Találatok a következő kifejezésre: A mensi hány (104 db)

Terhesség alatt a mensi hány napig van meg annál, aki mensizik terhesség alatt? Milyen volt? Sok ilyenkor a vér, görcsök is vannak?

Legjobb válasz: Nekem a rendes mensim 6-7 napig volt meg es nagyon sok is volt. Amikor terhes lettem akkor talan max.3 napig volt meg,es minimalisan,epphogy csak vmi,es nem tiszta ver,hanem inkabb olyan mint amikor a mensid utolso napjaiban,es nekem nem gorcsolt a hasam.

Nekem a rendes mensim 6-7 napig volt meg es nagyon sok is volt. Amikor terhes lettem akkor talan max.3 napig volt meg, es minimalisan, epphogy csak vmi, es nem tiszta ver, hanem inkabb olyan mint amikor a mensid utolso napjaiban, es nekem nem gorcsolt a hasam.

Csajok! Nektek mikor állt be a mensitek? Hány év múlva jöt meg napra pontosan?

Legjobb válasz: Napra pontosan csak akkor mikor fogamzásgátlót szedtem, de egyébként kb-ra már az elejétõl kezdve pontos, egy két nap eltérés mindig normális. 28/N

Napra pontosan csak akkor mikor fogamzásgátlót szedtem, de egyébként kb-ra már az elejétõl kezdve pontos, egy két nap eltérés mindig normális. 28/N
Az elejétõl 26-29 naposak a ciklusaim.
kb 4 év után
nekem még nem állt be, de kb 2-3 év után szokott, van akinek már a legelején, a többségnek viszont még több év kell hozzá. elég furcsa dolgok ezek. nekem a második volt eddig a legpontosabb, 28 napos ciklus volt :) nem tudom, hogy sikerült, de azóta se volt 28 napos!
nekem 11 éves koromba, de még mindig nem állt be. 17 vagyok
nekem majdnem 15 évesen jött meg, most már 20 éves vagyok de még mindig nem állt be

Lányok! Nektek mikor állt be pontosan a mensi? (hány év alatt)

Legjobb válasz: Csak mikor elkezdtem fogamzásgátlót szedni :S (3 évvel az után hogy elõször megjött)

Csak mikor elkezdtem fogamzásgátlót szedni :S (3 évvel az után hogy elõször megjött)
Ma vagy pont 11 hetes.
Elvileg 11. hét ha simán számolom, mert a menstruáció elsõ napjától számítandó. De a http://www.naptarak.com/, elég megbízható, e szerint ha 28 napos mensid van: ott is 11 hét.0 napos. http://www.naptarak.com/naptarak_terhesseg.html A szülés dátuma változhat attól függõen mikor volt peteérésed és mikor fogant.
Kereken 11 hetes vagy ha pontos 28 napos ciklusaid voltak! itt tudod megnézni: http://www.naptarak.com/naptarak_terhesseg.html
Igen, tökéletes:) A 12 hetes uh-t általában a 11-13. hét között végzik. Úgyhogy neked a 12+1 tökéletes idõpont. Boldog babavárást!
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm a válaszaitokat!
A kérdező hozzászólása: Ne tartsatok butának, de azért kérdezem, mert jövõhét csütörtökre kaptam idõpontot a 12 hetes uh-ra!Jó az úgy?Ezért volt fontos!Köszönöm, hogy válaszoltatok!
Bocs 12+3. De az is tökéletes:)

A barátnőm szexelt kb. 5 napja, nem védekeztek semmivel, s lehet hogy a fiú beleélvezett. 1 hete már nem jön meg a mensie. Hány százalék esély van arra, hogy teherbe esett?

Legjobb válasz: igazábol van rá esély,mert az egész sex dolog a fogantatásra van,csak egy kicsit felelõségteljesebben kellett volna csinálni,mert az abortusszal tönkre teszi a méhét és a lelkét.de várjon még egy hetet,és menjen el hüvelyi ultrahangra.az biztos kimutatja,a teszt még nem biztos.

igazábol van rá esély, mert az egész sex dolog a fogantatásra van, csak egy kicsit felelõségteljesebben kellett volna csinálni, mert az abortusszal tönkre teszi a méhét és a lelkét.de várjon még egy hetet, és menjen el hüvelyi ultrahangra.az biztos kimutatja, a teszt még nem biztos.
Az ilyet nem tudom megérteni.Más nõ évekig szenved, hogy babája legyen, egyesek meg eldobják maguktól azt, ami az egyik legszebb dolog a világon.Én megértem azt is, ha olyan a helyzet, hogy nem lehet megtartani, de akkor légyszi védekezzetek!!!Mi már elég régóta próbálkozunk és semmi, és fáj ezt olvasni.Amúgy csináljon tesztet és ennyi.
Na most ha 5 napja szexlt és 1 hete késik, akkor valahogy nem értem az egészet. Ezek szerint már akkor is késett mielõtt szexelt volna??? Mert akkor lehet, hogy mástól késik. A teszt nagyon jó ötlet, vegyetek a gyógyszertárban. Legközelebb elõre beszélje meg a fiúval, hog védekezzen! Ha már nem vettetek óvszert, akkor hogy hogy nem tudja, hol végzett a fiú??? Ha bizonytalan vagyok a helyben, rögtön rákérdezek!! Mert ugye az azért a fiúnak is fontos lenne!!! úgy érzem, incs nagy szerelem és bizalom a barátnõd és a partnere között, ha ezt sem tudták az ágyban megbeszélni.
Elég fura, hogy a barátnõd nem tudja, hogy a pasi el ment-e. Ugyanis annak nyoma van.
Lehet, hogy beleélvezett? A srác ezt, hogyhogy nem tudta pontosan megmondani? Csináljon egy terhességi tesztet, és utána cselekedjen ésszerûen. Bizonyos ideig, még el lehet vetetni, ha úgy gondolja...
Szia! Elég nagy esélye van rá, hogy terhes. Csináljon terhességi tesztet. Ne elégedjen meg egy negatív eredménnyel, többet csináljon. Én sem tervezetten letten terhes anno, de én szerettem volna kisbabát, így megtartottuk. Ha õ nem szeretné megtartani, akkor minél elõbb lépjen.
kb 5 hetes
Kb. 5 hetes, a pici úgy 3 hetes lehet.
A kérdező hozzászólása: oké!köszönöm! csak mert uh-elõzõ héten még nem láttak semmi és nov 12.-re vagyok visszarendelve!kiváncsi voltam akkor látszódni fog-e!
Mivel hosszabb a ciklusod 4 nappal, mint a nagy atlag, igy feltetelezheto, hogy a peteeresed is ennyivel kesobb volt. Ez a negy nap nem nagy dolog, de mivel te izgulsz, igy megis sokat jelent. Ha a hosszabb ciklust is bekalkulaljuk, akkor meg nem vagy 5 hetes sem, csak 2-3 nap mulva leszel, szoval nem kell izgulnod, hogy uh-n meg nem latnak semmit. Koran mentel, fiatal a terhesseg nagyon, valoszinuleg ezert nem lattak az uh-n semmit. (ILyenkor altalaban csak a megvastagodott mehnyalkahartya lathato, amibol feltetelezheto, hogy van baba, de a petesejt meg nagyon pici.)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat :)

Aki úgy esett teherbe, hogy a mensi helyett barnázott, hány napig tartott a barnázás?

Legjobb válasz: Nekem a 2. kimaradó mensi idejében volt kb. 1-2 napig kevés, pecsétszerû barna.

Nekem a 2. kimaradó mensi idejében volt kb. 1-2 napig kevés, pecsétszerû barna.

Az egyuttletet koveto hanyadik napon tortenik meg a beagyazodas? Hany napot vesz igenybe? Mensi elott 8-9 nappal meg bagyazodhat? Elegendo annyi ido ahhoz hogy ne jojjon meg?

Legjobb válasz: baratnom nagyon aggodik hogy mi lesz. elmondasa szerint mensi elott 8-9 nappal volt egyutt a baratjaval.en nem tudok neki tanacsot adni, mivel nekem nem jott meg mikor teherbe estem.O még csak varja hogy megjojjon

A kérdező hozzászólása: baratnom nagyon aggodik hogy mi lesz. elmondasa szerint mensi elott 8-9 nappal volt egyutt a baratjaval.en nem tudok neki tanacsot adni, mivel nekem nem jott meg mikor teherbe estem.O még csak varja hogy megjojjon
Általában egy hét kell a beágyazódáshoz!Még megtörténhet !
Az együttlétet követõ 7-12 nap folyamán történik meg a beágyazódás, ez egy hosszabb folyamat, nem egy másodperc. Ha volt tüszõrepedése, akkor a visszamaradt tüszõ még 10-16 napig progeszteront termel, ami nem hagyja leválni a méhnyálkahártyát, azaz nem hagyja, hogy megjöjjön a menstruáció. Bármikor is volt tüszõrepedése a saját átlagához képest, akár menszesz elõtt pár nappal is, ennek köszönhetõen a baba beágyazódhat, ha megfogant. És ha megfogant, akkor õ maga kezd el progeszteront termelni, a lassan elhaló visszamaradt tüszõ helyett, hogy fenntartsa továbbra is a méhnyálkahártyát, és kialakuljon a méhlepény. Ha nem fogant meg és nem ágyazódott be, akkor 10-16 nap alatt a visszamaradt tüszõ elhal, visszafeljõdik, a progeszteronszint leesik, emiatt leválik a méhnyálkahártya, és elkezdõdik a havi vérzés.
szia!a beágyazódás 7-12 nap.hivatalosan.én a mensi elõtt 1 héttel lettem terhes ez meg tény!minden lehetséges!!

A nők hány százalékának jön meg a mensije terhesség alatt? Olyanok jelentkezését is várom, akiknek megjött, és akiknek nem.

El?re is kösz a válaszokat! Esetleg, akinek megjött, megkérném, írja meg hányszor vérzett terhessége alatt és milyen volt. Nekem az az érzésem, babás vagyok, annak ellenére, hogy megvolt, és a tesztek negatívak. Bár úgy lenne...

Legjobb válasz: Hát nekem megjött, de most mensi után elég furcsán érzem magam, ma azt írták itt a lányok, hogy teszteljek holnap reggel, mert lehet, hogy baba! Megírom mi lett!

Hát nekem megjött, de most mensi után elég furcsán érzem magam, ma azt írták itt a lányok, hogy teszteljek holnap reggel, mert lehet, hogy baba! Megírom mi lett!
Szia! Nekem megvolt, 3 napig tartott, de én már elõtte és utána is éreztem, hogy babó. :-)
Szia! Nekem is három hónapig megvolt, bár nekem semmilyen egyéb tünet abszolút nem utalt a terhességemre. Egyszer csak hopp, maga terhes(három hónapos)
Nekem nem jött meg de két ismerõsöm is van akik az 5 hónapig menstruáltak rendesen. Azért mentek el a dokihoz mert már mozgott a baba. Tehát van ilyen. Na és mielõtt mindenki átkozódna mindketten eü dolgozók és semmilyen ugy értsd SEMMILYEN tünetük nem. Csak a rendes menstruáció:-)
Szia! Én az utolsó válaszoló vagyok! Csináltál tesztet újra? Már nagyon várom, hogy gratulálhassak neked! Írj majd mindenfélekképpen! Pusza
Szia! Elsõ és harmadik válaszoló vagyok! A sorstársad! Mensi elõtte és közben csak görcsoldóval szoktam kibírni, annyira szokott fájni. MOst semmi. Két nap késés után két nap barna majd két nap vérzés. Az öt napos mensi helyett. Aztán mint mensi elõtt szárazság. Mára fehér folyásom lett. Mensi elõtt nagyon fájtak most a melleim, de azok mára már rendbe jöttek és nem fájnak. Viszont mensinél elkezdett szurni a pocakom. És ez azóta is tart. És egy 4 napja mensis görcseim vannak. Nem erõsek, de vannak. Holnap tesztelek! TE? Teszteljünk együtt! Puszi: Kata
Elsõ vagyok még mindig! :) A második válaszolónak köszönöm/köszönjük hogy szorít! :) Szerintem van esélyünk! Szerinted (kérdezõ) ;) ?
A kérdező hozzászólása: Én teljesen kivagyok. Egy 24 napos PMS-es idõszak után, egy db. pozitív terhességi teszttel ma megjött. :-((((( de úgy, hogy MINDEN más tünetem elmúlt, kivéve ezeket a rettenetes görcsöket. Teljesen magam alá kerültem. :-((((
A kérdező hozzászólása: DE Nektek szorítok! Mindenképp írjátok meg, mi lett!
ne add fel. Ha egy pozi teszted volt akkor csak van valami nem? Én akkor is tesztelnék !
Szia! Elsõ válaszoló vagyok! Most olvasom hogy pozitív teszted lett? :) De jó! Holnap reggel csinálj egy tesztet! És szerintem menj el orvoshoz! :) A pozitív teszt, az pozitív teszt! :) De ne idegeskedj a mensi miatt, mert az most nagyon árthat nektek! Az jó jel, ha nincs görcsöd! Holnap reggel keresd meg az orvosod! Az a biztos! Nagyon szorítottam neked : ) Én teszteltem, de negatív lett. Viszont most a = tesztedtõl jobb lett a kedvem! Írj majd és nagyon vigyázz magadra!
A kérdező hozzászólása: Köszi, hogy drukkoltál. A hirem nem jó, megjött, rendesen. Vagyis nem vagyok babás. Na, és a vérzéssel minden tünetemnek teljesen vége szakadt. Eléggé kiborított a dolog :-(((
A kérdező hozzászólása: Kedves kismama, akinek 3 hónapig megvolt, mégis terhes voltál, kérlek írj privit! Nagyon szépen köszönöm!
sok sikert nektek nemszabad sosem feladni!Mindig olyankor leszel terhes mikor nemisgondolnád!A sõgõrnöm 6 honapig menstruált és nem kicsit volt meg neki hanem nagyon várzett és nemtudta hogybabab van ráadásúl tesztelt 3 mat mind nega . szerintem ha tudod magadrol hogy nemképzelsz be semmit akkor higgy magadba és az érzéseidben hogy összejött!Nehogymár tesztnek higgyjobban!nekem volt hogy pozitiv lett halványan mégsem voltam terhes. ennyit errõl
A kérdező hozzászólása: Hát remélem, azért baba van a dologban... de sírj nyugodtan, én azt vettem észre hogy jót tett, megnyugodtam... De ma inkább mosolyoghatnékom van.
A kérdező hozzászólása: Köszi! Elsõ válaszoló: PONT ebben a helyzetben vagyok, a mensim elmúlása után RÖGTÖN jelentkeztek a tünetek, és már több mint 3 hete "kínoznak". A hétvégére nem várom a következõt, hátha nem is jön meg :-))) Neked drukkolok, majd írd meg, mi lett! Második válaszoló: örvendek, hogy van ilyen, ebben reménykedek én is. Tehát nem olyan ritka, mint hinnénk...
Szia! Elsõ vagyok! Nem írták még, de mielõtt bárki azt gondolná és nem gondoltam elõször a terhességre és így nem is magyarázom be magamnak a tüneteket! Megírom mi lett! :) Te teszteltél már az elõzõ mensid óta? Neked milyen tüneteid vannak?
a második vagyok. Lányok hajrá majd irjatok mi a helyzet. sok sikert!
A kérdező hozzászólása: Nekem dec 20-23 között volt meg. 26-án úgy ébredtem, hogy a melleim legalább 2 számmal nagyobbak lettek :-))), annyira feszültek, megnõttek és fájtak. Dec 31-tõl pár csepp valamit termelt a mellem. Az a tünet nagyjából elmúlt. Égett a mellbimbóm. Viszket a mellem. Puffadtnak érzem magam, és ami sosem volt, gázokat termelek, hogy szépen fogalmazzak :-D. Ingerlékeny vagyok idõnként, majdnem hisztis, sírok csak úgy. Fáj a méhem környéke, görcsöl. Fázom. Eddig fejem se fájt szinte soha, na ebben a hónapban tele voltam fejfájásokkal. Fáj a derekam, hátam. Aluszékony vagyok (bár ez máskor is). És ma, (ugye ilyenkor kéne essen már a hõm), elkezdett emelkedni. Na, kb ennyi tünet. Ja, és amikor volt vagy kellett volna legyen a pé-m, akkor hiányzott a tojásfehérjés váladék. Volt 1 db alighalvány pozitív tesztem, de utána vagy 3-4 negatív, mind másfélék. Neked?
A kérdező hozzászólása: Köszi a drukkot :-))) Utolsó: hááát, nem semmi, ami veled történt... De azért minden rendben volt, nem?
A kérdező hozzászólása: Bocs, nem utolsó, hanem 12:32 -s.
Hát szerintem a tüneteid alapján TUTI babás vagy :) )))
A kérdező hozzászólása: Kösziiii a biztatást! :-)))
Szia! Én nem vártam keddre, de szerdán megjött. A tüneteim sem voltak az igaziak elõtte, meg a vérzés sem olyan (most nagyon szilárd és barna) , amilyen mindig is volt, meg ötöde ha van a normálisnak. Ma már szinte nincs is semmi, de már kisírtam a lelkemet. Holnap reggel azért megkockáztatok egy tesztet. Mást nem megint sírok egy sort! Üdv
Szia! :( Sajnálom. Nem szabad elkeseredni. Meg kell inni minden nap 3 pohár cickafarkfû teát majd pé után ... Az elõzõ hónap nem nekünk kedvezett, de majd ez a mostani :) P:) SZORÍTOK! Ha összejön a babócád, írj majd! (utolsó válaszoló voltam)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!