Találatok a következő kifejezésre: A menstruáció napján mennyi (33 db)

A menstruáció második napján mennyi az esélye hogy teherbeesek?

16 vagyok, és a menszeszem 2.napján lefeküdtünk a barátommal és belém élvezett, másnap pedig már alig volt meg, félek kicsit. Sok mindent átolvastam már és ugye kicsi az esélye de mégis meglehet, de 16évesen ugyanúgy és az gyanús ha másnapra szinte elmúlt a vérzés???

Legjobb válasz: Ismerek olyat, aki menstruáció alatt esett teherbe, persze ez nagyon ritka, úgyhogy szerintem ne izgulj! De mindenképp vedd ezt intõ jelnek, és mindig védekezzetek!!!

Ismerek olyat, aki menstruáció alatt esett teherbe, persze ez nagyon ritka, úgyhogy szerintem ne izgulj! De mindenképp vedd ezt intõ jelnek, és mindig védekezzetek!!!
nekem is szokott így lenni, hogy mensi közben vagyunk együtt, és másnapra elmúlik, szerintem a hormonok miatt. nyugi, nem vagy terhes :)
Hát igen, volt aki így esett teherbe, de ennek kicsi az esélye! De legközelebb azért védekezzetek!
Szia én menzi elõtt 2 nappal lettem terhes, és ugyan úgy megjött a havim.Hogy honnan tudom?A menzi után nem voltunk együtt a férjemmel, és a következõ menzi már nem jött meg...:) :)
Menstruáció alatt szex????
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! :) nagyon remélem hogy nemlesz semmi, de egy tesztet talán csinálok majd. ma már megint rendesen megvolt, bízok abban hogy nincs miért aggódnom, de nemlesz ilyen legközelebb, nem akarok ennyit izgulni.
Nekem egyik ismerõsömnek így jött össze a most 8 hónapos pici lánya:) Õ is azon az elven gondolkodott, hogy mensi alatt nem lehet teherbe esni..:-)

Ha nem a menstruacio elso napjan veszem be a fogamzasgatlot akkor mennyi nap alatt hat?

pontosan 1honap mulva fog megjonni de holnap veszek csak.... bevehetem menstruacio utan is? mennyi ido még hat?

Legjobb válasz: Menstruáció ALATT kell elkezdeni szedni. Ebben mi nem világos?

Menstruáció ALATT kell elkezdeni szedni. Ebben mi nem világos?
Menstruáció alatt kell bevenned, ez lehet az 1. nap, akkor a legtöbb bogyó már az 1. szemtõl véd, de kezdheted a 2-5. napon is, akkor x hétig kiegészítõ fogamzásgátlás kell. De ez mind benne van a betegtájékoztatóban.
Több fajta is van. Van amelyiket az elsõ naptól kell szedni, van amelyik nem ennyire szigorúan meghatározott. Olvasd el a betegtájékoztatót.
Betegtájékoztató! Egyébként ha 21 napos a tablettacsomag akkor minden estben a menstruáció elsõ napján kell az elsõ szemet bevenni, , végigszedni a 21 napot majd kihagyni 7 napot és a nyolcadik napon újra végigszedni a 21 napot....és így tovább...

Mennyire valószínű/gyakori, hogy az esedékes (de nem jelentkező) menstruáció napján a teszt negatív, és mégis lehet baba?

Legjobb válasz: Na, jó ha tudod, h a nõk kb. 10%-nak jön meg mindig pontosan a mensije,(tehát mindig pontosan x napos) a hõmérõzés gyakran csalóka, lehet magas hõ akkor is ha még nincs is peteérés ( és nem pont peteérés napján kezd el emelkedni!!) az ovuteszt sem biztos .Ezenkivül bármi felboríthatja a ciklust, egy stresszes helyzet, idegeskedés...fogyókúra, gyógyszerszedés, bármi.

Na, jó ha tudod, h a nõk kb. 10%-nak jön meg mindig pontosan a mensije, (tehát mindig pontosan x napos) a hõmérõzés gyakran csalóka, lehet magas hõ akkor is ha még nincs is peteérés ( és nem pont peteérés napján kezd el emelkedni!!) az ovuteszt sem biztos .Ezenkivül bármi felboríthatja a ciklust, egy stresszes helyzet, idegeskedés...fogyókúra, gyógyszerszedés, bármi.
Akinek általában napra pontosan jön meg, vagy aki hõmérõzik, vagy ovutesztel (bár ezt nem tudom mennyire pontos, de a hõmérõzés az pontos) az azért tudja mikor volt poontosan pé-je.
De azt ki tudja , h mikor van a peteérés pontosan ?:S :) Nyákból, meg páfrányos ovutesztbõl? Nos, az nem mindig biztos, a "tünetek" lehetnek elõbb is. A legbiztosabb az uh-s nyomonkövetés, h mikor érik meg a domináns tüszõ, dehát alapesetben nem rohangálunk nézetni, ugye.... :) így hát igen, csúszik a nemvárt napja is a késõi peteéréshez képest... de ki tudja h melyik naphoz képest....:) /Rem. érthetõen fogalmaztam/
Sokaknal van ilyen, akiknel keson fogant a baba... Ilyenkor a mensi esedekes napjan negativat mutat a teszt, a kesoi beagyazodas vegett...
Én azt mondom várjál 2-3 napot a teszttel. Most nekem is késett 4 napot.Mivel sose szokott csak akkor késett mikor a lányommal terhes lettem már másnap csináltam tesztet.Negatív lett.4 nap után pedig megjött.
De ha késõi peteérése van, akkor a nemvárt idõpontja is késõbb van! Ha tudod hogy mikor volt pé-d, és tutira most kellene megjönnie, akkor már pozinak kéne lennie a tesztnek. Persze az is lehet hogy a teszt hibás, szerintem holnap reggel csinálj másikat, esetleg egy érzékenyebb teszttel.
Nagyon sokszor van iylen!! Én azért szoktam írni, h nemvárt napja utáni 3-4. nap a legbiztosabb. Elõtte nem mindig érdemes tesztelni, lehet késõbbi peteérés, beágyazódás stb, és 1-2 nap is nagyon sokat számít!
Ja most látom is hogy nem jönne jókor! Akkor szorítok hogy negatív legyen a teszt! Szoptatsz még egyébként? Mert ha igen, lehet hogy amiatt késik, ilyenkor az is természetes ha esetleg kimarad.
Egy halvány pozit már teszteltem, de nem bízom el magam! Megvárom a holnapot :) És köszi a biztatást!
Hát ez nagyon izgi :) Nagyon szurkolok holnapra Neked :)
kedezo, akkor viszont kuldd el a golyat felem!!!! En varom soooook szeretettel :D
én is várom a gólyát :)
hat majd lehet az utjaba esel te is, ha eljon hozzank, de ha nem majd elzavarom feled, vigyen egy kis karacsonyi ajandekot :) )) :D hahaha;)))
Valaki tesztelt már ma reggel? Kérdezõ? Hogy vagy?
A kérdező hozzászólása: Nos, tegnap elindultunk csavarogni, és napközben meg is érkezett, amit vártam :) . Remélem az a bizonyos gólya inkább felétek veszi az irányt az elkövetkezõ idõkben! Köszi a választ mindenkinek!
Akkor fellelegzhetsz! :) Es ha legkozelebb latod a golyat kuldjed erre fele! :D Addig pedig, vedekezz, nehogy bekapd a legyet :D hahaha pusza
Ja igen és szurkolok hogy pozi legyen kedves válaszoló :) Kedves Kérdezõ! Te amúgy szeretnéd a babát nem? Mert akkor Neked is nagyon szurkolok! Írjátok majd meg, hogy mi lett az eredmény légyszi :)
Kedves 73 %, nem is értem hogy mertél megszólalni és véleményt alkotni egy 81 %-ossal szemben :D Köszi egyébként a választ, én is így gondolom, pontosan meg lehet határozni hogy mikor is esedékes a következõ mensi ha már egy ideje hõmérõzöl. Ha beteg vagy és hõemelkedésed van, nyilván nem, de egyéb esetekben igen, csak egy kis rutin kell hozzá. Szerintem már a 3. 4. hõmérõs hónapban lehet már tudni pontosan mikor is fog megjönni. Nekem pl egyáltalán nem szabályos a ciklusom, sõõõt a luteális fázisom is csak 12 nap szokott lenni, mégis meg tudtam mondani a hõgörbe alapján hogy mikor kell megjönnie. Szerintem ezzel vagyunk még páran így itt az oldalon... honnan tudhattam volna hogy a kérdezõ esetleg enm hõmérõzik vagy máshogy nem-e figyeli az ovuját. Én ezért írtam, hogy ha tudod esetleg hogy késõbb volt az ovud kedves Kérdezõ, akkor késõbbre várd a menstruációt. Tényleg csak segíteni akartam...
74% én neked adok igazat ;) Nekem a hõmérõzés mindig bejön! Az alap hõm 36.4 és holnapra nem várom, de a hõm még mindig 37.0 reggelente, nem vagyok beteg nem vagyok stresszes sem! A ciklusaim napra pontosan 28 naposak! Tehát igenis lehet a hõmérõre alapozni ha tudod, hogy mennyi az alap hõd, ha szervezetileg emelkedik a hõ akkor majdnem minden nap más értéket mutat, viszont egy terhességnél szinti mindig ugyan azt az értéked mérjük! Van már egy fiam, úgyhogy tudom mirõl beszélek! Kedves kérdezõ: A mensesed lehet, hogy pont amiatt késik, mert aggódsz, hogy ne legyen baba! Próbálj meg nyugodni, ha védekeztek mindig, nem hiszem, hogy baj lesz!
A kérdező hozzászólása: Péntekre számította a ciklus.hu, és vasárnap reggel csináltam meg a tesztet, ami negatív lett. Igaz, ez a legolcsóbb x-epil volt. Még azóta sincs semmi vérzés. Viszont, ami fura volt nekem, hogy amiket észre szoktam venni magamon, azok késõbb jelentkeztek. Pl, amibõl én gyanakszom a p.é.-re, hogy kb. a ciklus közepén "nem bírok a véremmel" :) , majd 1 héttel mielõtt megjön, nagyon hisztis, ingerlékeny vagyok. Na ezek most mind késõbb voltak, szóval lehet, hogy csúszik az egész. Most az ünnep miatt ugye nem is tudok szerdánál hamarabb újabb tesztet venni.
5.vagyok A ciklus.hu nekem se számolja ki pontosan.Általában mindig 1-2 nappal elõbb van mint ahogy bejelöli.
A kérdező hozzászólása: Hát mostanában nem vagyok vmi jó idegállapotban, az tény...
Ja azt kb tudod mikor foganhatott a baba? Mert akkor arra számolj rá legalább 2 hetet és akkor tesztelj.
Nekem a hõmérõzéssel mindig szépen látszott mikor volt pé-m és abból mindig meg tudtam mondani mikor kell megjönnie. Úg y is volt
De most idejöttél "tanítani" 74%? :O) Nekem meg bibibi majdnem mindig 28 naposak a ciklusaim és nem volt nehéz a 14. nap környékén együttlenni. Most erre mit írjak még? Van aki nem olyan szerencsés, h pontosan tudja a peteérését. Ha hiszed ha nem, nem mindig pontos a hõmérõzés sem. Már csak azért is mert az emberi szervezet nem egy állandó vmi, hogyha 36, 5 fok akkor nincs, de ha 36, 8, akkor már igen. Lehet enyhe hõemelkedés is pl. De nem is ez a lényeg. Az a lényeg, h nemvárt napján nem érdemes tesztelni, rá kell számolni pár napot.
A kérdező hozzászólása: Nem szoktam hõmérõzni meg ilyenek... És most ráadásul nagyon rosszkor is lenne, ha lenne :(. Van már 2, és még csak 7 hónapos a pici, mégis vissza kell mennem dolgozni nemsokára. Elég sz.r helyzetben vagyunk most. Hiába szeretnénk majd még babát, most jobban örülnék, ha megjönne, az az igazság. Ennek érdekében használunk óvszert is, csak most mégis ezt nem tudom hova tenni.
A kérdező hozzászólása: Ne ugorjatok egymásnak légyszi, én mindent válasznak örülök és értékelem a segítõ szándékot!
Én csak a saját véleményemet írtam le "kedves" 81 %. De igazad van, inkább nem mondok már semmit, mert Te biztos okosabb vagy, hiszen neked 81 %-od van.
Jajjjj de jóóó! :) Örülök hogy úgy alakult, ahogy szeretted volna! A 74 %-os :D
1%
A kérdező hozzászólása: Nagyon félek, soha nem késett még, mindig elõbb jött meg vagy ugyan akkor amikor elõtte. :(
Ha menstruáltál éppen, akkor elméletileg nem lehetsz terhes, ha a gumi nem szakadt ki, meg pláne nem. Az viszont sok nõnél megzavarja kicsit a menstruációt, ha elveszíti a szüzességét, ez egy elég általános jelenség. Tehát szerintem amiatt késik. Szerintem nincs okod aggodalomra, de azért vegyél nyugodtan egy tesztet, és csináld meg, és akkor legalább teljes mértékben megnyugszol :)
A kérdező hozzászólása: múlthónapban megjött normálisan, múlthónapban volt 14-én elõtte meg 18-án ..és ezért félek
Mondom csinálj egy tesztet, és legalább megnyugszol. szerintem ott nincs semmi baj, azon kívül hogy a szüzesség elvesztése bekavart a menzesznek, van olyan is h nem az elsõt bolygatja meg az elsõ együttlét után...
A kérdező hozzászólása: Negati lett!
na látod :)
A kérdező hozzászólása: megjött 17.-én de ma is lehet gáz van?

Mennyi vér távozik a menstruáció 4. napján?

nekem 7 napos a menstruációm és nemrég jött meg

Legjobb válasz: a menzesz 4. napján már kevesebb a vérzés akinek beállt :PP még nekem sem állt be a napok száma nekem is 6-7 nap körüli sztem próbáld ki a tampont én is kipróbáltam és nagyon jó de én nagyon szeretem ezt a betétet is: always platinum super vagy javasolom a mikroszálas fedésûeket nekem ilyenkor az a kényelmesebb :) sok szerencsét és bocsi ha hosszu lett... :P

a menzesz 4. napján már kevesebb a vérzés akinek beállt :PP még nekem sem állt be a napok száma nekem is 6-7 nap körüli sztem próbáld ki a tampont én is kipróbáltam és nagyon jó de én nagyon szeretem ezt a betétet is: always platinum super vagy javasolom a mikroszálas fedésûeket nekem ilyenkor az a kényelmesebb :) sok szerencsét és bocsi ha hosszu lett... :P

A menstruáció utolsó napján mennyi a teherbeesés esélye?

Legjobb válasz: Attól függ hány napos a ciklusod és hányadik nap nálad a "menstruáció utolsó napja".

Attól függ hány napos a ciklusod és hányadik nap nálad a "menstruáció utolsó napja".
nagyon kevés..
de inkább csináld gumival

Párommal a menstruációm 3. napján óvszer nélkül szeretkeztünk (el is ment bennem), és másnap csak foltokban jött meg, (de nagyon kevés), és utána meg már semmi. Mennyi az esélyem a terhességre?

párommal a menstruációm 3. napján óvszer nélkül szeretkeztünk (el is ment bennem) és másnap csak foltokban jött meg, (de nagyon kevés) és utána meg már semmi. Átlagosan 5-6 napig tart a menzeszem...

Legjobb válasz: Nagyon ritka esetben van lehetõség teherbe esni a menstruáció alatt hisz álltalában a ciklus közepénél van peteérés.Szerintem csinálj egy tesztet kb 1-hét mulva.

Nagyon ritka esetben van lehetõség teherbe esni a menstruáció alatt hisz álltalában a ciklus közepénél van peteérés.Szerintem csinálj egy tesztet kb 1-hét mulva.
Nem valószínû, hogy terhes lennél. Egyszerûen arról van szó, hogy a szeretkezés során jobban ürült a vér, és így amásnap a szokásosnál kevesebb a mennyiség. Persze, ahogyan az elõttem válaszoló is írta, nagyon minimális esély van rá, hogy terhes legyél, de nem sok!
Az esélyed "sajnos" megvan rá. Bizonyos esetekben a ciklus közepn beérett petesejt(ek) nem vagy csak részben ürül a vérzéssel. Ilyenkor van esély a megterméknyülésre. Nem szeretnélek felzaklatni, de elõfordulhat. Kérdés, hogy más módon védekezel-e, mert, ha szedsz gyógyszert akkor szinte 0 az esély, hiszen a fogamzásgátlók hatására nincs peteérés. Mellesleg a barátnõm januárban fog szülni, Õ is a menstruációja alatt esett teherbe. Minél elõbb bizonyosodj meg!

Mennyire vagyok termekeny a menstruacio 1-2 napjan?

Legjobb válasz: Csak akkor vagy termékeny, ha van közben peteérésed. Van, akinek szokott lenni.

Csak akkor vagy termékeny, ha van közben peteérésed. Van, akinek szokott lenni.
nekem sikerült :(
Spontán peteérésed bármikor lehet. A fiam mensi után 2 nappal fogant. 31hkm. Off: elsõ mi lett a babával?
nekem is menszi után 2 nappal lettek az ikrek:) 12 hetes khm
Nekem a mensi utáni elsõ napon sikerült! :)
elég nagy mert a hímivarsejtek 4-5 napig simán elélnek ideális körülmények között, a ciklus 8. napja után meg már lehet peteérésed.
Nem ilyenkor a legnagyobb az esély, de lehetséges!
2. levéltõl vagy védett.
abban a hónapban semmiképp, csak kidobott pénz a menzesz elsõ napján vagy 2-5. napján kell elkezdeni szedni miért nem vártad meg a következõ menzeszt? így teljesen felesleges szeded egy hónapig, nem ér semmit
A kérdező hozzászólása: Az 5. Napon akartam elkezdeni de elfelejtettem.... Ezért érdekelt hogy hat e igy is vagy nem

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!