Találatok a következő kifejezésre: A mensi után a pecsételő (5 db)

Gyógyszert váltottam. Miért van pecsételő vérzés a mensi után? Az előző gyógyszernél nem volt ilyen mellékhatás.

Lindynetter?l mercilonra váltottam, ami magasabb hormontartalmú.

Legjobb válasz: szia! bár nem ide tartozik,de tényleg magasabb hormontartalmú a mercilon mint a Lindynette? csak mert én elõször mercilont szedtem utána tri-regolt és most kaptam Lindy-t! Hát ezt nem értem! egyébként a pecsételõ vérzés lehet attól h még nem állt át a szervezeted az új tabira! Kell hozzá kb 3hónap!

szia! bár nem ide tartozik, de tényleg magasabb hormontartalmú a mercilon mint a Lindynette? csak mert én elõször mercilont szedtem utána tri-regolt és most kaptam Lindy-t! Hát ezt nem értem! egyébként a pecsételõ vérzés lehet attól h még nem állt át a szervezeted az új tabira! Kell hozzá kb 3hónap!
A kérdező hozzászólása: Igen magasabb az egyik összetevõjének a tartalma.

A mensim után 2 héttel barnás pecsételő vérzés minek lehet a tünete?

2 hete menstruáltam utoljára, kb. 1 hete szeretkeztem védekezés nélkül. Pár napja vérzek kicsit, de barnás színű és kevés nagyon. Lehetek terhes? vagy minek lehet ez a tünete?

Legjobb válasz: Beágyazódásos vérzének korai mindenképpen, szerintem a peteérés jele. Sokaknál elõfordul. Ha szeretnél terhes lenni, most szeretkezz védekezés nélkül, ha nem, akkor védekezz!!! Ne csak most, mindig, amíg nem akarsz szülni...

Beágyazódásos vérzének korai mindenképpen, szerintem a peteérés jele. Sokaknál elõfordul. Ha szeretnél terhes lenni, most szeretkezz védekezés nélkül, ha nem, akkor védekezz!!! Ne csak most, mindig, amíg nem akarsz szülni...
Lehet akár beágyazódási vérzés is. Más kategóriába kellett volna írnod, a terhességbe, ott tudnának válaszolni.
A kérdező hozzászólása: köszi
Szerintem ovulációs vérzésrõl van szó.

A peteérésem után 12 nappal, ma este, nem pecsételő, hanem mensi jellegű vérzésem lett. Mi történik?

A h?m 37,1 és a ciklusom 24. napján vagyok. Ez még túl korai 30 napos szokott lenni! Lehet ez beágyzódásos vagy annak túl er?s?

Legjobb válasz: szerintem mensi. :( Bár a hõd szerint lehet bármi is. Nekme is így kezdõdött májusban, igaz terhesség lett a vége, de júniusban megismétlõdött (mensi idõben)a vérzés és vetélés lett a vége.

szerintem mensi. :( Bár a hõd szerint lehet bármi is. Nekme is így kezdõdött májusban, igaz terhesség lett a vége, de júniusban megismétlõdött (mensi idõben)a vérzés és vetélés lett a vége.
Szia! Nekem is mensi szerû vérzésem van tegnap óta, ma vagyok a 18. napon. Ebben a hónapban korábban lehetett a peteérésem mert a 12. napon a hõm már 37 C volt. Fájdogált a hasam még éjszaka is, pedig mensikor nem szokott csak 1 órát fáj és kész. Két hónapig clostit szedtem amit két hónapja hagytam abba. Ezért nem tudom, hogy a gyógyszer hatása és elõbb jött a mensi, vagy még reménykedhetek és ez mégis beágyazodás.

A mensi kimaradása után a pecsételő rózsaszínes folyásféle mire utalhat?

Legjobb válasz: Nekem ezek a tünetek után derült ki h terhes vagyok, viszont a rózsaszínes folyás nem jó. Visszatartáson voltam vele pedig elõtte tudtam meg 10 perccel h baba van, és be véreztem! Azóta minden rendben, de sokat vizsgáltak, meg sok gyógyszert szedtem h megmaradjon. Ha babára gyanakszol mindenképp menj dokihoz! Sok sikert

Nekem ezek a tünetek után derült ki h terhes vagyok, viszont a rózsaszínes folyás nem jó. Visszatartáson voltam vele pedig elõtte tudtam meg 10 perccel h baba van, és be véreztem! Azóta minden rendben, de sokat vizsgáltak, meg sok gyógyszert szedtem h megmaradjon. Ha babára gyanakszol mindenképp menj dokihoz! Sok sikert

Szülés után 6 hónappal szoptatás alatt össze-vissza jelentkező pecsételő, barnás "vérzés" vajon a mensi kezdet lehet? Volt vkinek ilyen? Ez már a menstruáció előzménye vagy vmi más gond lehet? Ha igen, akkor befolyásolja a tej minőségét, mennyiségét?

30-án 1 napig, majd 01.10-én és 12 én egy napig volt barnás pecsételő valamim. Előtte nem voltak gondjaim. Különösebb fájdalmaim sincsenek, bár már lehet h beképzelek vmit :-)Mi lehet ez?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!