Találatok a következő kifejezésre: A mensi napját (196 db)

Egy hete késik, már volt egy negatív tesztem a mensi napján, lehetek terhes, azóta nem teszteltem?

kérem, hogy olyan kismamák írjanak, akiknek nem mutatott azonnal pozitív eredményt a tesztjük, csak jóval kés?bb derült ki a terhességük!

Legjobb válasz: ...gondolom te is felsz tesztelni mint en.En is az elmaradt mensi napjan teszteltem eloszor es negativ lett!S mivel nagyon szerettunk volna babat feltem ujjal kiserletezni inkabb vartan,h akkor most lesz valami vagy sem ...megjon vagy sem...Viszont kiprobaltam az ovu tesztet joslo tesztkent,de az is negativ lett.Majd 1 het es 1 nap utan ujra probalkoztam terhessegi teszttel es az is csak nagyon nagyon halvanyan lett pozitiv csak.Delutan nar ket eros pozitiv tesztet is produkaltam.Most vagyok 15 hetes! Szerintem ha van batorsagod,akkor mar megprobalhatod ujra! SOK sikert!

...gondolom te is felsz tesztelni mint en.En is az elmaradt mensi napjan teszteltem eloszor es negativ lett!S mivel nagyon szerettunk volna babat feltem ujjal kiserletezni inkabb vartan, h akkor most lesz valami vagy sem ...megjon vagy sem...Viszont kiprobaltam az ovu tesztet joslo tesztkent, de az is negativ lett.Majd 1 het es 1 nap utan ujra probalkoztam terhessegi teszttel es az is csak nagyon nagyon halvanyan lett pozitiv csak.Delutan nar ket eros pozitiv tesztet is produkaltam.Most vagyok 15 hetes! Szerintem ha van batorsagod, akkor mar megprobalhatod ujra! SOK sikert!
A kérdező hozzászólása: nagyon köszi a bíztató szavakat, én is félek...mi az az ovu teszt, hol kapható? neked milyen teszt mutatott pozitív eredményt elõször? én clearblue-t vettem elõször az volt negatív...

Melyik az a terhességi teszt, amelyikkel a mensi megjövetele előtt lehet már tesztelni? Idáig kettőt vettem (hcg, gabriel), de ezekkel meg kell várni a mensi napját előbb nem használhatóak?

a beágyazódás utáni 3-4 napos terhesség kimutatására melyik teszt jó?

Legjobb válasz: Mindegyikkel várni kell..mert akármilyet is veszel, a szervezeted nem termel elegendõ hcg hormont és így negatív eredményt kapnál. Legyetek türelemmel már egy pár napon nem múlik semmi!!-Ez vonatkozik mindenkire aki mensi elõtt szeretne tesztelni, mert kikerülhettek egy téves eredményt, vagy egy felesleges tesztelést.

Mindegyikkel várni kell..mert akármilyet is veszel, a szervezeted nem termel elegendõ hcg hormont és így negatív eredményt kapnál. Legyetek türelemmel már egy pár napon nem múlik semmi!!-Ez vonatkozik mindenkire aki mensi elõtt szeretne tesztelni, mert kikerülhettek egy téves eredményt, vagy egy felesleges tesztelést.
A beágyazódás után negyedik nap úgy jön ki, hogy ha kb félidõben van peteérésed és aznap vagy együtt a pároddal, akkor utánna kb a 7. napon fog beágyazódni és erre jön rá a négy nap. Így számolva ez kb az esedékes mestruáció napja. Úgyhogy hamarabb nemigen érdemes egyik tesztel sem próbálkozni, mert nem lesz elég Hcg a szervezetedben amit kimutatna.
nem is tudom, de mindegyikre rá van írva, és a gyógyszertárban is megkérdezheted. :)

A mensi kb 2 napja kesik a hom magas(37) mar napok ota a hasam neha gorcsol mint maskor a mensi napjan, a mellem csak a tegnap ota kezdett el fajni viszont szombaton teszteltem negativat. Remenykedhetek hogy egy ev utan vegre osszejott?

emenykedhetek vagy most is csak a termeszet jatszik velem.Amugy semmi terhessegi tunetem nincs.

Legjobb válasz: Nálam ugyanígy kezdõdött mensi elõtt el kezdtem görcsöni a hõm magas volt, mikor nem jött meg 3 nap múlva csináltam tesztet pozitív lett. (6 hetes)

Nálam ugyanígy kezdõdött mensi elõtt el kezdtem görcsöni a hõm magas volt, mikor nem jött meg 3 nap múlva csináltam tesztet pozitív lett. (6 hetes)
Szia!Szerintem te voltál az aki a kérdésemre válaszolt!Én is ugyan igy vagyok mint te!!!!!Várj még!!!!!!2-3 nap mulva csinálj még egyet én is igy teszek!!!!!Drukkolok!Viki
A kérdező hozzászólása: Koszi szepen en is szoritok neked ird meg majd az eredmenyt en csak egy het mulva tesztelek felek az egy csiktol.

Beágyazódásos vérzés után a mensitek napján mit éreztetek?

nekem feszít a hasam, de semmi jele annak hogy megjönne és remélem nem is fog

Legjobb válasz: semmit nem éreztem

semmit nem éreztem
Nagyon sajnálom :((((
A kérdező hozzászólása: Igen baba lett.... de sajnos el is ment :(
Szia! Most akadtam a kérdésedre. Na lett baba? Ugyanezekkel a dátumokkal (csak ebben a hónapban)vagyok így mint te.De dettóra, úgyhogy kíváncsi vagyok mi lesz. Megírnád veled mi lett?
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen a válaszodat :)
Elvileg lehet a dátumok alapján beágyazódás, én is pont így jártam a napokban. A 8. napon peteérés után (akkor is volt vérzés) megint volt egy kis vérzés, de ezt is egy peteérés okozta, tehát nekem most kettõ is volt ebben a hónapban (hátha az egyik bejön:) Ha még nem jött meg, az jó jel, holnap csinálhatsz tesztet, már kimutatja:)
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen a válaszokat, a dátumok alapján lehetett az tényleg beágyazódásos vérzés?
A kislányommal (aki mostmár 2 éves) azt érzetem, hogy meg fog jönni (és ami azt illeti 1 napra meg is jött akkor csak gyengébben). Most 9 hetes terhes vagyok a tesóval, és az ég világon semmit nem éreztem.
Nekem egész nap olyan érzésem van, hogy mindjárt megjön, aznap, mikor meg kellett volna jönnie. Kicsit aggódtam, hogy miért van ez, mert akkor már volt egy pozi tesztem.
A kérdező hozzászólása: még annyi kérdésem lenne hogy a beágyazódás lehetséges 6 nappal mensi elött? júni3-án volt peteérésem juni 11 én volt ez a pecsétem és mára nem vártam és még nem is jött
A kérdező hozzászólása: Köszönnöm szépen :) remélem neked is azt jelenteti mint neked és remélem neked meg is születik a csöppség, majd írj mi lett

Ha a mensi napján 2 tized fokot esett a hőm, akkor tuti meg fog jönni? Vagy még visszamehet?

Legjobb válasz: sajna már nemfog visszamenni. akkor 32orán belül megjön-. nekem voltmár hogy lesem esett aznap mikor megjött. és volt olyan is hogy leesett és másnap jött meg vagy aznap.

sajna már nemfog visszamenni. akkor 32orán belül megjön-. nekem voltmár hogy lesem esett aznap mikor megjött. és volt olyan is hogy leesett és másnap jött meg vagy aznap.

Ha pozitív az LH-teszt a mensi napján, akkor az terhességre utal?

Hallottam, hogy az LH-tesztet lehet használni orákelként terhesség kimutatására. Van valakinek ezzel kapcsolatban tapasztalata? Köszi!

Legjobb válasz: Nekem is pozitív volt és nem is jött meg..pár nap múlva pedig a rendes hcg is pozitív volt..nem mindenkinél jön be az lh teszt, de akinél pozitívat jelez,az általában terhes is.. Mi is 18hetesek múltunk! szerintem nem fog megjönni és vehetsz is hcg tesztet!

Nekem is pozitív volt és nem is jött meg..pár nap múlva pedig a rendes hcg is pozitív volt..nem mindenkinél jön be az lh teszt, de akinél pozitívat jelez, az általában terhes is.. Mi is 18hetesek múltunk! szerintem nem fog megjönni és vehetsz is hcg tesztet!
En is eloszor egy + lh tesztet csinaltam es egybol utana egy hcg-t ami szintugy halvany + lett. Mert bizony a lh elobb kimutatja a terhesseget. 23 hetes kismami
Ne aggódj, nekem is csak 5 tüszõvel indult és mire elértem a 12.napra, már 18 tüszõm lett :) )))
A kérdező hozzászólása: Koszi))) Es sikerult a baba azek utan?
Nem :( Pedig beágyazódtak mind a ketten, csak utána megálltak a fejlõdésben :(

Teszteljek, ha megjött, igaz nem volt erős, és fájdalmas, de azóta is fent van a hőm (csak a mensi napján esett le)?

Semmi tünetem nincs csak,ha leülök érzem, hogy tompán fájdogál a méhem.Tudom abszurd a helyzet, mert ha megjött elvileg nem lehetek terhes, csak a véleményetekre vagyok kiváncsi.Itt a teszt, de nem tesztelnék fölöslegesen.Segitsetek dönteni.El?re is köszönöm a válaszokat.

Legjobb válasz: Szerintem csináld meg a tesztet. Van hogy a nõknek megjön pedig terhesek. Én biztos megcsinálnám. Majd írd meg hogy mi lett!!!!! Szurkolok nagyon!!! Ja és reggeli elsõ vizeletbõl tesztelj!!

Szerintem csináld meg a tesztet. Van hogy a nõknek megjön pedig terhesek. Én biztos megcsinálnám. Majd írd meg hogy mi lett!!!!! Szurkolok nagyon!!! Ja és reggeli elsõ vizeletbõl tesztelj!!
A kérdező hozzászólása: És amit elfelejtettem, hogy rendkivül bõséges a folyásom.Ey normális mensi után 1 héttel?
A kérdező hozzászólása: - :(
A kérdező hozzászólása: Reggel megmérem a hõmet és ha változatlanul nagy megcsinálom!
A kérdező hozzászólása: szia.Nem teszteltem, mert gondoltam várok még hátha lesz valami tünetem.Te a ciklkusod hányadik napján vagy?nem lenne kedved irni privit?
Teszteltél?
Na megcsináltad? Mindenképp írd meg az eredményt, mert én is hasonló helyzetben vagyok! Én biztos nem bírnám ki, hisz ha negatív lehet hogy csalódott leszel de nem fogsz álmodozni és feleslegesen reménykedni, hogy az vagy, hanem készülhetsz a következõ pé-re. Ha pedig pozitív, nagy lesz az öröm! Utolsó válaszoló!
A kérdező hozzászólása: Köszi a bisztatást, lehet megcsinálom, bár a férjem nagyon ellenzi szerinte - lesz és csak feleslegesen fogom felzaklatni magam vele.Hátha álmodok vmit és veszem a bátorságot!
A kérdező hozzászólása: Köszi a jókivánságot neked is kivánom hogy babás légy!Nekem most van egy hete hogy megvolt a mensi, de azóta is érzem a méhem úgy fáj és a hõm is igen magas 36, 9-37 minden reggel, ami nem jellemzõ a ciklus elsõ felében(ált. 36, 3- 36, 4 szokott lenni).Én sem merek tesztelni mert félek az egy vonaltól.Ird meg mi lett nállad, vagy irj privit.Ha én tesztelek megirom nekd priviben az eredményt!
Én pont ebben a helyzetben vagyok mint te én nem merek tesztelni mert félek a csalódástól, ha terhes vagy mennyi idõs lehet a baba? Nekem is megjött rendesen de nekem viszont tüneteim is vannak hányinger émelygés és olyan dolgoktól undorodom amiktõl eddig soha!remélem kimamák vagyunk, én nem tétováznék ha itt lenne a teszt de nem én nézném meg az eredményt az tuti inkább a páromra bíznám! Szorítok neked hogy baba legyen , és jó egézséget kívánok!
3.vagyok(új belépõ) Irjátok meg légyszi, hogy mik lettek az eredmények, mert én is ebben a cipõben járok. 3napja múlt el a menzim, azóta hányinger és szagundor.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!