Találatok a következő kifejezésre: A mensi krémes (42 db)

A kevés krémes váladék mire utal mensi késénél?

3.-ik napja késik de a reggeli teszt negatív volt! pár napja úgy érzem megjön de csak krémes váladékom van! van tapasztalatotok?

Legjobb válasz: A krémes váladék elég jellemzõ tünet menzesz elõtt, szerintem csak kissé kitolódik most valami miatt. Nem voltál megfázva, vagy vizsga, vagy egy újfajta gyógyszer? Elég sok mindentõl alakulhat így.

A krémes váladék elég jellemzõ tünet menzesz elõtt, szerintem csak kissé kitolódik most valami miatt. Nem voltál megfázva, vagy vizsga, vagy egy újfajta gyógyszer? Elég sok mindentõl alakulhat így.
gonolom még nem volt neked ilyen, azért kérezted.én a terhességre tippelek!!!!!vegyél nagyon érzékeny tesztet(qupido nagyon tuti!!)és az már nagyon hamar kimutatja. szorítok neked!

Miért van, hogy 3-4 nappal a mensi előtt ma világosbarnás krémes folyásom van? (nem túl nagy mennyiség) Lehet ez beágyazódás? (csak mensi napján szoktam barnázni, de az sötétebb és más jellegű)

Gyomorégés, szédelgés, mellfájdalom stb. pár napja van.Hidegrázás is pár napja.a h?m napok óta 36,9-37, tegnap 36.8, ma 37.1

Legjobb válasz: Lehet beágyazódás. Ha elmúlik, az volt.

Lehet beágyazódás. Ha elmúlik, az volt.

Egy hete volt pém és egy hét van a mensimig is. Az elmúlt két napban feltűnt az a krémes folyás. tegnap azonban megijedtem, mert este annyira begörcsölt a petefészkem és az egész alhasam, mint mensikor. Ez normális? Vagy megint mensi lesz?

Felfújódtam. Úgy éreztem mintha hasmenés el?tt lennék, de persze semmi ilyen nem volt. Egyfolytában úgy éreztem folyok.A nyákom 2 napja hol testápolószer? hol csak sikos. A múlt hónapban is menzesz el?tt már 4-5 nappal éreztem ezt és késett sajna de megjött(az orvos azt mondta korai vetélésem volt, de én nem hinném). A h?m az elmúlt 3 napban 0,1 fokokkal csökkent. Ma reggel azonban felment 37-re. Nekem ilyen magasra ritkán megy. Általában a ciklus második felében 36,8.

Legjobb válasz: kb. idõben én is ugyanígy vagyok, és tegnap este én is fájdalmat éreztem a petefészkemnél. a hõm nekem is felment 37,1-re, bár nekem folyásom nincs és a fájdalmat sem nevezném görcsnek, de a felfújódás is stimmel. jövõ héten (nem) kellene megjönnie, és múlt héten volt pé-m. Lövésem nincs mi lehet ez.

kb. idõben én is ugyanígy vagyok, és tegnap este én is fájdalmat éreztem a petefészkemnél. a hõm nekem is felment 37, 1-re, bár nekem folyásom nincs és a fájdalmat sem nevezném görcsnek, de a felfújódás is stimmel. jövõ héten (nem) kellene megjönnie, és múlt héten volt pé-m. Lövésem nincs mi lehet ez.
A kérdező hozzászólása: Hát tényleg jó volna tudni. Életem leghosszabb hete ez a hét. Már olyan rég várjuk a picit. Remélem sikerült mindkettõnknek..
Szia! Nagyon jók a tüneteid, sok babás nõ írta a krémes nyákot! A görcs lehet beágyazódás is már! Drukkolok neked!
akkor szurkoljunk, és reménykedjünk:) elsõ válaszoló
A kérdező hozzászólása: Rendben. Remélem Összejött...

Vasárnapra nem várom a mensimet. Most először van az, hogy még eddig nem barnázok. Minden hónapban a mensim előtt 3-4 nappal már barnáztam. Nincs krémes folyásom, inkább száraz vagyok. Reménykedhetünk?

Már 1 éve próbálkozunk a babával, de eddig hiába.

Legjobb válasz: Sajnos, erre így elég nehéz lenne választ adni, de lehetséges, hogy nagyon jó jel, hogy most nem barnázol. Lehet, hogy kezd teljesen beállni a szervezeted, ami szintén jó jel! Nekem pl gyenge volt a hónapig a mensim, aztán hirtelen megjött rendesen, normális erõsséggel, és a köv. hónapban sikerült a baba is!Ez az 1 éves idõ nagy fordulópont szokott lenni, ahogy én látom, sokaknak sikerül pont egy év után a baba!!! Drukkolok neked nagyon! És ha vasárnap nem jön meg, tesztelhetsz! Majd írj légyszi!

Sajnos, erre így elég nehéz lenne választ adni, de lehetséges, hogy nagyon jó jel, hogy most nem barnázol. Lehet, hogy kezd teljesen beállni a szervezeted, ami szintén jó jel! Nekem pl gyenge volt a hónapig a mensim, aztán hirtelen megjött rendesen, normális erõsséggel, és a köv. hónapban sikerült a baba is!Ez az 1 éves idõ nagy fordulópont szokott lenni, ahogy én látom, sokaknak sikerül pont egy év után a baba!!! Drukkolok neked nagyon! És ha vasárnap nem jön meg, tesztelhetsz! Majd írj légyszi!

A mensim 1 hete mult el, mensi elött közbe meg utána is együtt voltunk párommal, párnapja hányingerem van, krémes folyásom, a mellbimbo udvaromon fehér kis dudorok vannak, ez lehet baba?

http://ciklus.hu/images/diagramok/80951aa2084429b2fb10eb006d..

Legjobb válasz: Nem hiszem, hogy terhes lennél.Tényleg túl korai lenne.Ált. az 5-6. héten lehet érezni, a terhesség jeleit.De persze akadnak kivételek.Nálad biztos nem az.Nem lehet, hogy gyomorrontás vagy ilyesmi???

Nem hiszem, hogy terhes lennél.Tényleg túl korai lenne.Ált. az 5-6. héten lehet érezni, a terhesség jeleit.De persze akadnak kivételek.Nálad biztos nem az.Nem lehet, hogy gyomorrontás vagy ilyesmi???
Biztos nem.Még nagyon korai lenne a tüneteket érezned.Van akinek mensi után van a peteérése de akkor is csak legalább3-4 hét múlva vannak jelek.Most van peteérésed és az érzed.A görbéd szerint igen.A hányinger pedig annyi más októl is lehet.Talán bujkál benned valami vírus.

Elvileg kb. 4-6 nap múlva NEM kellene megjönnie, de már 3 napja van világos krémes barnás folyásom van. Reménykedjek, vagy készüljek a mensire? Beágyazódás vagy meg fog jönni?

Tudom, tudom, számtalan ilyen kérdés volt már, de már nagyon ideges vagyok.:(

Legjobb válasz: Jókérdés. Nekem volt hogy 5 nappal elõtte elkezdõdött a pecsételgetés, sajna nem lett baba belõle, de ott nem barnás folyás volt, hanem vér volt a nyákba ami kijött belõlem. Csúnyán fogalmazok, de mint az átlátszó takony egy kis vércsíkkal. Tehát nekem ha mensit jelez az így néz ki. A Te eseted inkább utalhat babára minthogy arra hogy megjön. Szorítok

Jókérdés. Nekem volt hogy 5 nappal elõtte elkezdõdött a pecsételgetés, sajna nem lett baba belõle, de ott nem barnás folyás volt, hanem vér volt a nyákba ami kijött belõlem. Csúnyán fogalmazok, de mint az átlátszó takony egy kis vércsíkkal. Tehát nekem ha mensit jelez az így néz ki. A Te eseted inkább utalhat babára minthogy arra hogy megjön. Szorítok
szia. hát velem ugyan ez a helyzet, mert nekem pl, mindíg barnázgatásom van mensi elõtt van amikor hamarabb van amikor csak pár nappal elõtte. innene tudom, hogy megfog jönni, DEEE most nálam sem igazán ez volt hanem pecsételõ vérzés és kevés barnázgatás, tehát innen is látszik hogy saját magán sem tud eligazodni az ember és nem tudhatja mi mit jelenthet, lehet, hogy nálad ez a beágyazódás, de lehet, hogy változáson megy keresztül aszervezeted, és ettõl van szorítok hogy babás legyél.
A kérdező hozzászólása: Köszi!:) Drukkolok neked!

Mitől lehet ez? :Svizes krémes folyás enyhén büdös nem viszket és 2 honaponta jön meg a mensim 14/L

Legjobb válasz: azonnal menj el nõgyógyászhoz!!!!! ez nem játék

azonnal menj el nõgyógyászhoz!!!!! ez nem játék
2 havonta?? Szerintem sürgõsen fordulj orvoshoz..az egy dolog hogy fiatal korban ingadozo és eltérõen jön meg de az nem normális hogy 2 havonta!!! a folyás pedig mindenkinél van bár általában szagtalan.
:O Azta... nekem is ugyanez van.. csak én 12 vok és nekem viszket is :S és nagyon nagy mennyiségû folyást tapasztalok naponta... Én nem tudok tanácsot adni viszon én nagyon-nagyon szégyellõs vok szal nem akarok nõgyógyászhoz menni.. :S
A kórházakban igen van, ha pedig nincs, akkor se aggódj!:)
A kérdező hozzászólása: Értem akkor elmegyek de mindenhol van gyerek nõgyógyász??:O És tééleg nem vagyok szégyelõs és köszönöm
Attól lehet, hogy valami nincs rendben veled.
Senki sem szeret nõgyógyászhoz járkálni hidd el! Attól még muszáj! Azért, mert ha nem kezelsz ki egyszerûnek tûnõ fertõzéseket, akkor annak késõbb nagyon súlyos következménye lehet. Pl.: elzárja a petevezetõd, és akkor amikor már szeretnél, akkor sem lehet, vagy csak nagy kínok árán gyermeked. És akkor hidd el, vissza fogod sírni, hogy annak idején egy pár perces, jóformán semmi és fájdalommentes vizsgálatot kihagytál. A gyermeknõgyógyászok többsége nõi orvos, általában kedvesek nagyon és segítõkészek. Beutaló sem kell, sõt még szülõ sem. Egyszerûen elsétálsz a tinédzser ambulanciára (ha telefonon idõpontot kérsz, még várnod sem kell), és kikéred az orvos véleményét. A vizsgálat kb 2-3 perc. Enélkül nem tud sem krémet, sem gyógyszert javasolni õ sem. Mert tudnia kell mire kell az a krém. Baktériumra, gombára, vagy másra. Én is 15 voltam, amikor elõször elbattyogtam a nõdokihoz az osztálytársammal. Egy tündéri aranyos néni fogadott, akihez utána is bátran visszamentem többször. A nõiséghez ez is hozzátartozik, a gyermekvállalás is rendszeres nõgyógyászati találkákat jelent és jelentett mindig is mióta világ a világ.
Ezt meg kell értened, hogy az egészséged múlik rajta és ha nem mész el ebbõl komoly problémáid lehetenek...olyan fertõzést is kaphatsz esetleg ami késõbb a gyerekvállalást fogja megakadályozni. Nem vicc!!! Sürgõsen menj el. EZ nem játék, fõleg ha ilyen problémáid vannak.
Ezek szerint mégis szégyellõs vagy. De az, hogy szégyellõs vagy, miért fontosabb az egészségednél?
A kérdező hozzászólása: Nem De én valamiért nem akarok elmenni nem az h szégyellõs vagyok de ahhj nemtom
Ez nem azon múlik, hogy akarsz, vagy nem akarsz! Ha baj van, EL KELL MENNI! Ha halogatod, sokkal rosszabb lesz. Sokkal nehezebben gyógyul! Azt hiszed az orvos azért van ott, hogy a puncidat nézegesse?
A kérdező hozzászólása: Nem tudtok inkább valami kenõcsöt vagy gyógyszert??:O köszönöm a válaszokat
folyása mindenkinek van, de ha büdös, akkor ott fertõzés is van és muszáj vele dokihoz menni...van gyereknõgyógyász is ill. tiniambulancia
14 évesen teljesen normális, hogy nem havonta jön meg, viszont valószínûleg van valami bakteriális fertõzésed, kezeltesd, irány a nõgyógyász
A kérdező hozzászólása: Mindenkinél van folyás??:O Én nem akarok nõgyogyászhoz menni:S Köszönöm
Nem kell bizonygatnod hogy nem vagy szégyellõs (vagy az valaki), nem ez a lényeg, azt hiszem tudom mit érzel ezzel kapcsolatban, ill. mindenki tudja, aki olvasta a kérdésed, mert mindannyian átmentünk ezen. Emlékszem, amíg nem lett komoly párkapcsolatom, és már nem felnõtt nõként valamiért el kellett mennem nõgyógyászhoz (ilyen viszketõs nekem is volt egyszer talán pont 14 évesen), valahogy megalázva éreztem magam... napokig nagyon rossz volt utána lelkileg.... de tényleg nem tudok mást mondani, nincs más, menni kell. Olyan ez mint a fogorvos, azt is utálja mindenki, de nincs mit tenni ellene. Az biztos hogy az orvos számára te a 10milliomodik beteg vagy és õ semmi rosszat se gondol rólad, ahogy más se. Szóval, minél elõbb elmész annál jobb. Kitartás!

A mensi előtti krémes fehér folyás utalhat babára?

Pár nap van mensiig,most négy napig szurkálást éreztem,ma már csak ritkábban,a h?m 37.Ma pedig fehér folyást vettem észre.Lehet baba?

Legjobb válasz: Eléggé úgy hangzik, persze biztosat nem mondhatok. De nálam is hasonló tünetek voltak. Minden jót!:-)

Eléggé úgy hangzik, persze biztosat nem mondhatok. De nálam is hasonló tünetek voltak. Minden jót!:-)
igy van menzi helyett fehér folyás jelentkezik.és ez babára utal.De azért még egy kis folyás nemjelent bisztosat.
Azért ne bízd el magad! Én szorítok! Ja és IGEN! Lehet babára utaló jel! Sok sikert! Boldog Babavárást! :)
Szia. Én új vaygok ezen a lapon de ha megengeditek én is csak szurkolni tudok, hogy babára utaló jelek legyenek.Nekem ma kellene megjönnie, görcsölök egy kicsit és fáj a fejem is a terhes teszt is negatív volt még pár napja.Ja és két napja barnáztam de azóta semmi csak a felsorolt tünetek.Így csak reménykedhetünk.Nem..?
Lehet baba, sztem várj 2-3 napot , és tesztelj, sok sikert!
Lehet hogy baba! Mikor tesztelsz?
A kérdező hozzászólása: Nemtudom! Szerintetek mikor érdemes? Nincs semmi olyan érzésem ami babára utalna! Csak annyi hogy fehér sürü folyásom van és pufi vagyok:DD!
Mérsz hõt? Nekem minden tünetem megvolt, de reggel leesett és mensis görcsöm van. Azért kérdezem, hogy neked milyen a hõd?
A kérdező hozzászólása: Én azt nem mérem mert sajnos én össze-vissza dolgozom:((! Folyamatos 12 órában és igy nemtudom mérni! De nekem is voltak mesis görcseim a mensi elött már 1-2 héttel azt hittem hogy meg fog jönni de semmi!
Csak nyugi, semmi pánik. Szerintem is várjj 2-3 napot és azután teszteljj.:)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!