Találatok a következő kifejezésre: A menstruáció mennyivel kezd el (2 db)

A menstruáció előtt mennyivel kezd el a mell nőni és fájni? Ha terhesség állna fent, akkor is jelentkeznének ezek a tünetek?

Legjobb válasz: Szia! Nekem kb. 1-1,5 héttel elõtte szokott kezdõdni a fájdogálás, növés, aztán a mensikor megszûnik.

Szia! Nekem kb. 1-1, 5 héttel elõtte szokott kezdõdni a fájdogálás, növés, aztán a mensikor megszûnik.
Na hát erre én is kiváncsi lennék, mert nekem menzesz elõtt 1, 5héttel már fájnak, és amikor már megint érzem minden hónapban, hogy fáj, akkor tudom, hogy megit nem sikerûlt. Ja meg ha kevés a hüvelyváladékom pár nappal elõtte, már biztos nem sikerûlt!
A kérdező hozzászólása: nálam is ugyanez van, vagyis volt idáig, de most egy hét múlva kell megjönnie, de még egyáltalán nem fáj
Ez sztem kiszámíthatatlan...Nekem is fáj mensi elõtt, de a terhesség egyik jele is a mellfeszülés. Ugyanakkor több kismamától hallottam, hogy nem feszült a cicije. Szval...Türelem...

Mennyi idő után kezd el hatni a fogamzásgátló tabletta ha a menstruáció 3. napján kezdtem el szedni?

Most kezdtem el először fogamzásgátlót szedni és az első menstruácios napon sajnos nem tudtam bevenni igy csak a 3. napon került rá sor és már voltunk együtt a barátommal más védekezés nélkül az érdekelne h hatásos igy is a tabletta?

Legjobb válasz: elvileg már az elsõ szemtõl hatnia kell, legalábbis a legújabbak már így mûködnek. persze sokan azért még legalább egy hétig védekeznek máshogy. én mondjuk az elsõ szem után simán szexeltem a barátommal, és nem lettem terhes, de 1 példa nyilván nem általános :)

elvileg már az elsõ szemtõl hatnia kell, legalábbis a legújabbak már így mûködnek. persze sokan azért még legalább egy hétig védekeznek máshogy. én mondjuk az elsõ szem után simán szexeltem a barátommal, és nem lettem terhes, de 1 példa nyilván nem általános :)
A gyógyszer mellé adnak egy kis papírt is, és véletlenül sem csak "nehezéknek". Elolvastad egyáltalán? NEM minden gyógyszernél lehet elkezdeni a 2.-tól az 5. napig is!!! Van amelyiknél csak az elsõ napon! Amelyiknél igen, ott 1 hét kiegészítõt írnak elõ. Magyarul a 11. tablettától mehet a buli!
A kérdező hozzászólása: nem nem kaptam hozza betegtajekoztatot... mert ez meg csak elvileg "proba" de olvasni ilyet is olyat is ... remelem hatasos a tabletta
A kérdező hozzászólása: de köszönöm a valaszokat :) )

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!