Találatok a következő kifejezésre: A menstruáció követően (39 db)

Mi lehet az oka annak, hogy a menstruációt követő héten tudok csak elélvezni?

Máskor is kívánom a szexet és van is, de csak akkor tudok hüvelyben elélvezni. Nem értem az okát, hogy utána miért nem megy. Tapasztalt már valaki hasonlókat?

Legjobb válasz: nálam is igy van..

nálam is igy van..
Ezek a fránya hormonok. 'Hogy mit meg nem engednek maguknak?

A menstruációt követő hány napban nem termékeny egy fiatal lány amelett h fogamzásgátlót szed, bár azt kicsit összekavarta?

Legjobb válasz: általában úgy az elsõ 4-5 ami "biztos"nak mondható, de ez nem szabályszerû, úgyh óvatosnak kell lennie, vannak balesetek.

általában úgy az elsõ 4-5 ami "biztos"nak mondható, de ez nem szabályszerû, úgyh óvatosnak kell lennie, vannak balesetek.
A kérdező hozzászólása: mennyibe kerül egy terhességi teszt?
Terhességi tesztet vehetsz 1000 ft alatt. De a kérdésedre nem lehet jó választ adni. Ha össze vissza szeded a bogyókat, bármikor lehetsz terhes. BÁRMIKOR! Nem értem miért nem lehet erre odafigyelni.
A kérdező hozzászólása: köszi mindkettõtöknek...de nyílván nem direkt rontottam el a szedést! nem vagyok felelõtlen... egyébként a második levél elsõ gyógyszerénél tartottam az eset történtekor, ámbár ez a fog.gátló az elsõ szem tabletta bevétele után véd a terhesség ellen... Most?
Nem, mert ilyen nincs.
A kérdező hozzászólása: de van, mert nem véletlen tettem fel a kérdést
Nekem volt. De nem visszajön a vérzés, hanem ami még bennmaradt az jön ki szerintem. De ez csak a menstruációt követõ max 1-2 napban forduló elõ nálam. :D
A kérdező hozzászólása: nekem is tegnap múlt el, ma volt szex és minimálisan visszajött. akkor ez normális ugye?
Mondom, hogy nincs olyan, hogy visszajön ! Ha még volt benned "maradék" az jött ki.
A kérdező hozzászólása: de nem érted te nagyon okos, h teljesen elmúlt, ezért szexeltünk ma és pár órára rá visszajött??? minimális mennyiségben kb. úgy mint az utolsó 2 napba szokott.
Igen, normális:) 2. voltam(:

Fokhagymaszagú a puncim a menstruációt követő napokon. Az íze fura! Ez természetes?

Ujjazáskor figyeltem meg!

Legjobb válasz: Az hogy milyen ízû vagy illatú attól is függ hogy nem e ettél olyan ételt.. Fiúknál is így mûködik az ondó.H kávét iszol lehet hogy keserû lesz. Am szerintem természetes.

Az hogy milyen ízû vagy illatú attól is függ hogy nem e ettél olyan ételt.. Fiúknál is így mûködik az ondó.H kávét iszol lehet hogy keserû lesz. Am szerintem természetes.
Biztos fokhagymát pucoltál elõtte......
Szia!Megnyugodtam, hogy nem csak nekem van ilyen problémám.Én nem sûrûn szoktam foghagymát enni, mégis elég gyakran az én nemiszervem is foghagymaszagú.Sajnos én sem tudom, hogy ez mitõl van, de az egyik barátnõm is észrevette már magán.Ez olyan kínos számomra, hogy meg sem merem kérdezni a dokitól.Amúgy megkérdezhetem, hogy te hány éves vagy?Én 18 múltam.
A kérdező hozzászólása: Szintúgy 18!Nem nagyon eszem fokhagymár én sem!A pinám ebben az idõszakban több fehér nedvet is tartalmaz!"Túrósabb" :S

Miért fáj a mellem már a menstruációt követően, a ciklus 7-8. napján?

A vérzésem elég rövid egyébként, 3-4 nap.

Legjobb válasz: És ciklusod hány napos?

És ciklusod hány napos?
A kérdező hozzászólása: Változó: 25-28 napos.

Mennyi az esélye a terhességnek, ha a férfi nem megy el a nőben, az aktus a menstruációt követő 3 napon belül volt és volt már az embernek egy abortusza?

Legjobb válasz: ElQváladéktól is eshetsz teherbe de ennek kicsi az esélye és ráadásul semmi köze az abortusznak ehhez. De ha nem akarsz gyereket miért nem védekezel?

ElQváladéktól is eshetsz teherbe de ennek kicsi az esélye és ráadásul semmi köze az abortusznak ehhez. De ha nem akarsz gyereket miért nem védekezel?
Ha már volt abortuszod nem tanultál belõle?????? Miért nem védekezel????? Amúgy kevés az esélye, hogy terhev vagy.
Szinte semmi, de jobban figyelhetnél szerintem is ha volt már abortuszod.
Szia! Ez a számolgatós módszer egy nagy .....! Még menstruáció alatt is eshetsz teherbe - állítólag -. Sok mindentõl függ ez a dolog. Tapasztalatból mondom. Óvszer vagy Tabi és akkor is csak 97 % os a biztonság!

A menstruációt követően melyik napokon a legbiztosabb a teherbeesés?

Legjobb válasz: A menstuáció elsõ napjától számitott 6-21. napok a termékenyek. Ekkor érdemes sûrûn próbálkozni.

A menstuáció elsõ napjától számitott 6-21. napok a termékenyek. Ekkor érdemes sûrûn próbálkozni.
nem a 14.nap a legbiztosabb?
A menstruáció elsõ napjától a 14. napon van a peteérés egy normális 28 napos ciklusnál. Persze ha nem 28 naponként menstruálsz, akkor már borul a dolog, de akkor is a 12-16 napok körül. Egy idõsebb szülésznõ nekem egyszer azt mondta hogy ne azt számoljam hogy hanyadik nap, hanem azt nézzem, hogy ha peteérés van akkor minden nõnél jelentkezik egy kis ártalmatlan fehér folyás. Az a legbiztosabb jele. Sokan a hõmérõzésre esküsznek! Úgyhogy nem szentírás a közép idõszak.

Mennyi az esélye h a barátnő, teherbe essen a menstruációt követő első napon? ( vagy még utolsó?

Mert egy balesetben kilyukadt az óvszer és a menzesz utáni első( vagy még utolsó napon) történt ez. bevette a 72 órás tablettát 15órára rá. mert akkor tudtuk beszereuni. és ha vérzése van az eset után 5 nappal? az mit jelent?

Legjobb válasz: Akár akkor is teherbe eshet, nem jelent semmit. Az esemény utáni tablett nem mindig használ, sajnos ezt tapasztalatból mondom. Az ilyen tabletták elég nagy hormon tartalmúak, tehát megzavarják a hormon háztartást, ttõl lehet a vérzés. A lényeg, hogy mindenképpen vegyetek, minél hamarabb egy terhességi tesztet, hogy meg tudjatok nyugodni, ha viszont nem használt a tabletta, akkor meg rögtön tudjatok cselekdni...remélem segítettem

Akár akkor is teherbe eshet, nem jelent semmit. Az esemény utáni tablett nem mindig használ, sajnos ezt tapasztalatból mondom. Az ilyen tabletták elég nagy hormon tartalmúak, tehát megzavarják a hormon háztartást, ttõl lehet a vérzés. A lényeg, hogy mindenképpen vegyetek, minél hamarabb egy terhességi tesztet, hogy meg tudjatok nyugodni, ha viszont nem használt a tabletta, akkor meg rögtön tudjatok cselekdni...remélem segítettem
A kérdező hozzászólása: És ha abarátnõm egyáltalán nem egyezik bele abba hogy vegyek tezstet vagy elmenjünk bármiféle orvoshoz mit tehtek? h tudhatom meg h mi is a helyzet? jah és megtudod mondani mit jelent az h pecsételés? mert fogalmam sincen :-(
A kérdező hozzászólása: És mi teeendõ van ha nem hatott?
Próbáld meg rábeszélni, mert gondolom elég fiatalok vagytok, így õ se örülne, ha anyuka lenne. Mond meg neki, hogy a biztonság kedvéért csináljon meg egy terhességi tesztet, ezzel nem veszít semmit, maximum megnyugodhattok. Ha ne adj Isten pozitív lenne a teszt, rögtön keressétek fel a nõgyógyászt, hogy tudjatok a továbbiakban cselekedni , ne várjatok vele. Elvileg nincs mitõl félni, ha nem volt peteérése, de jobb a biztonság, mert sajnos ezek az eseményutáni tabletták, nem 100 százalékig biztosak. A pecsételõ vérzés, olyan vérzés, ami csak kicsit van, tehát alig-alig vérzik. További kérdésed van, tedd fel nyugodtan, ha tudok segítek !:)
A kérdező hozzászólása: köszönöm amúgy h segítesz. hát még fiataloknak számítunk. anniyra nem de mégis. nem kaar anyuka lenni õ sem természetese még. csak nem akarja a tezstet sem mert ha megtudja h ne adj Isten pozitív akkor otthon neki és nekem is annyi lenne. és orvoshoz egyáltalán nem akar menni. de mit jelent az a pecsételés? mert egyálétalán nem tudjuk mit jelent. és még az lenne h ez meddig tart? és mit jelent?
De akkor nem lesz annyi nektek, ha kiderül h terhes 5 hónap után...utána már nem tudtok mit csinálni, ezt meg kell vele értetned.Ne legyen buta!! Leírtam már az elõbb, h mi az. Vérzés, de nem olyan mint amikor megvan a menstruáció, hanem kisadagban(vérben) távozott váladék. Ha írsz üzit, részletesen, h mivan, úgy jobban tudnék segíteni..
Ha megjott neki 5 nappal kesobb az azt jelenti, hogy ha terhes volt mar nem az. Nekem is igy volt amikor esemeny utani tabletatt vettem be egy nap. Ez a lenyege, hogy meghozza a manstruaciot igy elmegy a terhesseg (amennyiben volt).

Most kezdtem el szedni a Belara gyógyszert probléma-e az, hogy nem a menstruációt követő 5. napon kezdtem el szedni hanem a 6. napon?

Legjobb válasz: Legjobb a menstuacio elso napjan elkezdeni, ez rajta is van a tajekoztaton. Lehet persze az otodiken is, de igy mindenkepp meg kell varnod az elso level veget a vedetssegig. Most vagy vard meg a kovetkeyo mensid elso napjat, vagy elkezded most, de mashogy is vedekezz meg egy honapot.

Legjobb a menstuacio elso napjan elkezdeni, ez rajta is van a tajekoztaton. Lehet persze az otodiken is, de igy mindenkepp meg kell varnod az elso level veget a vedetssegig. Most vagy vard meg a kovetkeyo mensid elso napjat, vagy elkezded most, de mashogy is vedekezz meg egy honapot.
Bajod nem lesz, de nem leszel védett csak akkor, ha beszedtél 1 levéllel!

Rákszűrésre van olyan "előírás", hogy a menstruáció végét követő hányadik napon célszerű menni? Valami befolyásolhatja az eredményt?

Legjobb válasz: Nekem azt mondta az orvosom hogy legjobb ha két menstruáció között megyek kb. félidõben!

Nekem azt mondta az orvosom hogy legjobb ha két menstruáció között megyek kb. félidõben!
Nincs ilyen.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!