Találatok a következő kifejezésre: A mensim de a mellem nem (52 db)

A kérdező hozzászólása: Ha tudsz valamit, legyszi irj, mert nagyon felek....:(
Szia! Átérzem a helyzeted... Hasonló cipõben járunk, csak nekem mensi elõtt óta van a hasszukra + kevesebb, rövidebb mensi.. Mell feszülésem múlt el egyedül. Vacakul érzem magam. :( Remélem lesz olyan, aki tudja mi lehet ez! :) És én tuti nem beszélem be a babát magamnak!
Nekem novemberben volt így akkor megjött, decemberben ugyanígy akkor viszont nem.Már 11 hetes vagyok. Szorítok!
A kérdező hozzászólása: Negatív...szinte tudtam....mint mindig...
nem feltétlenül. Nekem is úgy fájt a hasam, mint mielõtt megjönne, most 7 hónapos a fiam. Drukkolok!
A kérdező hozzászólása: Jó lenne ha igazatok lenne....holnap megírom hogy mi lett az eredmény....
Drukk a holnapi teszthez:)

Október 19-re vártam a mensit, de tegnap este (szeretkezés után) kicsit véreztem. Azóta semmi. Egyáltalán nem védekezünk, a terhesség ellen szól viszont, hogy a melleim egyáltalán nem fájnak. Ennek ellenére lehetek terhes?

Legjobb válasz: Ne izgulj feleslegesen. Azert mert itt az ember ossze-olvas mindenfele terhessegi tunetet, meg nem jelenti azt, hogy te nem lehetsz terhes, csak mert XY-nak mar ilyenkor feszultek a mellei vagy akarmi. Ha ez megnyugtat, nekem valamikor 6-8 hetesen kezdtek el erzekenyek lenni a melleim. En mar a kimaradt menzi elott 4 nappal pozitivat teszteltem, ez egyuttlet utani 10.napon volt. Mindenkinel masok a terhessegi tunetek es van akinel egyik tunet elobb jelentkezik, masnal meg akar csak egy honappal kesobb vagy abszolut nem. Tehat ne keseredj el, ezt probalom mondani. :) En sokszor vereztem terhessegem elso 3-4 honapjaban es sohasem akkor, mikor esedekes lett volna egy menzesz, sot, ultrahangon semmi rendelleneset nem talaltak pedig sokszor azt hittem, hogy elvetelek, megis a lanyom 41+0-nal szuletett.

Ne izgulj feleslegesen. Azert mert itt az ember ossze-olvas mindenfele terhessegi tunetet, meg nem jelenti azt, hogy te nem lehetsz terhes, csak mert XY-nak mar ilyenkor feszultek a mellei vagy akarmi. Ha ez megnyugtat, nekem valamikor 6-8 hetesen kezdtek el erzekenyek lenni a melleim. En mar a kimaradt menzi elott 4 nappal pozitivat teszteltem, ez egyuttlet utani 10.napon volt. Mindenkinel masok a terhessegi tunetek es van akinel egyik tunet elobb jelentkezik, masnal meg akar csak egy honappal kesobb vagy abszolut nem. Tehat ne keseredj el, ezt probalom mondani. :) En sokszor vereztem terhessegem elso 3-4 honapjaban es sohasem akkor, mikor esedekes lett volna egy menzesz, sot, ultrahangon semmi rendelleneset nem talaltak pedig sokszor azt hittem, hogy elvetelek, megis a lanyom 41+0-nal szuletett.
Miért múlt idõben írsz? Holnap lesz 19-e, még megjöhet a mensid. És egyébként én is így voltam a múlt hónapban, mint most te: Szeretkezés után véreztem kicsit, nem fájtak a melleim, majd rá pár napra megjött rendesen a mensim.
lehetsz.
A kérdező hozzászólása: Igaz. Azért írtam múlt idõben, mert azt gondoltam, hogy ez a vérzés már a mensi. De lehet, hogy mégsem, mert már nem is vérzek. Kíváncsi vagyok, mi lesz ebbõl.
Majd ird meg nekunk, hogy ha kesobb mas is olvassa a kerdesed meg a valaszokat, akkor tudja! :) Olyan rosszak a "befejezetlen tortenetek". :( Nem tudhatod, kinek segitenek a valaszok meg a jovoben. :)
A kérdező hozzászólása: Sajnos, megjött:(

Még 4 nap van a nem várt mensiig, feszül a mellem, esténként émelygek, de más tünetem nincs. Lehetek még babás?

Köszönöm el?re is a válaszokat!

Legjobb válasz: Persze hogy lehetsz. Akkor lesz 100%, ha kimarad a mensid, elõtte csak találgathatsz...

Persze hogy lehetsz. Akkor lesz 100%, ha kimarad a mensid, elõtte csak találgathatsz...

Holnap lesz egy hete hogy a 2. inszemen voltunk, azóta szedem az Utrogestant, így nagyobb esélyünk van a pozitív tesztre? A mellem feszít és néha a hasam is, de mensi elött is szokott, az inszem után is fájt picit (az 1 után nem)

Még egy hét a tesztig?Szorítsatok!

Legjobb válasz: Az Utro segíti a beágyazódást, azért kell szedni. Elsõ után nem kellett szedned? Sajnos a mellfeszülés és a hasfájás még nem jelent semmit, nekem mmind a három inszeminációmnál fájdogált a mellem és a hasam is. Mikor tesztelsz? Szorítok!

Az Utro segíti a beágyazódást, azért kell szedni. Elsõ után nem kellett szedned? Sajnos a mellfeszülés és a hasfájás még nem jelent semmit, nekem mmind a három inszeminációmnál fájdogált a mellem és a hasam is. Mikor tesztelsz? Szorítok!
Szia! Nekünk 2 hete lesz holnap, hogy inszemináción voltunk, tehát holnap kell tesztelnem! Én is utrogestan hüvelykúpont kaptam, naponta 2x2 dózisban. Ez valóban a baba megtartását-beágyazódását segítõ gyógyszer, sárgatest hormon kiegészítése/pótlása. Nekem amúgy semmilyen tünetem nincs, azon kívül, hogy tegnap reggel óta -nem folyamatosan- görcsölget a hasam, olyan mindjárt megjövõsen. Pontosabban úgy, mintha már meg is lenne, de nem! Szerintem ezt pont az utrogestan okozza... Sok inszemesnél olvastam azt, h fájt a hasuk az inszem utáni napokban, sztem ez még nem elõjele a babásodásnak (sajnos...) de nyilván ettõl még ott lehet a baba! Nem egyszerû a várakozás, tudom, de valahogy csak kibírok még egy napot, Neked pedig nagyon drukkolok hogy pozitívat tesztelj 1 hét múlva!
hol csinálták neketek lányok az inszemet?
09:02-es vagyok, nekem a gyõri Kaáli Intézetben. Te is arra készülsz?
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat!Én az utrot szájon át szedem napi 3szemet, volt tapaszom, clostym, és repesztõ szurim.Az 1nél semmi, ezért is bizunk jobban.Szombathelyen csinálta a doki.Szorítok én is nektek!
majd ird meg mivan!!!!!!
Na mi lett az eredmény? Remélem nem hiába drukkoltunk :)

Mensi elött 2 nappal pozitivat teszteltem. De megjött. A hasam alja szurkál és elggé eresek a melleim, nem fájnak csak eresek. Ez mit jelenthet, még tesztelni azóta nemmertem?

Legjobb válasz: Rendesen megjött,ahogy szokott? Én mindenképpen elmennék orvoshoz,mert 1.ha babát vársz de vérzel az nem jó!!Adnak gyógyszert! 2.Ha babát vártál,de elment akkor megnézik,hogy kitisztult e a méhed.(ne legyen szövõdménye) Tesztet hiába csinálsz sztem,mert a hcg lassabban ürül a szervezetedbõl és az mutathat téves eredményt.

Rendesen megjött, ahogy szokott? Én mindenképpen elmennék orvoshoz, mert 1.ha babát vársz de vérzel az nem jó!!Adnak gyógyszert! 2.Ha babát vártál, de elment akkor megnézik, hogy kitisztult e a méhed.(ne legyen szövõdménye) Tesztet hiába csinálsz sztem, mert a hcg lassabban ürül a szervezetedbõl és az mutathat téves eredményt.

Állítólagos peteérés után 5-6 nappal mitől van mensi szerű hasfájás és rózsaszín folyás, de csak a wc papíron? Inkább megjön vagy a beágyazódás folyamata lehet? A melleim nem feszülnek, pedig ilyenkor már elég erősen érezni szoktam.

Tudom mindenki más, de hasonló tapasztalatokat várnék.

Legjobb válasz: hát nemtom.A beágyazódás a 10.napnál elõtt nemigen szokott lenni,és egyes nõknél van akkor rózsaszínes folyás.de ez nem törvényszerû.a peteérés után 5-6 nappal ha megjönne az nem lenne jó,mert progeszteron problámára utal. Mikorra nemvárod?

hát nemtom.A beágyazódás a 10.napnál elõtt nemigen szokott lenni, és egyes nõknél van akkor rózsaszínes folyás.de ez nem törvényszerû.a peteérés után 5-6 nappal ha megjönne az nem lenne jó, mert progeszteron problámára utal. Mikorra nemvárod?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm. Jövõhét eleje, közepe körül kellene valamikor megjönnie. A PÉ most kicsit késõbb volt, mint szokott.
A beagyazodasra azt szoktak mondani, hogy 10 nap mire befejezodik de mar sokkal hamarabb elkezdodik. A 10 nap csak egy atlag van akinel mar hamarabb befejezodik. A megtermekenyitett petesejt mar 4-5 nap utan a mehbe van es innen kezdodik el a beagyazodas csak a 10-dik napra mondhato, hogy veget ert es innen kezdodik javabol a hcg termelodes. Lehet rozsaszin folyas barmikor a 5-10 nap alatt mert ahogy agyazodik a baba megserulhet egy kisebb verer. Ezzel nincs semmi gond. Persze lehet mastol is azert ne eld bele magad, de pozitiv tesztet kivanok neked!

8 napja múlt el a mensim. De elötte is közben is, és még mindig fáj a mellem (nyilaló fájdalommal) és nem jó a közérzetem se. Nem értem mi ez? Lehet, h baba van a dologban?

Legjobb válasz: Adtol függ hogy mijen álaggu volt,ha megszokott mennyiség és szine volt akkor nem valoszinü hogy baba van a dologban.Én azt mondom ha nem akarsz a dokihoz menni még akkor tesztelj egyet,adtol megnyugodsz,és ha a mellfájásod nem mulik, el kell menni dokihoz.

Adtol függ hogy mijen álaggu volt, ha megszokott mennyiség és szine volt akkor nem valoszinü hogy baba van a dologban.Én azt mondom ha nem akarsz a dokihoz menni még akkor tesztelj egyet, adtol megnyugodsz, és ha a mellfájásod nem mulik, el kell menni dokihoz.
nekem is volt ilyen, de baba nem volt. pedig a dokim is mondta, hogy gyanús... teszteltem és negatív lett, aztán a cicifájás is elmúlt. szerintem semmi különös, csak van ilyen, nem hiszem, hogy baba lenne, ha a mensid olyan volt, mint szokott.
A kérdező hozzászólása: Köszike a válaszokat.Csak annyit fûznék még hozzá, h már a derekam is nagyon azóta.Még nem teszteltem...megfogadtam, h nem fogok többé mert már annyira szeretnénk a poz. lenne...De megyek orvoshoz 22.-én...majd kiderül...
Szia! Na mit mondott az orvos? Nekem is hasonló tüneteim vannak így duplán is érdekel :) Majd írd meg. Remélem lehet gratulálni.
A kérdező hozzászólása: Köszike de nincs semmi jó hir...illetve az a jó, hogy nincs semmi bajom egészséges vok!Most hõmérõznöm kell a dokim szerint...remélem ez bejön!Szióka
Sajnálom, hogy nem babától volt, de remélem legközelebb összejön. Én nagyon drukkolok neked.

Nekem reggel, amior kelek, nagyon fáj a mellem, de ez a nap folyamán enyhül, csak érzékeny, de nem fáj. Nektek egész nap fáj? Illetve, ettől még lehet baba (mensi előtt mindig fáj a mellem)?

Legjobb válasz: Én is ugyanebben a cipõben járok! Én is kíváncsi lennék miért van így! Holnap kellene, h megjöjjön. A melleim nekem is szoktak mensi elõtt fájni, de mielõtt megjönne elõtte 2-3 nappal abba marad a fájdalom. Most viszont nem, ráadásul a hõm is fent van a 23. nap óta 37 felett. Nagyon remélem hogy baba van a dologban mindkettõnknél! :)) A hõd hogy áll?

Én is ugyanebben a cipõben járok! Én is kíváncsi lennék miért van így! Holnap kellene, h megjöjjön. A melleim nekem is szoktak mensi elõtt fájni, de mielõtt megjönne elõtte 2-3 nappal abba marad a fájdalom. Most viszont nem, ráadásul a hõm is fent van a 23. nap óta 37 felett. Nagyon remélem hogy baba van a dologban mindkettõnknél! :) ) A hõd hogy áll?
A kérdező hozzászólása: Fenn van, nekem csak 36, 8-36, 9, de most az egész ciklusban 1 tizeddel alacsonyabb, mint az elõzõ 2-ben. Persze ennek semmi köze a babához. Nem hiszem, hogy terhes volnék, de reménykedem. Kedden vagy csütörtökön kell megjönnie. Neked?

Ha minden mensi előtt fáj a mellem, de most nem fáj (mára nem vártam), ez jelezhet terhességet?

Viszont már napok óta er?s megjön érzésem van, eléggé elbizonytalanodtam, hogy tényleg sikerült -e.

Legjobb válasz: Nekem általában szokott mensi elõtt fájni a mellem. Most viszont nem fáj, holnapra nem várom és már van 1 pozitiv tesztem :) Sok sikert neked!

Nekem általában szokott mensi elõtt fájni a mellem. Most viszont nem fáj, holnapra nem várom és már van 1 pozitiv tesztem :) Sok sikert neked!
A kérdező hozzászólása: Nekem azóta megjött, de neked nagyon szurkolok:) Majd most rágyúrunk erõteljesen:D
18:38-as vagyok. Nekem még mindig semmi, viszont csitultak a görcsök, most inkább szúrkálást érzek a mindkét petefészkemben...remélem nem jelent rosszat. Szurkolok neked:-)
A kérdező hozzászólása: Egyelõre nekem se jött meg:) És most nincsenek is annyira erõs mensis görcseim mint tegnap, nem tudom ez jelent e vmit...
17:37-es vagyok: Nálam még semmi jele a mensinek, de terhesnek se érzem magam egyáltalán...
A kérdező hozzászólása: Drukkolok mindannyiunknak:) Ha nem jön meg továbbra se, péntek reggel tesztelek:)
Ugyanígy vagyok én is. Nekem is minden menzesz elõtt fáj a mellem viszont most nem jött meg és nem fáj a mellem. Viszont menstruációs görcseim vannak és leszakad a derekam. Remélem összejön mindkettõnknek:-)
Elõfordulhat, hogy babás vagy, de a mellfájdalom is mindenkinél más. Nekem szokott fájni a mellem mensi elõtt, viszont mikor babás lettem kb 100x annyira fájt, mint egyébként.
Lányok! Nekem se fáj most, pedig mindig szokott fájni már ilyenkor jócskán! Holnap vagy holnapután lenne esedékes a mensi! Lehet hogy nekem is sikerült? :)
Nekem csak akkor nem fájt, amikor terhes lettem. Kb. a 6. héten viszont betópolta. Szóval akár az is lehet. :)
A kérdező hozzászólása: Gratulálok és köszi:)
Sajnálom, de tényleg:-(. Minden hónap egy új remény, én is tudom. Köszönöm, hogy szurkolsz, remélem 1 év után végre örülhetek:-) További sok szerencsét Neked!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!