Találatok a következő kifejezésre: A mensim miota (18 db)

3x megjött a mensim mióta együtt voltam egy sráccal, viszont most úgy látom nagyobb a hasam mint volt. Lehetek terhes?

Legjobb válasz: Ugyanolyan vérzés volt, mint máskor? Nem védekeztetek? Szerintem csak meghíztál :-)

Ugyanolyan vérzés volt, mint máskor? Nem védekeztetek? Szerintem csak meghíztál :-)
A kérdező hozzászólása: Védekeztünk, 5 napig szokott tartani a ciklusom, 2 napig erõs volt aztán gyengébb.
Akkor nem vagy terhes.

A mensim normális miota abba hagytam a fogamzásgátlót meg is jön idöben! 27 naposak a ciklusaim akkor ezek szerint van peteérésem ugye? Csak mert azt hallottam hogy akiknek rendszertelen a mensije nekik nincs peteérése!

Legjobb válasz: Szia! Attól hogy valakinek rendszeres a mensije még nem biztos, hogy minden hónapban van peteérése. Ha évente 1-szer v. 2-szer nincs peteérés az még normális. A rendszertelen mesni sem jelenti azt, hogy nincs peteérés. Figyeld a hõmérsékletedet. Nekem UH-gal is megnézték, hogy van-e peteérésem.

Szia! Attól hogy valakinek rendszeres a mensije még nem biztos, hogy minden hónapban van peteérése. Ha évente 1-szer v. 2-szer nincs peteérés az még normális. A rendszertelen mesni sem jelenti azt, hogy nincs peteérés. Figyeld a hõmérsékletedet. Nekem UH-gal is megnézték, hogy van-e peteérésem.
A patikában lehet venni ovulációs tesztet, az kimutatja ha peteérésed van, 5 db van egy dobozban úgy mûködik mint a terhességi teszt, annyiban különbözik hogy ha halványabb az eggyik csík akkor negatív!Szerintem próbáld ki, menzesz után kb 11-14 nap kezd el, de a hõmérõzés is jó és ingyen is van!
ha 11 napja volt mensi akkor talán még az ovuláción sem vagy túl . . .. a hõleesés alapján talán most lesz ovu
A kérdező hozzászólása: igen mindne reggel, ez lehetet beágyazodás?már elis mult csak agaszt hogyennyit eset a hõm:(
Jaaa, és minden reggel, ugyanabban az idõben mérd a hõdet, még mielõtt kiszállnál az ágyból!!Még pisilni se menj ki, vagy ilyesmi!És szurkolj, hogy ne menjen le a hõd!
Aha, és nem te írtad a másik kérdést, mi?Ugyanezt válaszoltad ott is!:D Miért kell hazudni??!Mindegy! Na, nagyon ritka esetben elõfordul, hogy nem pé-kor esik valaki teherbe, hanem utána vaaagy elõtte!Tehát arra van esély, hogy esetleg most van a beágyazódás, ugyanis akkor szokott elõfordulni egy pár csepp vér. De erre elég kicsi az esély.Szerintem várj a következõ mensesig, és ha kimarad, akkor csinálj egy tesztet!
A kérdező hozzászólása: igen majdnem minden nap, és msot nagyon pici vércsepeim vannak és nagyon picit görcsöl a hasam
Akkor az normális. És mióta elmúlt, azóta szexeltetek, ugye?
A kérdező hozzászólása: igen de kicsit kevesebb volt de ugyanadig tartott, és mióta elmult folyamatosan volt krémes folyásom
Na figyelj!Milyen volt a mensid?Ugyanolyan, mint máskor, és addig is tartott kb?
A kérdező hozzászólása: vérzek kicist mármint nagyon pici pár csepp ez most mitõl lehet?
Persze...Ugyanazok a tünetek, +ugyanazok a helyesírási hibák...Nem te vagy , mi? Nekem aztán mindegy!Csak segíteni akartam, de akkor is ez a pé, nem pedig terhesség!
Ja, és már tegnap is írtam, hogy ha babás vagy, akkor NEM csökken a hõd! Miért nem hiszed el, hogy ez a peteérésed jelzi!!!Inkább most hajrá, és ha nem jön meg a szokott idõben, akkor kérdezd ezt meg!! De ha annyira nem akarsz nekem hinni, akkor vegyél egy tesztet, és reggeli elsõ vizeletbõl csináld meg!Talán annak hinni fogsz!
A kérdező hozzászólása: énma regisztáltam
Nem te kérdezted véletlenül tegnap ugyanezt, csak akkor 10 napja múlt el, ugye? Ha babás vagy azt inkább mensi kimaradása után veszed észre!
A kérdező hozzászólása: de nemfurcsa hoy miota mensim elmult folyamatosan kréms folyásom van?
beágyazódás táján szokott egy napot esni, aztán visszamegy. Még egyszer már ne tedd fel ugyanezt a kérdést, mert mást úgyse tudunk rá mióondani, mint eddig.

Késik a mensim.36, 6 reggeli hővel lehetek terhes? Előtte nem mértem, csak most kíváncsiságból, de most mióta késik a mensim azóta ennyi a reggeli hőm.

Legjobb válasz: Szia!:) Nekem 36-36,2 volt a hõm, meg sem közelítette a 37-et és mégis babát várok, már 26 hetes vagyok:) Nem vagyunk egyformák, sztem ezek a tünetek mindenkinél változnak, csinálj 1 tesztet az biztosabb:) További szép napot!:)

Szia!:) Nekem 36-36, 2 volt a hõm, meg sem közelítette a 37-et és mégis babát várok, már 26 hetes vagyok:) Nem vagyunk egyformák, sztem ezek a tünetek mindenkinél változnak, csinálj 1 tesztet az biztosabb:) További szép napot!:)
Kicsit alacsony a 36.6 inkább 37 körül kellene lennie. De mivel nem vagyunk egyformák, lehet hogy baba van a dologban! Mióta késik? Tesztet csináltál már?
Én tuti teszteltem volna már a hõmérõzés helyett.
Látom, biztonság kedvéért kétszer is kiírtad a kérdést... Miért nem tesztelsz???
A hõmérõzésbõl szerintem csak akkor tudsz értelemeset kiolvasni, ha elötte is mérted (legyen viszonyítási alapod). Nekem 37 fölött volt, de eleve melegebb az alaphõm. Lehet, hogy a Tied meg alacsonyabb...

A mensim elöbb jött meg két napig volt meg elötte utána barnáztam.4-nap telt el mióta megjött a hőm 36, 9 ébredéskor az átlaghőm 36, 4 teszt negatív lett reggel mi van ilyenkor?

a hasam alja fáj feszül folyamatosan. mi lehet?

Legjobb válasz: nekem is ilyen volt az elõzõ után. nem baba sajnos... a mensi után még rendezõdnek épp a hormonok. majd a következõ hónapban összejön... kitartás! :))

nekem is ilyen volt az elõzõ után. nem baba sajnos... a mensi után még rendezõdnek épp a hormonok. majd a következõ hónapban összejön... kitartás! :) )
A kérdező hozzászólása: irjatok még légyszi menjek orvoshoz?

Mitől lehetséges az, hogy mióta babával próbálkozunk (3 hónapja) mindig pontosan 1 héttel előtte megérzem a mensit és 28. napon jön meg. Míg nem terveztük, addig 24-25. napon jött meg és csak az első napon éreztem?

És akkor sem szedtem gyógyszert. Ez ilyen pszichés átalakulás? Lehet, hogy nem a legjobb témakörben írok, de ezt talán sokan olvassák.

Legjobb válasz: ez lehet pszichés is, lehet a melegtõl is , de ne aggódj ha 28 napos, akkor könnyebb megállapítani a peteérést..a mensi elsõ napjától számolt 10.naptól a 18. napig legalább kétnaponta legyetek együtt és akkor könnyebben sikerül..ha pontosan tudod mikor van pé akkor még könnyebb, ezt pedig ovuláciosteszttel ellenõrizheted.

ez lehet pszichés is, lehet a melegtõl is , de ne aggódj ha 28 napos, akkor könnyebb megállapítani a peteérést..a mensi elsõ napjától számolt 10.naptól a 18. napig legalább kétnaponta legyetek együtt és akkor könnyebben sikerül..ha pontosan tudod mikor van pé akkor még könnyebb, ezt pedig ovuláciosteszttel ellenõrizheted.
Mellékhatás. Nekem is volt sokszor. Vagy gyõzõdj meg arról nem-e vagy-e terhes.

Babám 2 és fél hónapos, csak szopizik. Mióta szültem, még nem jött meg a mensim. Tegnap együtt voltunk a párommal, és elszakadt az óvszer. Lehetek így terhes?

Ha igen, akkor honnan fogom tudni, amikor még nem jött meg?Aggódjak?

Legjobb válasz: Igen lehetsz,mert bármikor lehet p.é..Ha nem akartok ilyen gyorsan babát akkor reménykedj,h nem most volt a p.é.

Igen lehetsz, mert bármikor lehet p.é..Ha nem akartok ilyen gyorsan babát akkor reménykedj, h nem most volt a p.é.
Úgy tudod meg, hogy vársz kb 2 hetet, és veszel egy tesztet, egy igen nagy érzékenységút.
A kérdező hozzászólása: Köszi!akkor addig izgulok...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!