Találatok a következő kifejezésre: A mensi napját pontosan (3 db)

A mensi első napját pontosan honnan kell számolni?

Próbálkozunk a babával és pontos adatokat kell írni!És azt nem tudom hogy mikortól kell bejelölni a mensi els? napját! Január 20-án elkezdtem er?teljesen barnázni és rendes vér formájába(bocsi) január 22-én t?nt fel! Akkor most melyik a mensi els? napja január 20 vagy 22? A rendes "vérzést?l" számítjuk az els? napot?Köszönöm a válaszokat!

Legjobb válasz: Neked kell ismerni a ciklusodat.Tehát ha világ életedben szabályos 28 napos ciklusaid voltak,és nem most hagytad abba a tabi szedését,akkor azt a napot. De ezek az netes ovulációs számítások nem érnek egy kalap sz*rt sem.Csak a saját esetem:szabályos,órára pontos 28 napos ciklus,tehát ovuláció a 14.napon.Ennek megfelelõen lenne most a babám 23 hetes,de mégis van egy hét késése,tehát ovuláció a 21.napon volt.Ha rám hallgatsz sokat és felszabadultan szexelsz a pasiddal,ott és akkor amikor kívánjjátok egymást.Sokkal hatásosabb mint a számolgatás,hõmérõzés stb.Ha mindenáron ovu tesztet akarsz,akkor vegyél ilyen páfrányosat,az jobban megmondja.

Neked kell ismerni a ciklusodat.Tehát ha világ életedben szabályos 28 napos ciklusaid voltak, és nem most hagytad abba a tabi szedését, akkor azt a napot. De ezek az netes ovulációs számítások nem érnek egy kalap sz*rt sem.Csak a saját esetem:szabályos, órára pontos 28 napos ciklus, tehát ovuláció a 14.napon.Ennek megfelelõen lenne most a babám 23 hetes, de mégis van egy hét késése, tehát ovuláció a 21.napon volt.Ha rám hallgatsz sokat és felszabadultan szexelsz a pasiddal, ott és akkor amikor kívánjjátok egymást.Sokkal hatásosabb mint a számolgatás, hõmérõzés stb.Ha mindenáron ovu tesztet akarsz, akkor vegyél ilyen páfrányosat, az jobban megmondja.
Mellékhatás. Nekem is volt sokszor. Vagy gyõzõdj meg arról nem-e vagy-e terhes.
Ez lehet a pé jele is.
A kérdező hozzászólása: Szia. Köszi a választ de nem baj hogy barna? Mert pékor szokott lenni folyásom de átlátszó nyúlós amilyennek lennie kell azért kérdeztem , de köszönöma válaszodat.
Semmi ilyen nem jó de ettõl még nagyon gyakori. A rendellenes vérzéseket meg kell mutatni orvosnak. Nálam ugyanez volt, akkor mondta a doki, hogy cisztám van, ami félidõben így is ürülhet. De ezer dolog lehet. Az is, hogy egy átmeneti megbillenés a hormonoknál, ami magától is rendezõdhet de azért jobb megmutatni.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!