Találatok a következő kifejezésre: A mensim de a mellem (103 db)

Szerintem tesztelj. Lehet esély a babára? Úgy értem jókor voltál együtt a pároddal?
Szia! Kiváncsi vagyok mitõl lehet, mert én is ugyanezt érzem, mint Te. Csak nekem barnázás is van hozzá.
A kérdező hozzászólása: Igen, jókor voltunk együtt és késett is 4 napot a mensim, már kezdtem reménykedni, de aztán megjött.
Akkor teszt!! Ha terhes vagy már úgyis kimutatja a teszt!! De aztán írd majd meg mi lett az eredmény!!!
A kérdező hozzászólása: Csináltam egy tesztet most reggel, nagyon halványan két csíkos lett. De olyan halvány, hogy ha akarom látom, ha akarom nem. Nem tudom ez most mit jelent.
Csinálj még egyet és írd meg!Drukkolok nagyon!Sok sikert!

Még 3 nap mensiig, de a melleim már 4-5 napja fájnak érintés nélkül is, mintha be lennének lázasodva, halványan, de látszódnak rajta kék erek, a hőm 37, 5, a folyásom fehér krémszerű. Más tüneteim nincsenek. Ez terhesség?

kicsit megnövekedett a folyásom mennyisége is.

Legjobb válasz: Ja meg azt elfelejtettem odaírni, hogy néha begörcsöl a hasamnál, de az hamar elmúlik.

A kérdező hozzászólása: Ja meg azt elfelejtettem odaírni, hogy néha begörcsöl a hasamnál, de az hamar elmúlik.
Szerintem TERHES vagy!! De ne éld bele magad mert nagyott lehet csalódni!Tapasztalatból mondom...A mellfájás az általában a leggyakoribb tünete a terhességnek!Valakinek csak az elmaradt mensi után vannak tünetei.Ha nem jön meg akkor tesztelj!!!Sok sikert kivánok a babához!
Lehet terhesség is.De lehet hogy meg fog jönni és annak a jele..miért találgatsz?menj dokihoz vagy tesztelj!
nekem is volt mell fájásom, ami az elõtt soha, de nem voltam-vagyok terhes. Tehát ne éld bele magadat, majd ha kimarad tesztelj! De akkor is csak egy hétre rá.
A kérdező hozzászólása: Köszi a gyors válaszokat. Nagyon szeretnék már babót, de nem élem magam bele túlságosan, mert már egy párszor csalódtam, igaz akkor nem fájtak ennyire a melleim, mint most. Tesztelni még egyáltalán nem akarok, szerintem még túl korai, majd kb. akkor tesztelek, ha már 1 hetet késik.
Szia Nekem is a melleim fajtak borzalmasan, nem ugy mint amikor megjon, mert nekem akkor is fajt. Nekem a teszt kb.a kimaradt mensi 5 napjan mar kimutatta a babat, de van akinek mar mensi elott is kimutatja, de szeritnem is varj vele a kimaradt mensod utan meg par napot, es utana tesztelj. 10 hetes kismama
Szerintem nyugodtan tesztelhetsz, mert nekem is a mensi elõtt 1 héttel voltak már ezek a tüneteim, teszteltem, és simán pozitív lett.Futás a patikába, majd meglátod.Drukkolok.18 hetes kismami.
A kérdező hozzászólása: Ha tudsz valamit, legyszi irj, mert nagyon felek....:(
Szia! Átérzem a helyzeted... Hasonló cipõben járunk, csak nekem mensi elõtt óta van a hasszukra + kevesebb, rövidebb mensi.. Mell feszülésem múlt el egyedül. Vacakul érzem magam. :( Remélem lesz olyan, aki tudja mi lehet ez! :) És én tuti nem beszélem be a babát magamnak!
Nekem novemberben volt így akkor megjött, decemberben ugyanígy akkor viszont nem.Már 11 hetes vagyok. Szorítok!
A kérdező hozzászólása: Negatív...szinte tudtam....mint mindig...
nem feltétlenül. Nekem is úgy fájt a hasam, mint mielõtt megjönne, most 7 hónapos a fiam. Drukkolok!
A kérdező hozzászólása: Jó lenne ha igazatok lenne....holnap megírom hogy mi lett az eredmény....
Drukk a holnapi teszthez:)

Még 1 hét a mensiig de már egy hete fájnak a melleim. Ha most csinálnék tesztet kimutatná ha terhes vagyok? Sürün járok pisilni is. Milyen a méhszáj ha befeléforduló?

Kicsit nehezen elérhetö.

Legjobb válasz: A méhszájra nem tudok mit mondani, mert ahhoz nem értek, de a tesztrõl.. az még nem mutatja ki akkor sem ha terhes vagy. Elvileg az ovu mikroszkóp páfrányos marad, ha terhes vagy de ez nem mérvadó jel, mert van más is amikor páfrányos marad. (De ha éppen van olyanod akkor egy próbát megér! ;) Leghamarabb sztem a 28. napon tesztelj ha már végképp nem bírod tovább! Nekem akkor már kimutatta, de írtó halvány volt a második csík. De ott volt, no de van olyan is akinke csak a mensi kimaradás után 4-5 nappal mutatja ki a teszt.Ez nyílván a peteérés miatt eltérõ. Kitartás, remélem babás vagy! ;)

A méhszájra nem tudok mit mondani, mert ahhoz nem értek, de a tesztrõl.. az még nem mutatja ki akkor sem ha terhes vagy. Elvileg az ovu mikroszkóp páfrányos marad, ha terhes vagy de ez nem mérvadó jel, mert van más is amikor páfrányos marad. (De ha éppen van olyanod akkor egy próbát megér! ;) Leghamarabb sztem a 28. napon tesztelj ha már végképp nem bírod tovább! Nekem akkor már kimutatta, de írtó halvány volt a második csík. De ott volt, no de van olyan is akinke csak a mensi kimaradás után 4-5 nappal mutatja ki a teszt.Ez nyílván a peteérés miatt eltérõ. Kitartás, remélem babás vagy! ;)
A kérdező hozzászólása: Szia!Köszi a választ, de sajna nincs ovu tesztem:(De a nap bármely szakában rámtör az émelygés és a hányinger.És(fehér)folyásom van már 1 ideje.A szagokra nem vagyok érzékeny.Akkor várjam meg mig(nem)jön meg?
várd meg még nem jön meg.Ha most csinálnád az negatív lenne, és csak elszomorodnál.sok sikert.

Október 19-re vártam a mensit, de tegnap este (szeretkezés után) kicsit véreztem. Azóta semmi. Egyáltalán nem védekezünk, a terhesség ellen szól viszont, hogy a melleim egyáltalán nem fájnak. Ennek ellenére lehetek terhes?

Legjobb válasz: Ne izgulj feleslegesen. Azert mert itt az ember ossze-olvas mindenfele terhessegi tunetet, meg nem jelenti azt, hogy te nem lehetsz terhes, csak mert XY-nak mar ilyenkor feszultek a mellei vagy akarmi. Ha ez megnyugtat, nekem valamikor 6-8 hetesen kezdtek el erzekenyek lenni a melleim. En mar a kimaradt menzi elott 4 nappal pozitivat teszteltem, ez egyuttlet utani 10.napon volt. Mindenkinel masok a terhessegi tunetek es van akinel egyik tunet elobb jelentkezik, masnal meg akar csak egy honappal kesobb vagy abszolut nem. Tehat ne keseredj el, ezt probalom mondani. :) En sokszor vereztem terhessegem elso 3-4 honapjaban es sohasem akkor, mikor esedekes lett volna egy menzesz, sot, ultrahangon semmi rendelleneset nem talaltak pedig sokszor azt hittem, hogy elvetelek, megis a lanyom 41+0-nal szuletett.

Ne izgulj feleslegesen. Azert mert itt az ember ossze-olvas mindenfele terhessegi tunetet, meg nem jelenti azt, hogy te nem lehetsz terhes, csak mert XY-nak mar ilyenkor feszultek a mellei vagy akarmi. Ha ez megnyugtat, nekem valamikor 6-8 hetesen kezdtek el erzekenyek lenni a melleim. En mar a kimaradt menzi elott 4 nappal pozitivat teszteltem, ez egyuttlet utani 10.napon volt. Mindenkinel masok a terhessegi tunetek es van akinel egyik tunet elobb jelentkezik, masnal meg akar csak egy honappal kesobb vagy abszolut nem. Tehat ne keseredj el, ezt probalom mondani. :) En sokszor vereztem terhessegem elso 3-4 honapjaban es sohasem akkor, mikor esedekes lett volna egy menzesz, sot, ultrahangon semmi rendelleneset nem talaltak pedig sokszor azt hittem, hogy elvetelek, megis a lanyom 41+0-nal szuletett.
Miért múlt idõben írsz? Holnap lesz 19-e, még megjöhet a mensid. És egyébként én is így voltam a múlt hónapban, mint most te: Szeretkezés után véreztem kicsit, nem fájtak a melleim, majd rá pár napra megjött rendesen a mensim.
lehetsz.
A kérdező hozzászólása: Igaz. Azért írtam múlt idõben, mert azt gondoltam, hogy ez a vérzés már a mensi. De lehet, hogy mégsem, mert már nem is vérzek. Kíváncsi vagyok, mi lesz ebbõl.
Majd ird meg nekunk, hogy ha kesobb mas is olvassa a kerdesed meg a valaszokat, akkor tudja! :) Olyan rosszak a "befejezetlen tortenetek". :( Nem tudhatod, kinek segitenek a valaszok meg a jovoben. :)
A kérdező hozzászólása: Sajnos, megjött:(

Még 4 nap van a nem várt mensiig, feszül a mellem, esténként émelygek, de más tünetem nincs. Lehetek még babás?

Köszönöm el?re is a válaszokat!

Legjobb válasz: Persze hogy lehetsz. Akkor lesz 100%, ha kimarad a mensid, elõtte csak találgathatsz...

Persze hogy lehetsz. Akkor lesz 100%, ha kimarad a mensid, elõtte csak találgathatsz...

Holnap lesz egy hete hogy a 2. inszemen voltunk, azóta szedem az Utrogestant, így nagyobb esélyünk van a pozitív tesztre? A mellem feszít és néha a hasam is, de mensi elött is szokott, az inszem után is fájt picit (az 1 után nem)

Még egy hét a tesztig?Szorítsatok!

Legjobb válasz: Az Utro segíti a beágyazódást, azért kell szedni. Elsõ után nem kellett szedned? Sajnos a mellfeszülés és a hasfájás még nem jelent semmit, nekem mmind a három inszeminációmnál fájdogált a mellem és a hasam is. Mikor tesztelsz? Szorítok!

Az Utro segíti a beágyazódást, azért kell szedni. Elsõ után nem kellett szedned? Sajnos a mellfeszülés és a hasfájás még nem jelent semmit, nekem mmind a három inszeminációmnál fájdogált a mellem és a hasam is. Mikor tesztelsz? Szorítok!
Szia! Nekünk 2 hete lesz holnap, hogy inszemináción voltunk, tehát holnap kell tesztelnem! Én is utrogestan hüvelykúpont kaptam, naponta 2x2 dózisban. Ez valóban a baba megtartását-beágyazódását segítõ gyógyszer, sárgatest hormon kiegészítése/pótlása. Nekem amúgy semmilyen tünetem nincs, azon kívül, hogy tegnap reggel óta -nem folyamatosan- görcsölget a hasam, olyan mindjárt megjövõsen. Pontosabban úgy, mintha már meg is lenne, de nem! Szerintem ezt pont az utrogestan okozza... Sok inszemesnél olvastam azt, h fájt a hasuk az inszem utáni napokban, sztem ez még nem elõjele a babásodásnak (sajnos...) de nyilván ettõl még ott lehet a baba! Nem egyszerû a várakozás, tudom, de valahogy csak kibírok még egy napot, Neked pedig nagyon drukkolok hogy pozitívat tesztelj 1 hét múlva!
hol csinálták neketek lányok az inszemet?
09:02-es vagyok, nekem a gyõri Kaáli Intézetben. Te is arra készülsz?
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat!Én az utrot szájon át szedem napi 3szemet, volt tapaszom, clostym, és repesztõ szurim.Az 1nél semmi, ezért is bizunk jobban.Szombathelyen csinálta a doki.Szorítok én is nektek!
majd ird meg mivan!!!!!!
Na mi lett az eredmény? Remélem nem hiába drukkoltunk :)

Ha az utsó mensi napja szept 12 volt, 13-án és 24-én voltunk együtt lehetek babás? 10 én kell megjönnie de a melleim érzékenyek.

Lehet hogy, hülye kérdés de várom a válaszokat.

Legjobb válasz: elvileg lehetsz. 24-e körül kellett lennie peteérésednek. Drukkolok.

elvileg lehetsz. 24-e körül kellett lennie peteérésednek. Drukkolok.
Szerintem lehetsz terhes a peteérésed szept 26 án volt és ha 24 én együtt voltatok akkor jó eséllyel megfogant a picur elvileg 5 napig életképes a kiskatona, ha megfogant az én szülinapomon fog megszületni jún 19:) én szorítok nektek és jó egészséget kívánok!

Vasárnap megjött! Sajnos, de már mensi előtt görcsölt és szurkált a petefészkem és a mellem is feltünően megnőtt. Most megjött, de a hasszurka ugyanúgy van, igaz kicsit barnásabb, mint szokott lenni! Ez már teljesen reménytelen, hogy baba legyen?

Ez mi lehet akkor?

Legjobb válasz: Azt szokták mondani terhesség alatt is megjöhet csak kevesebb és barnásabb!Ha elmúlok elõbb mint az kéne akkor egy csinálj egy tesztet az nem árt!Így legalább Te is meg fogod tudni,hogy babó vagy sem!Drukkolok!

Azt szokták mondani terhesség alatt is megjöhet csak kevesebb és barnásabb!Ha elmúlok elõbb mint az kéne akkor egy csinálj egy tesztet az nem árt!Így legalább Te is meg fogod tudni, hogy babó vagy sem!Drukkolok!
Szerintem az, de kitartás, eddig sosem volt ilyen tapasztalat mensi elõtt?
A kérdező hozzászólása: Nem igazán volt ilyen, nekem az a furi, hogy menzesz elõtt sose görcsöltem és szurka sem volt! De az lehet babó? mert megvan rendesen, de nekem átlagba 6 napig szokott tartani, most vagyok a 3. napon, de a mennyiség mára feltünõen kevés!Ha elmúlik csináljak tesztet?
Nekem is ez volt, pont ebben a hónapban, de szerintem inkább csak valami front, stressz, ilyesmi okozza a furcsaságokat, és nem vagyunk terhesek. Én nem tesztelek, de ha bizonytalan vagy, akkor tesztelj egyet, azon nem múlik semmi...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!