Találatok a következő kifejezésre: A mensim pár nappal voltam együtt (50 db)

Terhes lehetek? A mensim elötti nap voltam együtt a párommal és utána a mensim 1 napig tartott?

máskor pedig 4 akár 5napig tart??

Legjobb válasz: Ha terhes vagy,valószínû egy másik alkalommal estél teherbe.Persze az sem lehetetlen,hogy a mensi elõtt,csak arra kevés az esély.Vegyél tesztet ha nyugtalan vagy. Mensizavar sokmindentõl lehet nem csak terhesség miatt. Amúgy védekeztek?Vagy babát szeretnétek?

Ha terhes vagy, valószínû egy másik alkalommal estél teherbe.Persze az sem lehetetlen, hogy a mensi elõtt, csak arra kevés az esély.Vegyél tesztet ha nyugtalan vagy. Mensizavar sokmindentõl lehet nem csak terhesség miatt. Amúgy védekeztek?Vagy babát szeretnétek?
A kérdező hozzászólása: én szedek gyógyszert de melett másik fájdalom csillapitot szedtem és az ugye befolyásolja a fog.gátló tabit!Szoval a tbim elfogyott és utána mensi elött voltunk együtt!Mindenképp veszek egy tesztet akkor!Köszi
A kérdező hozzászólása: most még nem szeretnénk de ha jönne annak mind a ketten örülnénk!!:) :)

3 napja késik a mensim.1-én voltunk együtt a párommal. Gumióvszerrel védekeztünk (1-2 percig anélkül szeretkeztünk de még időben észhez kaptam, hogy fontos védekeznünk! )?

Nagyon aggódom, épp ezért teszem fel újra a kérdést. Folyton idegeskedem emiatt, tesztelni még nem mertem ezidáig és egyébként is korai lett volna. A hasamban enyhe telítettséget, puffadást, ill. ha hosszan fújom ki a leveg?t akkor a gyomromnál kismérték? fájdalmat érzek. A petefészkeimnél hasonló (kivéve a fájdalmat). Sárgás-fehéres vagy színtelen a folyásom, ez változó. A mellem esetében semmilyen változást nem tapasztalok. Enyhe derékfájdalom ill. gyakori fejfájás. ( Hányingerem leginkább csak akkor van ha ezen rágódom, Édesanyám szerint bebeszélem magamnak :) De mindenképp szükségem lenne véleményekre mert nagyon félek!

Legjobb válasz: szia!szerintem nem vagy terhes!!megnyugodhatsz! nálam is ez volt!egy hónapot ki is maradt annyira bebeszéltem magamnak:)u h nyugi, relax!hidd el,nagyon kicsi az esélye hogy terhes legyél.

szia!szerintem nem vagy terhes!!megnyugodhatsz! nálam is ez volt!egy hónapot ki is maradt annyira bebeszéltem magamnak:) u h nyugi, relax!hidd el, nagyon kicsi az esélye hogy terhes legyél.
A kérdező hozzászólása: Kihagytam, hogy a hasam nyomásérzékeny! nemtudom ez számít -e vmit?
hormonzavar, stressz pedig okozhatja a hõemelkedést!
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen a segítséget :-) egyébként nemtudom de ma amikor megnyomtam a mellbimbóm akkor ilyen színtelen folyadék jött ki belõle de Édesanyám szerint ilyenkor még semmi ilyen fajta jel nem lehetséges, és én is így tudtam. viszont akkor ezt mi okozhatja? a testhõmérsékletem ma 37, 4 volt.
a sárgás fehéres folyás fertõzésre utalhat, enyhe gomba esetleg, a színtelen meg lehet peteéréskor is.peteérés után nem sokkal, kb 2 héttel meg jön a menzesz:)
számolgattam egy kicsit:) újjabb megnyugtató dolog:) ha elsején voltatok együtt akkor még semmit sem érezhetsz, ugyanis kb most lennél túl a beágyazódáson.tehát abszolúth semmi jele nem lehetne.1-3 nap a vándorolás, majd plusz 7-12 nap a beágyazódás.érted?:) semmi baj kislány, ne félj:)
A kérdező hozzászólása: nemtudom. tegnap rettenetesen kivoltam készülve. hétfõn fogok tesztelni. ma mértem a hõmet 37.0 volt. remélem ezek tényleg csak a nagyfokú idegesség miatt jelentkeznek ...
:) )nincs semmi baj hogy képzelõdsz:) a teszt majd segít rajtad:) ha terhes is lennél, moszgást még biztos nem érezhetnél.amikor mozog a baba már látszik is:)
A kérdező hozzászólása: lehetséges, hogy ez segítene :-) köszönöm :-) egyébként ... (ez most lehet, hogy igazán furán fog hangzani) de ilyen fura "mozgást" tapasztalok a hasamnál nem is tudom igazán leírni. ma nézegettem huzamosabb ideig és amikor például jobbra vagy balra dõltem úgy mozgott a méhem is vele vagy nem is tudom, hogyan írjam ezt le. lehet, hogy ez természetes és csak a paranoiás agyam gondolja tovább a dolgokat de aggaszt mindenesetre. folyton fáj a petefészkem. úgy gondolom minél hamarabb el kellene végeznem a tesztet és minden kérdésemre választ kaphatnék ...
Az utolsó válaszoló vagyok. Szerintem, hogy a jövõben elkerüld ezeket a szörnyû napokat, szedhetnél fogamzásgátló tabblettát. Ma már olyan kevés hormontartalmúak vannak, hogy nyugodtan lehet õket szedni. A ciklusra is jó hatással vannak.
A kérdező hozzászólása: oh nagyon köszönöm a segítséget! sikerült kicsit megnyugodnom. bár még a válaszokat is félve olvastam el ... mégcsak 18 éves vagyok még nem szeretnék kisbabát. de abortuszt sem! épp ezért félek ennyire. mégegyszer nagyon köszönöm ...
Ha három napja késik, akkor elméletileg Dec 24-én vagy 25-én volt peteérésed, ami azt jelenti hogy az elsejei szeretkezés nem termékenyíthette meg.( A peténk csak egy napig életképes) Szerintem nyugodtan csinálj egy tesztet, az megnyugtatna. A stressz miatt is késhet!!
Teszt! Megnyugszol és holnap már megjön :D:D kész egyszerû :) Szerintem is bemeséled de, van rá esély mindig van rá esély. Szóval teszt.
A kérdező hozzászólása: ma teszteltem és negatív lett. akkor ugye teljes mértékben megnyugodhatok? mert olvastam már olyanról, hogy késõbb mutatta ki a teszt és stb. de én szeretnék végre megnyugodni :-) még 1-2 tünetem érezhetõ de bízom benne, hogy pár nap múlva elmúlik... leginkább a hasam és a petefészkem fáj de nem érzem azt, hogy megfog jönni v ilyesmi ... mindenkinek köszönöm a segítséget :) )
Lehet. Mikuláskor tesztelj, vagy dec. 4-én.

A mensim után pár nappal voltam együtt a barátommal, de nem tartott sokáig, max.5 percig. Azóta kétszer véreztem. Ez csak a "kemény menet" miatt van, v még nem szokott hozzá a szervezetem, h "van bennem vmi" v kezdhetek aggódni?

Nem mondom azt, hogy a leggyengédebb volt. Most a ciklusom második felében járok és elméletileg volt peteérésem is, de kétszer kicsit véreztem.

Legjobb válasz: Szia! Nem tudom, hogy Ti hogyan csináljátok de én még soha nem véreztem szex után. Nem hiszem, hogy normális dolog lenne. Lehet, hogy valami gyulladás vagy seb alakult ki. Érdemes lenne elmenned egy nõgyogyászhoz. Aztán lehet hormonális oka is a vérzésnek.

Szia! Nem tudom, hogy Ti hogyan csináljátok de én még soha nem véreztem szex után. Nem hiszem, hogy normális dolog lenne. Lehet, hogy valami gyulladás vagy seb alakult ki. Érdemes lenne elmenned egy nõgyogyászhoz. Aztán lehet hormonális oka is a vérzésnek.
A kérdező hozzászólása: Nem rögtön szex után véreztem, hanem ciklus félidõ után. És még csak kétszer csináltam. Szóval lehet h csak nekem volt kicsit erõs. Csak attól is félek, h terhes vagyok és emiatt vérezgetek, de lehet h most hülyeséget mondtam. Bár tudtommal ha az eset után volt peteérés, akkor elvileg nem lehetek az. Vagyis én így tudom, de lehet, h most is hülyeséget mondtam
Szia! A vérezgetés jelezheti a peteérést is. Ezt a vérzést közti vérzésnek szokták nevezni. Lehet hormonális oka is a vérzés. Vérvételbõl sok minden kiderülhet.
Szia! Még azt akartam irni, hogy a legtermékenyebb idõszak a peteérés elõtt 3 nap és az utána való 1 nap. Hiszen a spermiumok akár 72 óráig is életképesek.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat. Sokat segítettek.

Lehet baba? 11 napja voltunk együtt a párommal.3-4 napja iszonyatosan fájnak a melleim pedig nem szoktak, max 1-2 nappal mensi előtt, de így sosem. Szinte hozzányúlni se tudok olyan érzékenyek.

Tegnaptól pedig érzem,mintha megakarna jönni, de az meg még nagyon korai lenne.Szerintetek?? Lehetséges?? MI nagyon örülnénk neki! Köszi a válaszokat!

Legjobb válasz: Szia. Igen lehet, nekem pontosan ilyen tüneteim voltak az elsõ babámnál. :)))

Szia. Igen lehet, nekem pontosan ilyen tüneteim voltak az elsõ babámnál. :) ))
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!
nálunk is napra pontosan megegyezik minden, csak nekem nagyon nagyon pontatlanok a ciklusaim:(mondjuk elõzõ alkalommal pont megjött, most is furán érzem magam.. Nálad viszont szerintem ezek elég tipikus tünetek:) Csinálj egy tesztet, vagy látogasd meg az orvosod, nagyon kíváncsi vagyok, és szurkolok neked:) ))
A kérdező hozzászólása: Megjött utána nemsokkal :( Aranyos vagy, hogy szurkoltál, de majd legközelebb remélem ! :)
nekem tegnap, bár nem akartunk babát se még, de ez akkor is nagyon fura volt, sose történt még ilyen, hogy ilyen érzékeny legyen.. További sok sikert nektek:) )
Inkább peteérésed lehet.Ilyen korán még nem érezheted a babát.
Nem érezheted.
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat!de az szerintetek bíztos hogy nem vagyok terhes?volt már olyan hogy késett de akkor ilyen tüneteim nem voltak.
Elsõ vagyok. Még csak a 12.napon vagy ezért írtam hogy peteérésed lehet azt érzed.Ha 28 naposak a ciklusaid akkor 19.-én kell megjönnie.Ami még elég messze van, tehát nem lehet kijelenteni hogy terhes vagy vagy nem.Ha majd akkor késik akkor csinálj tesztet.
A kérdező hozzászólása: rendben köszönöm a választ!
A kérdező hozzászólása: azért ez a nagy aggódás mert még ilyen nem történt velem...ilyeneket nem éreztem.izgulok egy picit mert már nagyon szeretnénk babát és eddig még sajna nem jött össze...
Megint elsõ vagyok. Ha most van peteérésed akkor most van rá a legnagyobb esély.Úgyhogy hajrá, támadd le a párod.Ha tehetitek minden nap legyetek együtt.Nekünk is 9 hónap után sikerült, mi is naponta-2 naponta együtt voltunk.
A kérdező hozzászólása: oké, rajta leszünk az ügyön!

10 napja késett a mensim, mikor a párommal 17 napja voltunk együtt. Akkor csináltam tesztet, 3 negatív volt. Pár nap múlva elég barnás, majd híg vérzésem van. Lehetek terhes? Vagy inkább késett valamiért? És miért hígabb, mint eddig?

Legjobb válasz: elméletben nem vagy terhes, de azonnal menj el dokihoz, mert lehet, hogy valami nagyobb baj van. Nm akarlak megrémiszteni , de fõ az óvatosság.

elméletben nem vagy terhes, de azonnal menj el dokihoz, mert lehet, hogy valami nagyobb baj van. Nm akarlak megrémiszteni , de fõ az óvatosság.
A kérdező hozzászólása: Köszi. De mire gondolsz? Terhességgel kapcsolatban, vagy más jellegû dolgra? Elég bõséges, szóval beágazódás nem, szerintem, és ahhoz már a 17 nap is sok, szerintem. Vagy más?
én inkább cisztára tiptplenék 3 negatív teszt után, de orvos mindképp kell
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ. Más valaki??? :)
A kérdező hozzászólása: Egyébként az éves rákszûrésen más elváltozás, vagy ciszta is kimutatható, vagy akkor csak azt szûrik, és ezekhez más vizsgálat szükséges?
cisztához hüvelyi uh kell
A kérdező hozzászólása: köszi
Szia! Én pont ebben a cipõben járok egy-két nap eltéréssel. Te érzel már valamit? Remélem sikerül.:-)
Szia! Szerintem ráérsz 15.-e után, de ha esetleg nem mutatja ki egybõl, ne keseredj el, egy hét múlva ismételj! Sok sikert!
Én is igy vagyok, csak én 14én kezdtem mensizni.Remélem sikerrel járunk:-)12e után már probálj tesztezni, addig nem érdemes, lehet csak csalódnál.Akkor már talán HCG hormon is több van a szervezetben.sok sikert!
Nekem dec. 8án volt az elsõ nap. Tegnap csináltam tesztet, tehát a mensi elõtt pár nappal, és pozitív lett. Szerintem, ha terhes leszel, az már jan 10-tõl láthatóvá válik a teszten, kivéve, ha nem termelõdik benned elég Hcg.
szia! nekem is pont 10-én volt az elsõ napom.. elvileg 7-én jöhet meg legkorábban.. szerintem már aznap veszek tesztet. te érzel valamit?

Lehetek terhes? Mensi elott 7-8 nappal voltam egyutt a parommal es nem vigyaztunk. A mensim meg jott, keses nelkul.

ugyan olyan eros volt mint maskor, 5 napig tartott, nem kulonbozott semmivel a megszokottol.annak ellenere, h. rendesen, intenziven menstrualtam, lehetek terhes?

Legjobb válasz: mi szeretnenk babat. akkor h. lehet az h. sokan irjak, h. menstrualnak es terhesek?miben kulonbozik?

A kérdező hozzászólása: mi szeretnenk babat. akkor h. lehet az h. sokan irjak, h. menstrualnak es terhesek?miben kulonbozik?
Vannak olyan esetek, hogy valaki menstruál terhesség alatt, de az kevesebb és nem is tart annyi ideig, mint általában. Az a baj, hogy ezen az oldalon is sokan felteszik a kérdést, hogy 1 nappal kevesebb volt a mensi, lehet-e terhes? stb, stb, De hidd el, nagyon kevesen vannak akik ez miatt nem veszik észre a terhességet...
A normál idõre jött, teljesen normál vérzés és a terhesség ritkán összetartozó fogalmak. Gyakorlatilag kizárható, hogy terhes vagy. Jó lenne biztonságos fogamzásgátlásról gondoskodni, mert nem lehet ebben csak a jó szerencsére alapozni.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!