Találatok a következő kifejezésre: A mensimnek kellett volna megjönnie. A (70 db)

Ha hétfőn kellett volna megjönnie a mensimnek, de csak ma jött meg akkor a következőnél mikorra várjam?

Mert elvileg a következ? 22-én lenne, de így hogy késett 28-án lenne, akkor most melyik lesz?

Legjobb válasz: Nagy a valószínûsége, hogy a késõbbi idõpontban fog megjönni, de elõre sosem lehet pontosan megmondani. Nekem általában 1-2 nap ingadozást leszámítva pontosan szokott megjönni az elõzõ havihoz képest, de volt már rá példa, hogy 22 vagy éppen 33 nap múlva volt kedve megérkezni. A ciklus hosszát több tényezõ is befolyásolhatja (pl. stressz), úgyhogy bármikor elõfordulhatnak a szokottnál hosszabb vagy rövidebb ciklusok.

Nagy a valószínûsége, hogy a késõbbi idõpontban fog megjönni, de elõre sosem lehet pontosan megmondani. Nekem általában 1-2 nap ingadozást leszámítva pontosan szokott megjönni az elõzõ havihoz képest, de volt már rá példa, hogy 22 vagy éppen 33 nap múlva volt kedve megérkezni. A ciklus hosszát több tényezõ is befolyásolhatja (pl. stressz), úgyhogy bármikor elõfordulhatnak a szokottnál hosszabb vagy rövidebb ciklusok.
A kérdező hozzászólása: Értem.Köszi a választ.Nekem is rendesen megszokott jönni, nem volt még ilyen, hogy ennyit csúszott volna.

A bnőm szed fogamzásgátlót és tegnap kellett volna megjönnie a mensiének. Normális ha egy kicsit késik?

Legjobb válasz: Most kezdte el szedni? Mert nem akkor kell ám megjönnie, amikor pont már nem szed be gyógyszert, hanem eltelik egy-két nap, és valamelyik gyógyszermentes napon jön meg. De nekem is volt, hogy késett gyógyszer mellett.

Most kezdte el szedni? Mert nem akkor kell ám megjönnie, amikor pont már nem szed be gyógyszert, hanem eltelik egy-két nap, és valamelyik gyógyszermentes napon jön meg. De nekem is volt, hogy késett gyógyszer mellett.
A kérdező hozzászólása: Nem most kezdte el szedni. Már elég régóta szedi. Csak kiváncsi voltam-e hogy pár nap késés az természetes-e.
Ha egy ideje szedi, akkor uazon a napon kellene megjönnie, amelyiken eddig. nekem legalábbis eddig mindig uakkor jött. Ha késik 1-2 napot, az még belefér, lehet, h sokat idegeskedik. de ha többet, akkor mindenképpen csináljatok egy tesztet vagy menjetek el a dokihoz.
Ha megjön neki, mielõtt el kellene kezdenie a köv. levéllel, akkor nincs gond! Tehát ha megjön neki a gyógyszermentes 7 napban!

21. -én kellett volna megjönnie a mensimnek. Terhes vagyok?

21.-én kellett volna megjönnie, de még mindig semmi. Tegnap egy helyen szurkált a hasam nagyon, ma pedig nagyon görcsölt. Néha émelygek meg van hányingerem is, de nem reggel, hanem napközben vagy este. A barátommal 21.-e körül voltunk együtt gumi nélkül és sajnos egy spricc belém ment...szóval szerintetek most terhes vagyok? De tesztet csak jöv? héten akarok venni, hogy biztosra mutassa ki?!

Legjobb válasz: az 6 nappal ezelõtt volt.6 nap alatt be sem ágyazódik.istenem....

az 6 nappal ezelõtt volt.6 nap alatt be sem ágyazódik.istenem....
ha arra gondolsz, hogy a 21. körüli sextõl lehetsz terhes..lenni lehetsz csak annak még nincs tünete!
Mit jelent az, hogy 21-e körül voltatok együtt? Nem emlékszel melyik nap volt?? Az együttlét után legkorábban a 8. napon érezhetsz valamit, de akkor hiper érzékeny a szervezeted. (Ami nem lehetetlen, ez egyik terhességemnél nekem is így volt). Ha a tüneteid "valósak", akkor már a teszt is +, mert a tüneteket a magas HCG szint okozza, amit kimutat a teszt...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm az eddigi válaszokat. Pontosan 22.-én este volt!
Aktus után 2 hétre mutat valamit a teszt leghamarabb. Addig tanulmányozd a nõi nemi szervek mûködését: http://babatervezok.otthona.net/megtermekenyites.shtml
Szerintem sem érezhetsz még terhességi tüneteket. A baba a peteérés után kb a 10. napon ágyazódik be, s utána 1 héttel érezhetsz ilyesmit. Ne beszéld be magadnak, Lehet csak valami olyat ettél. Ha terhes lennél mégis, az egy korábbi együttléttõl lehetne, és attól érezhetnél tüneteket. Remélem segítettem. Üdv.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen utolsó 2. válaszoló. A 3. válaszolónak üzenem...h nem tudom mire érti h "istenem"...:S:S

Terhes lehetek? Nem csináltam még tesztet.Novemberben kellett volna megjönnie a mensimnek de nem jött meg.Ezen nem is csodálkoztam mert szokott lenni ilyen, hogy 1-1 hónapot nincs meg.

De ebbe a hónapban sem jött meg.Tegnap viszont volt 3-4 csepp vérzés.A mellem feszül,Améhem és a bal petefészkem szurkál, puffadok és változóak az érzelmeim.Nagyon vágyunk már a párommal egy babára.

Legjobb válasz: miért nem csinálsz tesztet?

miért nem csinálsz tesztet?
jaja teszt?
teszt de gyorsan...ha meg negatív akkor dokihoz kivizsgálásra nem jó így nem jön meg rendszeresen
Szia Tényleg érdemes lenne egy tesztet csinálnod!!!
és ez miért gátol meg a tesztcsinálásban?
A mi véleményünk érdekel, pedig nem nagy dolog ha kimarad?! Hajrá, vegyél egy tesztet, ha tényleg érdekel! Nem értelek... , de drukkolok :)
Tesztelni kellene drága bogaram! :)
A kérdező hozzászólása: Amint írtam nálam egy hónap kimaradás nem új.

Kedves dr úr! 21-én kellett volna megjönnie a mensimnek, de 27-én pecsételő vérzésem volt egy óra hosszáig tartott és utána csak nyálkás rózsaszínes váladék 2 napig és ennyi. Terhességi teszt ekkor negatív volt. Terhes lehetek vagy sem? Válaszát nagyon sz

Kedves dr úr! 21-én kellett volna megjönnie a mensimnek, de 27-én pecsételő vérzésem volt egy óra hosszáig tartott és utána csak nyálkás rózsaszínes váladék 2 napig és ennyi. Terhességi teszt ekkor negatív volt. Terhes lehetek vagy sem? Válaszát nagyon szépen köszönő, Erika.

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Negatív eredményű terhességi teszt esetén a várandósság esélye igen minimális, de ennek ellenére mindenképpen javaslok egy szakorvosi vizsgálatot és konzultációt! Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Negatív eredményű terhességi teszt esetén a várandósság esélye igen minimális, de ennek ellenére mindenképpen javaslok egy szakorvosi vizsgálatot és konzultációt! Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán
már tesztelhetsz :)
Most már tesztelhetsz, már szeptember 5-én is mutatta volna :)
A kérdező hozzászólása: Akár most is, vagy várjam meg a reggelt?
1 hetes késésnél már nyugodtan tesztelhetsz nappal is! Elég jók már ezek a tesztek! Nekem volt hogy a nemvárt nap délutánján is kimutatta, pedig csak egy 25-ös érzékenységû teszt volt! Ha pozi a teszt, akkor menj el dokihoz, mert akkor hormonális probléma van, és hogy biztos megmaradjon a baba, kaphatsz tablettát! Majd írj, hogy mi van!!!
A kérdező hozzászólása: Most teszteltem. Erõs +!!!!!! :D Van itthon duphastonom. Esetleg napi 1x kezdjem el szedni, míg nem jutok dokihoz?
Utrogestant szoktak ilyenkor adni. Szerintem amint tudsz, menj dokihoz, mert a pecsételés nem jó. Remélhetõleg semmi baj nem lesz veletek, de ne kockáztass! Boldog babavárást :)
gratulálok!
Nem tudom ilyenkor mit szoktak és mit nem, de Gratulálok, és szorítok, hogy minden rendben legyen!! Majd tájékoztass minket!!! :-)

14. -én kellett volna megjönni a mensimnek, de ma reggel arra ébredtem hogy pecsételek, mitől lehet ez?

Legjobb válasz: Ha idõbe voltál együtt a pároddal akkor beágyazódás lehet. ha nem tervezel babát és védekeztek akkor idõközi vérzésnek hívják.

Ha idõbe voltál együtt a pároddal akkor beágyazódás lehet. ha nem tervezel babát és védekeztek akkor idõközi vérzésnek hívják.
A kérdező hozzászólása: nem védekezünk sehogy. ha beágyazódásról van szó akkor milyen tünetek vannak még mellette? Mikor teszteljek?
Nekem 5-6-án volt pecsételésem és ma pozit teszteltem! igaz, hogy halvány, de ott van.
szia 3 nap kb a legkorábbi de ha tutira akarsz menni akkor várj a nem várt napjáig drukkolok:)
Nekem is volt a héten pecsételésem, azt hittem beágyazódás. Én is 14-re nem vártam, de hamarabb jött meg.

Ma kellett volna megjönni a mensimnek. Hogy ha a méhszájat csak az ujjunk hegyével érjük el akkor fent van ugye? Csak mert nagyon reménykedek hogy terhes vagyok.

Legjobb válasz: Szerintem meg ne nyúlkálgass magadnak,nem egyszerûbb tesztelni egyet? :) 17 hétben járó kismami.

Szerintem meg ne nyúlkálgass magadnak, nem egyszerûbb tesztelni egyet? :) 17 hétben járó kismami.
Ilyen esetben én is ezzel próbálkoztam, meg próbáld meg holnap reggel mielõtt felkelsz az ágyból hüvelyben mérd meg a hõdet lázmérõvel ha 37 körüli akkor az nagyon jó jel :)
A kérdező hozzászólása: Jó köszi.Meg próbálom majd.Csak nem szoktam nézni a méhszájat.De az ugye jó ha csak az ujjam végével érem el???
Szia!Az a jó ha kemény és zárt a méhszáj!
A kérdező hozzászólása: köszi a választ

9 napja kellett volna megjönnie a mensimnek. Mi lehet a gond? Soha nem szokott késni, terhes nem lehetek és mindig is szabályos volt, régóta megvan.

Legjobb válasz: Lelki dolgok is befolyásolhatják, pl. stressz, környezetváltozás, ilyesmik. Nem nagy baj, ha egyszer-egyszer késik vagy kimarad. De ha sokáig nem jön meg, vagy más panaszaid is vannak, akkor nem árt, ha felkeresel egy nõgyógyászt, aki kivizsgál, és legfeljebb megnyugtat.

Lelki dolgok is befolyásolhatják, pl. stressz, környezetváltozás, ilyesmik. Nem nagy baj, ha egyszer-egyszer késik vagy kimarad. De ha sokáig nem jön meg, vagy más panaszaid is vannak, akkor nem árt, ha felkeresel egy nõgyógyászt, aki kivizsgál, és legfeljebb megnyugtat.

Múlt hétvégén kellett volna megjönnie a mensimnek, ezért akkor védekezés nélkül voltunk együtt a párommal, addíg megszakításossal, de azóta sem jött meg, 1 hetes késés! Lehetek terhes? Mikor teszteljek?

Még csak október végén hagytam abba a fog.gátlót,ciklusaim váltoróak és elkezdtem aerobicozni 1 hónapja.

Legjobb válasz: Valószínû terhes vagy.

Valószínû terhes vagy.
Szia!Mért ne lehetnél?!1 hete késik és még nem teszteltél?Jól bírod a várakozást.Mondjuk, egy kicsit elbizonytalanít, hogy megszakítással "védekeztek", hogy szeretnétek babát vagy nem.Én a helyedben holnap tesztel kezdenék.Ha akarjátok a babót azért, ha nem, akkor... 7+2 hetes kismami
Ha az utolsó védekezés nélküli akciónál lettél terhes, akkor kb. egy hét múlva mutathat valamit a teszt. Ha az esetleges terhesség korábbról datálódik akkor már most mutathat valamit a teszt.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!Az utsó mensim: feb.27-márc.02 Lehetséges ez, h a múlt hétvégén volt érett petém? Csak késõbb akartunk ráállni a babaprojektre!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!