Találatok a következő kifejezésre: A mensim múlt héten csütörtökön (2 db)

A mensim már múlt héten csütörtökön véget ért! Tegnap volt egy barna pötty a tisztaságin és ma is van! Eddig ilyet nem tapasztaltam! Miért lehet ez?

A pé még egy hét! De akkor mi lehet????

Legjobb válasz: Szerintem pedig most lehet a peteérésed. Hány naposak a ciklusaid?

Szerintem pedig most lehet a peteérésed. Hány naposak a ciklusaid?

Amióta szültem szabálytalan a mensim. Kb 6 vagy 7 napja késik. Mult héten teszteltem negatívat (csütörtök). Van hogy lent a petefészkemnél egyszerr jobbról egyszerr balról érzek szurkálást. Tegnap este meg elkezdtem szédülni. Lehet ez valmien jel?

Szeretnénk második babát.A h?met a kislányom kelése miatt nem tudom mérni.Kíváncsi volnék hogy ez lehet-e terhességre utaló jel?.Ja és sok a folyásom már kb egy hete.

Legjobb válasz: Tesztelj újra, hisz azóta már eltelt egy hét. Mivel nem szabályosak a ciklusaid és a "jelek" lehetnek mensis elõjelek is, csak a teszt ad neked erre pontos választ. Sok sikert!

Tesztelj újra, hisz azóta már eltelt egy hét. Mivel nem szabályosak a ciklusaid és a "jelek" lehetnek mensis elõjelek is, csak a teszt ad neked erre pontos választ. Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: lassan egy éves a kislányom


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!