Találatok a következő kifejezésre: A mensim egy nappal voltunk együtt (14 db)

Jan.1-én jött meg a mensim, 4 napig tartott. Együtt voltunk a férjemmel 11, 14, 18-án. Január 16-án csináltam egy tesztet (tudom, hogy korai volt) negatív lett. Mekkora esélye van, hogy teherbe estem? (várjuk már a két csíkot :0)

Legjobb válasz: Szia. LEGHAMARABB két hét múlva csinálj tesztet,de inkább három.Nekem mensi kimaradásra egy hétre lett biztosan pozitív a tesztem,addig az egyik negát,a másik pozitívat mutatott.Valamint nézd meg,egyáltalán kimarad-e. Nagyobb türelmet kívánok!Valamint,ha esetleg most nem jön össze,lehetõleg 2 naponta,minden másnap legyetek együtt,ez sztem kicsit "tág" intervallum,ha babát szeretnétek.:)Melody

Szia. LEGHAMARABB két hét múlva csinálj tesztet, de inkább három.Nekem mensi kimaradásra egy hétre lett biztosan pozitív a tesztem, addig az egyik negát, a másik pozitívat mutatott.Valamint nézd meg, egyáltalán kimarad-e. Nagyobb türelmet kívánok!Valamint, ha esetleg most nem jön össze, lehetõleg 2 naponta, minden másnap legyetek együtt, ez sztem kicsit "tág" intervallum, ha babát szeretnétek.:) Melody
Szia! Ha minden rendben van nálad és a párodnál is és ha jól számoltam akkor 13-14 volt pé-d és együtt is voltatok , akoor van rá eélyetek hogy sikerült a baba. :) Azért csinálj még egy tesztet 2hét múlva hogy tutira menj. Szorítok neked a két csíkért! :)
Szia! Türelem, ez nagyon hamar volt még. A beágyazódás legalább 10 napig tart, és csak utána termel a szervezet HCG-ét. Esélyed semmivel sem több de nem is kevesebb a teherbe esésre mint bárki másnak. http://www.kismamablog.hu/terhesseg/a-terhesseg-jelei/terhes..

A mensi utan egy nappal voltunk egyutt es elment belem! Lehetek terhes?

2 hettel ezelott a mensim utan egy nappal egyutt voltam a parommal es elment belem!Nem aggodok mert nagyon szeretnenk!Csak kb 1 hete eszmeletlenul faj a derekam es fajnak a melleim es folytn ehes vagyok,meg,h alltalaban napkozben es este mikor lefekszem szurkalast erzek a petefeszek kornyeken,de csak egy ket percig es utana elmulik!Lehetek terhes?Szerintetek egy vervetel kimutatna vagy meg tul korai?? Elore is koszonom a valaszt!!

Legjobb válasz: Szerintem sem vagy terhes. Amiket érzel, az pszicho, mert ez jár a fejedben, hogy szeretnéd. Egy öreg, tapasztalt nõdoki mondta még nekem anno, hogy a mensi 1. napjától a 10-ig nem esnek a nõk teherbe.

Szerintem sem vagy terhes. Amiket érzel, az pszicho, mert ez jár a fejedben, hogy szeretnéd. Egy öreg, tapasztalt nõdoki mondta még nekem anno, hogy a mensi 1. napjától a 10-ig nem esnek a nõk teherbe.
utána egy nappal nagyon kicsi az esélye...peteéréskor próbálkozzatok, vagyis kb most
Ne akard görcsösen mert akkor nehezebben jön össze, ennyi idõvel utána nem lehetnek még tünetek és valószínû annyira szeretnéd, h azért érzed így magad. Lehetséges, h terhes vagy de az elsõ amibõl tudhatod amikor meg kéne jönnie nem jön meg a menstruációd. A tesztek még nem mutatják ki biztosra mert lehet negatív és mellette lehetsz terhes, várj még ha nem jön meg csinálj tesztet de addig is ha lehetséges próbálkozzatok.
Elõzõnek: hát én teherbe estem a ciklusom 6.napján, pedig évek óta szép , szabályos 28 napos és mégsem a középidõben volt a peteérés. Szóval minden lehetséges.

A mensim után egy nappal voltunk együtt a párommal mennyi az esély hogy terhes legyek?

Legjobb válasz: vagy -vagy ! szinte naponta van egy ilyen kérdés. Felelõtlenek vagytok, vagy babát szeretnétek? Ha spermium jut egy hüvelybe az 50% esély már adott..a másik 50% akkor lesz, ha neked is épp akkor volt peteérésed, ami havonta egyszer van( ez a domináns tüszõ) és havonta többször is van a (kósza tüszõ)..Bármelyikbõl lehet baba!

vagy -vagy ! szinte naponta van egy ilyen kérdés. Felelõtlenek vagytok, vagy babát szeretnétek? Ha spermium jut egy hüvelybe az 50% esély már adott..a másik 50% akkor lesz, ha neked is épp akkor volt peteérésed, ami havonta egyszer van( ez a domináns tüszõ) és havonta többször is van a (kósza tüszõ)..Bármelyikbõl lehet baba!
Kisebb az esély mint félidõben, de ez nem jelent semmit. Én is így lettem terhes. Hála az égnek nem csak a félidõre "gyúrtunk". 28 hetes kismama
Én is bíztam benne, de nekünk nem jött össze.Inkább félidõben próbálkozzatok.Sok sikert:-)
2. vagyok ha a két picur gyógyszer mellett besikerült, akkor élesben biztos nemsokára összejön a 3. is!!! :) én szorítok! :)
A kérdező hozzászólása: köszönöm :) rég izgultam így :)
hát akkro az sem egy megbízható gyógyszer, nagyon szurkolok hogy összejöjjön neked most a 3. babó :)
A kérdező hozzászólása: 6 és 3 éve a yadinet
milyen gyógyszert szedtél? mennyi ideje?
A kérdező hozzászólása: most belehúztunk:) )) és remélem lesz baby..de ha nem jött most össze talán következõ hónapban..mindenképp megírom :) már igen várom hogy mi lesz :) kíváncsi vagyok hogy védekezés nékül milyen gyorsan megy a baba gyártás :) a két picimmel gyógyszermellett lettem állapotos...
Azt mondod egy hét, míg megjön, meg hogy pár napja voltatok együtt! Az majdnemhogy félidõ ;) reméljük a legjobbakat! azért írd meg mi lett! :)
nem minden ciklus egyforma, 2 hónappal ezelõtti eredményre nem lehet alapozni
A kérdező hozzászólása: 2 hónapja voltam uh-n akkor sok apró tüszõt láttak, rmeélem ez jó hír ilyenkr és mindig van tettrekész petesejt :) ha jövõ héten nem jön meg akkor boldog leszek :)
nekünk is félidõben jött össze a kisfiúnk viszont a múlt hónapban ultrahangon voltam, (más miatt) és elõször azt hitték mindkét petefészkemben van egy egy ciszta, aztán kiderült hogy tüszõ volt, a 21. napon volt két érett tüszõm, szóval bármi megtörténhet :)
A kérdező hozzászólása: :)

Mikor érdemes tesztet csinálni, ha két hete jött meg egy kicsit, és előtte négy nappal voltunk együtt a párommal? (mármint mensi előtt)

Legjobb válasz: Hát akkor már érdemes. És bármilyen lesz az eredmény, nem árt egy nõdokit is felkeresni, mert attól, hogy nem jött meg rendesen, lehet mástól is (ciszta vagy ilyesmi). Sok sikert!

Hát akkor már érdemes. És bármilyen lesz az eredmény, nem árt egy nõdokit is felkeresni, mert attól, hogy nem jött meg rendesen, lehet mástól is (ciszta vagy ilyesmi). Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: Voltam nõdokinál, múlt hét csütörtökön, õ nem talált semmmit. akkor csnáltam tesztet, az negatív lett. De azóta fáj a hasam, fõleg bal oldalt. szédülök, fáj a fejem, és a mellem. Köszi a választ! Ha tudsz még valami okosat mondani megköszönöm! :-)

10 napja voltam együtt a barátommal, ma reggel csináltam egy tesztet és negativ volt, de késik a mensim, ugye nem hibás a teszt?

Nem volt baj nem szakadt el az óvszer, csak szerintem került egy kis elöváladék a gumira. Azért késik mert terhes lennék? De sztem kicsi az esélye, és a teszt is negativ lett, de ki tudja.. lehet a teszt tévedett..

Legjobb válasz: Csinálj egy másik tesztet is, ha ennyire aggaszt! :)

Csinálj egy másik tesztet is, ha ennyire aggaszt! :)
Csinálj még egy tesztet, hogy megnyugodj. Ilyenkor annál késõbb jön meg minél jobban izgulsz.
Mivel az aktust követõ minimum 14. napon mutat valós eredményt a teszt, ezért ha terhes is vagy, akkor sem a teszt volt hibás, hanem te, hogy nem néztél utána jobban. Ha addig nem jönne meg, akkor kb egy hét múlva tesztelj újra és akkor már biztos eredményt fogsz kapni.
ha sokat stresszelsz, akkor lehet, hogy amiatt is késik. nálam is volt ilyen és majdnem egy hetet késett a menstruációm, mert ráparáztam, hogy mi van ha terhes vagyok? bár én terhességi tesztet nem vettem, mert mikor erre szántam volna magam szerencsére megjött =)
elõváladéktól is teherbe lehet esni. erre vigyaznotok kellene, nagyon, hasznaljatok mellé pharmatexet is, ugy tuti a védelem.

Ma 1 hete hogy volt a peteeresem pont az nap voltunk egyutt a paromal, tegnap egy aprosagon kiborultam, ma valami iszonyatossan fajnak a melleim nem ugy mint ahogy mensi elott szokott atol sokkal jobban ugy erzem egnek ez lehhet tunet?

nem ugy van hogy gorcsossen akarom a terhesseget,persze szeretnem de nem dol oszze a vilag ha nem sikerul, mert egy gyonyoru lanyom mar van. tesztet meg korainak tartom hiszen meg csak egy hete.Teljessen arra emlekeztet mint mikor az elsot vartam

Legjobb válasz: Szerintem lehet tünet. De biztosra nem lehet még ilyenkor mondani. Azért drukkolok!

Szerintem lehet tünet. De biztosra nem lehet még ilyenkor mondani. Azért drukkolok!

Kb. egy hetet késett a mensim és mielőtt megjött, az előtti napon együtt voltunk a férjemmel és közvetlenül a szeretkezés után már picikét véreztem. Miért?

Ez csak pár napig tartott, nagyon kevés volt a mennyisége, nem úgy mintha redesen lenne mensim. Valahogy úgy érzem, hogy csak azért volt egy picike vérzés, mert együtt voltunk a férjemmel, egyébként nem is "jött" volna meg. Lehet, hogy valamilyen bels? sérülés a szeretkezés alkalmával? Tesztem 7 napos késés után negatív volt. Lehet valamilyen bels? sérülés a szeretkezés miatt?

Legjobb válasz: Nem hiszem hogy belsõ sérülésed lenne,bár ritkán elõfordul a méhszáj seb. Inkább terhességre gyanakszom,hiszen egy hetet már késett a mensid.Lehet pont akkor volt egy kis vérzés mikor együtt voltatok,ez lehet a véletlen mûve is. A negativ teszt nem jelent semmit. Szerintem késõbb csinálj mégegyet!

Nem hiszem hogy belsõ sérülésed lenne, bár ritkán elõfordul a méhszáj seb. Inkább terhességre gyanakszom, hiszen egy hetet már késett a mensid.Lehet pont akkor volt egy kis vérzés mikor együtt voltatok, ez lehet a véletlen mûve is. A negativ teszt nem jelent semmit. Szerintem késõbb csinálj mégegyet!
Szerintem még egy tesztet kéne csinálni. Okozhatják a hormonok is. Én úgy estem teherbe, hogy aznap szeretkeztünk, amikor meg kellett volna jönnie, vérzett is egy picit, aztán semmi... "csak" a baba...
A közösülés utáni vérezgetésnek leginkább két oka lehet. Egyrészt a méhszájseb, amit már más is írt, a másik ok egy nem teljesen szabályosan érõ nyálkahártya, amelynek egy része az orgazmus következtében lelökõdik. Ez teljesen normális, sok nõnél elõfordul!
Ha nem jön meg, de érzem, hogy hamarosan elindul, gyorsan szeretkezünk egyet a párommal, az általában meg szokta hozni a havimat.

Minden vélemény érdekel! Késik 9 napja a mensim. Már egy ideje szeretnénk babát.14 napja mikor együtt voltunk mindkettőnknek volt egy megérzése, h sikerült. Csináltam tesztet - lett. Lehet még + a teszt? Vagy más gond van? Írjatok!

1 hete émelygek, hányingerem van bizonyos ételekt?l, szagoktól, feszülnek a melleim, fáradékony vagyok.

Legjobb válasz: Szerintem vegyél egy másik tesztet és reggeli vizeletbõl csináld meg. Másfelõl meg, ha van annyi HCG a szervezetedben, hogy tüneteket okozzon, akkor ahhoz is elégnek kell legyen, hogy kimutassa a teszt. Ezért gondolom a másik tesztet... Mikor tesztelted a negatívat?

Szerintem vegyél egy másik tesztet és reggeli vizeletbõl csináld meg. Másfelõl meg, ha van annyi HCG a szervezetedben, hogy tüneteket okozzon, akkor ahhoz is elégnek kell legyen, hogy kimutassa a teszt. Ezért gondolom a másik tesztet... Mikor tesztelted a negatívat?
A kérdező hozzászólása: Veszek holnap, mert már nem bírom. 8 nap reggel lett -. Kicsit szomi vagyok.:(
Óh akkor nyugodj meg, akkor még nem is mutathatta ki! Tesztelj ma reggel, és írj! Szurkolok!
A kérdező hozzászólása: Teszteltem, de csak délután, az is - lett. Lehet még mindig nem mutatja ki? Mert én nagyon azt érzem, hogy terhes vagyok. Hm?! Ja, meg most barnáztam, az rossz vagy jó jel?
A kérdező hozzászólása: A hõm megint 37. Csak 36, 5 körül szokott lenni. Ez egy újabb jel?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!