Találatok a következő kifejezésre: A mensim már vasárnap, (15 db)

Múlt szombatra vártam a mensimt. Most vasárnap picit véreztem. Péntek óta minden este hányingerem van. Ma vettem Facelle tesztet, de nem reggeli vizeletből csináltam, negatív lett. Járt már így valaki? Baba lett belőle?

Mellem fájt, mint amikor belövell a tej. (elvileg már bőven ki kellene mutatnia,9 napja késik).

Legjobb válasz: "elvileg már bõven ki kellene mutatnia" Nem olyan biztos! Ha ez egy hosszabb ciklus, azaz késõbb volt ovulációd, akkor még nem biztos, hogy kimutatja. Viszont az is igaz, hogy a hányingeres tünetek nem ilyen hamar kezdõdnek. Ismételd meg pár nap múlva reggelibõl, az a biztos.

"elvileg már bõven ki kellene mutatnia" Nem olyan biztos! Ha ez egy hosszabb ciklus, azaz késõbb volt ovulációd, akkor még nem biztos, hogy kimutatja. Viszont az is igaz, hogy a hányingeres tünetek nem ilyen hamar kezdõdnek. Ismételd meg pár nap múlva reggelibõl, az a biztos.
Nem akarlak biztatni meg elkeseríteni sem, de azt javaslom, hogy pár nap múlva, mondjuk szerda környékén tesztelj még egyszer. Simán lehet az is, hogy késõbb volt a beágyazódás. Tüneteket még biztos nem érezhetsz, mert azt a megemelkedett hormonszint okozza, de nagyon drukkolok Neked!:) Ha a vérzés beágyazódás miatt volt, akkor szerdán a reggeli vizeletbõl egy 10-es teszt már mutathat valamit. Írd meg, mi volt kérlek!

Vasárnapra nem várom a mensimet. Most először van az, hogy még eddig nem barnázok. Minden hónapban a mensim előtt 3-4 nappal már barnáztam. Nincs krémes folyásom, inkább száraz vagyok. Reménykedhetünk?

Már 1 éve próbálkozunk a babával, de eddig hiába.

Legjobb válasz: Sajnos, erre így elég nehéz lenne választ adni, de lehetséges, hogy nagyon jó jel, hogy most nem barnázol. Lehet, hogy kezd teljesen beállni a szervezeted, ami szintén jó jel! Nekem pl gyenge volt a hónapig a mensim, aztán hirtelen megjött rendesen, normális erõsséggel, és a köv. hónapban sikerült a baba is!Ez az 1 éves idõ nagy fordulópont szokott lenni, ahogy én látom, sokaknak sikerül pont egy év után a baba!!! Drukkolok neked nagyon! És ha vasárnap nem jön meg, tesztelhetsz! Majd írj légyszi!

Sajnos, erre így elég nehéz lenne választ adni, de lehetséges, hogy nagyon jó jel, hogy most nem barnázol. Lehet, hogy kezd teljesen beállni a szervezeted, ami szintén jó jel! Nekem pl gyenge volt a hónapig a mensim, aztán hirtelen megjött rendesen, normális erõsséggel, és a köv. hónapban sikerült a baba is!Ez az 1 éves idõ nagy fordulópont szokott lenni, ahogy én látom, sokaknak sikerül pont egy év után a baba!!! Drukkolok neked nagyon! És ha vasárnap nem jön meg, tesztelhetsz! Majd írj légyszi!
A kérdező hozzászólása: gratulálok:)
Én ugyanígy jártam mult hónapban. Mensi után rögtön fehér folyásom lett, ami ezelõtt sose volt, pé-re gondoltam, de elég furcsa volt, mert nekem mindig félidõben van. Mi is eggyütt voltunk akkor, és mult héten pozitívat teszteltem:)
A kérdező hozzászólása: gratuálok a babához:) :) hát énis reménykedek

A mensim elmúlt már vasárnap, de tegnap óta észrevettem hogy megint barna pecsételő jellegű folyásom van, a melleim fájnak és a hasam is szúrkál. A mensim teljesen átlagos volt, 4 napig tartott, 2 nap barnázás, 2 nap rendes vér. Mitől lehet ez?

Baba lehet?Vagy megint megjön?

Legjobb válasz: Szerintem vegyél egy tesztet, vagy nézesd meg magad a dokival. Vannak nõk akik az elsõ hónapban még menstruálnak. A mellfájás utalhat terhességre.

Szerintem vegyél egy tesztet, vagy nézesd meg magad a dokival. Vannak nõk akik az elsõ hónapban még menstruálnak. A mellfájás utalhat terhességre.
Szia Nekem az elso terhessegemnel megjott eloszor es nem atlagos volt mert kevesebb, es rovidebb ideig tartott, de hallottam olyan esetket ahol a no eszre sem vette mert rendesen menstrualt, szoval lehet , h nalad is ez a helyzet, szeritnem is csinalj tetsztet. 10 hetes kismama

Szeptember 30-án jött meg a mensim (vasárnap), ma pedig már semmi. Lehetek terhes?

A ciklusom mindíg 28 napos, szeretnénk nagyon babát, de mikor lenne aktuális az az id?pont, mikor tuti a baba?

Legjobb válasz: Szerinte hogy biztos legyen-13,14,15,16,17,18-kb. Nagyon szorítok...sok sikert

Szerinte hogy biztos legyen-13, 14, 15, 16, 17, 18-kb. Nagyon szorítok...sok sikert
Szerintem most nem jött össze a baba. Egyébként a középidõben kétnaponta próbáljatok meg együtt lenni.

Már több napja a hőm 37. A mensimnek vasárnap kéne megjönnie. A melleim fájnak és érzékenyek, és egy picit mintha nőttek is volna. Esélyem lehet még a babára?

Bár az el?z? ciklusban is ugyanazen a napon kezdtek el fájni! A hasam 2 napja úgy fel van puffadva, mintha lenyeltem volna egy lufit! Mennyi esélyem van a babára? Mikor és milyen teszttel teszteljek?

Legjobb válasz: Már vasa´rnap is tesztelhetsz,ha nem jön meg.

Már vasa´rnap is tesztelhetsz, ha nem jön meg.
A kérdező hozzászólása: MElyik teszt az amelyik már kimutatja vasárnap is?
szerintem a rossmannban amit én találtam ONE STEP elég jó, de ha vársz hétfõig vagy keddig, lehet hogy nem kell pocsékolni, mert ha negatív lesz vasárnap , úgyis veszel még . inkább várj kicsit tovább. baj nem lesz belõle. Lehet baba, de a mensi elõjele is lehet. Sajna várni kell, de drukkolok.
Szia! Én a Clearblue-t ajánlom. Nekem a mensi elõtt egy nappal már pozitívat mutatott. Vettem a Rossmannban Lillyt is, de két nappal az elmaradt mensi után még mindig negatív, a Clearblue viszont egyre erõsebben pozitív! :)
Mielõtt megjön, azelõtt közvetlenül (6-10 óra) fog csak leesni a hõd. Szerintem ne medi labot vegyél, nekem csíkos volt, baba meg sehol. Állítólag túl érzékeny teszt. a Clearblue a legjobb, de elég drága. Dm-ben kapható, kb 1600 Ft.
A hõd még leeshet, hisz Vasárnap messze van. Várd meg, hogy meg fog-e jönni.
Nem valószínû, hogy terhes vagy, sõt inkább 99 %, hogy nem vagy az.
Nem lehetsz.
nem hiszem, hogy az lennél!
Mi az, hogy nem rendesen? Nem valószínû.
Ettõl a sextõl biztos nem lettél terhes, max egy elõbbitõl, és most pecsételgetsz. Max erre tudok gondolni, már ha a nem rendesen jött meg alatt a pecsételgetést, kevés vérzést sejted.
Hát mivel erre a hétre vártad a mensid, és ti vasárnap és hétfõn voltatok együtt, ezért nagy valószínûséggel már rég megvolt a peteérésed, szóval lekéstétek.Persze nincs kizárva egy spontán p.érés sem, de azért az általában ritkább eset.Egyébként az, hogy még gyenge vérzésed van, az még nem jelenti azt, hogy terhes is vagy, mivel ez az elsõ mensis nap, és általában a nõk többségében a mensi elsõ napja gyenge.Lehet hogy holnap és holnapután olyan erõs lesz mint szokott lenni.Legközelebb próbáljatok a mensi utáni 12.-16. nap közötti idõszakban együtt lenni, mert akkor van p.érés, és akkor nagyobb az esélye a terhességnek!! 33+1 hkm
A kérdező hozzászólása: Akkor mensi után lehet próbálkozni azt mondod? Köszönöm a válaszokat! :)
Igen mensi után, de én azért azt hittem, hogy te ezzel tisztában vagy, mert általában aki gyereket szeretne, az informálódik és olvasgat errõl sokat.Azt hittem, hogy tudod, hogy mikor érdemes próbálkozni, és hogy tudod is, hogy mikor szokott lenni p.érésed!! Na de ha nem tudtad eddig, akkor most már tudod.Mensi utáni 12.-16. nap között van p.érés általában és akkor van a legnagyobb esély a teherbe esésre..ilyenkor célszerû 2 naponta együtt lenni, és az aktus után megemelt popóval feküdni kb 10-15 percig, ezzel is segítesz a hímivarsejteknek feljutni a petevezetékbe. 33+1 hkm

Vasárnapra (nem) várom a mensit és már most mindjárt megjön érzésem van, ez normális?

H?m jó, 37-37,1 és akkor voltunk együtt, mikor az ovulációs teszt pozitív volt és másnap. Lehetséges, hogy már esetleg a bébi miatt érzem, vagy lehet, hogy rövidebb lesz a ciklusom. :( Tesztelni még nem szeretnék, ez még csak a 8. dpo-m. Csak kíváncsi vagyok. :)

Legjobb válasz: Nekem babát jelentett. Logikus a magyarázat, ugyanúgy vérbõség van, azt érzed. Én azt hittem meg fog jönni, el is sírattam a hónapot, aztán a harmadik nap után teszteltem +-t. (mert amúgy kb. fél nap ilyen érzés után meg szokott jönni) 28 hetes:)

Nekem babát jelentett. Logikus a magyarázat, ugyanúgy vérbõség van, azt érzed. Én azt hittem meg fog jönni, el is sírattam a hónapot, aztán a harmadik nap után teszteltem +-t. (mert amúgy kb. fél nap ilyen érzés után meg szokott jönni) 28 hetes:)
nekem és sokimnenkinek jóval elõtte egy héttel fáj a hasa. vizet tart vissza a szervezet, azért érzed a méhedben és akörül a mindjárt megjön érzést. amúgy ha nem szokott elõtte fájni, csak akko vedd jelzésnek.
A kérdező hozzászólása: Köszi lányok a bíztatást, nagyon jó lenne! Anno a fiamnál is így volt, de ennyire hamar nem éreztem. A ciklusom pontosan 32 napos szokott lenni és a pé szerint sem kéne még megjönnie. Fehér folyás kezdõdött ma, remélem ez is a babát igazolja.
A kérdező hozzászólása: Elsõnek: Nagyon boldog babavárást és babázást! Másodiknak: eddig ilyen hamar nem éreztem, de a nagyonakarás produkálhat bármilyen ünetet elõre. Egy hét múlva mindenképp többet tudok majd, . addig is a tapasztalatokat várom. :)
Szia! Én 1-2 héttel korábban is szoktam érezni. Nálam nem babás tünet.

A barátnőmmel kb 1hónapja szeretkeztünk előszőr vagyis akkor vesztettük el a szüzességünket utána valamikor megjött neki a mens. Azóta többször is voltunk együt most vasárnap meg kelet volna jönnie és már szerda van még nem jött meg neki mi lehet?

Rendesen védekeztünk még megis néztük nem-e lyukadt ki miután végeztünk...

Legjobb válasz: Az hogy most csináltátok elöször nem hiszem hogy bekavart,de a betegség igen!Elöfordul nekem is tolodott mert láz/influenza hatására.Ha rendesen védekeztetek szinte biztos hogy nem terhes ,csak nyugalom és meg fog jönni;)

Az hogy most csináltátok elöször nem hiszem hogy bekavart, de a betegség igen!Elöfordul nekem is tolodott mert láz/influenza hatására.Ha rendesen védekeztetek szinte biztos hogy nem terhes , csak nyugalom és meg fog jönni;)
Sztem nem kell aggódni, ha normálisan védekeztetek biztos csak késik egy kicsit. Valószínû azóta már meg is jött. A természet szeret az ilyennel tréfálkozni. Nálunk is elõfordult már, és semmi probléma nem lett belõle.
En mar hallottam olyanrol, hogy ahogyan elkezdte a szexualis eletet, rendszeresen kesett.....akar 2 hetet is!!!ugyh nyugi, sztem nincs semmi baj!!!Plane, ha vedekeztetek!!!
várj a menszig és ha nem jõnn meg tesztelj
A kérdező hozzászólása: Hát már lehet nem reménykedhetek, mert kezd egy kicsit véressé válni, de inkább sötét barna.
A kérdező hozzászólása: De nincsenek mensi görcseim mint máskor és egész nap ilyen volt csak kevesebb.
Nekem ugyan így volt azaz így kezdõdött és sajna három napja vérzem is...Még reménykedek abban, hogy baba mellett mensizek mert hallottunk már ilyet de lehet elment.Sok sikert nektek!!!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!