Találatok a következő kifejezésre: A menstruáció napján jó (9 db)

A menstruáció hanyadik napján jó már szeretkezni és hogyan?

Úgy értem ágyban törölköz?vel, vagy zuhanyban?

Legjobb válasz: Hát mi a menstruáció minden napján szoktunk szeretkezni, vagyis hogy nálunk nincs olyan hogy csak a 3. napon v ilyesmi. Barátom kicsit felhúzza az agyamat, kiveszem a tampont és rendesen az ágyon szoktunk, mindenféle törcsi ilyesmi nélkül, mondjuk néha jártunk már úgy hogy pár ici-pici csepp ott volt a lepedõn, de elvittem és beraktam mosásba. De rakhattok törcsit is. Utána egybõl zuhi, mi ezért is szoktunk este szexelni olyankor, mert akkor nem kell napközbe is fürdeni meg minden. Mondjuk ilyenkor csak egy féle pózba szexelünk, a barátom van felül, direkt azért ugye mert ha a lány lenne ilyenkor felül az gázosabb lenne. Különben ha te vagy alul, nem folyik ki a vér, nálunk is csak nagyon ritkán fordul elõ hogy picit foltos lesz a lepedõ.

Hát mi a menstruáció minden napján szoktunk szeretkezni, vagyis hogy nálunk nincs olyan hogy csak a 3. napon v ilyesmi. Barátom kicsit felhúzza az agyamat, kiveszem a tampont és rendesen az ágyon szoktunk, mindenféle törcsi ilyesmi nélkül, mondjuk néha jártunk már úgy hogy pár ici-pici csepp ott volt a lepedõn, de elvittem és beraktam mosásba. De rakhattok törcsit is. Utána egybõl zuhi, mi ezért is szoktunk este szexelni olyankor, mert akkor nem kell napközbe is fürdeni meg minden. Mondjuk ilyenkor csak egy féle pózba szexelünk, a barátom van felül, direkt azért ugye mert ha a lány lenne ilyenkor felül az gázosabb lenne. Különben ha te vagy alul, nem folyik ki a vér, nálunk is csak nagyon ritkán fordul elõ hogy picit foltos lesz a lepedõ.
Amikor márcsak nagyon kevés van, vagy csak barna akkor szerintem már simán lehet óvszerrel. Mi szoktunk, és ha már tényleg kb alig vérzel.. aki simán.
*akkor simán Amúgy zuhanyban ne, mert túl nagy a fertõzés veszélye.. fõleg ilyenkor!

A jobb mellem a menstruációm első napján eléggé megdagadt, jóval nagyobb mint a másik és nagyon fáj (feszül, érintésre érzékeny. ). Ez csak menstruációs tünet, vagy lehet, hogy baj van?

ui.:még sosem volt ilyen, terhes pedig biztos nem vagyok. :)

Legjobb válasz: Ha a menstruáció utolsó napjáig elmúlik,akkor nincs semmi baj.

Ha a menstruáció utolsó napjáig elmúlik, akkor nincs semmi baj.
A kérdező hozzászólása: rendben, köszönöm a választ!
Jó napot!
A kérdező hozzászólása: Örülök hogy ennyire tetszett a kérdésem:) Bár én inkább normális választ kértem volna!!
Én úgy tudom egy hét! Persze ez nem biztos.
Bocsi:) Csak olyan aranyosnak tartottam hogy kiírtad hogy jó napot:D
A kérdező hozzászólása: semmi baj, most vagyok az oldalon elõször és nem akartam bunkónak látszani:D
A kérdező hozzászólása: Azóta dokitól megkaptam a választ a 8. naptól már kellõ védelmet nyújt!!Szakorvostól tudom, mielõtt valaki belekötne!!!!!
ne is legyél nyugodt, mert elsõ hónapban nem lesz jó. fölösleges volt felrakni. még ha elsõ nap rakod fel, akkor is csak 1 hét után véd.
A kérdező hozzászólása: bocsi, de tapasztalatból mondod ezt?tudom h 1hétig kell várni!múlt hét kedden raktam fel és most ugye kedd van és már lejárt az 1hét, de így is várunk még a párommal még vasárnapig.a tájékoztató azt írta h elsõ használatnál 1.ciklusi nap, és h a használata a 2.-5.nap is elkezdhetõ, csak kell várni még 1hetet h hason a hatóanyag.néhány mellékhatás is jelentkezett.....
A kérdező hozzászólása: Utána érdeklõdtem egy nõdokinál, és jól csináltam:) , jól megijeztettél 1.válaszoló!!!
Tisztelt Hölgyem! Ezen ciklus (hónap) alatt még javaslom a kiegészítő védekezést. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán
Tisztelt Hölgyem! Ezen ciklus (hónap) alatt még javaslom a kiegészítő védekezést. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

3, 4 nmol/l progeszteron szint a menstruáció első napján jó?

Legjobb válasz: tök mindegy, mennyi a progeszteron menzi idején. alacsonynak kell lennie, hiszen nem sikerült teherbe esned, így lecsökken a progeszteron szint. annak van jelentõsége, hogy menzi elõtt 1 héttel mennyi az érték!

tök mindegy, mennyi a progeszteron menzi idején. alacsonynak kell lennie, hiszen nem sikerült teherbe esned, így lecsökken a progeszteron szint. annak van jelentõsége, hogy menzi elõtt 1 héttel mennyi az érték!

Ha a Dienille fog. Tablettát a menstruáció 2. napján veszem be, akkor hanyadik naptól vagyok védett? (orvos mondta, hogy a 2. napon kezdjem el szedni. Tényleg ez a jó? )

Legjobb válasz: Nem. Ha nem véd, akkor tök mindegy hány percig szexeltek óvszer nélkül. Nincs olyan, hogy "kicsit véd" meg "nagyon véd". Vagy véd, vagy nem. Egy hét után meg közel sem biztos, hogy véd.

Nem. Ha nem véd, akkor tök mindegy hány percig szexeltek óvszer nélkül. Nincs olyan, hogy "kicsit véd" meg "nagyon véd". Vagy véd, vagy nem. Egy hét után meg közel sem biztos, hogy véd.
Az én orvosom 1. napon mondott szigorúan (a papírjára is ez van írva), így elsõ naptól véd. Ha a 2-on kezded, elsõ hónapban mindenképpen kell óvszer is.
A kérdező hozzászólása: Létezik, hogy ez a kis tabletta megakadjon lenyelés közben? Mert eléggé parás vagyok gyógyszerlenyelésnél és miután bevettem volt egy oylan érzésem, hogy ott van még... bár lehet, hogy csak a nyálkahártyám nyomta meg. De ha meg is akadt akkor is ha eszek vagy iszom akkor annak mindeképpen le kellett mennie, nem?
"A többieknek: 2. napon kezdve LEHET, hogy a pecsételés ellen véd, de BIZTOS, hogy a terhesség ellen meg nem. Szerintetek melyik nagyobb baj? " Nyilván azért írtam oda, hogy ha 2. nap kezdi, akkor legalább 2 hétig használjon kiegészítõ védekezést. Gondoltam azért annyi esze csak van, hogy ezt felfogja.
Elsõ vagyok. Igen, nekem is Dienille van. Ha a vérzés elsõ napján kezded szedni, elsõ naptól véd, ha nem akkor, akkor nem véd. 10 percig sem lehet gumi nélkül, mert ha nem véd, akkor lehetsz terhes. A többieknek: 2. napon kezdve LEHET, hogy a pecsételés ellen véd, de BIZTOS, hogy a terhesség ellen meg nem. Szerintetek melyik nagyobb baj? Idézem: Ha követi az elõírásokat a filmtabletta már bevételének elsõ napjától kezdve védelmet nyújt a nem kívánt terhesség ellen. Mikor kezdje el az elsõ csomag szedését? Ha a megelõzõ hónapban nem szedett hormonális fogamzásgátlót: A menstruációs ciklus (vagyis a havi vérzés) elsõ napján kezdje el a Dienille szedését; a csomagoláson a hét aktuális napjának nevével megjelölt filmtablettát a gyógyszerlevélbõl kinyomva. Ez elég pontosan leírja, mi van.
Hát tõlem ....végülis nemazén dologom o.O
Ha az orvos azt mondta neki, hogy 2. napon kezdje, akkor minek jön ide mindenki okoskodni? Nyilván nem [email protected]ásból mondta a doki, hanem azért, mert van vmi értelme. Mellékesen már le is írtam, hogy azért szokták ezt javasolni, hogy ne legyen pecsételõ vérzés levél közben.
énis azt szedek de a menstruáció elsõ napján kell bevenni :O
Mint mondtam, az én dokim két hét kiegészítõ védekezést javasol. De ha védekezel, akkor normálisan tedd, mert az, hogy "kiveszi elõtte" nem sokat ér.
A kérdező hozzászólása: A betegtájékoztatón az van, hogy az orvos javallatára kell szedni és hogy az elsõ szemtõl véd... de engem az érdekel, hogy ez most tényleg reális e
Egyébként ha utánanéznél hogyan mûködik a tabletta, amit szedsz, akkor nem kérdeznél ilyen butaságot.
A kérdező hozzászólása: Lehet, hogy hülye kérdés, de egy hét után az megengedett, hogy csak az elején mondjuk 10percig gumi nélkül?
Az orvos nyilván azért mondta, mert neked így lesz jó, igen. Ezzel általában azt szokták megakadályozni, hogy egész levél alatt pecsételõ vérzés legyen... Legalább két hétig használjatok óvszert.
A kérdező hozzászólása: neked is Dienillet írtak fel?
aty úr isten hogytudna már megakadni kérlek hányéves??????és minek akarod szedni ezta tablettát mert kb 7 éves szinten viselkedsz "megakad a torkomon óó" hoygakadnamármeg nem 10cm gyógyszer

LeFeküdtem a barátommal menstruació 4ik napján belém engedte. Második nap iszonyatosan nyilalt görcsölt a hasam alja és hanyingerem volt be vettem a fájdalom csillapitót és utána jó volt . Valaki tud adni tanácsot hogy mi lehetett ez?

Legjobb válasz: mensi alatt is teherbe lehet esni ezért mindig kell védekezni(gyógyszer mentes napokon is!!) valószínû azért görcsölsz mert mensi alatt szexeltetek,majd elmúlik.de ilyenkor finomabban csináljátok inkább!!

mensi alatt is teherbe lehet esni ezért mindig kell védekezni(gyógyszer mentes napokon is!!) valószínû azért görcsölsz mert mensi alatt szexeltetek, majd elmúlik.de ilyenkor finomabban csináljátok inkább!!
Nem egészséges menstruáció alatt együtt lenni -.- ... Az 100% , hogy nem egy esetleges terhesség váltotta ki a hányingert . Az olyan 4-5 hét múlva jelentkezne .
Pl. egy remek kis fertõzés lehetett, amit ilyenkor jó könnyû ám elkapni, pláne gumi nélkül. Ha van egy kis eszed, nem engedsz többet ilyet.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!