Találatok a következő kifejezésre: A menstruáció este is Ha (6 db)

A menstruáció megjöhet este is? Ha igen akkor mit kell csinálni?

Legjobb válasz: Bármikor megjöhet. Akár este is. Amikor észreveszed hogy megjött, lemosod magad, fehérnemût cserélsz és veszel fel egy tiszta bugyit, amelybe teszel egy egészségügyi betétet. Ha peches vagy, akkor lecserélheted az ágynemût és a lepedõt is :S

Bármikor megjöhet. Akár este is. Amikor észreveszed hogy megjött, lemosod magad, fehérnemût cserélsz és veszel fel egy tiszta bugyit, amelybe teszel egy egészségügyi betétet. Ha peches vagy, akkor lecserélheted az ágynemût és a lepedõt is :S
Ez furi kérdés.A menstruáció nem tudja mikor van este és reggel.Szerintem ezeknek a dolgoknak nézz utána még mielött baj lesz belöle.
Az én menzeszem is este jött meg, pont még mielõtt fürödni mentem volna.(ez volt a legelsõ)Ugyhogy a tisztasági lett véres, nem a bugyim.Megfürödtem, és betettem egy vastagabb tisztaságit.Az éjszakára elég is volt nekem.Másnap lett erõsebb csak.
A kérdező hozzászólása:
nekem altalaban este nm szokott fojni, gondolom mivel fekszek de ez teljesen egyen fuggo

Menstruáci előtt két héttel ha teherbe esten (és az volt az utolsó szex is). Akkor a menstruációnak meg kell jönni?

18 éves vagyok, és a párommal utoljára két hete votunk eggyüt, és az ovszer kiszakadt, de nem élvezett el bennem, de én tartok attól hogy így is teherbe eshettem, az öröm ebben hogy most 30. án a menstruációm megjött, rendes élénk piros vérzés, de nem oly sok mint általába. és mivel utoljára csak két hete voltunk eggyüt, és ne agy isten teherbe estem akkor a menstruáciomnak meg se kellet volna jönie. Ugy?

Legjobb válasz: Ígérd meg; ha mégis teherbe estél és megszülöd a gyereket, nem te tanítod majd írni!

Ígérd meg; ha mégis teherbe estél és megszülöd a gyereket, nem te tanítod majd írni!
Általában nem jön meg, de vannak kivételek.
elsõ 3 hónapba megjöhet de valamivel kevesebb mint általába.
Biológiaórán nem tanítják?Igen pontosan ebbõl lesz a gyerek.
Tdudo az az igazság, hogy mi sem emlékszünk..
A kérdező hozzászólása: kössz.
A kérdező hozzászólása: nem kéne flegmázni ;)
Neked meg nem kéne ész nélkül szexelni gyerekfejjel.
A kérdező hozzászólása: chh-.-
Ez volt a 2847758922. ilyen kérdés! Mikor fogjátok már fel, hogy ha gumi nélkül szexeltek, akkor abból lehet gyerek. Az meg a másik, hogy gyerekeknek nem kellene szexelniük! "nem kéne flegmázni" na ebbõl is látszik, hogy mennyire gyerek vagy és még nagyképû is...

Kb6 napja szedek fogamzasatlot. Azt irja h ha a menstruacio elso napjan beveszem akkor mar vedett vagyok de en azert vartam meg egy kicsit. A 6. este egyutt voltam a baratommal es bennem ment el. Szeintetek keveset vartam es akar teherbe is eshettem?

Legjobb válasz: Ha a betegtájékoztatónak nem hiszel, akkor az itt kapott anonim válaszokban meg fogsz bízni? Egyébként a szex lényege a szaporodás, így ha van szex, akkor a te szóhasználatoddal élve, akár teherbe is eshetsz.

Ha a betegtájékoztatónak nem hiszel, akkor az itt kapott anonim válaszokban meg fogsz bízni? Egyébként a szex lényege a szaporodás, így ha van szex, akkor a te szóhasználatoddal élve, akár teherbe is eshetsz.
Basszus le van írva. Mit akarsz még? -.- Mi mit tudunk még mondani? "Persze, biztonságok, 5 hónapon át végeztem rajta emberkísérleteket és senki nem esett teherbe"?.....
Én csinálnék egy tesztet.:)
Még az sem lehetetlen, hogy baba van a dologban! Tesztet mihamarabb, fõleg ha már amúgyis késik! Szorítok!!! :-)
A kérdező hozzászólása: Köszi :)
Mi lett??
A kérdező hozzászólása: Babát várok!!!! Istenem el sem hiszem, olyan boldog vagyok
Gratulálok kismama! Sok boldogságot! :-)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm Szépen!!! :) )
Gratulálok.:)

Nekem a menstruációm julius 13.-án volt meg (ez az első napja, átlagosan 23-24apos a ciklusom), peteérésem a ciklus.hu-szerint 22.-én volt ami igaz is mert volt más jele is. Ha teherbe estem, akkor már érezhetem a tünetét?

Viszont a Balatonon voltunk és nem védekeztünk mivel nagyon szeretnénk babucit. Nem védekezés:22,24,25,26,27,29,30,31.

Legjobb válasz: Egy érzékeny teszttel mint pl. a clearblue már megpróbálhatod, az kimutatja mensi elõtt 4 nappal akár... :)

Egy érzékeny teszttel mint pl. a clearblue már megpróbálhatod, az kimutatja mensi elõtt 4 nappal akár... :)
A mell érzékenysége és a haspuffadás lehetnek tünetek, plusz krémes folyás, mert ha vizes az általában azt jelzi, hogy meg fog jönni. 5.-e nincs már messze, próbálj meg türelmesnek lenni, tudom nehéz. :-)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a kérdéseket.Bírok várni igaz már csak 2 nap és kiderül.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!