttem válaszoló is írta, nagyon minimális esély van rá, hogy terhes legyél, de nem sok!
Az esélyed "sajnos" megvan rá. Bizonyos esetekben a ciklus közepn beérett petesejt(ek) nem vagy csak részben ürül a vérzéssel. Ilyenkor van esély a megterméknyülésre. Nem szeretnélek felzaklatni, de elõfordulhat. Kérdés, hogy más módon védekezel-e, mert, ha szedsz gyógyszert akkor szinte 0 az esély, hiszen a fogamzásgátlók hatására nincs peteérés. Mellesleg a barátnõm januárban fog szülni, Õ is a menstruációja alatt esett teherbe. Minél elõbb bizonyosodj meg!
nekem sikerült :(
Spontán peteérésed bármikor lehet. A fiam mensi után 2 nappal fogant. 31hkm. Off: elsõ mi lett a babával?
nekem is menszi után 2 nappal lettek az ikrek:) 12 hetes khm
Nekem a mensi utáni elsõ napon sikerült! :)
elég nagy mert a hímivarsejtek 4-5 napig simán elélnek ideális körülmények között, a ciklus 8. napja után meg már lehet peteérésed.
Nem ilyenkor a legnagyobb az esély, de lehetséges!

Mennyi az esélye a teherbe esésnek, megszakításos módszerrel "védekezve", ha az aktus a menstruáció utolsó napját követő napon történik?

Legjobb válasz: kevés, de kérdezem én, h megéri??? megéri-e így szexelni? és megéri-e havonta csak EGYSZER szexelni emiatt mert nemvagytok képesek máshogy védekezni?

kevés, de kérdezem én, h megéri??? megéri-e így szexelni? és megéri-e havonta csak EGYSZER szexelni emiatt mert nemvagytok képesek máshogy védekezni?
ha menstruálsz akkor is lehetsz terhes már, kb 1 % eséllyel.
A menstruációt követõ öt napban elvileg nem lehetséges a teherbe esés.Az elõ váladéktól egyébként terhes lehetsz tehát figyelj oda
ha 9 hónap múlva a Gyerekvállalás, nevelés kategóriába akarsz írogatni akkor csak hajrá!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!