Találatok a következő kifejezésre: A menstruáció este (119 db)

Este 11 után jött meg a menstruációm, yasminelle fogamzásgátlót szedek vagyis még most venném be elsőként. Még most este vegyem be vagy majd reggel? Ez már az 1. napnak számít?

Legjobb válasz: Hát... ha arra gondolsz, hogy ilyenkor már bõven lehetne aludni és akkor csak holnap reggel vetted volna észre... Nem tudom, mert nekem ha este jön meg kb reggelre lesz valamennyi, este még szinte semmi, ezért nekem könnyebb lenne holnaptól venni az elsõ napot. Nem tudom, neked hogy van. Véleményem szerint majd csak holnap. Este vagy reggel, vagy amikorra mondták, hogy be kell venned.

Hát... ha arra gondolsz, hogy ilyenkor már bõven lehetne aludni és akkor csak holnap reggel vetted volna észre... Nem tudom, mert nekem ha este jön meg kb reggelre lesz valamennyi, este még szinte semmi, ezért nekem könnyebb lenne holnaptól venni az elsõ napot. Nem tudom, neked hogy van. Véleményem szerint majd csak holnap. Este vagy reggel, vagy amikorra mondták, hogy be kell venned.

Azok akik a menstruáció utolsó vagy azt követő napján estek teherbe? Egy nagy kérdés?

Mikor vettétek észre? Vártátok abban a hónapban lév? ovu megjelenését?

Legjobb válasz: Menstruáció után 2 nappal estem teherbe, és a nemvárt után 2 nappal teszteltem. Én nem hõmérõztem és nem naptároztam, rábíztam a természetre:)

Menstruáció után 2 nappal estem teherbe, és a nemvárt után 2 nappal teszteltem. Én nem hõmérõztem és nem naptároztam, rábíztam a természetre:)

Kismamák, anyukák! Van köztetek olyan aki (k) közvetlenül a menstruáció utan (kb 6. -7. -8. Ciklusnap) estek teherbe?

Csak kiváncsi vagyok az esélyekre :) - tudom, tudom, hogy minden nõ más .. De na :)

Legjobb válasz: Én közvetlenül a menstruáció utáni elsõ napon :)

Én közvetlenül a menstruáció utáni elsõ napon :)
11. nap
azt hiszem utána az 1. , 2. napon -de véletlenül, véletlen baba van bennem! :)
Igen, pont ma teszteltem halvány pozitívat :) :) A menstruáció utolsó napján voltunk együtt (6. nap) rá kb. 4-5 napra volt a peteérésem (nyák alapján) Esélyét nem láttam és erre ma, a nemvárt elõtt 2 nappal van egy halvány tesztem :)
Kisfiam így fogant, most 4, 5 éves. Menstruáció után 6. és 7. napon voltunk együtt a párommal, eszembe se jutott, hogy baba lesz belõle, de örültünk.
Én így fogantam. :) Anyumnak még megvolt a vérzése és nem terveztek, de örültek nekem.
A kérdező hozzászólása: Tyû mennyi sikersztori :) nagyon köszönöm a sok vàlaszt! :) remélem én is csatlakozhatok hozzátok =)
A kérdező hozzászólása: Es persze gratulálok a kismamáknak ;)

Menstruáci előtt két héttel ha teherbe esten (és az volt az utolsó szex is). Akkor a menstruációnak meg kell jönni?

18 éves vagyok, és a párommal utoljára két hete votunk eggyüt, és az ovszer kiszakadt, de nem élvezett el bennem, de én tartok attól hogy így is teherbe eshettem, az öröm ebben hogy most 30. án a menstruációm megjött, rendes élénk piros vérzés, de nem oly sok mint általába. és mivel utoljára csak két hete voltunk eggyüt, és ne agy isten teherbe estem akkor a menstruáciomnak meg se kellet volna jönie. Ugy?

Legjobb válasz: Ígérd meg; ha mégis teherbe estél és megszülöd a gyereket, nem te tanítod majd írni!

Ígérd meg; ha mégis teherbe estél és megszülöd a gyereket, nem te tanítod majd írni!
Általában nem jön meg, de vannak kivételek.
elsõ 3 hónapba megjöhet de valamivel kevesebb mint általába.

Ha lejárt a menstruációm és új levéllel kezdek szedni a fogamzásgátlóból, fontos, hogy az első szem abban az órában legyen mint az előző hónapban? Vagy pl. lehet egyik hónapban délelőtt 10 kor szedem és következőben este 9 kor?

Legjobb válasz: Én úgy tudom, hogy mindegy. Vagyis, ha az elsõ hónapban reggel 10-kor vetted be, beveheted a következõ hónapban este 9-kor is, csak akkor abban a hónapban végig este 9-kor kell. A következõ után meg mondjuk hajnali 7-kor. Komoly, én is így szedtem, nem lett semmi bajom.

Én úgy tudom, hogy mindegy. Vagyis, ha az elsõ hónapban reggel 10-kor vetted be, beveheted a következõ hónapban este 9-kor is, csak akkor abban a hónapban végig este 9-kor kell. A következõ után meg mondjuk hajnali 7-kor. Komoly, én is így szedtem, nem lett semmi bajom.

Ettől fura a menstruációm? Barátommal a megszakításos módszert "használjuk". Vasárnap megjött 2 napos késéssel. Aznap este egy nagyobb darab "izé"jött ki belőlem, de csak úgy nyomást éreztem és nyomtam.

Nagyon görcsölt a hasam rá 1 napra és majdnem összeestem,utána meg egész nap szédültem. A mai napon is végig szédültem hányingerem volt és fájt a jobb oldali petefészkem. (Nem szoktam rosszul lenni a piros napokon!) Lehetséges,h elvetéltem vagy csak én képzelem be ezt? :S Kérek mindenkit,h ne azt írja,h így nem lehet védekezni meg ilyenek,mert nem ezért tettem fel a kérdést,arra szeretnék választ kapni,h vajon baba volt-e?

Legjobb válasz: Ha tudnank, hogy mi volt a nagyobb darab "Ize" akkor lehet hogy tudnank valaszolni, igy kevesbe... Mondjuk az en menstruaciom alatt szokott tavozni neha "nagyobb darab ize" az inkabb hartya, vmi kis darabka... sajna ennyit tudok mondani

Ha tudnank, hogy mi volt a nagyobb darab "Ize" akkor lehet hogy tudnank valaszolni, igy kevesbe... Mondjuk az en menstruaciom alatt szokott tavozni neha "nagyobb darab ize" az inkabb hartya, vmi kis darabka... sajna ennyit tudok mondani
Azért szerintem tududnk válaszolni: a két napot késett menstruáció során legfeljebb két hetes embrió távozhatott, de mivel a terhességet az utolsó menstruáció elsõ napjától számolják, ez négy hetes terhességnek felel meg. Ekkorra lesz az embrió szabad szemmel látható. Te meg valami nagy darab izérõl beszélsz. Az tehát leginkább a leváló méhnyálkahártya és véralvadék lehetett, embrió a legkevésbé sem.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat... Csak engem az zavart, h amikor barátom észre vette, h megjött akkor csak 2 órára rá mutatkozott és akkor is barna szinben.....és pár órára lett piros, de akkor teljesen elöntött...meg azt nem írtam, h nem 1 darab jött ki belõlem, hanem egy jó pár...és ma délelött nem volt meg, és délután fele kezdtem megint vérezni.
Alvadt vér. Különben inkább pontozz le, de muszáj elmondanom: NE A MEGSZAKÍTÁSOS MÓDSZERRE HAGYATKOZZ! ÉN ÍGY LETTEM TERHES! meghalnál ha elmennél felíratni valamilyen gyógyszert, vagy vennétek óvszert? abba viszont lelkileg belefogsz, hogy tizenévesen abortuszra vársz...
A kérdező hozzászólása: Nem pontozlak le...de gyógyszert nem írathatok, me nem bírja a szervezetem! óvszert, meg nem fogok használni, me az olyan, mintha nem is történne semmi se....nem érzek semmit benne!
Lehet találgatni, hogy mi lehetett, de én elmennék dokihoz egy vizsgálatra, még egy UH sem ártana. Számomra az lenne az igazán megnyugtató, ha egy doki mondaná, hogy minden rendben van odalent és odabent.
Kedves Kérdezõ! Ha nem vagy hajlandó óvszert sem használni, akkor ne lepõdj meg, ha igen gyorsan a nõgyógyászati osztályon fogod magad találni, hasonszõrû társaid mellett. Vihorászva megoszthatod velük, hogy milyen [email protected] ember vagy. Ha teherbe esel, remélem akkor is ilyen okos leszel.
Amikor megjön, az az elsõ nap. Ha este jön meg, akkor is.
Az a nap az elsõ, amikor rendes piros vér jön, mindegy, hogy este vagy reggel. Viszont egyes meddõségi helyeken, lombiknál vagy csak sima hormonkezeléseknél 12.00 óra után már másnaptól kell számolni az elsõ napot. De egyébként számold azt elsõnek, amikor megjön.
Igen ez nagy kérdés :) Én is onnantól számolom amikor már rendesen meg jön.Elõzõ este kicsit szivárog , de reggel jön meg, de van , hogy egész nap kisit szivárog és másnap jön meg akkor is a másnaptól számolom.

A menstruáció megjöhet este is? Ha igen akkor mit kell csinálni?

Legjobb válasz: Bármikor megjöhet. Akár este is. Amikor észreveszed hogy megjött, lemosod magad, fehérnemût cserélsz és veszel fel egy tiszta bugyit, amelybe teszel egy egészségügyi betétet. Ha peches vagy, akkor lecserélheted az ágynemût és a lepedõt is :S

Bármikor megjöhet. Akár este is. Amikor észreveszed hogy megjött, lemosod magad, fehérnemût cserélsz és veszel fel egy tiszta bugyit, amelybe teszel egy egészségügyi betétet. Ha peches vagy, akkor lecserélheted az ágynemût és a lepedõt is :S
Ez furi kérdés.A menstruáció nem tudja mikor van este és reggel.Szerintem ezeknek a dolgoknak nézz utána még mielött baj lesz belöle.
Az én menzeszem is este jött meg, pont még mielõtt fürödni mentem volna.(ez volt a legelsõ)Ugyhogy a tisztasági lett véres, nem a bugyim.Megfürödtem, és betettem egy vastagabb tisztaságit.Az éjszakára elég is volt nekem.Másnap lett erõsebb csak.
A kérdező hozzászólása:
nekem altalaban este nm szokott fojni, gondolom mivel fekszek de ez teljesen egyen fuggo
gondolom véletlen becsúszott egy kis vérzés... ne foglalkozz vele :)
Semmi gond. Egyrészt az akciótól egyben kiment az összes maradék vér - másrészt a szex vérbõséget is okoz, azért indult kicsit meg.

Tegnap együtt voltunk a párommal este. és délelőtt múlt el a menstruációm. úgy érezte mintha belém engedte volna. Szerintetek mennyi az esélye hogy teherbe esek?

(nagy vonalakban írtam le mert nincs sok időm. ) poénos és bunkó válaszolók kíméljenek légy szíves.!

Legjobb válasz: Kicsi rá az esély,de én vagyok a kivétel. Nekem sikerült a menstruációm utolsó napján teherbe esni! Tehát éppen neked is sikerülhet. Ma már 3 hónapos a lányom :D

Kicsi rá az esély, de én vagyok a kivétel. Nekem sikerült a menstruációm utolsó napján teherbe esni! Tehát éppen neked is sikerülhet. Ma már 3 hónapos a lányom :D
Esély mindig van rá! 1 hét múlva még tényleg felesleges a teszt, legkorábban 2 hét múlva mutatahat bármit, de a biztis akkor, mikor kimarad a mensid! 5 hónapra nem is érdemes elkezdeni a bogyit...nekem mondta is a dokim, hogy csak akkor kezdjük el szedni, ha nem szeretnénk fél éven belül próbálkozni a kistesóval! Drukkolok! Amúgy pocisan is lehet költözni, mi is úgy csináltuk:-) :-) a dobozokat a baratok cipelték én csak be-ki pakolásztam belõlük;-)
A kérdező hozzászólása: és azért nem kezdtem el a tabit, mert úgy gondolom/gondoltuk hogy erre a durván 5 hónapra "felesleges"..!
1 het mulva nem fog a teszt semmit se mutatni... Tul korai. Vard meg a mensid, ha nem jon csinalj tesztet.
A kérdező hozzászólása: Szeretnénk babót, de egy kicsit késõbb..ha úgymond "becsúszik"(bármikor) vállaljuk..csak elõbb elszeretnénk költözni amire csak június végén kerül(ne) sor..1hét múlva csinálunk egy tesztet.;)Köszönöm nektek is a válaszokat.:)
Szerintem még most menj el 72 órás tabiért, ha nem szeretnél gyereket. Kicsi az esély, de van, hogy terhes legyél.
Eleg naiv ez a kerdes. Ha teherbe akarsz esni akkor miert nem inkabb az ovulaciod kornyeken probalkoztok? Szerintem nem akarsz te teherbe esni... Nem stimmel ez a kerdes..
A kérdező hozzászólása: 1.Gratulálok a lánykához.:) remélem hogy mi ilyen szerencsések leszünk. 2.Ahogy érezte a párom., rögtön ki is vette és "le is konyult"..ez akkor szokott történni amikor elmegy...:) 3.remélem beleestem/tünk...:) ) Köszi szépen a válaszokat.!!
százalékban mérve? Figyelembe véve a megszakításos módszer biztonságát (persze itt nem errõl van szó), ami 27%-ra terhes leszel - gondolom mondhatjuk, hogy ebben az esetben is megvan rá a 27%-os esélyed. (Vagyis 100 nõ közül 27 terhes lesz). De gondolhatsz arra a fennmaradó 73%-ra, hogy nem leszel az, mivel, elméletileg még lenne kb 7 napod a peteérésig.
"úgy érezte mintha belém engedte volna" ezt hogy? vagy bementek a katonák, vagy nem, nehéz eltéveszteni:) ha igen, van rá némi esélyed, ha nem, akkor is az elõváladék miatt, de mivel gyanítom nem most van peteérésed, igen-igen kevés.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszaitokat.:) kedvesek vagytok. akkor lehet hogy hagyjuk ezt a teszt témát egyenlõre.!:)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!