Találatok a következő kifejezésre: A mensit napokban természetes a (7 db)

A mensit megelőző napokban természetes a fehér folyás?

Mensi el?tt pár nappal természetes a tojásfehérje szer?, majd krémszer? fehér folyás? (szaga nincs) mit?l lehet?

Legjobb válasz: Mensi elõtt nekem is szokott lenni fehér folyásom. Nem tudom, hogy mennyire természetes, de nem hiszem, hogy valami baj lenne.

Mensi elõtt nekem is szokott lenni fehér folyásom. Nem tudom, hogy mennyire természetes, de nem hiszem, hogy valami baj lenne.
Szerintem ez inkább az ovuláció idõszakára jellemzõ... Menstruáció elõtt is természetes a fehér folyás, de az nem tojásfehérje-szerû. A krémszerû meg a terhesség ideje alatt jellemzõ. Nem lehet, hogy elszámolhattad, és nem a menstruációdat várod, hanem a peteérést? Az biztos, hogyha nincs szaga, vagy éppen nem színes, akkor nincs miért aggódni: valószínûleg egy természetes folyamat részese vagy.
A kérdező hozzászólása: jövõhéten kell, h megjöjjön a mensim! sûrû fehér folyásom van! lehetséges akkor, h terhes vagyok?
Nem, ne ilyedj meg, nem vagy terhes, ha nem adtál rá okot! Nekem is mensi elõtt szokott 5-7 nappal sûrû fehér folyásom lenni. Ha nem szagos, nem okoz viszketést, akkor teljesen normális dolog. Nekem is szokott peteéréskor is lenni, de jóval kisebb mennyiségben és nem is mindig. Amíg más panaszod nincs, ne félj, ez normális. :-)
én ugyanebben a cipõben járok elvileg 9nap múlva jön meg bár a barátommal sexeltünk megszakításos módszerrek és most parázok nagyon... de peteérés elõtt v után mikor jön ilyen folyás???
Én is agy vagyok vele! mensi elõtt vagyok pár nappal és most jelentkezett! terhes aligha lehetek mivel rendesen gumit használunk!

Most kell megjönnie! Fáj már 5 napja a cicim, ma a hasam és a derekam, ingerlékenyebb vagyok, a fejem is fáj és fáradtabb is vagyok! Ez mensi elött természetes ugye?

Amensi miatt vannak ezet a tüneteim

Legjobb válasz: A mell, has, derék fájdalom, az ingerlékenység, fáradtság érzet teljesen a mensi tünete. Biztos meg fog jönni.

A mell, has, derék fájdalom, az ingerlékenység, fáradtság érzet teljesen a mensi tünete. Biztos meg fog jönni.
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen!csak a biztonság kedvéért megkérdeztem azért!
Nekem ugyan ezek a tüneteim voltak amikor annó megjött, de amikor terhes lettem akkor is ugyan igy, most vagyok 11 hetes!szóval nálam minden ugyan úgy történt!

Kaparás után természetes, hogy minden mensikor csak úgy ömlik az emberből a vér napokig?

Legjobb válasz: Kedves 20:31-es válaszoló. Igen szerintem azt mindenki látja,hogy ez a "teherbeesés" topik a meddõ nõk fóruma többnyire. De arról,hogy itt a legtöbb nõ nem tud teherbe esni,arról nem a kérdezõ tehet,lehet véletlenül ebbe a topikba tette a kérdését,vagy a moderátorok nem tették át a nõ egészsége topikba. És bizony hivatalos elnevzése egészségügyi küret ill.kaparás. Kérdezõ! Küret után szépen fokozatosan kellene a vérzésnek csökkennie,halványabbá,majd barnássá válnia.Görcs nem szabad,hogy legyen. Általában küret után max.10 nap mire rendbe kéne jönnie a méhnek. Ha görcsölnél,maradna a darabos,erõs vérzés el kell menj dokihoz,mert lehet maradtak benn szövetdarabok,és el ne fertõzõdjön mielöbb látnia kell szakembernek. Édesanyám engem szült utoljára...azért utoljára mert szülésem után lepénydarabok maradtak benn nem vették észre én 3 hónapos voltam mikor anyuámat elöntötte a vér és kipakolták az egész méhét... Úgyhogy nem vicc sajnos:(

Kedves 20:31-es válaszoló. Igen szerintem azt mindenki látja, hogy ez a "teherbeesés" topik a meddõ nõk fóruma többnyire. De arról, hogy itt a legtöbb nõ nem tud teherbe esni, arról nem a kérdezõ tehet, lehet véletlenül ebbe a topikba tette a kérdését, vagy a moderátorok nem tették át a nõ egészsége topikba. És bizony hivatalos elnevzése egészségügyi küret ill.kaparás. Kérdezõ! Küret után szépen fokozatosan kellene a vérzésnek csökkennie, halványabbá, majd barnássá válnia.Görcs nem szabad, hogy legyen. Általában küret után max.10 nap mire rendbe kéne jönnie a méhnek. Ha görcsölnél, maradna a darabos, erõs vérzés el kell menj dokihoz, mert lehet maradtak benn szövetdarabok, és el ne fertõzõdjön mielöbb látnia kell szakembernek. Édesanyám engem szült utoljára...azért utoljára mert szülésem után lepénydarabok maradtak benn nem vették észre én 3 hónapos voltam mikor anyuámat elöntötte a vér és kipakolták az egész méhét... Úgyhogy nem vicc sajnos:(
Nem termeszetes. Ha megengedsz egy szemelyes velemenyt: Nem hiszem, hogy a "kaparas" szo elfogadhato ezen a helyen. Azok nagy resze, akik ebben a temakorben erdeklodnek es valaszolnak, minden honapban imatkoznak, hogy megfoganjon a baba, masik reszenek pedig vagy no a pocakja, vagy mar dedelgeti is a kicsit. Ha mar mindenkeppen itt teszed fel a kerdesed, es nem a nok egeszsege temakorben, akkor legalabb legyen benned annyi tiszztelet, hogy megvalogatod a szavaidat.
KEdves kérdezõ! Tavaly ilyenkor estem át pont egy ilyen eü küreten, minden rendben is volt.Aztán az azt követõ rendes menzeszem olyan intenzitással tört rám, hogy volt amikor láthatóan folyt belõlem a vér.Persze hogy megijedtem, rögtön hívtam a dokit, aki azt mondta, hogy sajnos ez ilyen.Majd 40 órán keresztül véreztem ilyen erõsen, elhasználtam ezalatt egy doboz tampont és betétet, a szuperextrákból.Azóta ez csak egy rossz emlék, minden rendbe jött, ami miatt kellett csinálni a küretet, az is elmúlt. Jobbulást neked, remélem mostanra már túl vagy a nehezén!
A kérdező hozzászólása: Szóval szerintetek sem normális.:( Engem is zavar, fõleg azért mert elõtte alig volt vérzésem, az is tartott vagy 3 napig.
2. vagyok. Mindenképp jelentkezem, és elmondom, hogy mit mondott az orvos.
Kaparás...de csúnya szó.NA de nem nyelvészkedni jöttünk... szerintem lehet, mert megbolydult ott bent minden.
Nekem két eü.küretem volt, vetélések után. Mondjuk nekem mindig is kevés vérzésem volt, és ez a mûtét után sem volt másképp, a mensim nem változott, nekem utána is kevés volt és azóta is csak 4 naposak. Sztem ha neked változott a dolog, és persze, ha fennáll az erõs vérzés mensikor egy vizsgálatot én kérnék a helyedben.
A kérdező hozzászólása: Egészségügyi kaparás is az egyik hivatalos neve, másrészt ha nem tudsz segíteni válaszoddal, a kioktatásodat meg tartsd meg magadnak. Hónapok óta próbálkozunk a babával, nekem is több vetélésem volt, szóval ha valaki egy ilyen kérdés alapján ítél el ismeretlenül másikat, akkor annak úgy kell! A 2. válaszolónak üzenem, hogy engem is idegesít a dolog. Az elsõ mensi után még azt hittem, ez természetes, na de hogy még mindig ömlik belõlem, óránként kell cserélgetnem...ez így már frusztrál. Kérlek írd majd meg, mit mondott neked erre az orvos! Köszönöm!
Sajnos hasznos válasszal nem tudok szolgálni, mert engem is épp ez érdekelne. Én 2 vetélésen vagyok túl, mindegyiket mûtéttel fejezték be. Most a második után iszonyat erõs menstruációim vannak, (már a harmadik) és még mindig elég "darabos". Próbáltam betétet használni, nehogy a tampon visszatartson valamit, dehát az éjszakai betét is kevés volt, szinte löket szerûen jött a vér. A tampon sûrûn cserélve nagyobb biztonságot jelent. Két hét múlva úgyis megyek orvoshoz, rákérdezek. Bár az utolsó mûtét óta már voltam kétszer, és mindent rendben talált.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm kedves szavaid és örülök, hogy nálad minden rendbe jött. Nekem a küret óta ez volt a 2.mensim. Remélem a 3. már nem lesz ilyen erõs...ha még is, valószínûleg megkérdezem az orvosom.
hát az már sok késés. miért nem tesztelsz?
Szia! Szerintem végezz el egy terhességi tesztet, ha még nem tetted meg. Ha pozitív, akkor keresd fel az orvosodat, mert valószínüleg állapotos vagy. Ha negatív, akkor várj még egy pár napot, mert lehet, hogy stresszes idõszakod volt, vagy valami megzavarta a tested mûködését. Ha megnyugszol, hogy negatív lett a terehességi teszted, talán meg is jön rögtön. De ha pár nap múlva sem jönne meg, akkor mindenképpen keresd fel az orvosodat, mert lehet egy kis pici ciszta is a menzesz elmaradásának okozója. Üdv
Tesztelj reggel!

Ha (nem várt) mensi előtt 3 nappal a 36. 9-es (magasnak számít) hő leugrik másnapra 36.5-re, aztán újra fel 37.5-re, az természetes, vagy nagy eséllyel terhesség?

Természetes reggeli h?m 36.0, peteéréskor 36.5 volt, és ma reggel hirtelen nagyon felugrott, pedig úgy tudom, mensi el?tt hirtelen leugrania kéne.

Legjobb válasz: így van mensi elõtt leugrania kellene. Lehet babás vagy. Drukkolok, tesztelj, ha kimarad a mensid!

így van mensi elõtt leugrania kellene. Lehet babás vagy. Drukkolok, tesztelj, ha kimarad a mensid!
a mensi napján ha nem sikerül teherbe esni akkor leesik a hö
Túl nagy a szórás a hõdben, szerintem valamit nem csinálsz jól. Mindig reggel méred? Mindig ugyanott? Ha digitálissal méred, legalább 5 percig mérd. 36, 0 nagyon kevés. Viszont simán lehetsz babás az általad említett hõddel. Viszont 15 tized fok differencia nagyon sok.
A kérdező hozzászólása: Igen, mindig reggel és mindig ugyanott (hüvelyben), és kb ugyanakkor, nem percre pontosan, de 1 órán belül. A normális hõm mindig alacsonyabb volt, mint a többieknek, olyan 35.8-35.9, meg is lepõdtem, hogy annál magasabb. Nem tudom mit rontok el, lehet, hogy akkor nálam nem mûködik... Viszont a babásság mellett szól, hogy vannak egyéb tüneteim, legbiztosabb pár csepp elõtej, bár nem tudom, akkor a teszt miért negatív, és még a mensim se marad el, így most teljes idegbaj az egész:S
A kérdező hozzászólása: Ja, és régi higanyossal mérem, legalább negyed órán át.
Szia.Bocsika, de nem nagyon értelek egyszer azt írod, hogy van még 3 nap a mensidig aztán azt, hogy nem marad el... Ha valóban van elõtejed, akkor szerintem egyértelmû, de ne szaladgálj nõdokihoz még várj legalább egy hetet mert látni semmit sem fog.A lázmérõdet foggd meg és tedd el a fiók mélyére hagyj magadnak egy kicsi idõt.
A kérdező hozzászólása: Igen, kissé érthetetlen lett a kérdés, nem tudtam jobban megfogalmazni. Ma, vagy még talán holnap kéne megjönnie. 3-án 36, 9 volt (3 nappal mensi elõtt) 4-én lement 36, 5-re 5-én 37, 5 és ma meg 36, 6, de 2 órával hamarabb mértem, hamarabb kellett kelni sajna:S idõben (de már felkelve) újból 37.. Mensinek se híre, se hamva:)
Vissza a dokihoz!!
azt írja a tájékoztató, hogy ha elmúlik hagyd abba??? nem, tehát akkor ugyanúgy szedd tovább
miután 21 szemet beszedted jöhet a hét nap szünet. normális ami van, felborult a hormonrendszered
folyamatosan mindennap kell szedni, mind a 21 szemet. ha megvan ha nincs. mit nem világos? ha ennyire aggodsz menj vissza az orvoshoz
A kérdező hozzászólása: akkor ugyanugy szedjem a gyógyszert mintha meglenne?
igen ugyanugy. azért normális egyébként mert ugye elsõ naptól véd, menstruáció meg akkor van ha terhes lehetsz, de igy viszont nem...:)
A kérdező hozzászólása: azt követõ napon mult el, ahogy az elsõ szem gyógyszert bevettem. Ugyan úgy folytattad a gyógyszer szedését?
HA tudod miért kérdezed? Gondolom az orvosod is tájékoztatott.. VAsárnapra? Az mit jelent tehát másnapra ? Nekem is igy volt egyébként, szinte azonnal elmúlt, viszont késöbb jelentkezett egy-két napig barna folyás. Következõ hónaptól nekem rednbe volt, de mint te is irtad 3 hónapig elõfordulhat.
A kérdező hozzászólása: de azt olvastam hogy az elején elsõ 3 hónapban lehetnek ilyenek, ez nem igaz?
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat

Tapasztaltatok a 24. hét környékén durván napi 2-3-szor rövid ideig tartó mensi szerű enyhe görcsölést? A terhességem teljesen zavartalan, minden a legnagyobb rendben eddig, meg kéne ijednem ettől, vagy ez a terhesség természetes velejárója?

Legjobb válasz: Szia szerintem ne aggódj ha nincs más panaszod,vérzés stb.Nekem is voltak,sõt még most is vannak néha a keményedés mellé.Dokim le rendezett azzal hogy magne b6 és pihi!De azért ha erõsödne menj el dokihoz!Boldog baba várást!29h km.

Szia szerintem ne aggódj ha nincs más panaszod, vérzés stb.Nekem is voltak, sõt még most is vannak néha a keményedés mellé.Dokim le rendezett azzal hogy magne b6 és pihi!De azért ha erõsödne menj el dokihoz!Boldog baba várást!29h km.
Nekem épp az elõbb volt ilyen, 10 percig tartott kb. De észrevettem, hogy nõtt a pocim, tegnap is viszketett, szóval, szerintem a baba növekedése a ludas. :) 26 hetes km

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!