Találatok a következő kifejezésre: A menstruáció napján eshet-e (1 db)

A menstruáció utolsó napján eshet-e valaki teherbe?

A barátommal az utolsó napon védekezés nélkül szeretkeztünk, de nem jutott belém ondó. Ilyen körülmények között lehetek-e terhes?

Legjobb válasz: Nagyon-nagyon kicsi az esélyed a teherbeesésre ebben a helyzetben. 1. Nem volt ovulációd. (Ovulációra nagyon kicsi az esély ilyenkor) 2. Az úgynevezett "elõváladék" is tartalmazhat spermiumokat, de nagyon keveset. 3. Arra, hogy ez az elõbb említett 2 eset egyszerre következzen be, hát... Mint a fehér holló! Én nem aggódnéka helyedben, de máskor azért védekezzetek, ha egy mód van rá, és nem szeretnétek gyereket...

Nagyon-nagyon kicsi az esélyed a teherbeesésre ebben a helyzetben. 1. Nem volt ovulációd. (Ovulációra nagyon kicsi az esély ilyenkor) 2. Az úgynevezett "elõváladék" is tartalmazhat spermiumokat, de nagyon keveset. 3. Arra, hogy ez az elõbb említett 2 eset egyszerre következzen be, hát... Mint a fehér holló! Én nem aggódnéka helyedben, de máskor azért védekezzetek, ha egy mód van rá, és nem szeretnétek gyereket...

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Cegléden keresek jó nőgyógyászt?

Aki tudja ki a legjobb legyszíves segítsen nekem/nekünk.

2

! Ha valaki tud segitsen már a férjemmel 2éve vagyok eggyütt És nem esem teherbe most is több mint két hetet késett és erre megjött! Valaki tud nekem ajánlani valamit amitől teherbeesnék hamar? !

9

Menstruáció előtt 1-2 nappal elég kevés az esély peteérésre, jól gondolom?

Van már egy kislányunk és egy kisfiunk.Egyenlőre nem akarunk babát, viszont későbbre tervezzük a harmadikat.Jelenleg óvszerrel védekezünk de 2 napja együtt voltunk védekezés nélkül, de ma megjött.Ezt esetleg szerintetek be lehet így vállalni, hogy menszesz előtt 1-2 nappal együtt legyünk védekezés nélkül? Nem lenne gond ha becsúszna a baba, csak kicsit későbbre van tervezve.

2

Ugye olyan nincs, h. szept.29-én teherbe estem és 1-jén már pecsételtem a beágyazódás miatt?

de ha 21-én,akkor valószínű...

3

Szerintetek lehetek terhes vagy nem?

A párommal együtt voltunk kb a ciklusom közepén, nem védekeztünk és egy kevés jutott belém is a "dologból" :) kedden kellene megjönnie. Néhány napja észrevettem hogy a testhőm estére mindig felmegy 37.1 re, ezen kívül nincs más tünetem Lehet ,hogy baba? Örülnék neki :)mikor érdemes legkorábban tesztelni?

5

Nem jön össze a baba, mit tegyek? Nagyon el vagyok keseredve.

Május óta próbálkozunk a férjemmel, 2 hónapja volt egy elhalt terhességem 7. héten, teljesen padlón vagyok... Arra gondoltam, valamivel nem lehetne-e segíteni? Szedek terhesvitamint, és folsavat, ezen felül olvastam egy clostilbegyt nevű gyógyszerről. Mit gondoltok, ez segítene? Orvostól kell kérni?
Köszönöm előre is!

9

Lehetek terhes, ha rendesen menstruáltam?

Augusztusban ha lefeküdtem a barátommal, szeptemberben pedig a megszokott módon menstruáltam, akkor ugye nem lehetséges a terhesség?

4

Olyan meg akar jönni érzésem van! Mára nem várom. Még semmi lehetek terhes?

2

Alig 1 éves kapcsolat, jelenleg táv, mindketten 26 évesek vagyunk. Te mit tennél ha baba lenne? Miket mérlegelnél?

Előre szólok, hogy nem tudom még, terhes vagyok-e, van rá esély, mert megszakítással "védekeztünk", ráadásul a peteérés környékén.

5

10 nappal az együttlét után lehetnek terhességi tüneteim?

a menstruációm megjövetele előtt voltam együtt, mensi nincs, hányinger van. Bemesélem magamnak, vagy sem, hogy terhes lehetek?

5

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!