Találatok a következő kifejezésre: A mensi 2 napja kesik a (59 db)

A mensim 2. napja késik, teszteltem (Gabriel), de negatív lett. Lehet még esélyem a terhességre?

Legjobb válasz: Lehetsz terhes! Nem mindenkinek mutatja ki azonnal a teszt a terhességet, van aki csak az 5-6 ig héten tesztel pozitívat! Nekem már 6 napja késik és nekem is neg a teszt! Jövõ hétre kaptam idõpontot a dokimtól, addig nincs mást tenni mint várni.Pár nap múlva csinálj te is tesztet, hátha akkor már pozitív lesz, ha nem akkor irány a doki, mert más oka is lehet a késésnek.

Lehetsz terhes! Nem mindenkinek mutatja ki azonnal a teszt a terhességet, van aki csak az 5-6 ig héten tesztel pozitívat! Nekem már 6 napja késik és nekem is neg a teszt! Jövõ hétre kaptam idõpontot a dokimtól, addig nincs mást tenni mint várni.Pár nap múlva csinálj te is tesztet, hátha akkor már pozitív lesz, ha nem akkor irány a doki, mert más oka is lehet a késésnek.
A kérdező hozzászólása: Mikor keressem fel a dokit, ha nem jön meg a mensim és a következõ tesztek is negatívak lesznek?
szerinte menj el a dokihoz, õ talán meg tudja mondan terhes vagy-e vagy sem.
szerintem is doki, mostanában csak azt olvasom hogy negatívak a tesztek.én már azt sem tartom kizártnak, hogy a nagyobb piac érdekében kevésbé érzékenyre gyártják!lehet butaság amit írok.....bocsi, de így gondolom.
nekem is csak ma a hetedik napon(hetedik napja kesik)lett pozitiv!ne csuggedj!lehetsz terhes!en meg ugy orulok!!!!!!puszi

Mensim 2 napja késik mikor menjek dokihoz, 2-szer is teszteltem negativ lett mind a 2-ö. Ilyenkor mi zajlik le bennem a cickafarkfü befolyásolhatja a mensi késését?

Legjobb válasz: Hát még két nap késés nem jelent semmit, nekem is többször jött meg pár napos késéssel.Ha nem jön meg továbbra sem, pár nap múlva csinálj még egy tesztet.

Hát még két nap késés nem jelent semmit, nekem is többször jött meg pár napos késéssel.Ha nem jön meg továbbra sem, pár nap múlva csinálj még egy tesztet.
2 napos késésnél még nem kell dokihoz menni! Lehet pár nap múlva megjön, vagyha mégsem és a teszt is pozitív lesz, akkor keresd fel a dokidat!

2 napja késik, a derekam és a mellem is fáj, mint mikor megszokott jönni, fehéres folyásom van. Ez inkább mensit jelez?

Legjobb válasz: szerintem ez nem mensi jele! tesztet nem csináltál még? nekem 4 napja késik,néha halvány barna a folyásom,néha elmúlik! én sem értem mi lehet,de a derekam nekem is fáj már egy ideje!viszont tesztem negatív :-( neked nagyon szorítok!!!!! valami tünet esetleg?

szerintem ez nem mensi jele! tesztet nem csináltál még? nekem 4 napja késik, néha halvány barna a folyásom, néha elmúlik! én sem értem mi lehet, de a derekam nekem is fáj már egy ideje!viszont tesztem negatív :-( neked nagyon szorítok!!!!! valami tünet esetleg?
A kérdező hozzászólása: a derék és a mellfájdalmon kívül semmi más tünetem, talán többször megyek wc-re.Tesztet még nem mertem csinálni.Neked vannak tünetek?
nekem is ezek pont 2 napja késik és derék féjésom mondjuk nekem az nincs.nekem is fáj a mellem fehér folyásom van, és néha enyhe menzis érzés is van. neked volt kicsit nyálkás folyásod is?:mert nekem igen.
na milett?

2 napja késik a mensim csináltam a 29 napon és a 31 napon tesztet de negatív lett, annyi tünetem van hogy fehér folyás és minden éjszaka kijárok pisilni! Lehetek már babás vagy csak késik?

Szedtem clostit is.Remélem már babás vagyok!Ja és a h?m az már a 25.nap ota 37.Ma vagyok a 32.napomon.

Legjobb válasz: ha a clostitól a ciklusod beállt 30 nap alattira, akkor lehet hogy egy bébi, de a hcg folyamatosan nõ naponta, úgyhogy készenlétbe legyen egy teszted, és pár nap múlva poz kell legyen. Sok sikert-

ha a clostitól a ciklusod beállt 30 nap alattira, akkor lehet hogy egy bébi, de a hcg folyamatosan nõ naponta, úgyhogy készenlétbe legyen egy teszted, és pár nap múlva poz kell legyen. Sok sikert-

Normàlis ha 2 napot késik a mensi (holott mindig pontos? ) vagy lehet terhesség jele is?

Legjobb válasz: jelenthet több dolgot is,elsõsorban aterhességet kell megnézni..gyógyszertárban, vagy rossmannban, dm-ben vegyél tesztet, ha terhesség akkor már kimutatja valószínû..ha negatív lesz és továbbra sem jön meg pár nap múlva ismételd meg, ha pozitív egybõl menj dokihoz, ha negatív akkor is jelentkezz be nõgyógyászatra, mert más gond lehet, de egy hét késés még normálisnak mondható akkor is ha neked annyira pontos a ciklusod.

jelenthet több dolgot is, elsõsorban aterhességet kell megnézni..gyógyszertárban, vagy rossmannban, dm-ben vegyél tesztet, ha terhesség akkor már kimutatja valószínû..ha negatív lesz és továbbra sem jön meg pár nap múlva ismételd meg, ha pozitív egybõl menj dokihoz, ha negatív akkor is jelentkezz be nõgyógyászatra, mert más gond lehet, de egy hét késés még normálisnak mondható akkor is ha neked annyira pontos a ciklusod.
Ennyi késés még teljesen normálisnak mondható, nem kell annyira aggódni. Ha fennáll a lehetõsége a terhességnek akkor tesztelj.
A kérdező hozzászólása: köszi.amugy babàt szeretnénk!!!!!! de nem akarom hamar beleélni magam, ezért kérdeztem
Kíváncsiskodhatok, mi lett a teszt eredménye?

2 napja késik a mensim, ilyenkor már kimutatja pl. a Gabrielle terhességi teszt, ha van valaki odalent?

Legjobb válasz: Nem 100%, de valószínû. Minden attól függ, hogy mikor történt a fogantatás. Fogantatás után 2 héttel már szinte biztos, hogy kimutatja, fogantatás után 3-4 héttel meg teljesen biztosan.

Nem 100%, de valószínû. Minden attól függ, hogy mikor történt a fogantatás. Fogantatás után 2 héttel már szinte biztos, hogy kimutatja, fogantatás után 3-4 héttel meg teljesen biztosan.
A kérdező hozzászólása: ok
Szerintem várj még pár napot biztos ami biztos.
A kérdező hozzászólása: én is várok 2-3 napot, remélem kibírom!
Általában igen. De nem mindenkinek. Próba szerencse. Nekem a nem várt elõtti délután is pozitív lett a tesztem, van akinek meg 1 hét késéssel lesz csak pozitív.
Szia! Nekem ma van a 3. nap, hogy késik. Tegnpa csináltam egy tesztet, mert már nagyon kíváncsi voltam, de negatív lett. (One minute) Nem tudom, sokan írják, hogy már pozitivnak kellene lennie ilyenkor, de láttam olyat is, akinek csak késõbb, akár 1 hetes késés után lett pozitiv a tesztje. Ha szeretnéd csináld meg, de ne keseredj el , ha negatív! Én most kínok kínjával várok még 1-2 napot és utána csinálok még egyet...:) sok szerencsét!!
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat! lehet, hogy csak megviccel a természet!
A kérdező hozzászólása: 2.-nak szurkolok, hogy baba legyen!
2. vagyok :) én is szorítok neked! :) Majd írj, hogy mi történt! :)
szia nekem is kesik , altalaba 30-32 naposak es ma vagyok a 36. napomon de meg semmi , nagyon remenykedem , en a tegnap a 35. napomon csinaltam egy tesztet de negativ sajnos , ma meg vettem kettot es gondoltam talan holnap reggeli vizeletbol csinalok meg egyet , mert az elobbit de nem reggel csi naltam
Nekem a ma délutáni sajnos csak fél óra után lett pozi... Holnap reggel újra probálkozom, ma vagyok a 31-ik napomon. Remélem, az hamar két csíkos lesz! Írd majd meg, hogy mi lett!!! Drukkolok!
A kérdező hozzászólása: ok, megírom! szorítok mindenkinek! írjátok majd meg

2 napja késik a menstruációm. Vasárnap este éreztem olyan görcsöt mintha meg akarna jönni és hétfőn reggel is. Azóta semmi.. se görcs, se mensi. Lehet baba?

A melleim érzékenyek,de t?rhet?.Sikerülhetett?Fél éve próbálkozunk.Ma reggel hányingerem volt.Más tünetem nincs.Sosem késett eddig.Reménykedhetek?Reggel teszteljek vagy akár most is lehet?

Legjobb válasz: Szerintem holnap reggel tesztelj! Drukkolok!

Szerintem holnap reggel tesztelj! Drukkolok!
Szerintem ha kesik a mensid es a tuneteid is vannak talan kimutatja mar a teszt most is, de biztosabb reggel az elso vizeletbol..ha baba gartulalok!
szia most tesztelj nekem pénteken kellene megjönnie de már most lett két csíkom igaz hogy nagyon halvány de ott van
:D reggel tetsztelj, de ha esetleg neg.-ot mutatna ne keseredj el, nekem egy hét kellett hogy poz. legyen a neg. tesztbõl.szóval akkor párnap múlva újra tesztelj drukk:D
Nekem ugyanígy kezdõdött a mensi elõtt 1 nappal nagyon görcsöltem utána elmult 3 nap mulva pozitívat teszteltem.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat..azt hiszem várok még 1-2 napot, mert félek a csalódástól(volt már negatív tesztem régebben).Köszönöm, hogy drukkoltok!:DMajd megírom mi lett!
Szerintem is okosan teszed, ha vársz pár napot! Nagyon nem jó egy csíkot látni azon a fránya teszten! Én is tapasztaltam már! Szorítok nagyon, hogy most két csík legyen!
Szerintem sikerült! :)

Már 2 napja késik a mensim a terheségen kivül befolyásolhatja valami?

Szeretnék babát de már annyit csalodtam hogy nem merek terhességre gondolni,a tesztel még várok nem akarom elsietni hátha "meg jön"

Legjobb válasz: nekem semmi tünetem nem volt és most itt csiklandozza a hasamat már bentrõl :) nyugalom, ha nem most akkor majd köv. alkalommal de én nagyon szorítok neked XD

nekem semmi tünetem nem volt és most itt csiklandozza a hasamat már bentrõl :) nyugalom, ha nem most akkor majd köv. alkalommal de én nagyon szorítok neked XD
Ezek szerint mégiscsak valahol "görcsölsz" a témán mert akkor nem írtad volna ki a kérdést. Szerintem nem kéne félni és tesztelni kéne.Ha negatív akkor kizárhatod a terhességet, talán csak a stressztõl késik. Pont valamelyik nap írtam ugyan ezt egy másik "félek tesztelni" lánynak, de erõt vett magán, pozi lett a tesztje. Én a helyedben elõször a legegyszerûbbel kezdeném, vagyis a teszteléssel.Már 2 napja késik a mensid, már kimutatná. 31 hetes km
Több tucat oka lehet a menzesz késésnek...!!
Egy teszt nem lenne hátrány és, ha nem vagy terhes akkor doki.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!