Találatok a következő kifejezésre: A mensis nem (59 db)

5 éven keresztül középidőtől a mensisig fáj, érzékeny a mellem. Ebben a hónapban keztünk el dolgozni a babás ügyön, most 5 nap a mensisig és nem fáj a mellem. Akkor ebből nem lesz baba?

Legjobb válasz: Nos,ilyen korán és a mellfájás...szóval ez mindenkinél különbözõ.Nekem elõször a mellfeszülés az elsõ kimaradt mensikor jelentkezett.Meg úgy az elsõ terhességi tünetek is akkor. Kitartás,és türelem!

Nos, ilyen korán és a mellfájás...szóval ez mindenkinél különbözõ.Nekem elõször a mellfeszülés az elsõ kimaradt mensikor jelentkezett.Meg úgy az elsõ terhességi tünetek is akkor. Kitartás, és türelem!
Igen.
Szia! Teljesen normális, ezen ne idegeskedj.Pihenj minél többet, amennyit csak teheted, és szedj Magne B6-ot, az enyhiti a görcsöket.Amíg nem görcsölsz nagyon erõsen, nem jelentkezik vérzés addig csak a tested készül az anyaságra, a pici "csinálja magának a helyet" Boldog Babavárást!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm :) Nem erõs görcsök, csak ilyen tompa nyomás. És hányingerem van néha.
Szokj hozzá a tünetekhez idd el lesz még rosszabb is:) Teljesen természetes mindegyik hányinger, enyhe görcsök. 8+3 hetes kismami.
A kérdező hozzászólása: Áhh köszi :) Remélem is, hogy még sokáig szokhatom a tüneteket és még majdnem 39 hétig a növekvõ pocakot :) Csak olyan parás az ember az elején fõleg ha annyit várt a babára, mint én.
Ha 5 hetes és 2 napos vagy akkor nem kell már 39 hetet várnod, csak 34 hetet és 5 napot:) Amúgy nagyon az elején vagy vigyázz magatokra sok pihi, nincs stressz. 8+3 hetes kismami.
A kérdező hozzászólása: Igaz-igaz, tiszta hülye vagyok :) Köszi

Még mindig nem jött meg.tegnap többször éreztem a mensis görcsöket.és sokszor hittem azt hogy most jött meg. mára teljesen elmúlt. Kiváncsi lennék hogy most mi van?

még mindig nem jött meg.tegnap többször éreztem a mensis görcsöket.és sokszor hittem azt hogy most jött meg.

Legjobb válasz: Szerintem tesztelj, mert lehet baba! Majd írj hogy mi lett!! :)

Szerintem tesztelj, mert lehet baba! Majd írj hogy mi lett!! :)
A kérdező hozzászólása: megcsináltam a tesztet.sajnos negatív... ma már ki kellet volna mutatnia ha van baba. :-((
A kérdező hozzászólása: köszi csajok.rendesek vagytok.vettem tesztet.reggel próba... szorítsatok!
Szurkolunk neked! REMÉLJÜK, hogy mostmár sikerült! Majd irj, hogy mi lett!
én is szorítok neked, megérdemelnéd végre. majd írj feltétlenûl mi lett!!!! 8 hós kisfiú anyuja :)
teszt, teszt, teszt :) hajrááá, nagyon nagyon szurkolok!!!
Egy teszttel könnyen pontot tehetsz a történet végére. Ha ennyire óvatos vagy akkor ami biztos alapon célszerûbb lenne reggel tesztelni. Belegondolva abba, hogy én a beágyazósás környéken egy nagyon pici rózsaszínt láttam és azt is csak a WC papíron. Akkor nem is igazán tulajdonítottam a dolognak, de utólag egyértelmûnek tûnik. Úgyhogy Hajrá!!
Csináltál már tesztet? Ha nem, akkor miért nem tesztelsz? Ha pozitív, nem is kell többet találgatni és örülhetünk. Ha negatív, akkor még mindig várhatsz pár napot és ha nem jön meg, újra tesztelsz. Reméljük végre sikerült!!!
A kérdező hozzászólása: nem tévedett.tegnap megjött... :-(
Szia! Csinálj még egy tesztet. Hátha az elõzõ tévedett...
oh, sajnálom. :( de a következõ hónapban talán összejön. :)
A kérdező hozzászólása: ma is volt fura folyás..olyan krémes halvány barna.épp hogy nem fehér.de amúgy egész nap fehér van.még nem jött meg.most mi van???
A kérdező hozzászólása: gondoljátok?még mindig nem jött meg.volt tegnap valami barnás folyás kb 2 csepp.és ennyi...
Én is sajnálom, és szerintem is tesztelj ha nem jön meg, vagy egy hét múlva!
Szia! Sajnálom, pedig úgy drukkoltam. Ha nem jön meg akkor pár nap múlva csinálj még egyet. A negatív teszt tévedhet!
Várjuk a fejleményeket! Egész komoly szurkolótábort hoztál itt össze :)
Szia! Én is kíváncsi vagyok az eredményre. Remélem összejött a baba. :)
A kérdező hozzászólása: köszi.veszek tesztet és holnap reggel megcsinálom.de amilyen szerencsétlen vagyok, megveszem és tuti addigra megjön.
A kérdező hozzászólása: még nem csináltam, mert félek a csalódástól.sokszor estem ebbe a hitbe hogy sikerült, és csalódtam.most nem bízok már benne, csak reménykedek, mint minden hónapban.
sajnálom! :(

Az létezik hogy valaki a mensis el maradásáig nem veszi észre hogy terhes?

Legjobb válasz: Szeritnem nagyon kevesen veszik elõtte észre,hiszen az az egyik elsõ jele.

Szeritnem nagyon kevesen veszik elõtte észre, hiszen az az egyik elsõ jele.
Persze, hogy normális, sõt a terhesség elsõ enyhe tünetei menzesz elõtti érzésnek is tûnhetnek.
Nos, én 7.hétig nem is nagyon gyanakodtam terhességre. Elsõ tünet, mellfeszülés, azt hittem, h csak aközelgõ mensi jele.Álmosság, épp akkor kezdõdött a félév, és eléggé megterhelõ, így arra fogtam a fáradékonyságot.Késõ mensi, a kiújúlt ciszta volt az oka, szerintem.Aztán, amikor egy reggel jelentkezett a rosszullét, akkor vettem egy tesztet.14hetes kismama vagyok.
a tobbseg nem veszi eszre bar van aki aztmondja h mar az aktus utan is erezte, ezt az orvostudomany mai allasa megcafolja, de teljesen normalis ha nem erzed.en pl 4 gyerek anyja vagyok es egyet se ereztem meg elobb mint 7 hetes kora.sot az utolso mar a 11ben volt(szoptattam meg a masikat)szoval a mellem se volt erzekenyebb.hanyni mindig a 2.trimiben szoktam elkezdeni.sot ahelyett h azonnal hizni kezdtem volna inkabb fogytam az elejen.mensim meg rendszertelen volt ugyhogy nem tudtam mikor van kimaradva.szoval normalis.

Milyen érzés a méhösszehúzodások? Nem olyan mint a mensis görcsök? 33h km

Legjobb válasz: Hasonló, csak jobban fáj. Legalább is nekem nagyon fájt.

Hasonló, csak jobban fáj. Legalább is nekem nagyon fájt.
Nekem ma éjjel voltak jósló fájásaim. Hát hasonlított a menszi görcshöz, de kb. 5x jobban fájt. Kíváncsi vagyok milyen lesz a valódi fájás, mert már ez sem volt semmi.... 38 hetes km
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!
A méhösszehúzódásnál nem csak ott alul fájt, ahogy mensikor, hanem a mellemtõl a térdemig. És kb. ezerszer jobban, mint a mensis görcs. Én nem is hasonlítanám ahhoz, lehet azért, mert nekem a mensimnél nem vészes a görcsölés. Hidd el, majd rájössz, ilyet még nem éreztél...
Nekem olyan érzés, mintha kést forgatnának a hüvelyemben.

Mitől lehet pár csepp vér? 33 naposak a ciklusaim, babát szeretnénk. Még 6 nap a mensisig eddig ez soha nem fordult elö.

Legjobb válasz: Esetleg beágyazódás. Esetleg! Ne aggódj! Ha késik, tesztelj! Drukkolok!

Esetleg beágyazódás. Esetleg! Ne aggódj! Ha késik, tesztelj! Drukkolok!
A kérdező hozzászólása: köszi, reméllem igazad lessz :)
Szia!Lehet a beágyazódás is, de lehet, hogy túlságosan szeretnéd.Lelkileg is lehet befolyásolni a dolgot, de persze ezt nem azért írom, hogy megbántsalak, bár én már voltam így.Ha a mensid nem jön meg, várj 4-5 napot a teszttel, mivel neked valszín késõbb van, úgy 20.nap környékén PÉ-d(ezért is hosszabb a ciklusod).Ezért valszín a teszt mensikimaradás napján és még utána sem mutatna pozitívat, még ha babás is vagy.Sok sikert.Egy öreg róka
Nekem ez kb. 4 napja tart, holnap kéne megjönnie, de csak barnás, törlésnél véres dolog van, meg a betéten egy-egy csepp valami.

Már hónapok óta vizsgálom a méhszájamat és most lehet hogy sikerült. Egy nap a mensisig és nem érrem el, ilyenkor midig könnyen elérhető. Ez terhesség?

A második babát szeretnénk az elsöt is igy vettem észre mielött a teszt ki mutatta volna .

Legjobb válasz: Lehetsz terhes.Csinálj tesztet, ha már késik.Sok sikert.

Lehetsz terhes.Csinálj tesztet, ha már késik.Sok sikert.

28 án kell megjönni a mensisnek. Most lehet e már valami jele ha terhes lennék? Már várjuk a babát de nem tudom sikerült e . Irjatok

Legjobb válasz: Ilyen korán még nincsenek tünetek. Inkább a mensi elmaradása után szoktak jelentkezni.

Ilyen korán még nincsenek tünetek. Inkább a mensi elmaradása után szoktak jelentkezni.
kb. 10 napja lehetett az ovulációd, egyenlõre még csak ágyazódik be a babád. Ha sikeresen beágyazódik, szépen növekszik majd a HCG szinted és elkezdõdnek majd a tünetek. Se teszt, se orvos nem tudja még neked megmondani mi várható 28-án. És mi sem tudjuk meg mondani.
Nem lenne tünet még. Egyébként rossz kategória.. Teherbeesés kategóriába kell írni az ilyen kérdéseket.

Reménykedhetek? 7-re nem várom és nekem ilyenkor már rég lenni szoktak a mensis görcsök mell fájás, de most semmi

Kb egy másfél hete volt egy kis barnázás utána meg fájt a derekam néha kicsit feszül a hasam alja meg a mellem és mostanába szédelgek is meg néha egy enyhe émelygés fog el már nagyon szeretnénk a babát szerintetek? Esély?

Legjobb válasz: Szerintem nagyon is van esély rá, a tünetek mind azt sugallják! A barnázás az együttléttõl számítva hanyadik napon volt? Elméletileg a nagyon érzékeny tesztek már mensi elõtt egy nappal is kimutatják! Igaz,lehet,hogy reggel kellene tesztelned!

Szerintem nagyon is van esély rá, a tünetek mind azt sugallják! A barnázás az együttléttõl számítva hanyadik napon volt? Elméletileg a nagyon érzékeny tesztek már mensi elõtt egy nappal is kimutatják! Igaz, lehet, hogy reggel kellene tesztelned!
A kérdező hozzászólása: Azt nem tudom mert kb 2 naponta voltunk együtt :) kicsit félek tesztelni félek a csalódástól a hõm pedig 36:9 egyébként meg 36:3
Ne félj tesztelni! Én szerintem, ha a hõd is fent van, akkor nagy az esélye a babának!Csinálj tesztet! Szorítok! Majd írd meg az eredményt! (Ja, ha elsõnek negatív ne keseredj el, mert lehet, hogy még nem termel annyi hcg-t a szervezeted!) De remélem pozitív eredmény születik!
A kérdező hozzászólása: Most csináltam egyett és negatív lett clearblue.. Én megint így jártam és kezdek fèlni hogy nekem sosem lesz... Most nagyon ki vagyok bukva...:"(

A mensis fájdalom 8 nappal a nem várt előtt jelenthet valamit?

Lehet, hogy már a menzeszt jelzi ilyen korán? Ha 15-én vagy 18-án lehetett peteérés, akkor a beágyazódás mikor aktuáis? Köszönöm el?re is!

Legjobb válasz: most, nekem a múlt hónapban volt ugyanez, most 7 hetes vagyok, drukkolok hasonló végkimenetelért!

most, nekem a múlt hónapban volt ugyanez, most 7 hetes vagyok, drukkolok hasonló végkimenetelért!
Nekem is szintén volt mensihez hasonló tünetem. Én 27-28-ra nem várom! Szorítok neked is, a két csíkért...
Nekem is ugyanez volt, vagyis még most is megjön érzésem van, de már sajna volt ilyen egy párszor.Drukkolok, majd írd meg mi lett!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. Minden jót kívánok én is Nektek!
Nekem is volt, mikor terhes lettem. ;) Furcsáltam is, hogy még nagyon messze a mensi. ;) Drukkolok!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!