Találatok a következő kifejezésre: A menstruáció mennyi időnek (111 db)

A menstruációnak mennyi idő kell hogy beálljon?

Legjobb válasz: Figyelj ez változó, sok mindentõl függ. Mindenkinél más. Nekem 15 éves koromban jött meg elõször, most 20 éves vagyok és még mindig rendszertelen sajnos.

Figyelj ez változó, sok mindentõl függ. Mindenkinél más. Nekem 15 éves koromban jött meg elõször, most 20 éves vagyok és még mindig rendszertelen sajnos.
Sok
Kb. 2-3 év.
nekem 3 és fél év alatt még nem állt be 15/l
Szerelem, szex » Egyéb kérdések?

Hány napot késhet a menstruáció? Mennyi idő az ami még egészséges, ami még belefér?

Nekem több mint egy hete késik. 21-én kellett volna megjönni, minden meg volt: volt fehér folyás, az arcomon pattanások jöttek el?, ahogy mindíg, de a menstruáció elmaradt. Azóta a ragyák és a folyás is eltünt, de vérzés még mindíg nincs. Ebben a 2 hétben még a libidóm is lecsökkent. Lehet összefüggés a kett? között? Aggódjak?

Legjobb válasz: Szia!Én ugyan igy vagyok 20 án kelett volna megjönnie és azota sincs smemi ugyan ugy volt egy pár belsöpattanásom meg fehérfolyásom de semmi:s nemtom mitöl van ez lehet hogy tulságosan is figyelek az étkezésemre ezért:S

Szia!Én ugyan igy vagyok 20 án kelett volna megjönnie és azota sincs smemi ugyan ugy volt egy pár belsöpattanásom meg fehérfolyásom de semmi:s nemtom mitöl van ez lehet hogy tulságosan is figyelek az étkezésemre ezért:S
2 hét még normális, ha késik. Utána nem árt dokihoz menni.
szia a barátnõmnek is 10napot késet a mostani hónapban, azelõtt volt úgy is, hogy a 42.napra jött meg meg hasonló....sok mindentõl függhet hogy miért késik, mióta menstruálsz, életviteled, sok stressz, és hát a legrosszabb (((fiatal))) korban terhesség...De ne izgulj megfog jönni!sok siekert
A kérdező hozzászólása: Múlt hónapban is késett, de nem ilyen sokat, és akkor nem volt elõtte egy héttel folyás és pattanás.

A menstruáció mennyi ideig van meg?

Aki tud segítsen !

Legjobb válasz: mindenkinek egyéni a menstruációs ciklusa valakinek csak három nap nekem pl 1 hét :)

mindenkinek egyéni a menstruációs ciklusa valakinek csak három nap nekem pl 1 hét :)
A kérdező hozzászólása: Köszi
Nem akarok igazán kukacoskodni, csak kijavítanám az elsõ válaszolót, hogy a ciklus nem a vérzéses napok számát jelenti. Az nem lenne normális, ha valakinek csak pár napos vagy 1 hetes ciklusa lenne. A ciklus a két vérzés közti idõt jelenti. De egyébként igen, egyénenként eltérõ, hogy kinek meddig tart. Illetve egyénenként eltérõ a vérzés mennyisége is. Van akinél 3-4 nap és gyengébb vérzés, de van akinél 1 hét és mondjuk elég rendes vérzése van.

Mióta vegetáriánus vagyok nem jön meg a menstruációm. Mennyi idõ, amíg átáll a szervezetem?

A fehérjét pótolom rendesen, de már július óta nem menstruálok. Terhesség kizárva!

Legjobb válasz: szedsz valami szert? mert attól lehet.. a vegetárius étrendtõl NEM!

szedsz valami szert? mert attól lehet.. a vegetárius étrendtõl NEM!
A kérdező hozzászólása: Nos az utolsó 1-1, 5 évben kb. 10 kilót fogytam egy szakítás és az iskolai stressz miatt. Azóta kevesebbrt eszem, mint kellene, a családom is mindig panaszkodik emiatt, DE én elégnek érzem, amit eszem. Aztán erre jött az, hogy július óta vega vagyok. Heti 6x otthon tornàzom DVD-rõl ès futok. Napközben 3 óránként eszek, napi 4 alkalommal és 6 óra után már semmit sem eszek. Az anyagcserémmel is baj van, gyakran van székrekedésem. Attól félek, hogy ha többet ennék, meghíznék, mert sajnos könnyen hízó alkatot örököltem.
Nem fog átállni a szervezeted. Írd le hogyan eszel.
Elõször is, mióta vagy vega? A vegetáriánus étrend normális esetben nem okoz ilyen tüneteket. Vagy más oka van (pl. stressz, terhesség, egyéb...), vagy valamit nagyon nem jól csinálsz. Odafigyelsz a táplálkozásodra? Általában nem elég, ha valaki elhagyja a húsféléket, de ugyanúgy eszik, mint elõtte. Sok vega blog van már magyarul is, keress rá, olvass többet a témában. Nagyon fontosak a hüvelyesek, a zöldségek, gyümölcsök, vagy pl. az olajos magvak és pl. a mák is. A tejtermékek fogyasztását pedig ne vidd túlzásba. A vega étrend ne azt jelentse, hogy ha nem eszel húst, akkor háromszor annyi sajttal pótolod.
Én voltam vega és semmi ilyet nem tapasztaltam. Futás terhességi tesztért, ha élsz nemi életet...
Szerintem legalább egy vérvétel indokolt lenne, mert ennyi idõ alatt már nagyon is be kellett volna állnia. Mikor kevesebb húst ettem, nekem is ingadozott kicsit, de nem maradt el teljesen, csak néha egy hetet is késett.
..de vashiánytóé nem áll le.. szedsz valamilyen fogyasztóport? mert attól viszont leállhat!
Vashianyod lehet! Vegyel kifejezetten vegetarianusok szamara eloallitott vitaminkat, amiben van vas, b12, d vitamin. Miota vegi vagyok sokszor elofordult nalam a vas - es d vitamhiany.
Azért én a helyedben már elmentem volna nõgyógyászhoz.
Nagyon titkolod, hogy miket eszel. AZ alkatodban is lehet valami, de nem itt van a baj. Hanem ott, hogy tápláló hús és zöldség koszt helyett, amibõl sokat ehetnél, valószínûleg olcsó növényeken vagy. Had tippeljek, gabonaevõ vega vagy. Ez esetben nincs több kérdés, viszont itt a válasz mindenre. Ez egész a te döntésed, nincsen háború, nincsen kényszerítõ hatás.. Beszélj Shinin-nel, õ tud finom, tápláló nyersvegán egészséges kajákat mondani.
Szerintem a ciklust nem befolyásolja.Igaz, nekem egy hónap szedés után nem jött meg, de azért, mert terhes lettem.

Rendszertelen menstruációval mennyi idő után lett babátok? Vagy mennyi idő volt míg rendbe hozták és ezután mennyi idő telt el a pocaklakó beköltözéséig?

Legjobb válasz: 40-50 napos ciklusokkal 4. ciklusban összejött, igaz peteérésem két héttel késõbb volt mint egy normál ciklusban. Problémamentes terhesség, szülés 38 hetesen, két hetes baba éppen alszik :)

40-50 napos ciklusokkal 4. ciklusban összejött, igaz peteérésem két héttel késõbb volt mint egy normál ciklusban. Problémamentes terhesség, szülés 38 hetesen, két hetes baba éppen alszik :)

Szülés utáni első menstruáció mennyi ideig tart? Előfordulhat, hogy a menstruáció miatt csökkent a tejem?

Legjobb válasz: Igen elöfordulhat.Szerencse´re nálam nem így törte´nt,de sokunknál.Söt az íze is megváltozhat.De ne aggódj,pár nap és minden rendben lessz.

Igen elöfordulhat.Szerencse´re nálam nem így törte´nt, de sokunknál.Söt az íze is megváltozhat.De ne aggódj, pár nap és minden rendben lessz.
Nekem szülés óta most jött meg elõször.Ugyan annyi napig tartott, mint szülés elõtt.És azt olvastam, hogy általában erõsebb szokott lenni a vérzés, nálam nem így volt.
Nekem 3 honap mulva volt meg az elso, nagyon gyenge, viszont a kovetkezo sokkal-sokkal erosebb volt..A tejjel nálunk nem volt gond, sem a mennyiséggel, sem az ízével. De ez mindenkinél más lehet.
Nalam ugyanaddig tart mint elotte (4-5 napig), csak nem annyira fajdalmas(meg). A tejem nekem is csokkent az elso 2 napban de utana visszaallt.

Menstruáció nélkül, elkezdhetem-e szedni a Volinát? Mennyi idő után fog hatni?

Nemakar megjönni,várni meg nemakarok már ... ( volt vérzésel?hozó tabi...semmitt se ért)

Legjobb válasz: Nem, menj vissza az orvoshoz, hogy nem segített a gyógyszer, amit arra kaptál, hogy megjöjjön. Mi volt az amúgy? Norcolut? Provera? Ezektõl is kellene, hogy legyen megvonásos vérzés, volt nekem is ilyenhez szerencsém, de nekem mindig megjött ezektõl. Ezeket szedni kell egy ideig az orvos által elõírt adagban (nekem egy hétig napi két szem volt legutóbb a Proverából), miután ez letelt, kb. 4-5 napra megjött. Neked hogy volt pontosan? 26/N

Nem, menj vissza az orvoshoz, hogy nem segített a gyógyszer, amit arra kaptál, hogy megjöjjön. Mi volt az amúgy? Norcolut? Provera? Ezektõl is kellene, hogy legyen megvonásos vérzés, volt nekem is ilyenhez szerencsém, de nekem mindig megjött ezektõl. Ezeket szedni kell egy ideig az orvos által elõírt adagban (nekem egy hétig napi két szem volt legutóbb a Proverából), miután ez letelt, kb. 4-5 napra megjött. Neked hogy volt pontosan? 26/N
szerintem inkább várj, biztos nem véletlenül nem jön meg
A kérdező hozzászólása: terhes nem vagyok:D Norcolut volt felirva 2x1 naponta 5napig . s aztmondta h a 6. - 7.napba megjön..abba mondjuk épp hogy benne vagyok... de ezt is a stressz miatt irta fel.. amiatt nem jön.. na de hát várok még pár napot
Ne marháskodj, várjál még, lehet, hogy 10 nap is kell, mire megjön. Tuti meg fog jönni, én már kétszer kaptam Norcolutot. Csak utána kezdd el a Volinát. Ha esetleg (de nem hiszem, hogy ilyen elõfordul) nem jön meg két hét alatt, akkor menj vissza a dokihoz, anélkül semmiképp ne kezdd el a fog.gátlót, hogy megjönne. De a Norcolut meghozza, biztos vagyok benne! 26/N
Ja és természetesen a szedés BEFEJEZÉSE után jön meg a 6-7. napra, nem úgy, hogy 5 napig szeded és onnan még két nap!!!!
A kérdező hozzászólása: Oh akkor köszönöm.d.Dd
Szerelmes vagyok az egyik moderátorba...mit tegyek?:$
nemsok semmi.
Ha hamarabb jött akkor terhes vagy, mert a gyerek kitaposta, hogy legyen helye.
A teszt se m100%, ha pozitívat mutat, érdemes megcsinálni még egyet, mielõtt nõgyógyászhoz mennél.
[és miért nem védekeztetek? apró, de nem lényegtelen kérdés.]
Én úgy tudom, jobb a menstruáció után a teszt, mert alatta nem teljesen megbízható némelyik, bár ki tudja - szerencsére még nem volt rá szükségem.
A kérdező hozzászólása: és a tesztben 100 százalék biztos lehetek?
a teszt már mutatná mert eltelt 3hét...
Amint elmúlt, vegyél egy tesztet, 100 forint körül már kapható. Mivel már az elõváladékban is találhatóak életképes spermiumok, ne bízzátok a véletlen szerencsére, ez nem egy védekezési módszer, hanem egy kifogás a gumi ellen.
A kérdező hozzászólása: nem késett 1 nappal hamarabb jött :)
Ha megjött idõben akkor nem vagy terhes de ha késett benne lehet a pakliba
50-50% Vagy terhes vagy, vagy nem.
0 erre az esély.:D!

Szülés után rögtön kezdődik a vérzés, vagy menstruáció? Mennyi ideig tart?

Legjobb válasz: A szülés közben már általában elkezdenek vérezni, és utána még folyamatos lehet, van akinek erõsebb, van, akinek gyengébb, 5-6 hétig is eltarthat. Az is változó,hogy ki mikor kezd menstruálni utána. Én másfél évig nem mensiztem, amíg szoptattam :-)

A szülés közben már általában elkezdenek vérezni, és utána még folyamatos lehet, van akinek erõsebb, van, akinek gyengébb, 5-6 hétig is eltarthat. Az is változó, hogy ki mikor kezd menstruálni utána. Én másfél évig nem mensiztem, amíg szoptattam :-)
EGyénenként változó. A tisztulás általában 3-6 hétig tart. A mensi normál esetben addig nem jelentkezik, amíg szoptat az anya, de van ettõl eltérõ eset is, hogy már szülés után 3 hónappal megjön. Jobb ilyenkor szedni a szoptatós fogamzásgátlót, nehogy megint teherbe ess olyan hamar
A szülés után tulajdonképpen nem elkezdik a vérzés, hanem folytatódik, hiszen már a szülés alatt folyik belõled mindenféle. Ez nálam kb. 1 hónapi g tartott, ez változó.
Itt elöttem ajánlották a szoptatós tabit, én viszont azt ajánlom, inkább védekezzetek máshogy, mert az apasztja a tejcit. A barátnõmnek úgy elapasztotta, hogy vissza már nem tudta csinálni. De a tisztulás valóban 3-6 hét. Az igazi mensi nekem 3 hónapra a szülés után jelentkezett (csak szoptatás mellett) ez változó!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!