Találatok a következő kifejezésre: A mensi egy (593 db)

Az orvosom azt mondta egy hónapja, hogy 2-3hét múlva várható a mensi. Egy hete érzem a hasam, de tegnap óta semmi. Miért nem jött még meg?

Akkor most mi van???Már egész éjjel azzal a´lmodtam,hogy terhes vagyok.Még nem szeretnék 2.babát,túl korai lenne.ha ma´r u´ton lenne az sem gond,csak egészséges legyen....

Legjobb válasz: Hát.... Szerintem csinálj egy tesztet. Az biztos kimutatja már. Lehet, hogy megvastagodott nyálkahártyát látott, ami lehet mensi és terhesség elõjele is. Szülés óta még nem jött meg?? Mennyi idõs a baba?

Hát.... Szerintem csinálj egy tesztet. Az biztos kimutatja már. Lehet, hogy megvastagodott nyálkahártyát látott, ami lehet mensi és terhesség elõjele is. Szülés óta még nem jött meg?? Mennyi idõs a baba?
A kérdező hozzászólása: A lányom 3, 5hónapos.Szóval még korai lenne a tesó. igen a doki látta a nya´lkaha´rtyát, azért mondta, hogy 2-3 hét múlva megjön.Csináltam egy teszteta héten du.Lehet, hogy reggelröl kellene???
Nekem 3 hétig szopott az elsõ fiam, utána fejtem, azt a kicsikét, ami volt, ennek ellenére 5 hónapos volt, amikor megjött. De ha nem védekeztetek, akkor elõfordulhat terhesség, mert peteérésed van elõször, és utána mensi. Arról pedig nem biztos, hogy tudsz. Érdemes lenne valóban egy reggeli vizeletes teszt. De lehet, hogy nem is akar megjönni még....
A kérdező hozzászólása: Ha nem akarna még meg jönni, akkor mit látott a doki??Még nekem is mutatta. ja, szoptatok, napi 7-8szor.
Nem tudom..... Tesztelj még egyszer, ha semmi, akkor menj vissza a dokihoz. Jobb ötletem nincs :o(
Nyugalom.Szerintem csak tévedett a doki.De fordulj inkább hozzá.Amúgy gondolom védekezetetek a férjeddel.Valószínûleg azért nem jön meg, mert sokat szoptatsz, és ez így is van rendjén.

Lehet a mensi egyik tünete a láz?

Lehet a mensi tünete láz illetve szúró, nyomó jobb oldali alhasi fájdalom? Úgy hogy nem tudok kiegyenesedni??

Legjobb válasz: Mensi soha nem jár lázzal. Hívj dokit, mert ez így inkább hasonlít a vakbélgyulladás tüneteire.

Mensi soha nem jár lázzal. Hívj dokit, mert ez így inkább hasonlít a vakbélgyulladás tüneteire.
Ha most kellene megjönnie, méhenkívüli terhesség is lehet. Mindenképp irány az orvos, mielõtt nagyobb baj lesz belõle!
Hõemelkedés lehet tünet, de láz az nem.
A kérdező hozzászólása: terhesség nem hiszem hisz használok fog.gátlót, a doki azt mondta hogy vakbélgyuszi sem lehet mert ahhoz följebb kellene hogy fájjon. petefészek gyuszi lesz?:S
A kérdező hozzászólása: Ha nem mozgok és nem csinálok semmit úgy alapjáraton akkor nem fáj. Ha lépkedek, megnyomkodom, úgy fordulok akkor érzem a fájdalmat csak :S Vizelet vizsgálat kimutatja ha az a bajom?

Ha a mensi utolsonak tuno napjaban voltam a baratommal es masik nap meg tartott a mensim egy olyan minimalis szinten akkor biztos lehetek benne hogy nem lettem terhes?

Legjobb válasz: Soha nem lehetsz biztos benne. Vannak olyan nõk, akik kizárólag a menzesz alatt tudnak teherbe esni. Pete bármikor érhet. Kicsi az esély, az tény, de nem zárható ki a terhesség.

Soha nem lehetsz biztos benne. Vannak olyan nõk, akik kizárólag a menzesz alatt tudnak teherbe esni. Pete bármikor érhet. Kicsi az esély, az tény, de nem zárható ki a terhesség.
Meg van az esély arra, hogy terhes vagy. Sokat gondolkodom azon, hogy én 17 éves koromra elég sok felvilágosító órát megjártam, és ezt mindig elmondták: védekezni, védekezni, védekezni. Elõtte kell gondolkodni, nem utána. Szerintem vegyél egy tesztet.
Dehogy lehetsz biztos. Nem egy olyan nõ van, aki menzesz alatt esett teherbe. Nem kellene védekezés nélkül szexelni. Most izgulhatsz. Két hét múlva csinálj tesztet,
Azt nem értem, hogy miért fogy a magyar, ha ilyen a szexkultúránk? Ilyen alapon minden második nõnek gyereket kellene szülnie 17 évesen. Aztán utána a többit, mert van még néhány tévhit. Vagy mindenki megy abortuszra?
És ha nem lenne világos: azért lehet menzesz alatt teherbe esni, mert az új ciklus a menzesz elsõ napján kezdõdik és nem akkor, amikor már nem vérzel.
Igen ilyen elõfordulhat, lehet az elsõt túl korán csináltad. Drukkolok!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, már nagyon szeretnénk babát remélem sikerülni fog!
Nekem elmaradt mensi utan 1 nappal negativ volt, majd 4 nap mulva pozitiv. Drukkolok!

21 napja késik a mensim, egy patikai tesztem +, egy labori +, de az orvosom azt mondja nincs baba. 3 napja barnázom (mondtam a dokinak is) de nem fáj semmim az egy hónapos cicifájáson kívül. Mit higgyek és tegyek?

Legjobb válasz: Én tuti elmennék egy másik dokihoz. Hallottam olyanról, hogy az illetõ terhes volt, de a doki azt mondta, hogy õ nem lát semmit. Ezért elment egy másik dokihoz, aki megállapította, hogy hátrahajló méhe miatt csak alig látszik még, hogy terhes, de terhes az tuti.

Én tuti elmennék egy másik dokihoz. Hallottam olyanról, hogy az illetõ terhes volt, de a doki azt mondta, hogy õ nem lát semmit. Ezért elment egy másik dokihoz, aki megállapította, hogy hátrahajló méhe miatt csak alig látszik még, hogy terhes, de terhes az tuti.
Szia!Mindenképp menj el egy másik dokihoz!A labori teszt nem igen szokott tévedni!Irány egy másik doki, és GRATULÁLOK A BABÁDHOZ!!!:-)))
Szia! Már csak azért is menj el, nehogy méhen kívüli legyen!!!
A labori teszt nem szokott tévedni.Menj el egy másik dokihoz.Sok sikert.

Egy hetet késet a mensim, egy hét után elkezdtem barnázni, másnap egy kis vérzés, utánna megint barnázás. a tesztem pozitiv lett, amit ma csináltam. tényleg terhes lehetek?

Legjobb válasz: ha pozitiv a teszt, akkor tuti terhes vagy, viszont orvoshoz kellene menned a vérzés miatt ( írna fel gyógyszert). Gratulálok a babához!

ha pozitiv a teszt, akkor tuti terhes vagy, viszont orvoshoz kellene menned a vérzés miatt ( írna fel gyógyszert). Gratulálok a babához!
Feltehetõen igen, de menj orvoshoz. Az utolsó mensi elsõ napjától (mármint amikor utoljára normális volt) számítva az 5. héten már látható a petezsák, a 6. héten pedig a szívhang. Ha volt is egy kis vérzésed esetleg csak annyit jelenthet, hogy késõbb volt a peteérés és a beágyazódás és a tested még nem igazán tudott reagálni. Ne izgulj.

Miért nem jön meg? Félek! Okt 30 kellet volna, okt2 volt a menszeszem, tesztek negativak! Szerintetek? A terheség tünetei nincsenek, sem a mensimnek, egy picit véreztem ma pisiléskor

Legjobb válasz: na akkor várj, hátha megjön rendesen. ha nem védekeztél, lehet beágyazódásos várzés is, a teszt még lehet negatív és te mégis terhes...ne félj, az sem segít, inkább fürüdj egy meleget, hogy ha meg akar jönni hagy jöjjön.

na akkor várj, hátha megjön rendesen. ha nem védekeztél, lehet beágyazódásos várzés is, a teszt még lehet negatív és te mégis terhes...ne félj, az sem segít, inkább fürüdj egy meleget, hogy ha meg akar jönni hagy jöjjön.
Lehet késõn fogant baba, lehet elhalt baba, ami még nem távozott a menszesszel. Lehet stressz miatti késés, késõi ovuláció miatti késés, egyszerû vérzéskimardás, ciszta miatti vérzéskimaradás. Biztosat csak orvos tud mondani.
A kérdező hozzászólása: hát igen az orvos majd megmondja, amugy nekem volt ciztám 2 ével ezelött, megszakitással védekeztünk.

Terhes vagyok? A mensim egy hete késik és a melleim is fájnak. Folyásom nincsen viszont a jobb petefészkem néha szúrkál. Teszteljek?

Legjobb válasz: TESZTELJ!!!!!! Én már aznap teszteltem, amikorra nem vártam, és + lett!! Sok sikert! :))))

TESZTELJ!!!!!! Én már aznap teszteltem, amikorra nem vártam, és + lett!! Sok sikert! :) )))
1 hetes késés, mellfájdalom, hasszúrka?! Miért nem tesztelsz már?? Szerintem már napközbeni vizeletbõl is kimutatja. Írd meg az eredményt, lécci és szorítok!!
Teszt!!!! Szorítok! :)

A barátommal kétszer voltunk együtt óvszerrel tegnap, utána pedig megszakítással. vajon lehetek terhes? a mensimnek egy hét múlva kell megjönnie.

Legjobb válasz: Bármi lehetséges.Tartalmazhatott spermát a váladéka.Ha késik csinálj tesztet.

Bármi lehetséges.Tartalmazhatott spermát a váladéka.Ha késik csinálj tesztet.
Hát ha nem fürdött a gumis akció után, akkor simán terhes lehetsz. Ha fürdött, akkor is van esélye (de sokkal kisebb) az elõváladék miatt. Remélem, megúszod...

A mensim egy hete késik. Két terhességi tesztet csináltam, mindkettő negatív lett. Az egyik Gabrielle a másik Lily. Terhességre utaló tüneteim nincsenek. Kezdek aggódni hogy mi a bajom, vagy mi lehet, dokihoz csak kedden megyek. Mit csináljak most?

Legjobb válasz: Most várj. A doki ultrhanaggal és vérvizsgálattal meg tudja állapítani, hogy terhes vagy-e, vagy sem. Az normális, ha a teszt most még negatívat mutat, olvastam itt olyan nõrõl, akinek csak a nyolcadik héten lett pozitív a tesztje. Vagy csak szimplán sztresszelsz, és azért késik. Nekem volt egyszer, hogy nem is voltam együtt a párommal, mégis késett hat napot. Persze nem lettem terhes, mert mitõl lettem volna...

Most várj. A doki ultrhanaggal és vérvizsgálattal meg tudja állapítani, hogy terhes vagy-e, vagy sem. Az normális, ha a teszt most még negatívat mutat, olvastam itt olyan nõrõl, akinek csak a nyolcadik héten lett pozitív a tesztje. Vagy csak szimplán sztresszelsz, és azért késik. Nekem volt egyszer, hogy nem is voltam együtt a párommal, mégis késett hat napot. Persze nem lettem terhes, mert mitõl lettem volna...
A terhességi teszt csak egy valószínû helyzetet mutat, még akkor is ha pozitív, a biztos az amit az orvos mond.
Várj keddig , ha bízol a dokidban Õ mindent megvizsgál és elmondja mi a , , baj, , vagy nembaj.Lehet késõi ovuból baba ami nem régen ágyazódott be, a teszt azért nem mutatja még.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!