Találatok a következő kifejezésre: A mensim 2 hettel mindig faj (8 db)

Mensim előtt 1 héttel csináltam 3 tesztet, mert fájt a mellem, és mind a 3 pozitív lett. A múlt hónapban késett a mensim 2 hetet, és amikor megjött, alig véreztem, és kb csak 3 napig tartott. Létezik, hogy már akkor terhes voltam?

Legjobb válasz: Szia. Nagy a valószínüsége,hogy már a múlt hónapban teherbe estél.Menj orvoshoz,és ö megmondja a nagyságból,hogy mennyi idös az embrió. Gratula a babához. 29hetes kismama.

Szia. Nagy a valószínüsége, hogy már a múlt hónapban teherbe estél.Menj orvoshoz, és ö megmondja a nagyságból, hogy mennyi idös az embrió. Gratula a babához. 29hetes kismama.
Szia! Igen elképzelhetõ. Én úgy jártam hogy nem jött meg a mensesem, de a teszt amit csináltam negatív lett. Beszedtem a fogamzásgátlót, mire következõ hónapban sem jött meg, így csináltam még egy tesztet. Az pozitív lett, és kiderült már múlt hónapban terhes voltam. A kicsinek azonban nem lett semmi baja hála istennek.
Szerintem is már akkor terhes voltál, hiszen a teszt nem valószinû hogy ilyen korán kimutátná a pozitiv eredményt ha csak most estél volna teherbe!
szerinetm is lehetseges hogy mar terhes voltal.ha akkor nem is a tesztek 4 hetest mutathatnak ki leghamarabb, szoval igen.

A mensim elott 2 hettel mindig faj alul, baloldalt a hasamnal 1 napig. Ez mitol van? Problemat jelenthet?

Legjobb válasz: Valószinüleg peteéréskor fáj. Nem jelent problémát, ha nem olyan erõs a fájdalom és, ha csak egy napig tart.Nekem is sokszor fáj az ülem mikor peteérésem van,de az nem tart egy napnál tovább.De,ha sürübben jelentkezik a fájdalom és elég intenziv fordulj vele orvoshoz.üdv

Valószinüleg peteéréskor fáj. Nem jelent problémát, ha nem olyan erõs a fájdalom és, ha csak egy napig tart.Nekem is sokszor fáj az ülem mikor peteérésem van, de az nem tart egy napnál tovább.De, ha sürübben jelentkezik a fájdalom és elég intenziv fordulj vele orvoshoz.üdv
Igen, minden bizonnyal a peteérés következménye, hogy fájdogálsz. Ez nem baj egyáltalán. Sok nõ megéri az ilyet.
Lehetsz.... Mikor teszteltél? És milyen érzékenységûvel?

Két hete fáj mind a két mellem, és eddig csak akkor fájt ha megjött a mensim. Most még 2-hét van vissza a mensimig. Lehet a terhesség jele?

Legjobb válasz: Én is így voltam, de nem csak fájtak, hanem szemmel láthatóan nõttek is. Két héttel mensi elõtt teszteltem pozitívat! :) Olyan terhességi tesztet kérj a patikában ami 3 nappal beágyazódás után kimutatja a terhességet. Szorítok!!! :)

Én is így voltam, de nem csak fájtak, hanem szemmel láthatóan nõttek is. Két héttel mensi elõtt teszteltem pozitívat! :) Olyan terhességi tesztet kérj a patikában ami 3 nappal beágyazódás után kimutatja a terhességet. Szorítok!!! :)
szerintem tesztelj
Szia! Hát nekem is fájt a mellem 2 héttel a menzi elõtt, sajnos nem baba miatt!És meg is jött, elég furcsán! Leheth. bezavarnak a hormonok is, pláne ha szedtél mostanban tabit! De azért sok sikert kívánok!
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat.

2 hete mult el a nagyon erõs mensim, de még mindig nagyon fájnak és érzékenyek a melleim? Volt mikor a melltartót sem viseltem el. Többi lent

Szóval 2 hete nagyon erõs mensin vagyok túl, egy csomó darab jött ki belõlem, és maga a vérzés az 7 napig tartott de még utána 3 napig barnáztam, tehát lehet azt mondani hogy 10 napos volt. Azóta teli vagyok pattanásokkal, miteszerekkel, mióta elmúlt azóta folyamatosan fáj a mellem érzékeny,1 hete full ideg vagyok, és a hasam alja olyan nyomásosan fájt, tegnap. Amikor a mensim kezdõdött csináltam egy tetszet mert nem ugy jött, és nem ugy fájt a hasam ahogy szokott. Mi lehet ez? Tudom hogy nem orvosok vagytok! Volt valakinek ilyen? Nem beszélem be magamnak a tüneteket, nem görcsölök... Köszönöm hogy elolvastátok!

Legjobb válasz: Mellfájdalom a magas prolaktin szintre is utalhat...viszont valóban ez csak találgatás mindaddig mig nem mész el egy orvoshoz és csináltatsz egy hormonális vérvizsgálatot a ciklusod 3. és 21. napján,akkor fény derül arra hogy minden rendben van-e veled.Mióta szeretnél babát?

Mellfájdalom a magas prolaktin szintre is utalhat...viszont valóban ez csak találgatás mindaddig mig nem mész el egy orvoshoz és csináltatsz egy hormonális vérvizsgálatot a ciklusod 3. és 21. napján, akkor fény derül arra hogy minden rendben van-e veled.Mióta szeretnél babát?
Én csak találgatok, de nekem ovuláció elõtt szokott ilyenem lenni. Ideges, ingerült (konkrétan hisztis vagyok!), pattanásos, fáj a hasam és a többi. Ez a sok ösztrogén miatt van, ami megelõzi az ovulációt, nálam legalábbis. Peteéré után el is fújják. Egyébként a melleim nem szoktak fájni, szóval lehet nálad más a helyzet!
Velem is ez van most. Ne stresszelj, attól van
A kérdező hozzászólása: ja, ovu tesztem páfrányos már a peteérésem óta.
Lehetsz!!! szinte mindenkinek van ilyen mindjárt megjön érzése hetekig. De nem értem miért nem mutatja ki a teszt... elvileg ki kellene már legalább most! A páfrányozás miatt gondolom hogy lehetsz! De érdemes lenne megkérdezni a dokit... Vagy még nem akarod?? De az is lehet, hogy nem volt peteérés.. van akinek nem válik be az ovu teszt.. (egyik uncsoimnak folyton páfrányt mutatott, nekem viszont bevállt, és csak akkor mutatott mikor tényleg kellett!) Remélem babás vagy! ;)
A kérdező hozzászólása: Nagyon szeretnénk babát, már van egy kisfiúnk.Az ovu teszt nekem mutatta a nem term.napokat is.utánna a páfrányokat s azóta is páfrányos.cicim érzékeny volt, most nem az.hangulatváltozásaim vannak, néha hányingerem.
Pár nap múlva tesztelj újra! Drukkolok!

Mindig rendszeresen késik a menszeszem (kb 2-3 heteket szokott késni) és nagyon fáj a derekam és eléggé erősen görcsölök! ! ! Fel szeretnék iratni fogamzágátlót azért, hogy beálljon a mensim és barátom is van.. Nem túl korai felirattatni 16 évesen?

Legjobb válasz: nem. most már nagyon sok jó fogamzásgátló van. sok nálad még fiatalabb lánynak azért írnak hogy a menssük normális legyen, és ne legyen fájdalmuk.

nem. most már nagyon sok jó fogamzásgátló van. sok nálad még fiatalabb lánynak azért írnak hogy a menssük normális legyen, és ne legyen fájdalmuk.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!