Találatok a következő kifejezésre: A mensi napján 37 volt (3 db)

A mensi utolsó napján 37 volt a hőm, lehetett akkor a peteérés?

Gondoltam, biztos ami biztos próbáljuk meg,de azóta sem múltak el az enyhe görcseim,lehet hogy sikerült?

Legjobb válasz: lehet de ez nagyon ritka eset. de az arra is utalhat hogy cystád van mert cystával is kb akkor megy fel a hõ,mikor megkellene neki jönnie.

lehet de ez nagyon ritka eset. de az arra is utalhat hogy cystád van mert cystával is kb akkor megy fel a hõ, mikor megkellene neki jönnie.
A kérdező hozzászólása: De meg volt, 6 napig, és amikor már csak sötét váladék jött akkor mértem nyelv alatt.Akkor volt 37.Most normál 36, 7.Szted?

A mensim második napján még 37 a hőm, de az egész ciklusban nagyon magas volt. Ez azt jelenti, hogy az új ciklusban is magas lesz a hőm és most sem lesz pé-m?

Tuti nem vagyok terhes, sajnos...

Legjobb válasz: Nem, nem jelenti azt. Anovus ciklusok szerencsére nem ismétlõdnek ált. egymás után- ha csak nincs egyéb baj. De mert már egyetlen anovus ciklusnak is kell, hogy legyen oka, éna helyedben nem találgatnék, hanem elmennék egy 3. és 21. napi hormonvizsgálatra, UH-s peteérés-követéssel egyetemben.:) Sok sikert!

Nem, nem jelenti azt. Anovus ciklusok szerencsére nem ismétlõdnek ált. egymás után- ha csak nincs egyéb baj. De mert már egyetlen anovus ciklusnak is kell, hogy legyen oka, éna helyedben nem találgatnék, hanem elmennék egy 3. és 21. napi hormonvizsgálatra, UH-s peteérés-követéssel egyetemben.:) Sok sikert!

Mensi 3dik napján vagyok, nagyon erős görcsökkel jött meg, 1 hete kezdetem el mérni a hőm, 1 nap volt csak h lement 36.9 re de azóta folyamatosan fenn van 37.2. Mitől lehet?

olvasgattam itt h mindenkinek más tudom de elvileg nem úgy van h le kellett volna esnie a h?nek?

Legjobb válasz: Szia, nem minden esetben esik le, vagyis nem mindenkinél, nálam sosem szokott, mindig magasan van, majd amikor elmúlik akkor esik csak le. Épp tegnap olvastam errõl a babatervezõk otthonában..ezt írja:Elöfordul, hogy a hömérséklet a menstruáció alatt még nehány napig magas marad. Ennek oka az elözö ciklusból visszamaradt progeszteron vagy a vérzés alatti hormonváltozások lehetnek felelösek. "

Szia, nem minden esetben esik le, vagyis nem mindenkinél, nálam sosem szokott, mindig magasan van, majd amikor elmúlik akkor esik csak le. Épp tegnap olvastam errõl a babatervezõk otthonában..ezt írja:Elöfordul, hogy a hömérséklet a menstruáció alatt még nehány napig magas marad. Ennek oka az elözö ciklusból visszamaradt progeszteron vagy a vérzés alatti hormonváltozások lehetnek felelösek. "
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszodat

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!