Találatok a következő kifejezésre: A mensim jött (476 db)

Lehetek terhes, hogyha mensi elotti napon teszteltem, az persze negativ volt, meg is jott masnapra a mensim. De megis olyan furcsan erzem magam. Mit szoltok?

Legjobb válasz: Azt, hogy nem vagy terhes, vagyis 0,1% esély van rá... Amikor nekem nem jött össze a baba, nekem is voltak ilyen képzeteim. sajnos, az ember, ha nagyon szeretne valamit, hajlamos, "beképzelni" dolgokat. Mikor fél év után sem sikerült, nálunk, a baba, akkor úgy döntöttem, nem foglalkozom annyit vele, majd jön, ha akar. és, meg is jött. Azóta meg is született, szép kisfiú...Nyugi, sikerülni fog, csak ne stresszelj annyit rajt....

Azt, hogy nem vagy terhes, vagyis 0, 1% esély van rá... Amikor nekem nem jött össze a baba, nekem is voltak ilyen képzeteim. sajnos, az ember, ha nagyon szeretne valamit, hajlamos, "beképzelni" dolgokat. Mikor fél év után sem sikerült, nálunk, a baba, akkor úgy döntöttem, nem foglalkozom annyit vele, majd jön, ha akar. és, meg is jött. Azóta meg is született, szép kisfiú...Nyugi, sikerülni fog, csak ne stresszelj annyit rajt....

21 napra jött meg a mensim, eddig még soha nem jött meg korábban, csak maxi 1-2 nappal, de késni volt már úgy, hogy több napot is késett. Vajon mi lehet az oka, hogy most ilyen korán megjött?

utolsó mensim els? napja január 8-án volt.

Legjobb válasz: Ha ilyen kicsit összevissza a mensid, akkor még nem állt be a ciklusod. Pár napon nem kell izgulni, azzal semmi baj. Ha majd szedsz fogamzásgátlót, az szépen beállítja. A mensit megzavarja a szervezet állapota, betegség, lelki okok, streszz... Ha bizonytalan vagy, konzultálj egy nõgyógyásszal.-)

Ha ilyen kicsit összevissza a mensid, akkor még nem állt be a ciklusod. Pár napon nem kell izgulni, azzal semmi baj. Ha majd szedsz fogamzásgátlót, az szépen beállítja. A mensit megzavarja a szervezet állapota, betegség, lelki okok, streszz... Ha bizonytalan vagy, konzultálj egy nõgyógyásszal.-)

Fürödhetek fűrdőkádban? 2009. 04.30-án volt abortuszom. Még mindig csak tusolhatok? A mensim még most sem jött meg.

Kinek mikor jött meg utána?

Legjobb válasz: Az abortuszról nem tudok szerencsére semmit, viszont sajnos már volt egy vetélésem, amit mûtéttel fejeztek be elhalt baba miatt. Gondolom az eljárás ugyanaz. Én kádba nem fürödhettem az elsõ mensiig. A kontroll 6 hét múlva volt a mûtét után. Egy héttel késõbb kellett visszamennem, mert pont akkor jött meg az elsõ havim, a mûtéttõl számítva a 43. napon. Nekem azt mondta a doki, hogy az elsõ mensi 4-6 hét múlva fog megjönni.

Az abortuszról nem tudok szerencsére semmit, viszont sajnos már volt egy vetélésem, amit mûtéttel fejeztek be elhalt baba miatt. Gondolom az eljárás ugyanaz. Én kádba nem fürödhettem az elsõ mensiig. A kontroll 6 hét múlva volt a mûtét után. Egy héttel késõbb kellett visszamennem, mert pont akkor jött meg az elsõ havim, a mûtéttõl számítva a 43. napon. Nekem azt mondta a doki, hogy az elsõ mensi 4-6 hét múlva fog megjönni.
Fogalmam sincs mivel én soha nem tennék ilyet. Bocs de megkérdezhetem miért tetted? Nincs lelki ismeret furdalásod hogy megölted a saját gyerekedet?

Február elején jött meg utoljára a mensim rendesen. A barátommal babára hajtunk. Voltam dokinál, megcsináltatott velem egy terhességi tesztet ami negatív lett. Felírt napi 2szer 1 tabletta norcolut-ot. Ez a gyógyszer segíthet a teherbe esésbe? Luna

Legjobb válasz: Szia! Nekem ezt a gyógyszer a mensi meghozatalára adták, mikor nem volt baba, és a menszesz 3 hónapig nem jött meg, ez vetélés után volt amúgy, de a lényeg hogy nekem ezt a vérzés meghozatalára írták fel, ahogy abbahagytam a kiírt adagot meg is jött.

Szia! Nekem ezt a gyógyszer a mensi meghozatalára adták, mikor nem volt baba, és a menszesz 3 hónapig nem jött meg, ez vetélés után volt amúgy, de a lényeg hogy nekem ezt a vérzés meghozatalára írták fel, ahogy abbahagytam a kiírt adagot meg is jött.
egyetértek az elõttem szólóval, teákkal csak óvatosan! én is megtapasztaltam a hatásukat, a frász jött rám. Az orvos meg csak mosolygott, azt mondta, hogy a fitoösztogén taratalmuknál fogva kibillenthetik a hormonrendszert az egyensúlyból. soha többé tea-pedig már mi is 1, 5 éve várunk a babára.
Elõször a ciklusodat szeretné a doki rendbe tenni, bár én ezt mos onnan szedem hogy elolvastam a neten a betegtájékoztatót. Nem mondott az égvilágon semmit a doki hogy miért maradt/maradhatott ki 1 hónap vérzés?
Szia!Szedjél premens tablettát, ez barátcserje kivonat, nem hormon.Rendbe teszi a ciklust, és segiti a teherbe esést.
A Norcolut progeszteron, a beágyazódást/megtapadást segítené.De jelenleg nálad annyit tesz, hogy amikor abbahagyod meg fog jönni a menstruációd.Utána ki kellene vizsgálni, megnézni a hormonjaidat.Pláne, ha máskor is elõfordul ilyen hosszú ciklus.Ne vesztegesd az idõt.Ha nem vizsgál ki a doki, keress másikat.Sok sikert :) !
Az mondjuk hatalmas tévedés, hogy a barátcserje, cickafark stb. nem hormonok, a fiziológiás hatásukat tekintve nagyon is azok. :) Tehát érdemes ezekrõl megkérdezni az orvost, mert amúgy normális ciklusokat fel is boríthat.

Gyógyszer abbahagyása után milyenek a tapasztalatok? Kinek mikorra jött utánna össze a baba? Az abbahagyás utáni hónapban rendesen megjött a mensi vagy esetleg késett? Mik a tünetek?

Legjobb válasz: Nallunk szinte azonnal osszejott a baba. Augusztusban hagytam abba a fogamzasgatlot ket honapig meg vedekeztunk ovszerrel es utanna mar pozitivat is teszteltem. A mensim egyaltalan nem volt rendszeres. Szeptember elejen megjott rendesen de utanna csak 42 napra ra jott meg, valamikor oktober vegen. Ezutan novemberbe mar nem jott meg, ekkor teszteltem pozitivat. Egyebkent az elso valaszolohoz hasonloan en is hiztam az abbahagyas ota 3 kilot. Ja meg pattanasok is lettek az arcomon, a tabi szedese alatt meg szinte egy sem volt. :) Jadinne (bocsi ha nem jol irom) tabit szedtem. Es azzal is teljes mertekben egyettertek az elsovel, hogy elvekonyitja a meh nyalkahartyajat. Sajnos en el is veteltem decemberben. :( Persze nem akarlak megijeszteni es tudok olyan tortenetrol is akinel osszejott egybol a baba es minden rendben volt, most mar 30 hetes kismama, de sajnos en nem voltam ilyen szerencses annak ellenere, hogy ket honapot vartunk tabi utan.

Nallunk szinte azonnal osszejott a baba. Augusztusban hagytam abba a fogamzasgatlot ket honapig meg vedekeztunk ovszerrel es utanna mar pozitivat is teszteltem. A mensim egyaltalan nem volt rendszeres. Szeptember elejen megjott rendesen de utanna csak 42 napra ra jott meg, valamikor oktober vegen. Ezutan novemberbe mar nem jott meg, ekkor teszteltem pozitivat. Egyebkent az elso valaszolohoz hasonloan en is hiztam az abbahagyas ota 3 kilot. Ja meg pattanasok is lettek az arcomon, a tabi szedese alatt meg szinte egy sem volt. :) Jadinne (bocsi ha nem jol irom) tabit szedtem. Es azzal is teljes mertekben egyettertek az elsovel, hogy elvekonyitja a meh nyalkahartyajat. Sajnos en el is veteltem decemberben. :( Persze nem akarlak megijeszteni es tudok olyan tortenetrol is akinel osszejott egybol a baba es minden rendben volt, most mar 30 hetes kismama, de sajnos en nem voltam ilyen szerencses annak ellenere, hogy ket honapot vartunk tabi utan.
én 9 hónapja hagytam abba!az elsõ 3 hónapban pontosan 28 napra megjött, aztán egyre pontatlanabb azóta is!van h 5 napot késik, van h 2 hetet!baba azóta sem jön össze!és a9 hónap alatt sztem 5 hónapig nem is volt pém!most érzem azt h van!cickafark és palástfüvet iszom, attol lett ismét pém!remélem a baba is sikrül!
Diane 35-öt szedtem 5 évig. Tavaly májusban hagytam abba, semmi gondom nem volt a menzizéssel, mindig idõre jött, nem percre pontosan, de általában 24-26 napokra. Talán egyszer késett a 29. napig. Ennyi. Októberben már terhes voltam, lehet, hamarabb is összejött volna, de akkor még védekeztünk, hogy kiürülhessen a szervezetembõl teljesen a fogigátló.
Én 10 éven keresztül szedtem a fogamzásgátlót, kihagyás nélkül. Mikor abbahagytam, a következõ hónapban már meg sem jött, azonnal teherbe estem. Most 11 hónapos a kislányom:) ) Van esély rá, hogy a következõ hónapba már teherbe is ess!
Szia! Kb. 6 évig szedtem fogamzásgátlót, az elején még tablettát, majd az utolsó 2 évben Nuvaring hüvelygyûrûm volt. 2007. júniusában abbahagytam a fogamzásgátlást, júniusban majdnem pontosan megjött, a következõ hónapban már terhes lettem. 9 hónapja anyuka vagyok. A baráti körömben két lány 3-4 hónapon belül terhes lett (egyikük 8 hetesen elvetélt), egy lány 3 éve nem esik teherbe, nála hormonproblémák vannak, plusz a férjénél is vannak gondok.
Én 10 évig szedtem a Tri-regolt egy év kihagyással. Abbahagyás után nagyjából rendben volt a ciklusom egy-két nap eltéréssel. Közben a vállamon elõjött néhány pattanás ami gyógyszer szedése közben nem volt. Harmadik hónapban össze is jött a baba. Sok sikert Neked is! 24 hetes kismama
2008. januárban hagytam abba, nem mensiztem novemberig. Baba decemberben sikerült. Nekem brutális hormonzavarom lett az abbahagyás miatt, és pajzsmirigy gyulladás. Ja, és híztam 10 kilót 1 év alatt. Fél évig FOLYAMATOSAN mensis érzésem volt, puffadt hasam, hányingerem, szédülés. A tünetek TELJESEN megegyeznek a terhességi tünetekkel. Kivéve a pozitív teszt hiányát. Többet biztosan nem tömöm magam egy ilyen típusú méreggel sem. És még valami. Bár, azt mondják, hogy amikor abbahagyod, felszabadul a szervezet, és lesz peteérés, és sikerülhet rögtön a baba... ez szép és jó LENNE, ha a peteérésnélküliség a bogyóval nem vékonyította volna el a méhnyálkahártyát. Így fizikailag nincs amibe beágyazódjon a baba, - vagyis van, de édes kevés... ÍGy nagy az esélye a vetélésnek. Ellenpéldák mindig vannak, de elsõsorban emiatt javasolják a 3 hónap pihenõidõt, nem pedig azért, mert a hormon káros lenne a babára.

Az orvosom azt mondta egy hónapja, hogy 2-3hét múlva várható a mensi. Egy hete érzem a hasam, de tegnap óta semmi. Miért nem jött még meg?

Akkor most mi van???Már egész éjjel azzal a´lmodtam,hogy terhes vagyok.Még nem szeretnék 2.babát,túl korai lenne.ha ma´r u´ton lenne az sem gond,csak egészséges legyen....

Legjobb válasz: Hát.... Szerintem csinálj egy tesztet. Az biztos kimutatja már. Lehet, hogy megvastagodott nyálkahártyát látott, ami lehet mensi és terhesség elõjele is. Szülés óta még nem jött meg?? Mennyi idõs a baba?

Hát.... Szerintem csinálj egy tesztet. Az biztos kimutatja már. Lehet, hogy megvastagodott nyálkahártyát látott, ami lehet mensi és terhesség elõjele is. Szülés óta még nem jött meg?? Mennyi idõs a baba?
A kérdező hozzászólása: A lányom 3, 5hónapos.Szóval még korai lenne a tesó. igen a doki látta a nya´lkaha´rtyát, azért mondta, hogy 2-3 hét múlva megjön.Csináltam egy teszteta héten du.Lehet, hogy reggelröl kellene???
Nekem 3 hétig szopott az elsõ fiam, utána fejtem, azt a kicsikét, ami volt, ennek ellenére 5 hónapos volt, amikor megjött. De ha nem védekeztetek, akkor elõfordulhat terhesség, mert peteérésed van elõször, és utána mensi. Arról pedig nem biztos, hogy tudsz. Érdemes lenne valóban egy reggeli vizeletes teszt. De lehet, hogy nem is akar megjönni még....
A kérdező hozzászólása: Ha nem akarna még meg jönni, akkor mit látott a doki??Még nekem is mutatta. ja, szoptatok, napi 7-8szor.
Nem tudom..... Tesztelj még egyszer, ha semmi, akkor menj vissza a dokihoz. Jobb ötletem nincs :o(
Nyugalom.Szerintem csak tévedett a doki.De fordulj inkább hozzá.Amúgy gondolom védekezetetek a férjeddel.Valószínûleg azért nem jön meg, mert sokat szoptatsz, és ez így is van rendjén.

Akik Norcolutot használtak mensi meghozására! Meddig szedtétek? Mikor jött meg tőle a mensitek?

Legjobb válasz: Szia.Én azért szedtem hogy elmuljon a menszim.2.5 Hétig véreztem akkor írta fel a doki ezt a gyógyszert,már a második nap teljesen elmulasztotta.Ezt szedtem 5 napig majd a 8.napon jött meg normálisan.ami már rendes menszi volt 5 napig.

Szia.Én azért szedtem hogy elmuljon a menszim.2.5 Hétig véreztem akkor írta fel a doki ezt a gyógyszert, már a második nap teljesen elmulasztotta.Ezt szedtem 5 napig majd a 8.napon jött meg normálisan.ami már rendes menszi volt 5 napig.
szia! én szedtem kb 3 éve, mert akkor már 7 hónapja nem jött meg.ha jól emlékszem pár napig kellett szedni utána megjött rendesen 5 napig tartott, de nagyon fájt a hasam:(
A kérdező hozzászólása: Miután abbahagytad a szedését, hány nappal jött meg? Vagy közbe jött meg, miközben szedted? Köszi!
A kérdező hozzászólása: Köszi nektek a választ! Akinek még van valamilyen tapasztalata a gyógyszerrel, írjon bátran! Igazából az érdekel, h hány napig szedtétek és utána mennyivel jött meg a mensi.
szia!én 6napig szedtem napi 3szor egyet.és miután abbahagytam, 3.nap jött meg, nagyon erõs hasfájással.:-(
A kérdező hozzászólása: Ajjaj.. már ketten írtátok ezt a hasfájást :( Nekem amúgy is szokott fájni a hasam sajnos. Én 2x1-et szedek most a doki azt mondta, 1 hétig kell.

3án +jött a mensim, a barátom belém ment el, és másnapra elmúlt.8án rendesen +jött.20-a körül a mellbimbóim tapintásra fájnak, de csak azok! Még soha nem éreztem így őket! Ma teszt negatív! Szerintetek lehetek terhes? Remélem!

Legjobb válasz: Hát ha 8,.-án volt az utolsó mensid, akkor még elég korai lenne tesztelgetni. Milyen hosszúak a cilusaid? Szerintem akkor lesz érdemes tesztelni, ha késik.

Hát ha 8, .-án volt az utolsó mensid, akkor még elég korai lenne tesztelgetni. Milyen hosszúak a cilusaid? Szerintem akkor lesz érdemes tesztelni, ha késik.
A kérdező hozzászólása: 5-6 naposak általában!
A kérdező hozzászólása: bocsi, félre értelmeztem!28-30 általában

Aki nem rég hagyta abba a fogamzásgátló szedését és még nem jött a mensije pedig kellett volna, de valószinüleg a gyógyszer miatt nincs még, annak is fáj a hasa alja folyamatosan ugymint mensi előtt?

Decemberben hagytam abba. Több mint egy hete késik, és három hete fáj a hasam alja, fehér folyásom is van, de a tesztek negítívak lettek. Ugy gondolom hogy a gyógyszer abbahagyása "bekavart" és azért nem jött még meg.

Legjobb válasz: turelem! konnyu mondani....tudm! nekem 1 het keses utan jott meg elsore, minden tunetem volt nekem is. azota 4 honapja mindig 32-33 naposak, ugy nez, ki, hogy beallt! ha nem jon meg 1 honap mulva sem irany a doki, ne vesztegesd az idot! drukkolok!

turelem! konnyu mondani....tudm! nekem 1 het keses utan jott meg elsore, minden tunetem volt nekem is. azota 4 honapja mindig 32-33 naposak, ugy nez, ki, hogy beallt! ha nem jon meg 1 honap mulva sem irany a doki, ne vesztegesd az idot! drukkolok!
Adj idõt a szervezetednek , hogy kijavítsa amit a gyógyszer elrontott.Igyál gyógynövényeket.Palástfû.Málnaleevél.

Beteg vagyok 1hete folyamatos hőemelkedésem van! Nem jött meg a mensim! Utalhat a hőemelkedés terhességre? Vagy a betegség befolyásoolja a mensim?

Legjobb válasz: A betegség befolyásolhatja a menstruációt!De ha nem jött meg,akkor már nyugodtan tesztelhetsz és akkor biztosan tudni fogod!

A betegség befolyásolhatja a menstruációt!De ha nem jött meg, akkor már nyugodtan tesztelhetsz és akkor biztosan tudni fogod!
Szerintem is tesztelj, mert a betegség szerintem nem befolyásolja a mensit! Tesztelj! Én szorítok, hogy baba legyen!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!