Találatok a következő kifejezésre: A mensim jött meg (409 db)

21 napra jött meg a mensim, eddig még soha nem jött meg korábban, csak maxi 1-2 nappal, de késni volt már úgy, hogy több napot is késett. Vajon mi lehet az oka, hogy most ilyen korán megjött?

utolsó mensim els? napja január 8-án volt.

Legjobb válasz: Ha ilyen kicsit összevissza a mensid, akkor még nem állt be a ciklusod. Pár napon nem kell izgulni, azzal semmi baj. Ha majd szedsz fogamzásgátlót, az szépen beállítja. A mensit megzavarja a szervezet állapota, betegség, lelki okok, streszz... Ha bizonytalan vagy, konzultálj egy nõgyógyásszal.-)

Ha ilyen kicsit összevissza a mensid, akkor még nem állt be a ciklusod. Pár napon nem kell izgulni, azzal semmi baj. Ha majd szedsz fogamzásgátlót, az szépen beállítja. A mensit megzavarja a szervezet állapota, betegség, lelki okok, streszz... Ha bizonytalan vagy, konzultálj egy nõgyógyásszal.-)

12 eves lany vagyok a tegnap jott meg a mensim, de nagyon meg vagyok ijjedve, mert az ejjel egyaltalan nem volt, viszont tegnap igen. Vajon mi bajom van?

Legjobb válasz: valószínõ, hogy nincs meg olyan erõsen. amugy ijen velem is elõ szokott fordulni. 17 vagyok és nekem is 12 évesen jött meg. biztos, hogy nincs semmi gond. csak lehet uj a testednek, vagy ijesmi.

valószínõ, hogy nincs meg olyan erõsen. amugy ijen velem is elõ szokott fordulni. 17 vagyok és nekem is 12 évesen jött meg. biztos, hogy nincs semmi gond. csak lehet uj a testednek, vagy ijesmi.
A szervezeted még most tanulja a dolgokat. Kell majd jó pár hónap, amíg egyenletes lesz a hormontermelés, és beáll a rendszeres menstruáció.
ilyenkor még az is normálisnak számít, ha mondjuk 2 hét múlva megint megjön aztán 2 hónapig meg nem. Változó a lányoknál mennyi idõ alatt áll be, van akinek fél év is elég van akinek több év kell hozzá és nem mindig egyforma intenzitású a vérzés. Biztosan nincs semmi bajod.
Én éjjel sosem menstruálok, mindig reggel v hajnalban kezd rá...
Ne aggódj, én is így vagyok ezzel pedig 10 éve menstruálok már. Reggel, délelõtt a legerõsebb majd napközben folyamatosan csökken, éjjel pedig szinte semmi nincs aztán másnap reggel újra erõsebb. Van akinek nem egyfolytában, hanem úgymond szakaszosan van meg, ez normális.
Éjjel általában gyengébb (legalább is sok nõnek, másnak meg pont nem), és hát ilyenkor fekszel is, szóval nem tud úgy kifolyni, mint nappal, amikor fentvagy, és persze nappal általában erõsebb is.
Minden rnedben van, ne aggódj, ilyenkor még ez teljesen normális. de miért nem beszéled meg anyukáddal? Nekem annak idején mindent pontosan elmondott... igaz, nem szerettem, hogy ilyenrõl kell beszélgetnem, de legalább tudom a dolgokat.:)
én se szeretek az ilyenekrõl beszélni vele és pont õ a védõnõ...

Ma kéne megjönni a mensinek, de még nem jőtt meg. Tegnap este rózsaszines folyäsom volt. Babát tervezünk. Mitől lehet ez?

Legjobb válasz: most tényleg? ne haragudj, de menses elõtt egy nappal szerinted mi volt? ma megfog jönni, hajrá következõ hónapban!

most tényleg? ne haragudj, de menses elõtt egy nappal szerinted mi volt? ma megfog jönni, hajrá következõ hónapban!
A rózsaszín folyás valószínûleg a menszi elõjele volt.
A kérdező hozzászólása: Elvíleg pont jókor voltunk együtt. Akkor mi a baj? 3 hónapja próbálkózunk és semmi.
3 hónap?:) nincs baj, az átlag idõ, ami normálisnak számít, 1-1, 5 év. segít, ha méred a hõt, esetleg ovu tesztelsz, van-e tényleg peteérésed, és sokat szexeltek. nem kell elkeseredni!!!
Csinálj egy tesztet, de nagy valószínûséggel meg fog jönni. 3 hónap nem sok idõ, nincs semmi baj, egyelõre csak próbálkozni kell.
Nekünk az 5. hónapban jött össze. Már én is kezdtem kétségbe esni, hogy miért, de egyszer csak összejött. Lehetséges, hogy mensid lesz, de azt hiszem nekem is volt színes folyásom, és nem mensi lett belõle. Az sem jelent semmit, ha ugyanazokat érzed mielõtt megjönne, mint szoktad, mert az is természetes. Azért szorítok, hogy ne mensi legyen! Sok sikert és ne add fel, rengeteg idõ van! :)
A kérdező hozzászólása: Utolsó! Köszi a biztatást, de nagyon türelmetlen vagyok. Délelötti órákban már rég megszokott jönni, fáj a hasam is Nem tudóm h mi lesz, nagyon izgulok.
sztem is megfog jönni. Majd írj, mi mi lett. Tesztet csináltál?
Nagyon sok folyadék, vörösbor! Ha extrém erõs, akkor doki.
bocsi, de a vörösbortól még erösebb lesz! én úgy tudom.
Miért lenne erõsebb?!:) A hiányzó vasat viszont pótolja:)
C vitamint vegyél be, akár vas+c tablettát, az jót tesz! Várj 1-2 napot, ha nagyon durva marad, akkor doki. Nekem az elsõ 2 mensi volt ilyen, utána visszaállt :) A második szülésem után meg semmi extra nem lett ilyen tekintetben.

Ma kellene meg jönnie a mensimnek (ami még nem jött meg) Barátommal szeretkeztünk védekeztünk is, de az óvszer sajnos elszakadt. Lehet esélye a terhességnek ilyenkor?

Legjobb válasz: Persze hogy lehet! Ez komoly dolog, vegyél tesztet .. 10 nap után kimutatja a terhességet! És ne legyetek felelõtlenek, szedhetnél gyógyszert.. vagy ha még nem rég történt az eset akkor van " baleset " utáni tabletta is..

Persze hogy lehet! Ez komoly dolog, vegyél tesztet .. 10 nap után kimutatja a terhességet! És ne legyetek felelõtlenek, szedhetnél gyógyszert.. vagy ha még nem rég történt az eset akkor van " baleset " utáni tabletta is..
Coralene terhességi teszt, minden patikában beszerezhetõ kb és a vérzés elmaradásának 1. napjától kimutatja a dolgokat... Csináljátok meg együtt, aztán kiderül minden. Nekünk is volt ilyen baleset egyébként, az én páromnak nagyon sokat késett, de nem rendszeres még neki a vérzése. Nagyon meg voltunk ijedve, egy hónap sík ideg... Õ is, én is. Mindenképp csináljatok egy tesztet! Hülyék voltunk, hogy egyáltalán vártunk egy hónapig mi is. Esemény utáni tabletta egyébként nemigazán kíméletes, de még mindig kíméletesebb egy nem kívánt terhességnél... Remélem Ti is megússzátok, és innentõl óvatosabbak lesztek;)

Nem olyan rég vesztettem el a szüzességem és attól félek h terhes vagyok! A mensimnek máár meg kellett volna jönnie de még nem jött meg! Nagyon félek! Mit tegyek?

Legjobb válasz: Ha védekeztetek, akkor nem leszel terhes. Ha csak nem csúszott le/lyukadt kis a gumi. Ha nem védekeztetek, de nem élvezett beléd, akkor is lehetsz terhes! Vannak olyanok akiknek az elsõ után késhet akár 3 hetet is. De van olyan is akinek megjön normálisan. Sztem vegyél egy tesztet. (olyan 1000 ft körül biztos lehet kapni)

Ha védekeztetek, akkor nem leszel terhes. Ha csak nem csúszott le/lyukadt kis a gumi. Ha nem védekeztetek, de nem élvezett beléd, akkor is lehetsz terhes! Vannak olyanok akiknek az elsõ után késhet akár 3 hetet is. De van olyan is akinek megjön normálisan. Sztem vegyél egy tesztet. (olyan 1000 ft körül biztos lehet kapni)
Ja, ha védekeztetek, no problem. Amugy én is hallottam, h az elsõ után késik néha, nekem nem késett, igaz én foggátló tablettát szedtem. Mennyi ideje késik, vegyél egy tesztet a bizti kedvéért.
Ha védekeztetek, akkor nem vagy terhes. Ahogy azt elõttem is írták, az elsõ után kicsit összezavarodhat a hormondháztatás: van akinek elõbb jön meg utána, van akinek késõbb. Ha anyudnak elmondtad, hogy megtörtént a dolog, akkor ezt is elmondhatod, biztos segíteni fog. Egy tesztet tényleg vehetsz, vagy bejelentkezhetsz nõdokihoz is.
Szia. legyél biztos. mivel már nem vagy szûz, igy illik elmenni nõdokihoz. de elég egyenlõrre bõve, hogy vársz egy hetet. ha nem jön meg, akkor vegyél egy tesztet. 1000FT-alatt vannak. garantálom.
A kérdező hozzászólása: A tetsztre már én is gondoltam!!A dolog 4.én történt meg, és már azóta is csináltuk!Nem tudom h elszakadt-e. (Sajnos)Ezt a hónapot még kivárom!De ha terhes vagyok akkor az abortuszhoz kell 18 éven felüli aláírása is? És a nõdokihoz csak be kell jelentkezni?? Köszi az eddig segítségeteket!! Csak még ezekre válaszoljatok, mert nagyon megvagyok ilyedve és mág van egy csomó kérdésem!!!

Van esély a babára, ha múlt hétfőn jött meg a mensim, pénteken még volt, tegnap voltunk együtt?

Párom külföldön dolgozik, sajnos ritkán tud haza jönni. De már szeretnénk babát. Tudom, hogy a peteérés nem ilyenkor van, de azért lehet rá esély?

Legjobb válasz: hát nem sok, de azért ne csüggedj!

hát nem sok, de azért ne csüggedj!

1 hete voltam nőgyógyásznál, volt kérdésem hozzá, meg 1 napot késett a mensim, holott nekem mindíg ugyan azon a napon jött meg. Lehet a fogamzásgátlótól van?

2 hónapja váltottam fogamzásgátlót, de attól nem volt rendes a vérzésem inkább barnáztam. én kb decemberben abbahagytam a gyógyszer szedést és párommal is megegyeztünk hogy amig meg nem oldódik a gondom, mellőzzük az együttlétet. 1 hete megvizsgált és mondta a doki, hogy nincs peteérésem. irt föl egy gyógyszert amitől elvileg meg kellene jönnie 5 napig kellett szednem vasárnap telt le de még nem jött meg. tervezem hogy holnap visszamegyek a dokihoz, hogy más megoldás kell. szerintetek?

Elkeztdem szedni a tabit, nem jött meg rendesen a mensim. Most meg kicsit barnázok. Ez mitől van?

nem terhesség, ugye? el?tte mindig volt óvszer. csak hát ugye.. sose tudni.. :S

Legjobb válasz: és ugy fáj a hasam, mint amikor meg kellene, h jöjjön.. pedig még csak 6 tablettát szedtem be.

A kérdező hozzászólása: és ugy fáj a hasam, mint amikor meg kellene, h jöjjön.. pedig még csak 6 tablettát szedtem be.
Minden betegtájékoztatóra ráírják, hogy ha valami mellékhatást tapasztalsz, akkor keresd fel a nõgyógyászt. Hát rajta.
A kérdező hozzászólása: majd irok a neten 1 orvosnak.. nem akarok most emiatt rohangalni.. :S
én több mint 1 hónapja szedem, és nekem is iszonyatosan görcsöl a hasam, pedig a papíron az van, h pont h nem kell h fájjon annyira...:S:S nem értem..
Milyet szedtek lányok? Mert elvileg minden tabi betegtájékoztatójában benne van, hogy az elsõ 3 hónap során több mellékhatás és felléphet, ilyen a közti vérzés és a görcsök is. Ha barnázol, akkor pecsételõ vérzésed van, ez bõven belefér, és lehet, hogy többször találkozol még vele. Nekem is volt, de az elsõ hónap után elmúlt, és azóta semmi panaszom nincs. A hasam is görcsölt, sõt néha még most is szokott már a 2. levél végén olyan "mindjárt megjön" érzésem lenni. Ha 3 hónapon túl is tapasztalod/tapasztaljátok vagy nagyon elviselhetetlen, menjetek vissza a dokihoz.
A kérdező hozzászólása: yaz-t szedek.. ami egyes helyeken jangee, máshol yasminelle..
A kérdező hozzászólása: most kicsit vérezgetek, de ezt betudhatom köztivérzésnek is.. :S
Ha ez a legelsõ tabletta amit szedsz, és most kezdted el szedni akkor teljesen normális hogy közti vérzésed van. Nekem is volt kb. 5 napig, aztán elmúlt. Ez a 3.levél gyógyszerig teljesen normális, ha késõbb is fennáll akkor kell gyógyszert váltani mert lehet hogy nem elég a hormontartalma. Az is fontos hogy mindig pontosan szedd, mindig figyelj h szedsz-e mellett antibiotikumot, vagy nem-e hányod ki. Ha rendesen szedted akkor nincs baj:)
A kérdező hozzászólása: nem ez az 1., vagyis 1 kis szünet után most újrakezdtem.. az a gond, h nem jött meg rendesen.. :S

A barátomnál jött meg a mensim. Tiszta vér lett az ágy, nagyon gáz?

Legjobb válasz: háát..ha segítettél kitisztítani/kimosni a huzatot vagy akármi,nem 1hónapja vagytok együtt,és nem fogtad fel hûde drasztikusan(nem mondtad fél percenként h jajj úristen bocs) annyira nem.de máskor készülj fel..

háát..ha segítettél kitisztítani/kimosni a huzatot vagy akármi, nem 1hónapja vagytok együtt, és nem fogtad fel hûde drasztikusan(nem mondtad fél percenként h jajj úristen bocs) annyira nem.de máskor készülj fel..
Kellemetlen, de tul fogod elni.
Én biztos nem lennék túl boldog, de ha szeretem a lányt, akkor nem probléma. Úgyhogy ha szeret téged, akkor nem hiszem, hogy nagyon haragudna, ha nem szeret, akkor úgyis mindegy, és jobb elõbb szakítani, minthogy még jobban belelovald magad, aztán meg pofára ejtsen.
17:37-es vagyok! Szerintem kicsit kínos a csaj számára, de ha van egy olyan pasid, aki érett és szeret, akkor azt fogja mondani, amit az én pasim, mert ez mindenkivel megeshet és tényleg természetes dolog! ha pedig elkezd parádézni vagy kiborul, akkor szerintem elég éretlen, ha pedig esetleg még nagyobb baj lenne ebbõl a kis apróságból, akkor nem is érdemel meg téged! Remélem, hogy megértette a fiúd ezt a helyzetet! Sok boldogságot nektek! Üdv!
Szia! Velem is történt már hasonló! A barátomnál aludtam, felkeltünk és bent ettünk az ágyban, pizsiben meg minden! Melegszendvics volt a reggeli, amire ketchupot tettünk és amikor felkeltem a barátom csak annyit mondott, hogy:"Kicsim beleültél a ketchupba!" Mondtam, hogy jaj de béna vagyok, aztán elmentem Wc-re és akkor jöttem rá, hogy az nem ketchup, hanem megjött! Nekem nagyon kínos volt, de a barátom teljesen természetes fogta fel és csak annyit mondott, hogy nincs semmi baj, ez természetes dolog! Hát szerencsére így fogta fel és még azóta is együtt vagyunk, pedig ez az eset már nem most volt! Üdv!
Na de miért nem tettél ellene valamit? Hát nem kellemes helyzet egyik fél számára sem ...
ÉN IS ÍGY JÁRTAM, DE NEM LETT OLYAN AZ ÁGYA, DE Õ NAGYON, ÉS AZT MONDTA, H. SZERETLEK, ÉS EZ IS TE VAGY, CSAK MEGJÖTT, ÉS NE AGGÓDJAK, MERT EGYSZER 9 HÓNAPIG ÚGYSE FOG MEGJÖNNI, ÉS ÖRÜLJEK NEKI, H. MOST MÉG VAN!!! 16/L
elõtted lévõ válszoló vagyok, én tudtam h. meg fog jönni, de nagyon akartunk szexelni, de pont akk jött meg, mikor már malydnem belém helyezte!!! 16/L
Valami törölközõt vagy terítõt az ágyra, és hajrá egy kör hancúrozás.;)
Az biztos hogy csorbulna a nõi önbecsülése. xD
Velem kétszer is elõfordult hasonló... Egyszer a kapcsolatunk elején. Akkor a srácnak azonnal lekonyult, rohant mosakodni, tök fagyos lett. Iszonyatosan megalázó volt, soha nem éltem át rosszabbat... Másodszorra már fél éve után történt. Sötétben, nem vettük észre és hát més a karomra is jutott pl :S Én elkezdtem zokogni szégyenemben, teljesen megesemmisültnek éreztem magam, mire elkapta az arcom, maga felé fordította, és kért hogy ne sírjak, szeret, semmi baj nincsen. Vagy öt percig vigasztalt. Együtt zuhanyoztunk utána, segített megmosakodni mindenhol, és nagyon kedves volt velem, puszilgatott, szeretgetett. Szóval ez csakis attól függ, hogy egymással milyen viszonyban vagytok. :)
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm!
A kérdező hozzászólása: Ilyen már velünk is történt, de ez a mai nem ilyen volt.Reggel felkeltem és ... uh : / Remélem tényleg nem ábrándult ki belõlem ezért.
A kérdező hozzászólása: Nem tudtam, hogy most fog megjönni.. Már tök régóta késett, mondjuk barátom azt mondta örült, hogy legalább megjött és hogy nem tehetek róla, hogy náluk..
A kérdező hozzászólása: jaj..azóta már rég szakítottam vele :D

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!