Találatok a következő kifejezésre: A mensim 2 hettel (139 db)

Mensim előtt 1 héttel csináltam 3 tesztet, mert fájt a mellem, és mind a 3 pozitív lett. A múlt hónapban késett a mensim 2 hetet, és amikor megjött, alig véreztem, és kb csak 3 napig tartott. Létezik, hogy már akkor terhes voltam?

Legjobb válasz: Szia. Nagy a valószínüsége,hogy már a múlt hónapban teherbe estél.Menj orvoshoz,és ö megmondja a nagyságból,hogy mennyi idös az embrió. Gratula a babához. 29hetes kismama.

Szia. Nagy a valószínüsége, hogy már a múlt hónapban teherbe estél.Menj orvoshoz, és ö megmondja a nagyságból, hogy mennyi idös az embrió. Gratula a babához. 29hetes kismama.
Szia! Igen elképzelhetõ. Én úgy jártam hogy nem jött meg a mensesem, de a teszt amit csináltam negatív lett. Beszedtem a fogamzásgátlót, mire következõ hónapban sem jött meg, így csináltam még egy tesztet. Az pozitív lett, és kiderült már múlt hónapban terhes voltam. A kicsinek azonban nem lett semmi baja hála istennek.
Szerintem is már akkor terhes voltál, hiszen a teszt nem valószinû hogy ilyen korán kimutátná a pozitiv eredményt ha csak most estél volna teherbe!
szerinetm is lehetseges hogy mar terhes voltal.ha akkor nem is a tesztek 4 hetest mutathatnak ki leghamarabb, szoval igen.

Csütörtökön voltam orvosnál, több mint 3 hete késik a mensim. 2 hét múlva kell visszamennem. Mire vár? Nem kaptam semmilyen gyógyszert ami meghozná a menszeszem? !

http://www.ciklus.hu/images/diagramok/87f8c5364934039b0303d7..

Legjobb válasz: a leletedre nem irt semmit?Esetleg nem csináltál terheségi tesztett vagy a doki nem küldtt el?

a leletedre nem irt semmit?Esetleg nem csináltál terheségi tesztett vagy a doki nem küldtt el?
Szia! Nekem is 3 hét késés után lett pozitív a teszt, elmentem dokihoz, de mivel a cilkusom elég rendszertelen volt(soha nem volt 28 napos) azt mondta higy kb 4 hetes terhes vagyok(pedig akkor már 7-8 hetes körül kellet volna lennie ha 28napos lett volna a ciklusom). Jövõhét csütörtökön megyek vissza akkor már lesz szívhangja is a picinek.
Akkor a doki arra vár hogy 2 hét múlva lát-e valamit.Én mikor voltam elöszõr csak a megvastagodott nyálkahártyát látta és 2 hét múlva már ott volt az én kicsi babám.Én a helyedben csinálnék egy másik tesztet és ha az is poz akkor megvárnám a 2 hetet és meglátnám mit mond.(Én 6 tesztet csináltam mire elhittem hogy baba van és az 1 stimus honapban összejött) A leletre mit irt? Kívánom hogy minden ugy legyen ahogy szeretnéd!
A kérdező hozzászólása: Gratulálok a babóhoz:-)Csütörtök reggel csináltam tesztet, pozitív is lett igaz csak 10 perc után az is nagyon halványan.A doki is csinált, de õ azt mondta negatív.Nem tom mi van , a hõmön sem tudok elmenni!?Igaz a ciklusom rendszertelen, ezért mindig remánykedek
A kérdező hozzászólása: Bocsi:reménykedek

Reggeli émelygések, cici nagyobbodás, de a mensimnek 2 hét múlva kellene megjönni, a tesztek egyenlőre negatívak, próbálkozunk, de még egyenlőre semmi. Szerintetek?

Legjobb válasz: Hány naposak a ciklusaid? Hányadik ciklus napon vagy? Csak mert ha 28-30 körüli akkor még csak most van kb peteérésed. A tünetek is koraiak. Föleg az émelygés, az alapból az 5-6. héten kezdödik csak. Viszotn a terhességi tüneteket simán be tudják képzelni maguknak a nõk ha nagyon szeretnének már teherbeesni. Én is voltam igy. A teszt az aktus után 10-14 nappal mutathat elõször pozitvat.

Hány naposak a ciklusaid? Hányadik ciklus napon vagy? Csak mert ha 28-30 körüli akkor még csak most van kb peteérésed. A tünetek is koraiak. Föleg az émelygés, az alapból az 5-6. héten kezdödik csak. Viszotn a terhességi tüneteket simán be tudják képzelni maguknak a nõk ha nagyon szeretnének már teherbeesni. Én is voltam igy. A teszt az aktus után 10-14 nappal mutathat elõször pozitvat.
A kérdező hozzászólása: 28 napos ha jól tudom, a mensim 4-5 nap alatt elmúlik. 3hónapja nem szedem már a bogyót. Nagyon vágyunk már a bébire.:) Ettõl félek én is, hogy csak beképzelem, de remélem nem. 10-13.körül kellene megjönni, ahogy számoltam. mikor ajánlod a teszt elvégzését?
A kérdező hozzászólása: Ami kimaradt, hogy krémes fehérfolyásom van...
Hát akkor eleve mostanában kellene próbálkoznotok! Tesztet szerintem leghamarabb majd csak a nemvárt napján érdemes csinálni!
ha rendesen volt menzeszed és 2 heted van még vissza, akkor nem terhesség. Ovu lehet a dologban.
Ez inkább esetleg egy kései peteérés , ha majd csak 13-a körül kellene megjönnie, akkor kétlem, hogy terhességi tünet
Hogy lehetne terhesség ha csak mostanában van ovud? Mostanában legyetek együtt! Ha elmarad a havid akkor tesztelj!

Ha az orvos olyan gyógyszert írt fel, amitől meg kellene jönnie a mensimnek 2 héten belül, akkor előfordulhat az, hogy mégsem jön meg?

Már 1 hete, hogy bevettem a gyógyszereket, de még semmi. A doki pedig azt mondta, hogy általában a gyógyszer abbahagyása után 2-3 nap múlva megjön....

Legjobb válasz: Hát ez elég nagy baj, mindenképpen mejd vissza a dokihoz. Nekem volt egy barátnõm akinek az anorexiája miatt nem volt kb fél évig menszije és szedett valamit, de sokáig és azt mondta neki a doki ha 3 hónapon belül nem lesz menszije, lehet hogy soha nem lesz, de õ folyamatosan szedte a bogyót és meg is jött neki.

Hát ez elég nagy baj, mindenképpen mejd vissza a dokihoz. Nekem volt egy barátnõm akinek az anorexiája miatt nem volt kb fél évig menszije és szedett valamit, de sokáig és azt mondta neki a doki ha 3 hónapon belül nem lesz menszije, lehet hogy soha nem lesz, de õ folyamatosan szedte a bogyót és meg is jött neki.
Ha nem jön meg két héten belül, akkor mindenképp menj vissza. Lehet, hogy nem volt elég erõs a hormon. Én is szedtem gyógyszert ilyen problémára, de az elsõ kúra túl gyenge volt. Másodszorra már kétszer annyi hormont kaptam, és attól megjött.

Az orvosom azt mondta egy hónapja, hogy 2-3hét múlva várható a mensi. Egy hete érzem a hasam, de tegnap óta semmi. Miért nem jött még meg?

Akkor most mi van???Már egész éjjel azzal a´lmodtam,hogy terhes vagyok.Még nem szeretnék 2.babát,túl korai lenne.ha ma´r u´ton lenne az sem gond,csak egészséges legyen....

Legjobb válasz: Hát.... Szerintem csinálj egy tesztet. Az biztos kimutatja már. Lehet, hogy megvastagodott nyálkahártyát látott, ami lehet mensi és terhesség elõjele is. Szülés óta még nem jött meg?? Mennyi idõs a baba?

Hát.... Szerintem csinálj egy tesztet. Az biztos kimutatja már. Lehet, hogy megvastagodott nyálkahártyát látott, ami lehet mensi és terhesség elõjele is. Szülés óta még nem jött meg?? Mennyi idõs a baba?
A kérdező hozzászólása: A lányom 3, 5hónapos.Szóval még korai lenne a tesó. igen a doki látta a nya´lkaha´rtyát, azért mondta, hogy 2-3 hét múlva megjön.Csináltam egy teszteta héten du.Lehet, hogy reggelröl kellene???
Nekem 3 hétig szopott az elsõ fiam, utána fejtem, azt a kicsikét, ami volt, ennek ellenére 5 hónapos volt, amikor megjött. De ha nem védekeztetek, akkor elõfordulhat terhesség, mert peteérésed van elõször, és utána mensi. Arról pedig nem biztos, hogy tudsz. Érdemes lenne valóban egy reggeli vizeletes teszt. De lehet, hogy nem is akar megjönni még....
A kérdező hozzászólása: Ha nem akarna még meg jönni, akkor mit látott a doki??Még nekem is mutatta. ja, szoptatok, napi 7-8szor.
Nem tudom..... Tesztelj még egyszer, ha semmi, akkor menj vissza a dokihoz. Jobb ötletem nincs :o(
Nyugalom.Szerintem csak tévedett a doki.De fordulj inkább hozzá.Amúgy gondolom védekezetetek a férjeddel.Valószínûleg azért nem jön meg, mert sokat szoptatsz, és ez így is van rendjén.

Kesett a mensi 1 hete aztan egyutt voltunk de nem mentunk el semmi nem volt. Vett be 72 oras tablettat, es most sem jott meg a havija mar 2 hete. Megoldas?

Legjobb válasz: hejzet az hogy szuz volt ,lehetseges hogy terhes elso alkalomtol anelkul hogy elmentem volna ?Osem ment el rovid aktus volt,semmi nelkul.

A kérdező hozzászólása: hejzet az hogy szuz volt , lehetseges hogy terhes elso alkalomtol anelkul hogy elmentem volna ?Osem ment el rovid aktus volt, semmi nelkul.
Ha gumi nem volt rajtad, elõváladéktól teherbe eshetett, akkor is, ha a legelsõ aktus volt.
Jó esetben csak a 72 órás tabi miatt késõk (rendesen össze tudja zavarni a hormonokat), de inkább teszteljetek. Egyébként igen, elsõre is teherbe eshet az elõváladéktól.

Baj lehet? 3 hete nem jött meg a mensim, 2 tesztem is pozitív, dokinál még nem voltam.

Tegnap délután cseppnyi barna folyásom volt, éjjel semmi. Ma reggel Wc-zés után a papíron láttam barna folyást, azóta semmi. Lehetséges, hogy az erölködést?l van? Nagyon félek, hogy baj lesz a babával!

Legjobb válasz: Az elején elõfordulhat a barnázás, de ha már 3 hete késik, akkor elmehetnél dokihoz. Már csak a megnyugatás miatt is!

Az elején elõfordulhat a barnázás, de ha már 3 hete késik, akkor elmehetnél dokihoz. Már csak a megnyugatás miatt is!
Hát, én is barnáztam, két tesztem is pozitív lett. Ma 38 hetes terhes vagyok, és a baba makk egészséges. Szerintem nem lesz baj. Nekem az elején volt barnázás.... Amkor elmaradt a mensi.
A kérdező hozzászólása: Köszi a megnyugtató válaszokat! Jó egészséget mindenkinek!
Persze. Nekem végig volt, és most is van.Néha több, néha kevesebb. Ha nincs szaga, nem túros, nem véres, akkor semmi baj. Valakinek van, valakinek nincs. Teljesen normális. 40 hetes kismama
Biztosan meg fog vizsgálni, hiszen azért mész hozzá, hogy megtudd minden rendben van-e a babával. Ne aggódj!
A kérdező hozzászólása: Ha van ez a folyás, attól még megvizsgál a doki?
Nem lessz semmi baj. Erre gondolj, és ne stresszeld magad. Ha már szeded az elevitet az nagyon jó.Bár én gravidát szedtem, de ez is megfelel, ha nem okoz székrekedés, nem azt csinált. 40 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Elevitet szedek. Megpróbálok megnyugodni, és türelmesen kivárni a délután, bár nem lesz könnyû. Köszi a választ! Könnyû szülést és jó egészséget kivánok!
Pihenj sokat. Én is a 7.héten mentem dokihoz elõször, bár nekem akkor derült ki.Nekem is 2-3szor voltak ilyen kis barnázások, azért teszteltem ilyen késõn.Rengeteget pihenj, ne erõltesd meg magad, és mihamarabb menj dokihoz, szedjél terhességi vitamint, mert annak legfõképpen a terhesség elején van értelme.Sok sikert 40 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Tudom már voltam is a múlt héten, csak a dokinak elkellett mennie. Ma délután megyek hozzá, csak az még olyan sokára lesz. :-(
A kérdező hozzászólása: Ja, és pénteken lenne a köv. mensi, lehet az kavar be? Mit csináljak?
A kérdező hozzászólása: Tegnap a dokim megállapította a 7 hetes terhességet, a picinek már dobogott a kis szive. Nagyon jó érzés volt látni! A barnázásra kaptam vastartalmú gyógyszert és C vitamint kell szednem. Egyébként azóta nem volt barna folyásom, valószínû megemelhettem magam. Köszi mégegyszer mindenkinek a válaszokat, remélem tényleg nem lesz semmi baj. Boldog babavárást mindenkinek!
Lehetsz.... Mikor teszteltél? És milyen érzékenységûvel?

Ha pénteken lesz mensim, akkor már biztos, hogy nem jött össze a baba (2 hete voltunk együtt)?

Legjobb válasz: Miért, vannak elõjeleid, hogy nem fog megjönni? Ha pénteken, ahogy kell megjön, akkor nyílván nem sikerült.

Miért, vannak elõjeleid, hogy nem fog megjönni? Ha pénteken, ahogy kell megjön, akkor nyílván nem sikerült.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!