Találatok a következő kifejezésre: A mensim hétfön (45 db)

Lombikosok - ET+5 napon vagyok. A normal ciklusomban a mensim hetfon lenne esedekes. A hasam ugy gorcsolget, mint mensi elott szokott, akkor mar nincs remeny?

Legjobb válasz: Hogyne lennne. A korai terhesség tünetei megegyeznek a pre mens tünetekkel. Ez a legtöbb nõnél jelentkezik is teherbe eséskor, csak ztán mégsem jön meg. Hány naposan kaptad õket vissza?

Hogyne lennne. A korai terhesség tünetei megegyeznek a pre mens tünetekkel. Ez a legtöbb nõnél jelentkezik is teherbe eséskor, csak ztán mégsem jön meg. Hány naposan kaptad õket vissza?
Gratula. Volt vérévteled is? Vagy csak tesztelned kellett?
A kérdező hozzászólása: Kedves Valaszolok, ET+9 napon pozitivat teszteltem, es a most hetfoi ultrahangon egy 6, 8 mm-es petezsakocskat lattunk. Nagyon koszonom a valaszokat es a drukkot.
A kérdező hozzászólása: Jaj, en is szoritok Neked, es koszi. Erzel amugy valamit, van valamilyen tuneted?
2. vok, én ma vok a 15. napon, holnap lesz eredménye a vérvételnek. Sajnos ma is negatív voltam. :( Szorítok nektek.
A kérdező hozzászólása: Én is úgy érzem, szívesen tesztelnék, de ha meg negatív, akkor meg ismerem magam, elöntenek a negatív gondolatok.... az sem jó.
5 naposakkal a 12. napon volt a vérvétel, de tényleg van olyan, akinek a teszt olyankor még negatív esetleg. Én nem tudtam kivárni, pedig már nem az elsõ volt, és annyi negatív tesztet láttam már, mint égen a csillag :) Az elõzõeknél nem is teszteltem, most meg annyira erõsen éreztem, hogy "kell"
A kérdező hozzászólása: Már nagyon "viszket a kezem", de elvileg pénteken lesz a 11. nap, szerintem akkor. Bár azt is mondják, hogy érdemes megvárni a 14. napot, de addig várni..... nem tudom.
Mikor fogsz tesztelni?
A kérdező hozzászólása: Koszonom szepen, nagyon szeretnenk, ha sikerulne!
Pozi teszt elött jobban begörcsöltem mint mikor megvan nagyon rossz érzés volt halogattam a tesztet majd amikor már 3 napja görcsölgettem hol jobban hol kevésbé csináltam a tesztet el se akartam hinni 100%ig biztos voltam benne hogy megjön.
Ez semmit nem jelent. A normál ciklus ilyenkor nem irányadó mivel a hormonok miatt megbolygatják, elvileg leszívás+14. nap kéne megjönnie, de pl nekem, nem volt beültetés csak leszívás és megjött 11 nappal utána. De mivel progipótlást is kaptok iylenkor lehet akkor sem jön meg ha nem sikerült.
A kérdező hozzászólása: Koszonom mindharmotoknak. 3 naposakat kaptam vissza, egy 7 sejteset es ketto 8 sejteset. Probalok nem egesz nap erre gondolni, de nagyon nehez.
5 naposakat kaptam vissza, és semmi más tünetem nem volt, csak elég erõs menstruációs görcsök.
én ET + 13 napon vagyok, reggel negatívat teszteltem, a mensim szerdán lett volna esedékes de nem jött meg. Nekem is megjön érzésem van úgy egy hete, de más tünet nincs. Szorítok neked. Ja én 5 naposan kaptam vissza.
A kérdező hozzászólása: Koszonom. Teszteltem, es mivel az uh-n latszott mar a petezsak, nem kellett a vervetel.

Március 18-án együtt voltam barátommal és 25-én megjött a mensim. Hétfőn teszteltem és negatív lett.3 hét alatt mutathat a teszt valós eredményt?

Legjobb válasz: ?????? Még jó hogy negatív... hisz megjött. Ha az a típus lennél, akinek terhesség alatt is megjön, akkor is már mutatnia kéne a tesztnek.

?????? Még jó hogy negatív... hisz megjött. Ha az a típus lennél, akinek terhesség alatt is megjön, akkor is már mutatnia kéne a tesztnek.

Orvosom norculotot írt fel, hogy megjöjönn a mensim. Hétfőn este vettem be az utolsó szemet, de még mindig nem jött meg a mesnim? CSak nem terhes vagyok?

Egyébként nagyon boldogok lennénk ha igen

Legjobb válasz: a gyógyszer után 1 héten belül kell hogy megjöjjön a menszid, nem elkeserítésként, de még megjöhet, viszont szorítok, hogy tényleg kismama legyél. ha nincs nálad probléma esély van rá. sok sikert!

a gyógyszer után 1 héten belül kell hogy megjöjjön a menszid, nem elkeserítésként, de még megjöhet, viszont szorítok, hogy tényleg kismama legyél. ha nincs nálad probléma esély van rá. sok sikert!
A kérdező hozzászólása: még mindig nem jött meg, pedig már péntek van:( Most mi lehet???
Terhes is lehetsz, de mensi is lehet. Tesztelj! Szorítok!
A kérdező hozzászólása: Ma veszek egy tesztet az a biztos!
A kérdező hozzászólása: Hasmenés jelenthet valamit? Remélem nem kérdeztem hülyeséget?
A hasmenés valakinél a terhességet, valakinél a mensit jelentheti. Ha mensi elõtt nem szokott hasmenésed lenni, akkor hátha! Szurkolok!!!

Mitől lehetséges az, hogy a mensi nem tud rendesen leszakadni, pedig már hétfőn meg kellett volna jönnie? Tegnap óta barnázok, terhes viszont nem vagyok, mert negatív lett a tesztem a nem várt mensi után egy nappal.

Legjobb válasz: Szerintem lehetsz még babás! Sok embernek, csak a nem várt mensi után 5-6 nappal lesz+ a teszt, mert akkor van elég HCG a szervezetébéen! Én még tuti hogy csinálnék egy másik tesztet is!

Szerintem lehetsz még babás! Sok embernek, csak a nem várt mensi után 5-6 nappal lesz+ a teszt, mert akkor van elég HCG a szervezetébéen! Én még tuti hogy csinálnék egy másik tesztet is!
A kérdező hozzászólása: Köszi a biztatást, de inkább nem reménykedek. Tegnap eléggé magam alatt voltam, amikor megjött a menzesz elõszele. Minden jót!
Remélem pozitívat fogsz tesztelni, de ha mégsem, akkor menj el dokihoz és mondd el neki, hogy a mensi elõtt barnázgattál, mert elõfordulhat hogy kevés a progeszteronod, ami nehezíti a beágyazódását a megtermékenyített petesejtnek.
6hetes vagy és 3napos.Jövöhét hétfõn 7hetes 1napos.Nállam ilyenkor már volt szivhang.Gratulálok.
Szia! teherbe esés legvalószínûbb napja: 2009. január 4. Az elsõ trimeszter vége (12. hét): 2009. március 15 A második trimeszter vége (27. hét): 2009. június 28. A szülés várható ideje (40.hét): 2009. szeptember 27. A terhesség eddigi ideje: 6 hét, 3 nap Hétfõn már szerintem lesz szívhang! akkor 7hét 1 napos leszel! Gratula!
A kérdező hozzászólása: Köszike aranyosak vagytok.Már alig várom hogy halljam azt a kis hangot

HA hétfőn jött meg a mensim és ma este akarunk szeretkezni a párommal akkor már lehet? Bövebben lent

Szóval hétfön megjött, de még egy kicsit mindig megvan, tehát az nagy gond, ha szeretkezünk a párommal? A gumi esetleg véres lehet? Mivel, hogy csak nagyon ritkán találkozunk, így mondjam meg neki, hogy mi a helyzet. Az nagyon ciki ha nem mondom meg neki és a gumi meg véres lesz egy picit. Tényleg nem tudom mit csináljak. Nem kamu kérdés. Tényleg kétségbe vagyok esve. A válaszok minnél elöbb kellenének.

Legjobb válasz: Szerintem mondd meg neki, és ha nem zavarja akkor nincs gond. De jobb ha elõre tud róla, mint, ha észreveszi és megijed, mert nem biztos, hogy egybõl lejön neki, hogy mensid van, lehet azt hiszi, valami baj történt. Egyébként ha már tényleg csak nagyon kicsit van meg, akkor szerintem nyugodtan szeretkezhettek.

Szerintem mondd meg neki, és ha nem zavarja akkor nincs gond. De jobb ha elõre tud róla, mint, ha észreveszi és megijed, mert nem biztos, hogy egybõl lejön neki, hogy mensid van, lehet azt hiszi, valami baj történt. Egyébként ha már tényleg csak nagyon kicsit van meg, akkor szerintem nyugodtan szeretkezhettek.
Szerintem inkább mond el neki, hogy mi a helyzet, és ha úgy gondoljátok szerintem egyáltalán nem ciki, ha az óvszer olyan lesz egy picit. Nekünk is volt már ilyen a párommal, de persze csak a mensi legvégén...közben kényelmetlenül érezném magam nagyon. De mindenféleképpen mond el neki, hogy mi a helyzet, mert ha úgy csináljátok, hogy õ nem tud róla, és a végén meglátja, az úgy kellemetlen lesz! Szóval nem ciki! :) Szerintem...
aszerintem is mond el neki, amúgysem hiszem h ez neki bajlenne, egyrészt mert ott a gumi úgyis, másrészt meg mert egy pici vért sztem senkisem ellenezne, fõleg ha keveset is találkoztok
Szerintem mondd meg neki. Esetleg egy törülközõt is tegyél magad alá, ha mondjuk a szeretkezés miatt jobban megindul a vérzésed.
Vegyél piros gumit ;)
Teszt? Mostmar lehetne.:-)
akár lehet, csinálj tesztet.
A kérdező hozzászólása: nem merek még tesztet csinálni, annyi csalódás ért már, 8 hónapja próbálkozunk, máskor is barnáztam már, de akk a mensi elõtt 1 napig, utána pedig szabályosan ömlöttem...de más tünetem nincs, csak álmosság, de az betudható fáradtságnak is...nyarlani vagyunk egyébként, és csak egy tesztem van, arra gondoltam pénteken reggel csinálom meg, 25ös érzékenységû, ha baba van akkor már kimutatja az is ugye?volt még valaki aki terhes volt és az elsõ mensije nem maradt ki teljesen hanem igy barnázott?nem merem beleélni magam :(
már most is kimutatná, én tuti inkább csinálnék én utálom a bizonytalanságot. Mi 4 éve várjuk a babát de én amint van rá esély hogy kimutassa én csinálok tesztet, persze csak ha esélyesnek érzem a terheeséget. Én utálom a bizonytalanságot.
Én terhes maradtam rendes 5 napos vérzéssel. Szóval ha ebbõl indulok ki, akármi lehet. De a teszt majd megmondja pár nap múlva. Addig próbálj meg türelmes lenni.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válazokat, délután ellõttem a 25-ös tesztet , nagyon nagyon halvány lett a második csík, nem is vagyok benne biztos h nem e csak beképzelem, pénteken reggel ujra próbálkozom...várok még tapasztalatokat :)

Ápr.23-án hétfőn jött meg utoljára, de nekem nagyon hamar van peteérésem, a mensi elmúlása után pár nappal már érzem a feszitő érzést és folyást. Lehetek terhes ha voltunk együtt a mensi utolsó napján és onnantól minden nap?

máj.2-án Szerdán volt a tojásfehérje és cstörtökön reggel voltunk együtt tegnaptól már fáj a mellem, szóval tuti vége a peteérésnek, görcsölget a hasam is, még érzeni nem kellene a mensit! 21-én leszek a 28. napon! De terhességnek is korai, vagy ha rögtön megfogant mensi után akkor nem korai?

Legjobb válasz: Nem hinném,hogy tudod mikor van peteérésed.Hõmérõzöl,akármi...Nem tudhatod te azt pontosan szerintem.Ha késik egy hete,tesztelj ennyi.Ezt igy egyáltalán nem lehet megmondani,hogy terhes vagy-e...

Nem hinném, hogy tudod mikor van peteérésed.Hõmérõzöl, akármi...Nem tudhatod te azt pontosan szerintem.Ha késik egy hete, tesztelj ennyi.Ezt igy egyáltalán nem lehet megmondani, hogy terhes vagy-e...

Szedem a belara fogamzásgátlót, hétfőn este elfogyott és még mindig nem jött meg a mensim, most hétfő este van, mit tegyek? Szedjem a gyógyszert vagy még nem jön meg ne?

Legjobb válasz: 1. mióta szeded? ez volt az elsõ levélnyi? 2. vegyél egy terhességi tesztet, mert fogamzásgátló mellett is lehetsz terhes, ha nem jól szeded. Én amúgy tovább szedném a helyedben, úgy, ahogy kell. Amúgy én is ezt szedem, már majdnem 3 éve, és még nem volt belõle bajom, és mindig a 7 napos szünet 3. napján jön meg... 22/L

1. mióta szeded? ez volt az elsõ levélnyi? 2. vegyél egy terhességi tesztet, mert fogamzásgátló mellett is lehetsz terhes, ha nem jól szeded. Én amúgy tovább szedném a helyedben, úgy, ahogy kell. Amúgy én is ezt szedem, már majdnem 3 éve, és még nem volt belõle bajom, és mindig a 7 napos szünet 3. napján jön meg... 22/L
ezaz elsõ leveled? ha igen, akkor szed tovább, és ha a 2. levél után sem jön meg, akkor menj vissza a nõgyógyászhoz.
A kérdező hozzászólása: már egy éve szedem, de én mindig az ötödik nap vettem be.akkor ha elfogy a gyógyszer a 7-ik nap szedjem?
Egyetértek az utolsóval de ez miért mentális egészség?
jézusom...:S rajta van azon a [email protected] betegtájékoztatóm, hogy a 8. napon kell bevenni, 7 nap tablettamentes nap, és a 8. napon kell bevenni...:S necsodálkozz h nincsen menzeszed, ha te egy éven át csak 5 napos szüneteket tartottál. lehet h terhes is vagy. sztem azért mentális egészség, mert mentálisan hülye h egy évig szedte így a tablettát éás nemtudott róla h nemígykell :D

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!