Találatok a következő kifejezésre: A mensim 17-én jött meg utoljára (4 db)

Június 17-én jött meg utoljára a mensim, vagyis ma vagyok a tizenkettedik napon. Nem volt nyákos folyásom, vagyis még valószínüleg nem volt peteérésem?

Legjobb válasz: Valószínûleg nem volt még. Méred a hõdet? Az is segíthet a peteérésed idõpontjának megtalálásában...

Valószínûleg nem volt még. Méred a hõdet? Az is segíthet a peteérésed idõpontjának megtalálásában...
Nem kell folyasod legyen ahhoz hogy peteeresed legyen, nekem sem volt.A hodet merd az segiteni tud..en a 14-ik napon eshettem teherbe.Tehat neked is mostanaba kene legyen pe.d. probalkozzatok most 5 napig ha babat akartok.
A kérdező hozzászólása: a hõm tegnap is meg ma reggel is 36, 5-36, 6 volt

A mensim április 17-én jött meg utoljára 5 napig tartott. Ma két órája körülbelül elkezdett fájni a hasam bal oldalon alul, néha belenyilal. Ez beágyazódás?

Szerdán este együttvoltam a párommal. Védekeztünk pharmatex tablettával. Utána pár órával is voltunk együtt. Ez 30-án volt.

Legjobb válasz: Szerintem ez peteérés! Szóval, ha nem akartok babát, akkor most (is) mindenképpen védekezzetek a napokban!!!

Szerintem ez peteérés! Szóval, ha nem akartok babát, akkor most (is) mindenképpen védekezzetek a napokban!!!
Hat sajnos, nem sok :(
tuti nem! meg is jött és a hõd sem magas.
vannak olyanok akik a terhességük elején menstruáltak.semmi sem kizárt de egy teszt kimutatja amit tudni szeretnél!

Január 17-én volt meg utoljára 2-3 napra és 25 napra jött, de régen 28 napos volt. Most mikorra kéne várnom a mensim?

sziasztok.3 pozitiv teszt..egy jo doki vizsgálat.uh-n még nem láthato..január 17-én volt meg utoljára 2-3 napra és 25 napra jött..de régen 28 napos volt.most mikorra kéne várnom..amugy nem akarom..de mikorra várhato?ti hogy számoljátok?hétfö ota fájdogál a derekam..és ma a folyásomba volt egy hajszálvékony vér csik.de nem jött meg..csak én szurtam ki.most akkor meg fog jönni?vagy már késik?a lányommal is menstruáltam csak mindenki máshogy számolja ki mikorra várhato..számoljatok nekem..lécciiii

Legjobb válasz: Szia! Szerintem most kellene megjönnie vagy már meg kellene lennie! Én is így dilemmáztam! Kicsit véreztem én is a pozitív tesztek után és nem tudtam, hogy állapotos vagyok-e (nem szeretem a "terhes" szót)! Ugyanígy voltam, ahogy Te! UH-n csak a mensi elsõ napjához 5. betöltött hétre látható valami (legalábbis én így tudom). A vérzés lehet a beágyazódás jele, illetve azzal is járhat. Drukkolok, hogy minden OK legyen! 13 hetes kismami

Szia! Szerintem most kellene megjönnie vagy már meg kellene lennie! Én is így dilemmáztam! Kicsit véreztem én is a pozitív tesztek után és nem tudtam, hogy állapotos vagyok-e (nem szeretem a "terhes" szót)! Ugyanígy voltam, ahogy Te! UH-n csak a mensi elsõ napjához 5. betöltött hétre látható valami (legalábbis én így tudom). A vérzés lehet a beágyazódás jele, illetve azzal is járhat. Drukkolok, hogy minden OK legyen! 13 hetes kismami
A kérdező hozzászólása: jajj..köszönöm, , már annyira nem tudom..mert ha magamnak 17-töl számolok 28 napot..jo indulattal az ma van.és nekem mindig hajnalra jön meg..de mult hoba nis 25-26 napra jött meg..ugyhogy nem tudom..3 teszt csak nem hazudik.a beágyazodás már megvolt szerintem mert a teszt kimutatta..ugyhogy most izgulok.
A kérdező hozzászólása: sziasztko.ma egy kicsit megjött..de nem ugy ahogy szokott..nem folyik belölem a menzi hanem csak akkor látszik ha ki törlöm wc után..ugy hogy várok.de 3 teszt nem hazudik.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!