Találatok a következő kifejezésre: A mensim hetet késett, utána (4 db)

Ha megjött, akkor nem.
ha a teszt negativ valószinü hogy nem vagy terhes nekem is megjött mikor elõször késett és ugyanugy rövidebb volt mint neked csak nekem a teszt is pozitiv lett.azért fel a fejjel.16hetes kismama

Egy hetet késett a mensim és jóval kevesebb, mint szokott és csak 3 napig tartott - előtte és utána barnázás. Mensi elött csináltam egy negatív tesztet, viszont nem érzem valami jól magam. Lehet, hogy terhes vagyok?

Tünetek: f?ként délután és este hányinger, érzékenyebb, sírósabb vagyok (néha minden ok nélkül). De a melleim nem fájnak egyáltalán, noha mensikor is csak ritkán szoktak ... lehet, hogy mégis babás vagyok? Járt már valaki hasonlóképpen? Ja, a hasam alul fájdogál ... Köszi a válaszokat!

Legjobb válasz: Elképzelhetõ. Csinálj még egy tesztet, reggeli elsõ vizelettel.

Elképzelhetõ. Csinálj még egy tesztet, reggeli elsõ vizelettel.
Szerintem is tesztelj mégegyszer! Az a hányinger-dolog és az érzékenység nagyon bíztató! Drukkolok! Majd írd meg, jó? :)
Én majdnem teljesen így voltam mint te, csak annyi különbséggel, hogy nekem 2 napig volt menszim, és utána pár nap barnázás. Sajna nem várok babát:( Minden tünetem megvolt, de biztosan csak beképzeltem magamnak. Ettõl függetlenül tesztelj mégegyszer egy pár nap múlva! Drukkolok neked!!!Írj, hogy mi lett.
A kérdező hozzászólása: Tegnap csináltam megint egy tesztet és sajnos még az is negatív...úgyhogy valószínû nem baba. Azért mindenkinek mielöbbi babásodást kívánok!
Szia! Sajnos nem lehet baba.Szurkolok hogy minél hamarabb összejöjjön!Fel a fejjel! Üdv:V
Ha megjött és élénk pirso volt, akkor már sajnos nem lehet baba. Ha csak pici vérzésed lett volna, akkor még lenne rá esély, de így már nem. Sajnálom, de ne adjátok fel, legközelebb sikerülni fog! :)
Valószinû hogy nem baba valami más lehet a háttérben amitõl késett a menszeszed.Sok sikert kivánok nektek hogy elõbb utóbb sikerüljön.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat, remélem a következõ hónapban már végre sikerülni fog:) nagyon szeretnénk már babát
Szia! Ne keseredj el, de szerintem sincs baba. Én is hasonló cipõben járok mint te. Nekem 53 napra jött meg a menzim. Egyébként 28 napos a ciklusom. Már tiszta ideg voltam 2x voltam dokinál aki nem látott semmit az Uh-on, csináltam tesztet ami negatív lett. Mi is már nagyon szeretnénk babócát. Azt mondta mindenki, hogy csak a hormonok játszanak velem. Fel a fejjel, új hónap, új esélyek és hajrá...
A kérdező hozzászólása: Nagyon sajnálom és szurkolok hogy nektek is összejöjjön:)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!