Találatok a következő kifejezésre: A mensi napján még mindig (7 db)

Ez normális, van ilyen, hogy csak 3-4. napon esik le.
ezért nem hiszek a mérõzésben!

Ápr.23-án hétfőn jött meg utoljára, de nekem nagyon hamar van peteérésem, a mensi elmúlása után pár nappal már érzem a feszitő érzést és folyást. Lehetek terhes ha voltunk együtt a mensi utolsó napján és onnantól minden nap?

máj.2-án Szerdán volt a tojásfehérje és cstörtökön reggel voltunk együtt tegnaptól már fáj a mellem, szóval tuti vége a peteérésnek, görcsölget a hasam is, még érzeni nem kellene a mensit! 21-én leszek a 28. napon! De terhességnek is korai, vagy ha rögtön megfogant mensi után akkor nem korai?

Legjobb válasz: Nem hinném,hogy tudod mikor van peteérésed.Hõmérõzöl,akármi...Nem tudhatod te azt pontosan szerintem.Ha késik egy hete,tesztelj ennyi.Ezt igy egyáltalán nem lehet megmondani,hogy terhes vagy-e...

Nem hinném, hogy tudod mikor van peteérésed.Hõmérõzöl, akármi...Nem tudhatod te azt pontosan szerintem.Ha késik egy hete, tesztelj ennyi.Ezt igy egyáltalán nem lehet megmondani, hogy terhes vagy-e...

Lindinett fogamzgátlót szeretném előb elkezdeni, mint hog megjöne, mert pont nem jó időben jönne meg. Csinált már valaki ilyet, hogy az első gyógyszeres hónapjában nem a mensi első napján vette be? 3. án jönne meg, ma vagy hétfőn szeretném elkezdeni.

Legjobb válasz: Ha még soha nem szedtél gyógyszert, akkor ne csinálj ilyet, fõleg ha ez életed legelsõ fog.gátlója. Én is ezt szedem lassan másfél éve, és a szedés 2. hónapjában csináltam olyat, h eltoltam egy egész hónappal a mensimet. Aztán a köv. hónapot végig barnáztam. Szerintem ne csinálj ilyet, ha pedig több ideje szeded, akkor is csak úgy tolhatod el, ahogy én csináltam anno, mert így teljes marad a védettséged is, és nem kell pocsékba dobni a maradék gyógyszert.

Ha még soha nem szedtél gyógyszert, akkor ne csinálj ilyet, fõleg ha ez életed legelsõ fog.gátlója. Én is ezt szedem lassan másfél éve, és a szedés 2. hónapjában csináltam olyat, h eltoltam egy egész hónappal a mensimet. Aztán a köv. hónapot végig barnáztam. Szerintem ne csinálj ilyet, ha pedig több ideje szeded, akkor is csak úgy tolhatod el, ahogy én csináltam anno, mert így teljes marad a védettséged is, és nem kell pocsékba dobni a maradék gyógyszert.
A kérdező hozzászólása: szedtem már, de utána jött a lányom, akkor ugye elõtte abbahagytam, és most szedném megint.
Hát...sztem akkor sem :S Az szigorú szabály, hogy fogamzásgátlót a menstruáció 1. vagy 5. napján lehet elkezdeni szedni. Ezt mindig be kell tartani. Ha 1. napon kezdted, akkor azonnal védett vagy, de érdemes várni vele 14 napot. Ha az 5.-en, akkor szükséges kieg. védekezés a köv. levélig.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a segítségeket
A kérdező hozzászólása: gratulálok:)
Én ugyanígy jártam mult hónapban. Mensi után rögtön fehér folyásom lett, ami ezelõtt sose volt, pé-re gondoltam, de elég furcsa volt, mert nekem mindig félidõben van. Mi is eggyütt voltunk akkor, és mult héten pozitívat teszteltem:)
A kérdező hozzászólása: gratuálok a babához:) :) hát énis reménykedek

Kiszámoltam a sokak által népszerűnek tartott Jónás módszer szerinti peteéréseimet. Hát nem hiszem el, hol van elrontva, de nekem (ugye egy évre előre mutatja) Mindig a mensi esedékes napját jelölte meg vagy az azelőttit. Hihetek neki?

vagy hülyeség az egész?

Legjobb válasz: A Jónás módszer a születésed napján lévõ holdállás alapján számol, tehát ellentmond annak amit bioszból tanultunk a peteérésrõl stb...Aki hisz ezekben a dolgokban, annak nyilván ez nem hülyeség. Én személy szerint hülyeségnek tartom, de utólag megnéztem, és a fogantatás napja és a magzatom neme is stimmel..a Jónás módszer alapján. Egy 36 hetes kismami

A Jónás módszer a születésed napján lévõ holdállás alapján számol, tehát ellentmond annak amit bioszból tanultunk a peteérésrõl stb...Aki hisz ezekben a dolgokban, annak nyilván ez nem hülyeség. Én személy szerint hülyeségnek tartom, de utólag megnéztem, és a fogantatás napja és a magzatom neme is stimmel..a Jónás módszer alapján. Egy 36 hetes kismami
Sokan esküsznek, rá, én nem hiszek benne, de mit veszítesz, ha azokon a napokon IS szeretkeztek egy jót? :-)
A kérdező hozzászólása: Okt. 16-án töltöttem ki a jónás táblázatot. az utolsó mensi.oktk.5-én volt. állítólag a naptár az adott naptól számol, tehát okt. 16-tól, de vmit nem értek, nekem 5-ére van egy függõleges vonal, elõtte meg a vízsz. piros. tehát akkor lehet próbálkozni.a mensi elõtt tudom bizotsan hogy együtt voltunk, és mégis megjött. meg nem tudom azt elképzelni, hogy ha mosdjuk 4-én besikerült, akkor 5-én nem jön meg? mert akkor már félig megindul. nem?
A jónás módszer szerintem nem valami megbízható.
Nekem is a mensi napjára teszi a pét és én is ugy vagyok vele hogy már teljesen megõrjit ez a sok infó. Az ember lánya azt sem tudja mit tegyen pé ekkor akkor de a baba csak nem jön.Kiváncsi vagyok nállad bejön?
szia! nekem bejött! akkor voltunk együtt amikor mutatta és elsõre sikerült. már csak az a kérdés a nemét is jól jósolja-e. 7 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: bocsi ha zavaros voltam az elõbb. Remélem nekem is bejön.

Menst.1 napján elkezdtem a Lindynette 20-at, már 10 napja de még mindig van min. Vérzésem ez normális?

Legjobb válasz: Semmi gond . Hozzá kell szokni a szervezetednek a hormontartalmú gyógyszerhez. Ha a 2-3. levél környékén sem áll be a ciklusod, akkor mindenképp érdemes visszamenni a dokihoz és másik gyógyszert kérni. Amikor (jó pár évvel ezelõtt az elsõ levél gyógyszeremet szedtem) ugyanígy voltam, szinte végig vérezgettem, hol csak pecsételve, hol egy kicsit jobban. Amikor már azt hittem elmúlt, két nap múlva újra volt valami. Úgy emlékszem mire a levél végéhez értem, elállt megtartottam a 7 nap szünetet, persze megjött rendesen és el is múlt. Mire a második levelet kezdtem szedni már nyoma nem volt ezeknek a problémáknak.

Semmi gond . Hozzá kell szokni a szervezetednek a hormontartalmú gyógyszerhez. Ha a 2-3. levél környékén sem áll be a ciklusod, akkor mindenképp érdemes visszamenni a dokihoz és másik gyógyszert kérni. Amikor (jó pár évvel ezelõtt az elsõ levél gyógyszeremet szedtem) ugyanígy voltam, szinte végig vérezgettem, hol csak pecsételve, hol egy kicsit jobban. Amikor már azt hittem elmúlt, két nap múlva újra volt valami. Úgy emlékszem mire a levél végéhez értem, elállt megtartottam a 7 nap szünetet, persze megjött rendesen és el is múlt. Mire a második levelet kezdtem szedni már nyoma nem volt ezeknek a problémáknak.
A kérdező hozzászólása: kõszike

Ma kellene megjönnie mensimnek fáj is egy kicsit a fejem mint ahogy szokott és volt egy-két csepp barnás vizes folyásom de a hőm nem esett le mint ahogy mensi első napján szokott! Most meg fog jönni vagy mi lesz? Nem értem!

Lehet hogy akkor csak holnap fog megjönni? De ma kellene! Itt a görbém, aki tud segítsen nekem. Köszi

Legjobb válasz: http://www.ciklus.hu/images/diagramok/ce1d5a2480e0f4a2d1c1c7..

A kérdező hozzászólása: http://www.ciklus.hu/images/diagramok/ce1d5a2480e0f4a2d1c1c7..
Szerintem mensi. A hõmérés klassz dolog, de van akinek bejön vana akinek nem. A hugomnak leesett a hõje, mégsem jött meg, babás lett:-) Szval egyszerûbb ha tesztelsz 2 nap múlva. (tudom könnyû mondani, de én is keresztülmentem már ezen az idegbeteg mizérián és magunkat amortizáljuk le elsõsorban lelkileg, ha mindenben tüneteket keresünk, annál is inkább mert a mensis tünet ugyanolyan mint a babás tünet)
Még bármi lehet...
Hát ebbõl még tényleg bármi lehet de ez a 37 feletti hõ bíztató.Miért nem tesztelsz egyett? Én már biztos tesztelnék.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!