Találatok a következő kifejezésre: A menstruáció mennyi (406 db)

A menstruáció mennyire akadályoz az ujjazásban?

Hogyha a lány menstruál, akkor a férfi undorodik a vértől vagy még úgyis megujjazhatja?

Legjobb válasz: Nem mert a menstruáció az amikor a pinakobold fürdik. Neked hogy esne ha fürdés közben bökdösnének? Nyilván nem foja hagyni.

Nem mert a menstruáció az amikor a pinakobold fürdik. Neked hogy esne ha fürdés közben bökdösnének? Nyilván nem foja hagyni.
. . . . . . . . . . . . . . . , .-‘”. . . . . . . . . .``~., . . . . . . . . . . . . ., .-”. . . . . . . . . . . . . . . . . .“-., . . . . . . . . . . ., /. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ”:, . . . . . . . . . ., ?. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . .\, . . . . . . . . . /. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . , } . . . . . . . . ./. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . , :`^`.} . . . . . . . ./. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . , :”. . . ./ . . . . . . .?. . . __. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . :`. . .. ./ . . . . . . . /__.(. . .“~-, _. . . . . . . . . . . . . . , :`. .. . ./ . . . . . . /(_. . ”~, _. . . .“~, _. . . . . . . . . ., :`. . . . _/ . . . . .{.._$;_. . .”=, _. . . .“-, _. . . , .-~-, }, .~”; /. .. .} . . . . .((. . .*~_. . . .”=-._. . .“;, , ./`. . /” . . . ./. .. ../ . . . . . .\`~, . . ..“~., . . . . . . . . . ..`. . .}. . . . . . ../ . . . . . .(. ..`=-, , . . . .`. . . . . . . . . . . ..(. . . ;_, , -” . . . . . ../.`~, . . ..`-.. . . . . . . . . . . . . . ..\. . /\ . . . . . . \`~.*-, . . . . . . . . . . . . . . . . . ..|, ./.....\, __ , , _. . . . . }.>-._\. . . . . . . . . . . . . . . . . .|. . . . . . ..`=~-, . .. `=~-, _\_. . . `\, . . . . . . . . . . . . . . . . .\ . . . . . . . . . .`=~-, , .\, . . . . . . . . . . . . . . . .\ . . . . . . . . . . . . . . . . `:, , . . . . . . . . . . . . . `\. . . . . . ..__ . . . . . . . . . . . . . . . . . . .`=-, . . . . . . . . . ., %`>--==`` . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . _\. . . . . ._, -%. . . ..`
Nem [email protected]! De a retkes répát [email protected] magadnak!

Influenza idején a menstruáció mennyit késhet?

Sziasztok! Barátnőm influenzás most és panaszkodik nekem hogy még nem jött meg neki az lenne a kérdésem hogy mennyit késhet ilyenkor? Mielőtt influenzás lett az előtti héten elég stresszes ideges napjai hete volt és nem tudom hogy ez befolyásolhatja kérlek segítsetek Köszönjük!

Legjobb válasz: nekem a stressz egyszer 2 hetes csúszást eredményezett. már épp dokihoz akartam menni, mire megjött. életemben elõször örültem a menstruációmnak xD

nekem a stressz egyszer 2 hetes csúszást eredményezett. már épp dokihoz akartam menni, mire megjött. életemben elõször örültem a menstruációmnak xD
Befolyásolhatja, de azért legyetek résen.Nõgyógyászhoz el lehet szaladni..
1%
A kérdező hozzászólása: Nagyon félek, soha nem késett még, mindig elõbb jött meg vagy ugyan akkor amikor elõtte. :(
Ha menstruáltál éppen, akkor elméletileg nem lehetsz terhes, ha a gumi nem szakadt ki, meg pláne nem. Az viszont sok nõnél megzavarja kicsit a menstruációt, ha elveszíti a szüzességét, ez egy elég általános jelenség. Tehát szerintem amiatt késik. Szerintem nincs okod aggodalomra, de azért vegyél nyugodtan egy tesztet, és csináld meg, és akkor legalább teljes mértékben megnyugszol :)
A kérdező hozzászólása: múlthónapban megjött normálisan, múlthónapban volt 14-én elõtte meg 18-án ..és ezért félek
Mondom csinálj egy tesztet, és legalább megnyugszol. szerintem ott nincs semmi baj, azon kívül hogy a szüzesség elvesztése bekavart a menzesznek, van olyan is h nem az elsõt bolygatja meg az elsõ együttlét után...
A kérdező hozzászólása: Negati lett!
na látod :)
A kérdező hozzászólása: megjött 17.-én de ma is lehet gáz van?

Ha valaki terhes akkor annak a menstruáció mennyit késik, hány napot? Az első hónapban mennyit? Ugyanannyit a többi hónapban is?

Legjobb válasz: Ha késik és nem jön meg akkor terhes vagy és jobb esetben 9 hónapig nem is leszel beteg! :-)

Ha késik és nem jön meg akkor terhes vagy és jobb esetben 9 hónapig nem is leszel beteg! :-)
Ha valaki terhes, akkor nem késik a menstruációja, hanem nem is jön meg. Aki terhes, az nem menstruál.
7-es bioszanyag!! nem tanulták a suliban vagy lógtál mikor ezt vettétek?? szexre van eszed, de tanulni nem??? Akik itt aggódnak h lehet terhesek mert késik nekik azok nem ugy értik h késve megjött nekik...jobb lesz ha odaállsz anyukád elé és mondod neki h már szexelsz, és mesélje el a következményeket, különben 3 hónap mulva azért fogsz itt irogatni hogy miért nõ olyan gyorsan a hasad mikor alig eszel....
Hát kérlek, mikor elõször terhes lettem akkor 2006 márc.16.-tól egészen 2008 februárjáig nem menstruáltam.(ha a szüléssel és az utána járó vérzést nem számítjuk)
A kérdező hozzászólása: 16 éves vagyok és nem tehetek én róla hogy az ilyesmit nem tudom, anyám nem mondta el, én csak azt hittem hogy úgy van. Interneten meg nem írták. De köszi a válaszokat.
Hát sajnálom, hogy anyukád nem világositott fel!! tehát ha valaki terhes lesz azt elsösorban abbol tudja ha kimarad a menzesze. de ha ki is marad még nem biztos, hogy terhes egy csomo más dolog is bezavarhat. És ügye vannak a kivételes esetek, hogy terhes lesz valaki és még pár hónapig ugyanugy megjön vagy kevesebb.
csak annyit fûzök hozzá, hogy 16 évesen még nem szabályszerû, hogy órát igazítsanak a menstruációd után. Még nem gond ha nem állt be, ahogy hamarabb jön pár napot, úgy késhet is pár napot. Már attól függ, mit jelent nálad a késés. Ha a 24. nap helyett a 26.-on vagy, az szerintem még nem késés.
A kérdező hozzászólása: Jó értem, nekem már 4 éve van és tudom gondolom van valami mert a barátommal nem védekeztünk, és pont az esedékes idõben csináltuk... Nekem eddig nem késett, most késik és ezek miatt is gondolom úgy hogy lehet hogy terhes vagyok... és tisztába vagyok azzal hogy mit akarok.
A kérdező hozzászólása: Nem kamu, van eszem és tisztába vagyok azzal amit akarok. És csak ezt az egy dolgot tudtam másképp és BOCS HOGY MEG MERTEM KÉRDEZNI!!! amikor megírtam hogy hány éves vagyok tudtam hogy ez lesz hogy mindenki meghülyül...de mindegy aki nem bír normálisan válaszolni az tartsa meg magának a véleményét...
Az azért érdekes, hogy azt tudod, mikor van az esedékes idõ, de azt nem, hogy nem normális dolog a menstruáció terhesség alatt. Valóban szomorú, hogy ezt anyukád nem mondta el, de ezt tanítják már általánosban, gondolom azon túl vagy már. Mi sem beszéltünk errõl otthon, mégis tudtam ezeket. Ha meg már késik, akkor vegyél egy tesztet, és csináld meg. Egyébként mi lenne a terved?
Igen, mondjuk ez egy furcsa elszólás, nem védekeztünk és az esedékes idõben csináltuk. Akkor ezek szerint mégiscsak tudsz valamit. Kamu kérdéseket kiírni, de válaszolj, az ilyeneket egyedül találod ki vagy baráti társasággal ütitek el ezzel az idõt?
19:33-as vagyok. Hát igen, csatlakozom az elõttem szólókhoz. 16 évesen van eszed a szexre, tudod, mi a megfelelõ idõ, de nem tudod mik a terhesség jelei, nem tudod, mitõl maradhat ki a menstruáció. Csak jelzem, hogy a neten írnak mindenrõl. Csak be kell írni a keresõbe, hogy a terhesség elsõ jelei, és ezer oldalt dob ki, ahol utána tudsz nézni. Sõt, ha beírod, hogy menstruáció késésének okai, arra is kapsz választ. Ha ez tényleg kamu, akkor szégyelld magad! Sok száz nõ van itt, akik alig várják, hogy jöjjön a gólya hozzájuk is, te meg itt mókázol, hogy 16 évesen lehet, hogy terhes vagy, csak mert nincs annyi eszed, hogy normálisan védekezz.
Ez nem anyukádon múlik csak, ez 8. osztályos biológia! És lehetsz terhes, ha esedékes idõben csináltátok! Csinálj egy tesztet és okosabb leszel. Most már kimutatja reggeli vizeletbõl.
Kérdezõ! Mennyi idõs vagy, ha meg szabad kérdezni? Mert ezek olyan egyértelmû dolgok (tudom, hogy ez egy ilyen oldal, ahol kérdezni szoktak, de akkor is :) ), hogy nehéz elhinni, hogy valaki nem tudja. Amúgy a menstruáció nem feltétlenül marad ki rögtön. Barátnõm az elsõ négy hónapban szépen pontosan menstruált, 16 hetes volt már, mikor kiderült, hogy baba lesz. Gyönyörû 9 hónapos kislánya van már.
mennyi idös vagy??
Lehet idegességtõl is.
A kérdező hozzászólása: És ha 2 napot késik legalább már az is jelenthet valamit?
jó esetben kereken 9 hónapot
2 nap késés még nem jelent 100 % os terhességet bármitöl lehet amugy mennyi idös vagy??
Inkább 9 hónap, aztán 6 hét tisztulás, és jó ha fél éven belül megjön újra..
2 napos késés még nem igazán jelent terhességet. Nekem már volt, hogy többet is késett, és csak késett, nem elmaradt 9 hónapra. Szóval nem vártam babát. Várj még pár napot, és ha még mindig nem jött meg, tesztelj. Aztán legyen kívánságod szerint!
A kérdező hozzászólása: Nekem sose szokott késni, mindig elõbb szokott jönni inkább, de most már 2 napja nem jön meg. Azért is gondolok már terhességre. Van amikor a hasam fájni is szokott vagy kicsit szúrni, meg sokat is eszek mostanában. Hányingerem még nem volt, de volt már olyan hogy rosszul éreztem magam.
A kérdező hozzászólása: Tényleg? Én úgy tudtam hogy csak késik 1-2 hetet és úgy van meg hogy csak kevés és rövidebb ideig is tart.
A kérdező hozzászólása: Az elsõ aki írta hogy ha terhes vagyok akkor jobb esetben 9 hónapig nem leszek beteg ezt mire értette?
Nem az elsõ vagyok, de válaszolok. Az, hogy jobb esetben 9 hónapig nem leszel beteg, azt jelenti, hogy 9 hónapig nem fogsz menstruálni. A beteg szót a menstruációra értette.
Valóban nem menstruál aki terhes. Mert az már nagy baj, ha vérzik terhesség alatt, mert azzal el is vetélhet.
A kérdező hozzászólása: Értem. És ha véletlen meg fog nekem jönni akkor miért késett nekem?
A menstruáció bekövetkezhet a terhesség ideje alatt is, méhen kívülis terhesség esetén. Amúgy meg általában nem jön meg. Nekem már vagy fél éve késik minden hnapban 11-12 napokat, és nem vagyok terhes, nem stresselek.

A menstruációnak mennyi idő kell hogy beálljon?

Legjobb válasz: Figyelj ez változó, sok mindentõl függ. Mindenkinél más. Nekem 15 éves koromban jött meg elõször, most 20 éves vagyok és még mindig rendszertelen sajnos.

Figyelj ez változó, sok mindentõl függ. Mindenkinél más. Nekem 15 éves koromban jött meg elõször, most 20 éves vagyok és még mindig rendszertelen sajnos.
Sok
Kb. 2-3 év.
nekem 3 és fél év alatt még nem állt be 15/l
Szerelem, szex » Egyéb kérdések?

Hány napot késhet a menstruáció? Mennyi idő az ami még egészséges, ami még belefér?

Nekem több mint egy hete késik. 21-én kellett volna megjönni, minden meg volt: volt fehér folyás, az arcomon pattanások jöttek el?, ahogy mindíg, de a menstruáció elmaradt. Azóta a ragyák és a folyás is eltünt, de vérzés még mindíg nincs. Ebben a 2 hétben még a libidóm is lecsökkent. Lehet összefüggés a kett? között? Aggódjak?

Legjobb válasz: Szia!Én ugyan igy vagyok 20 án kelett volna megjönnie és azota sincs smemi ugyan ugy volt egy pár belsöpattanásom meg fehérfolyásom de semmi:s nemtom mitöl van ez lehet hogy tulságosan is figyelek az étkezésemre ezért:S

Szia!Én ugyan igy vagyok 20 án kelett volna megjönnie és azota sincs smemi ugyan ugy volt egy pár belsöpattanásom meg fehérfolyásom de semmi:s nemtom mitöl van ez lehet hogy tulságosan is figyelek az étkezésemre ezért:S
2 hét még normális, ha késik. Utána nem árt dokihoz menni.
szia a barátnõmnek is 10napot késet a mostani hónapban, azelõtt volt úgy is, hogy a 42.napra jött meg meg hasonló....sok mindentõl függhet hogy miért késik, mióta menstruálsz, életviteled, sok stressz, és hát a legrosszabb (((fiatal))) korban terhesség...De ne izgulj megfog jönni!sok siekert
A kérdező hozzászólása: Múlt hónapban is késett, de nem ilyen sokat, és akkor nem volt elõtte egy héttel folyás és pattanás.

A menstruáció mennyi ideig van meg?

Aki tud segítsen !

Legjobb válasz: mindenkinek egyéni a menstruációs ciklusa valakinek csak három nap nekem pl 1 hét :)

mindenkinek egyéni a menstruációs ciklusa valakinek csak három nap nekem pl 1 hét :)
A kérdező hozzászólása: Köszi
Nem akarok igazán kukacoskodni, csak kijavítanám az elsõ válaszolót, hogy a ciklus nem a vérzéses napok számát jelenti. Az nem lenne normális, ha valakinek csak pár napos vagy 1 hetes ciklusa lenne. A ciklus a két vérzés közti idõt jelenti. De egyébként igen, egyénenként eltérõ, hogy kinek meddig tart. Illetve egyénenként eltérõ a vérzés mennyisége is. Van akinél 3-4 nap és gyengébb vérzés, de van akinél 1 hét és mondjuk elég rendes vérzése van.

Ha el akarom tolni a menstruációm mennyire hatásos ha nem tartok szünetet? Volt már akinek nem vált be?

Legjobb válasz: Hatásos, de én nem ajánlanám, nekem nagyon szétcseszte a ciklusom, utána fél évig jártam ilyen-olyan kezelésekre mire rendbejött.

Hatásos, de én nem ajánlanám, nekem nagyon szétcseszte a ciklusom, utána fél évig jártam ilyen-olyan kezelésekre mire rendbejött.
Szerelmes vagyok az egyik moderátorba...mit tegyek?:$
nemsok semmi.
Ha hamarabb jött akkor terhes vagy, mert a gyerek kitaposta, hogy legyen helye.
A teszt se m100%, ha pozitívat mutat, érdemes megcsinálni még egyet, mielõtt nõgyógyászhoz mennél.
[és miért nem védekeztetek? apró, de nem lényegtelen kérdés.]
Én úgy tudom, jobb a menstruáció után a teszt, mert alatta nem teljesen megbízható némelyik, bár ki tudja - szerencsére még nem volt rá szükségem.
A kérdező hozzászólása: és a tesztben 100 százalék biztos lehetek?
a teszt már mutatná mert eltelt 3hét...
Amint elmúlt, vegyél egy tesztet, 100 forint körül már kapható. Mivel már az elõváladékban is találhatóak életképes spermiumok, ne bízzátok a véletlen szerencsére, ez nem egy védekezési módszer, hanem egy kifogás a gumi ellen.
A kérdező hozzászólása: nem késett 1 nappal hamarabb jött :)
Ha megjött idõben akkor nem vagy terhes de ha késett benne lehet a pakliba
50-50% Vagy terhes vagy, vagy nem.
0 erre az esély.:D!

Volt sexualis viszonyom a pasimmal es mar 5napja kesik a menstruaciom. Mennyi a valoszinusege annak hogy terhes lehetek?

Nem mindig pontos a menszim...nem vedekeztunk,de nem elvezett el a pasim

Legjobb válasz: Megvan az esélye, hogy terhes vagy. Mikor voltatok együtt?

Megvan az esélye, hogy terhes vagy. Mikor voltatok együtt?
Hogy nem élvezett el, az nem számít, attól még lehetsz terhes. Ezért nem kell ész nélkül kufircolni össze-vissza. Védekezni kellett volna. Most jel pill az esemény utáni tabletta a max, amit megtehetsz. Ez receptköteles, tehát irány a nõgyógyászat!
5 napja késik neki, szóval az eseményutáni már nem jó... Amikor együtt voltatok a barátoddal, arra számolj rá 14 napot, vegyél terhességi tesztet, és csináld meg a 14. nap reggelén. Mást már nem tudsz tenni, mint imádkozni, és megfogadni, hogy legközelebb óvszerrel, vagy bármi más biztonságosabb módszerrel védekeztek. És legközelebb tényleg úgy tenni!
Elõváladék is bõven elég lehetett, ha csak nem szedsz fogamzásgátlót kkor a gumi mindenképp ajánlott. :)
teszteljél mert nagy rá az esély hogy terhes vagy, sok baba fogan elöváladékból.
Mi van, nyomik, engem kell lepontozni? Mert nem tudom, hogy 5 nappal késõbb az esemény utáni már nem hat? Én kérek elnézést... Hát nekem nem volt rá soha szükségem.... van ugyanis agyam.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!