Találatok a következő kifejezésre: A mensim hétfön és (21 db)

Március 18-án együtt voltam barátommal és 25-én megjött a mensim. Hétfőn teszteltem és negatív lett.3 hét alatt mutathat a teszt valós eredményt?

Legjobb válasz: ?????? Még jó hogy negatív... hisz megjött. Ha az a típus lennél, akinek terhesség alatt is megjön, akkor is már mutatnia kéne a tesztnek.

?????? Még jó hogy negatív... hisz megjött. Ha az a típus lennél, akinek terhesség alatt is megjön, akkor is már mutatnia kéne a tesztnek.

3 napot késett a mensim, ma reggel megjött, barnás-véres. A hányingerem még mindig megvan és fáj a hasam. Hétfőn és kedden csináltam tesztet de negatív lett mind a kettő. Lehetek még terhes vagy ez már menstruáció?

Legjobb válasz: sajnos erre csak az idõ tud legmegfelelõbben válaszolni. olyan szívesen bátorítanálak, de ez függ a vérzés mennyiségétõl is. Szerintem ebben a hónapban már ne reménykedj, és inkább csalódj kellemesen, mint fordítva! Sok sikert!

sajnos erre csak az idõ tud legmegfelelõbben válaszolni. olyan szívesen bátorítanálak, de ez függ a vérzés mennyiségétõl is. Szerintem ebben a hónapban már ne reménykedj, és inkább csalódj kellemesen, mint fordítva! Sok sikert!
Hát, ez már elõfordulhat h mensi.De ha ugy érzed csinálj egy tesztet a hétvége körül.Ki tudja!
6hetes vagy és 3napos.Jövöhét hétfõn 7hetes 1napos.Nállam ilyenkor már volt szivhang.Gratulálok.
Szia! teherbe esés legvalószínûbb napja: 2009. január 4. Az elsõ trimeszter vége (12. hét): 2009. március 15 A második trimeszter vége (27. hét): 2009. június 28. A szülés várható ideje (40.hét): 2009. szeptember 27. A terhesség eddigi ideje: 6 hét, 3 nap Hétfõn már szerintem lesz szívhang! akkor 7hét 1 napos leszel! Gratula!
A kérdező hozzászólása: Köszike aranyosak vagytok.Már alig várom hogy halljam azt a kis hangot
Terhes is lehetsz, de mensi is lehet. Tesztelj! Szorítok!
A kérdező hozzászólása: Ma veszek egy tesztet az a biztos!
A kérdező hozzászólása: Hasmenés jelenthet valamit? Remélem nem kérdeztem hülyeséget?
A hasmenés valakinél a terhességet, valakinél a mensit jelentheti. Ha mensi elõtt nem szokott hasmenésed lenni, akkor hátha! Szurkolok!!!

HA hétfőn jött meg a mensim és ma este akarunk szeretkezni a párommal akkor már lehet? Bövebben lent

Szóval hétfön megjött, de még egy kicsit mindig megvan, tehát az nagy gond, ha szeretkezünk a párommal? A gumi esetleg véres lehet? Mivel, hogy csak nagyon ritkán találkozunk, így mondjam meg neki, hogy mi a helyzet. Az nagyon ciki ha nem mondom meg neki és a gumi meg véres lesz egy picit. Tényleg nem tudom mit csináljak. Nem kamu kérdés. Tényleg kétségbe vagyok esve. A válaszok minnél elöbb kellenének.

Legjobb válasz: Szerintem mondd meg neki, és ha nem zavarja akkor nincs gond. De jobb ha elõre tud róla, mint, ha észreveszi és megijed, mert nem biztos, hogy egybõl lejön neki, hogy mensid van, lehet azt hiszi, valami baj történt. Egyébként ha már tényleg csak nagyon kicsit van meg, akkor szerintem nyugodtan szeretkezhettek.

Szerintem mondd meg neki, és ha nem zavarja akkor nincs gond. De jobb ha elõre tud róla, mint, ha észreveszi és megijed, mert nem biztos, hogy egybõl lejön neki, hogy mensid van, lehet azt hiszi, valami baj történt. Egyébként ha már tényleg csak nagyon kicsit van meg, akkor szerintem nyugodtan szeretkezhettek.
Szerintem inkább mond el neki, hogy mi a helyzet, és ha úgy gondoljátok szerintem egyáltalán nem ciki, ha az óvszer olyan lesz egy picit. Nekünk is volt már ilyen a párommal, de persze csak a mensi legvégén...közben kényelmetlenül érezném magam nagyon. De mindenféleképpen mond el neki, hogy mi a helyzet, mert ha úgy csináljátok, hogy õ nem tud róla, és a végén meglátja, az úgy kellemetlen lesz! Szóval nem ciki! :) Szerintem...
aszerintem is mond el neki, amúgysem hiszem h ez neki bajlenne, egyrészt mert ott a gumi úgyis, másrészt meg mert egy pici vért sztem senkisem ellenezne, fõleg ha keveset is találkoztok
Szerintem mondd meg neki. Esetleg egy törülközõt is tegyél magad alá, ha mondjuk a szeretkezés miatt jobban megindul a vérzésed.
Vegyél piros gumit ;)

Ápr.23-án hétfőn jött meg utoljára, de nekem nagyon hamar van peteérésem, a mensi elmúlása után pár nappal már érzem a feszitő érzést és folyást. Lehetek terhes ha voltunk együtt a mensi utolsó napján és onnantól minden nap?

máj.2-án Szerdán volt a tojásfehérje és cstörtökön reggel voltunk együtt tegnaptól már fáj a mellem, szóval tuti vége a peteérésnek, görcsölget a hasam is, még érzeni nem kellene a mensit! 21-én leszek a 28. napon! De terhességnek is korai, vagy ha rögtön megfogant mensi után akkor nem korai?

Legjobb válasz: Nem hinném,hogy tudod mikor van peteérésed.Hõmérõzöl,akármi...Nem tudhatod te azt pontosan szerintem.Ha késik egy hete,tesztelj ennyi.Ezt igy egyáltalán nem lehet megmondani,hogy terhes vagy-e...

Nem hinném, hogy tudod mikor van peteérésed.Hõmérõzöl, akármi...Nem tudhatod te azt pontosan szerintem.Ha késik egy hete, tesztelj ennyi.Ezt igy egyáltalán nem lehet megmondani, hogy terhes vagy-e...

Szedem a belara fogamzásgátlót, hétfőn este elfogyott és még mindig nem jött meg a mensim, most hétfő este van, mit tegyek? Szedjem a gyógyszert vagy még nem jön meg ne?

Legjobb válasz: 1. mióta szeded? ez volt az elsõ levélnyi? 2. vegyél egy terhességi tesztet, mert fogamzásgátló mellett is lehetsz terhes, ha nem jól szeded. Én amúgy tovább szedném a helyedben, úgy, ahogy kell. Amúgy én is ezt szedem, már majdnem 3 éve, és még nem volt belõle bajom, és mindig a 7 napos szünet 3. napján jön meg... 22/L

1. mióta szeded? ez volt az elsõ levélnyi? 2. vegyél egy terhességi tesztet, mert fogamzásgátló mellett is lehetsz terhes, ha nem jól szeded. Én amúgy tovább szedném a helyedben, úgy, ahogy kell. Amúgy én is ezt szedem, már majdnem 3 éve, és még nem volt belõle bajom, és mindig a 7 napos szünet 3. napján jön meg... 22/L
ezaz elsõ leveled? ha igen, akkor szed tovább, és ha a 2. levél után sem jön meg, akkor menj vissza a nõgyógyászhoz.
A kérdező hozzászólása: már egy éve szedem, de én mindig az ötödik nap vettem be.akkor ha elfogy a gyógyszer a 7-ik nap szedjem?
Egyetértek az utolsóval de ez miért mentális egészség?
jézusom...:S rajta van azon a [email protected] betegtájékoztatóm, hogy a 8. napon kell bevenni, 7 nap tablettamentes nap, és a 8. napon kell bevenni...:S necsodálkozz h nincsen menzeszed, ha te egy éven át csak 5 napos szüneteket tartottál. lehet h terhes is vagy. sztem azért mentális egészség, mert mentálisan hülye h egy évig szedte így a tablettát éás nemtudott róla h nemígykell :D
Teszt? Mostmar lehetne.:-)
akár lehet, csinálj tesztet.
A kérdező hozzászólása: nem merek még tesztet csinálni, annyi csalódás ért már, 8 hónapja próbálkozunk, máskor is barnáztam már, de akk a mensi elõtt 1 napig, utána pedig szabályosan ömlöttem...de más tünetem nincs, csak álmosság, de az betudható fáradtságnak is...nyarlani vagyunk egyébként, és csak egy tesztem van, arra gondoltam pénteken reggel csinálom meg, 25ös érzékenységû, ha baba van akkor már kimutatja az is ugye?volt még valaki aki terhes volt és az elsõ mensije nem maradt ki teljesen hanem igy barnázott?nem merem beleélni magam :(
már most is kimutatná, én tuti inkább csinálnék én utálom a bizonytalanságot. Mi 4 éve várjuk a babát de én amint van rá esély hogy kimutassa én csinálok tesztet, persze csak ha esélyesnek érzem a terheeséget. Én utálom a bizonytalanságot.
Én terhes maradtam rendes 5 napos vérzéssel. Szóval ha ebbõl indulok ki, akármi lehet. De a teszt majd megmondja pár nap múlva. Addig próbálj meg türelmes lenni.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válazokat, délután ellõttem a 25-ös tesztet , nagyon nagyon halvány lett a második csík, nem is vagyok benne biztos h nem e csak beképzelem, pénteken reggel ujra próbálkozom...várok még tapasztalatokat :)

Hétfőn múlt el a mensim, ugyan olyan volt mint szokott! De fel vagyok puffadva és a hasam is fáj, meg a fejem, a derekam! Lehet baba vagy csak a jó idő miatt van?

Legjobb válasz: sziasztok! én is igy voltam pár hónapja mint ti! produkáltam a tünteteket! valószínüleg pszihésen! Túl sokat foglalkoztam a baba témával, a görbémet lesetem és mindent ki akartam belõle olvasni, ha már esett egy picit a hõm már mindjárt peteérésre gondoltam! ja és túl sokat voltam ezen az oldalon és sokat olvasgattam e témakörben a kérdéseket, válaszokat! és sajnos néha beképzeltem hogy nekem is ilyen tünetem van! amióta lazábban veszem és egy hétig fel sem jöttem az oldalra, megszüntek a tüneteim! minden rendbe a mensim sem késik soha, megjön rendesen! és minden oké! A bab meg majd jön ha szeretne...

sziasztok! én is igy voltam pár hónapja mint ti! produkáltam a tünteteket! valószínüleg pszihésen! Túl sokat foglalkoztam a baba témával, a görbémet lesetem és mindent ki akartam belõle olvasni, ha már esett egy picit a hõm már mindjárt peteérésre gondoltam! ja és túl sokat voltam ezen az oldalon és sokat olvasgattam e témakörben a kérdéseket, válaszokat! és sajnos néha beképzeltem hogy nekem is ilyen tünetem van! amióta lazábban veszem és egy hétig fel sem jöttem az oldalra, megszüntek a tüneteim! minden rendbe a mensim sem késik soha, megjön rendesen! és minden oké! A bab meg majd jön ha szeretne...
Sajnos én is igy jártam , mint az elöttem szóló.Kiderült, hogy beképzeltem, mert már annyira akartam a babát.Aztán jött a nagy pofára esés.Probálom lazábban venni, ami nehéz, fõleg mivel körülöttem rengeteg a kismama......
Bocsi hogy nem a kérdésedre válaszolok de én is úgyanígy vagyok nekem is most mult de a tüneteim azok maradtak amik menszi elõtt voltak!Nem tudom mi lehet!!!Lehet hogy majd ha teljesen kitisztulok holnap vagy holnapután csinálok egy tesztet
Elsõ vagyok csináltam tesztet nagyon halványan szinte alig látni de + :D:D:D:D:D most merek bizakodni mivel most mult el ugyhogy menszesztõl nem kell tartanom!!Kedden tesztelek még egyet hátha erõsebb lesz a csík!!!
Gratulálok az elsõ hozzászólónak)))))
A kérdező hozzászólása: Gratulálok nagyon!!!!!!

A ciklus hanyadik napjaiban a legnagyobb az esély a teherbe esésre? Ha pedig megtörtént a teherbe esés például hétfőn, és egy nappal késöbb, kedden kéne, hogy megjöjjön következőleg a mensi, akkor el is fog maradni már a mensi 9 hónapig

Legjobb válasz: 1. általában a 10-18. nap közt a vérzés elsõ napjától számítva 2. az elsõbõl következik h erre nagyon kicsi az esély, de megtörténhet. elõfordulhat h még 1-2 hónapig menstruálsz ha terhes vagy (ritkán, és akkor is más a színe állaga), de legtöbbször csak azután jön meg h megszülted a babát (h utána pontosan mikor, azt nem tudom)

1. általában a 10-18. nap közt a vérzés elsõ napjától számítva 2. az elsõbõl következik h erre nagyon kicsi az esély, de megtörténhet. elõfordulhat h még 1-2 hónapig menstruálsz ha terhes vagy (ritkán, és akkor is más a színe állaga), de legtöbbször csak azután jön meg h megszülted a babát (h utána pontosan mikor, azt nem tudom)
A ciklus közepén, elõtte, utána kb. 3-4 nap. Egyébként bármikor teherbe eshetsz, még mensi alatt is. Szal felejtsd el a megszakítást és a hasonlóan megbízhatatlan módszereket. Teherbeesést követõen 10-14 napon belül történik meg a beágyazódás. Akkortól számítasz terhesnek, akkortól késhet a mensi szerintem. Mondjuk mensi után meg nem nagyon van mibe beágyazódni a lelökõdött nyálkahártya miatt. De csodák mindig vannak, szal csak azt tudom mondani, MINDIG VÉDEKEZZ!!!
A ciklus 14 napja környékén. Úgy is szokták mondani, hogy a ciklus második hetében. Vagy ne élj még szexuális életet, vagy védekezz az Istenért. Ha gyermeket akarsz, akkor meg érdekes, hogy ennyit sem tudsz.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!