Találatok a következő kifejezésre: A mensi hány nappal (75 db)

Terhesség alatt a mensi hány napig van meg annál, aki mensizik terhesség alatt? Milyen volt? Sok ilyenkor a vér, görcsök is vannak?

Legjobb válasz: Nekem a rendes mensim 6-7 napig volt meg es nagyon sok is volt. Amikor terhes lettem akkor talan max.3 napig volt meg,es minimalisan,epphogy csak vmi,es nem tiszta ver,hanem inkabb olyan mint amikor a mensid utolso napjaiban,es nekem nem gorcsolt a hasam.

Nekem a rendes mensim 6-7 napig volt meg es nagyon sok is volt. Amikor terhes lettem akkor talan max.3 napig volt meg, es minimalisan, epphogy csak vmi, es nem tiszta ver, hanem inkabb olyan mint amikor a mensid utolso napjaiban, es nekem nem gorcsolt a hasam.

Az egyuttletet koveto hanyadik napon tortenik meg a beagyazodas? Hany napot vesz igenybe? Mensi elott 8-9 nappal meg bagyazodhat? Elegendo annyi ido ahhoz hogy ne jojjon meg?

Legjobb válasz: baratnom nagyon aggodik hogy mi lesz. elmondasa szerint mensi elott 8-9 nappal volt egyutt a baratjaval.en nem tudok neki tanacsot adni, mivel nekem nem jott meg mikor teherbe estem.O még csak varja hogy megjojjon

A kérdező hozzászólása: baratnom nagyon aggodik hogy mi lesz. elmondasa szerint mensi elott 8-9 nappal volt egyutt a baratjaval.en nem tudok neki tanacsot adni, mivel nekem nem jott meg mikor teherbe estem.O még csak varja hogy megjojjon
Általában egy hét kell a beágyazódáshoz!Még megtörténhet !
Az együttlétet követõ 7-12 nap folyamán történik meg a beágyazódás, ez egy hosszabb folyamat, nem egy másodperc. Ha volt tüszõrepedése, akkor a visszamaradt tüszõ még 10-16 napig progeszteront termel, ami nem hagyja leválni a méhnyálkahártyát, azaz nem hagyja, hogy megjöjjön a menstruáció. Bármikor is volt tüszõrepedése a saját átlagához képest, akár menszesz elõtt pár nappal is, ennek köszönhetõen a baba beágyazódhat, ha megfogant. És ha megfogant, akkor õ maga kezd el progeszteront termelni, a lassan elhaló visszamaradt tüszõ helyett, hogy fenntartsa továbbra is a méhnyálkahártyát, és kialakuljon a méhlepény. Ha nem fogant meg és nem ágyazódott be, akkor 10-16 nap alatt a visszamaradt tüszõ elhal, visszafeljõdik, a progeszteronszint leesik, emiatt leválik a méhnyálkahártya, és elkezdõdik a havi vérzés.
szia!a beágyazódás 7-12 nap.hivatalosan.én a mensi elõtt 1 héttel lettem terhes ez meg tény!minden lehetséges!!

Csajok! Nektek mikor állt be a mensitek? Hány év múlva jöt meg napra pontosan?

Legjobb válasz: Napra pontosan csak akkor mikor fogamzásgátlót szedtem, de egyébként kb-ra már az elejétõl kezdve pontos, egy két nap eltérés mindig normális. 28/N

Napra pontosan csak akkor mikor fogamzásgátlót szedtem, de egyébként kb-ra már az elejétõl kezdve pontos, egy két nap eltérés mindig normális. 28/N
Az elejétõl 26-29 naposak a ciklusaim.
kb 4 év után
nekem még nem állt be, de kb 2-3 év után szokott, van akinek már a legelején, a többségnek viszont még több év kell hozzá. elég furcsa dolgok ezek. nekem a második volt eddig a legpontosabb, 28 napos ciklus volt :) nem tudom, hogy sikerült, de azóta se volt 28 napos!
nekem 11 éves koromba, de még mindig nem állt be. 17 vagyok
nekem majdnem 15 évesen jött meg, most már 20 éves vagyok de még mindig nem állt be

Milyen a görbém? Hány napom van még igy mensiig? Esélyem babóra? Mikor tesztelhetek már?

http://www.ciklus.hu/images/diagramok/38c24e04a8a5424f026f32..

Legjobb válasz: szerintem 7 napja volt ovud,szóval várj még 8 napot.

szerintem 7 napja volt ovud, szóval várj még 8 napot.
Szerintem a 14. napon volt pé-d , ugyhogy a mostani ciklusod valószínû 28 napos lesz, azaz ha jövõhét péntekig nem jön meg akkor lehet reménykedni:) Sok sikert!
Ma vagy pont 11 hetes.
Elvileg 11. hét ha simán számolom, mert a menstruáció elsõ napjától számítandó. De a http://www.naptarak.com/, elég megbízható, e szerint ha 28 napos mensid van: ott is 11 hét.0 napos. http://www.naptarak.com/naptarak_terhesseg.html A szülés dátuma változhat attól függõen mikor volt peteérésed és mikor fogant.
Kereken 11 hetes vagy ha pontos 28 napos ciklusaid voltak! itt tudod megnézni: http://www.naptarak.com/naptarak_terhesseg.html
Igen, tökéletes:) A 12 hetes uh-t általában a 11-13. hét között végzik. Úgyhogy neked a 12+1 tökéletes idõpont. Boldog babavárást!
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm a válaszaitokat!
A kérdező hozzászólása: Ne tartsatok butának, de azért kérdezem, mert jövõhét csütörtökre kaptam idõpontot a 12 hetes uh-ra!Jó az úgy?Ezért volt fontos!Köszönöm, hogy válaszoltatok!
Bocs 12+3. De az is tökéletes:)

Hasznalt mar valaki First Response-t? Mik a tapasztalataitok, hany nappal mensi elott erdemes hasznalni?

Elvileg 6 nappal korabban mar kimutatja a terhesseget, de minel tovabb varsz ugy nonek az eselyek a biztosabb eredmenyre..tudja vki h hanyas erzekenysegu ez a teszt? mert nincs rairva...

Legjobb válasz: Nem ismerem sajnos. De neten utána néztem 25-ös érzékenységû. Magyar oldalakon nincs is ilyen teszt.

Nem ismerem sajnos. De neten utána néztem 25-ös érzékenységû. Magyar oldalakon nincs is ilyen teszt.
A kérdező hozzászólása: koszi szepen, a fenebe mar volt otthon 25osom ilyen filleres boltbol valo, de a patikus nem tudta megmondani h ez hanyas, csak a neve alapjan ezt ajanlotta s jo draga volt...
Nekem bevalt. 4x hasznaltam, ebbol 2x akkor mikor a lanyommal lettem terhes. Masik ketszer par honapja, nem voltam terhes, igy negativ lett. Mikor terhes lettem a lanyommal anno a 11. ciklusnapon, akkor pont 10 nappal kesobb ki is mutatta kozepesen (nem halvanyan!!) eros ket csikkal a terhesseget, ez volt ugy menzesz elott 4-5 nappal. Kb. 3-4 nappal kesobb megismeteltem es akkor nagyon eros volt.

Akinek már az ovuteszt is kimutatta a babát, hány nappal mensi előtt?

Hanyadik dpo-n? És reggeli vagy esti vizeletből?

Legjobb válasz: Én nem jósteszteltem, hanem 10-es érzékenységû teszttel teszteltem tegnap, a 9.DPO-n, iszonyat halvány lett, viszont ma reggel a Clearblue pozi lett, és rendesen látható a 2. csík!! :))) Szerintem nem éri meg jóstesztelni, elég sok mindenkit becsapott már. Jobban jársz, ha veszel egy CB-!!! :)

Én nem jósteszteltem, hanem 10-es érzékenységû teszttel teszteltem tegnap, a 9.DPO-n, iszonyat halvány lett, viszont ma reggel a Clearblue pozi lett, és rendesen látható a 2. csík!! :) )) Szerintem nem éri meg jóstesztelni, elég sok mindenkit becsapott már. Jobban jársz, ha veszel egy CB-!!! :)

A barátnőm szexelt kb. 5 napja, nem védekeztek semmivel, s lehet hogy a fiú beleélvezett. 1 hete már nem jön meg a mensie. Hány százalék esély van arra, hogy teherbe esett?

Legjobb válasz: igazábol van rá esély,mert az egész sex dolog a fogantatásra van,csak egy kicsit felelõségteljesebben kellett volna csinálni,mert az abortusszal tönkre teszi a méhét és a lelkét.de várjon még egy hetet,és menjen el hüvelyi ultrahangra.az biztos kimutatja,a teszt még nem biztos.

igazábol van rá esély, mert az egész sex dolog a fogantatásra van, csak egy kicsit felelõségteljesebben kellett volna csinálni, mert az abortusszal tönkre teszi a méhét és a lelkét.de várjon még egy hetet, és menjen el hüvelyi ultrahangra.az biztos kimutatja, a teszt még nem biztos.
Az ilyet nem tudom megérteni.Más nõ évekig szenved, hogy babája legyen, egyesek meg eldobják maguktól azt, ami az egyik legszebb dolog a világon.Én megértem azt is, ha olyan a helyzet, hogy nem lehet megtartani, de akkor légyszi védekezzetek!!!Mi már elég régóta próbálkozunk és semmi, és fáj ezt olvasni.Amúgy csináljon tesztet és ennyi.
Na most ha 5 napja szexlt és 1 hete késik, akkor valahogy nem értem az egészet. Ezek szerint már akkor is késett mielõtt szexelt volna??? Mert akkor lehet, hogy mástól késik. A teszt nagyon jó ötlet, vegyetek a gyógyszertárban. Legközelebb elõre beszélje meg a fiúval, hog védekezzen! Ha már nem vettetek óvszert, akkor hogy hogy nem tudja, hol végzett a fiú??? Ha bizonytalan vagyok a helyben, rögtön rákérdezek!! Mert ugye az azért a fiúnak is fontos lenne!!! úgy érzem, incs nagy szerelem és bizalom a barátnõd és a partnere között, ha ezt sem tudták az ágyban megbeszélni.
Elég fura, hogy a barátnõd nem tudja, hogy a pasi el ment-e. Ugyanis annak nyoma van.
Lehet, hogy beleélvezett? A srác ezt, hogyhogy nem tudta pontosan megmondani? Csináljon egy terhességi tesztet, és utána cselekedjen ésszerûen. Bizonyos ideig, még el lehet vetetni, ha úgy gondolja...
Szia! Elég nagy esélye van rá, hogy terhes. Csináljon terhességi tesztet. Ne elégedjen meg egy negatív eredménnyel, többet csináljon. Én sem tervezetten letten terhes anno, de én szerettem volna kisbabát, így megtartottuk. Ha õ nem szeretné megtartani, akkor minél elõbb lépjen.

Hány nappal ovuláció után szokott nálatok kezdődni a mellfájdalom és mensi előtt hány nappal múlik el?

Kérlek, osszátok meg velem a tapasztalataitokat!

Legjobb válasz: Ovu után kb. 2-3 nappal,(és csak akkor, ha a tüszõ meg is repedt) és mensi alatt múlik el. Ma jött meg, és még fáj a mellem, de már nem vészes!

Ovu után kb. 2-3 nappal, (és csak akkor, ha a tüszõ meg is repedt) és mensi alatt múlik el. Ma jött meg, és még fáj a mellem, de már nem vészes!
Nekem 25-26 napos a ciklusom, kb a 12 napon van az ovu, a mellfájdalom nálam mindig a 17-18 napon jelentkezik, de csak a reggeli órákban erõs, mikor felkelek (majd le szakad a mellem) napközben kevésbe érzem (meg van kicsit duzzadva, keményebb, érzékenyebb) és kb mensi elõtt 1-2 nappal már nem fáj.
Nekem az ovum utáni naptól fájnak, méghozzá eléggé. Gyakorlatilag csak a mensi elsõ napján múlik el. Remélem ha szülök változik, mert pl. most is nagyon fájnak, fõleg alól és a hónalj felõli oldalon. Nehéznek érzem, de a mérete nem változik.
Ovu utan 1-2 nappal, de nekem csak a mellbimbom es kb menzi elott par nappal mulik el. Legalabbis mult hozapban.Mondjuk babat szeretnenk, de mult honapban nem jott ossze...

Mensi előtt hány nappal a legkisebb az esélye a teherbe esésnek? 15/l

Legjobb válasz: 3 nappal elõtte, meg utana is 3 nappal.. de mensi után van a peteérés, attól függ h hány napos a ciklusod, lehet h mire vége a vérzésnek, már elkezdõdik a peteérés.. 15 évesen inkabb gumizzatok!!!!

3 nappal elõtte, meg utana is 3 nappal.. de mensi után van a peteérés, attól függ h hány napos a ciklusod, lehet h mire vége a vérzésnek, már elkezdõdik a peteérés.. 15 évesen inkabb gumizzatok!!!!
Itt már az elég szomorú, hogy 15 évesen a teherbe esésrõl kérdezõsködsz...
utolsó, dehogynem, a vérzés után van még pár terméketlen nap a peteérésig..
A kérdező hozzászólása: 21:34 köszönöm szépen a tartalmas válaszodat, nagyon sokat segítettél.
A kérdező hozzászólása: 17:45 semmi baj.
szerintem a játszótéren és a homokozóban nagyon kicsi az esély... fõleg 15 évesen
Érdemes utánaolvasni, de segítek. A menstruációd 1. napjától számítva kb. a 14. napon van peteérés , akkor a a legnagyobb az esélye h. teherbe ess, meg elõtte és utána 1-2 nap.
Akkor elnézést kérek! 17:16 voltam.
A kérdező hozzászólása: csak kíváncsiskodtam. amúgy szûz vagyok és barátom sincs
és mihez kellett ez az infó?
A kérdező hozzászólása: 17:16 neked mondom hogy csak érdeklõdtem a dologról! a többieknek meg köszönöm az információkat :)
Elõtte néhány nappal a legkisebb az esélye, de akkor sem nulla. Az pont nem igaz, hogy vérzés után néhány nappal. :( Teszem azt utána két nappal, az a ciklus 7-8. napja. A spermák több napig életben maradhatnak, szélsõséges esetben ez lehet akár 4-5 nap. A peteérés pedig cirka a ciklus 12-16 napja között a legvalószínûbb. Szóval közvetlen vérzés után szexelni elég kockázatos dolog. Védekezés nélküli kamatyolás mindig hordozza annak a veszélyét, hogy a csaj terhes lesz, és a védekezés sem lesz soha 100%-osan biztonságos.
Sokkal. menzesz után a legkisebb az esélye, de akkor is bármikor elõfordulhat! Védekezz! Mert gondolom még nem gyereket szeretnél és azért kérdezed.
elõtte 3, utána 4 nappal.. én igy tudom..

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!